10 Ιανουαρίου 2012

Κίμωνα αν φοράς παντελόνια...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Να ζητήσεις συγνώμη από τον "υπαλληλάκο" των 500 Ευρώ...

Πραγματικά δεν ξέρω αν ήμουν στη θέση του αστυνομικού, που ζήτησε τα στοιχεία του πρώην Υπουργού, αν θα είχα καταφέρει να συγκρατηθώ ή αν θα τον είχα αρπάξει...

Ο κύριος "γ...ω τους πάντες και τα πάντα", αφού πέρασε με κόκκινο το ένα φανάρι μετά το άλλο, ειρωνευόταν τους αστυνομικούς που έκαναν την δουλειά τους, απορώντας πως είναι δυνατόν να την κάνουν ακόμα, αφού παίρνουν ΜΟΝΟ 500 ευρώ το μήνα!!!

Τους πρόσβαλε τους έβρισε και στο τέλος απείλησε και τη ζωή τους: "Εμένα θα γράψεις ρε υπαλληλάκο των 500 Ευρώ...Φύγε από μπροστά, γιατί θα περάσω από πάνω σου...", φέρεται να είπε στον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που απλά επέμενε, με ευγενικό πάντα τρόπο, να δώσει τα στοιχεία του όπως κάθε πολίτης.

Σκέφτομαι ΠΟΙΟΣ το είπε και τρελαίνομαι...Το είπε ένας από αυτούς που κατάντησαν έτσι αυτή τη χώρα. Ένας από τους κύριους υπεύθυνους, που τώρα αυτά τα παιδιά παίρνουν 500 ευρώ και δεν μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Σκέφτομαι σε ΠΟΙΟΥΣ το είπε και τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο....Το είπε σε αυτά τα παιδιά, που χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, τα έχουν βγάλει στο δρόμο να αντιμετωπίσουν τους αδίστακτους κακοποιούς με τα Καλάσνικοφ...Το αίμα των συναδέλφων τους από το μακελειό στου Ρέντη ακόμη είναι νωπό....

Κίμωνα, "αν φοράς παντελόνια", το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις ΣΥΓΝΩΜΗ από αυτά τα παιδιά...και μετά να εξαφανιστείς και εσύ και οι άλλοι, αφήνοντας τα νέα παιδιά να κουβαλήσουν το σταυρό που εμείς τους φορτώσαμε , μπας και καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο, που εμείς οδηγήσαμε...

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Lamiareport.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αλαζονία των πασόκων....η αλαζονία του Έλληνα ξέρεις ποιος είμαι εγώ? σε όλο της το μεγαλείο...Αυτοί μας κυβέρνησαν ξεζούμησαν το κράτος φτιάχτηκαν οικονομικά...Αυτοί έβγαλαν τα χρήματα στην Ελβετία ...χρήματα από τις μίζες των προμηθειών και των έργων και αφού μας έφεραν στους μισθούς των 500 Ευρώ, μας χλευάζουν και από πάνω...Ψήφισε λαέ βασανισμένε...Κίμωνα Κουλούρη και ΠΑΣΟΚ για καλύτερες μέρες και φίλησε κατουρημένες ποδιές για να βάλεις το παιδί σου στο δημόσιο...Κράτα σημαίες πράσινες και μπλε και μάλωσε με το διπλανό σου γιατί δεν υποστηρίζειτον δικό σου...Καλά να πάθεις Ελληνικέ Λαέ εάν δεν τους βάλεις όλους στο χρονοντούλαπο.... Θυμήσου ότι έρχονται και χειρότερα....Αφυπνιστείτε Έλληνες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλώς τον Γκλέτσο Ρεπόρτ.
Ενώ ο θεός σου Γκλέτσος είναι άντρας που πλακώνει στο ξύλο τους δημότες του.Αιντε παιδάκι μου να μαθεις καμιά αγκούτσα γράμματα και μετά να πιάνεις στιλό να γράφεις αγράμματε.
Είσαι εσύ ικανός να γράφεις για τον Κουλούρη,τρέξε στον Ξαρχά τον προστάτη σου να σε ελεήσει.