24 Ιανουαρίου 2012

Στην φυλακή η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στη φυλακή Δομοκού η Ν.Ε.της Ν.Δημοκρατίας,για επίσκεψη...

Μπορεί οι βουλευτές να ακούνε Φυλακή και να κάνουν συνειρμικές…κλειστοφοβικές σκέψεις και γιαυτο αποφεύγουν να ασχοληθούν με το θέμα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε αυτές.

Όμως κάποιοι το τόλμησαν παρότι πολιτικά προσωπα αλλα μη βουλευτές θέλησαν έμπρακτα και άμεσα να ενημερωθούν για τα αιτήματα των φυλάκων που κατά κάποιο τρόπο απεργούν για την δραματική μείωση του εισοδήματός τους και κυρίως την μη καταβολή εδώ και καιρό δεδουλευμένων τους.
Η αρχή έγινε από την Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Ηταν μια προσωπική πρωτοβουλία της προέδρου της ΝΟΔΕ Βίβιαν Αργύρη η οποία μαζι με αλλα μέλη της ΝΟΔΕ το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησαν επίσκεψη στη φυλακή Δομοκού.

Η κα Αργύρη μετέφερε μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες τους από αυτή την επίσκεψη. Είδαν, μας είπε τους φύλακες να νοιώθουν αδικημένοι παροτι κατανοούν την οικονομική συγκυρία και δέχονται την περικοπή του βασικού τους μισθού όμως νοιώθουν αδικημένοι γιατι εργάζονται κάτω από ειδικές συνθήκες και ασφαλώς 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ,365 ημέρες το χρόνο.
Από την άλλη βίωσαν την απαράδεκτη κατάσταση διαβίωσης των κρατούμενων.

«Εκεί δεν κρατούνται μονον στυγεροί εγκληματίες αλλα και άλλοι πολίτες που μπορεί να μην είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν π.χ μια επιταγή και βρέθηκαν κρατούμενοι στη φυλακή και κοιμούνται τώρα το χειμώνα στο πάτωμα λόγω υπερβολικού αριθμού κρατουμένων..»..
Τις εμπειρίες και εντυπώσεις τους θα δώσουν στον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ κο Τζαβάρα προκειμένου να κάνει κοινοβουλευτική παρέμβαση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ποιος θα τους μιμηθεί;

lamiafm1.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΝΩΔΙΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΑΝ ΠΗΓΕ ΒΑΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ