26 Ιανουαρίου 2012

Μηχανήματα του κέντρου υγείας Καμένων Βούρλων στο νοσοκομείο Λαμίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την μεταφορά σημαντικών ιατρικών μηχανημάτων από το κέντρο υγείας Καμένων Βούρλων στο νοσοκομείο Λαμίας πρότεινε σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ από την Φθιώτιδα, ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, σε φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές (Ν.Τσώνης, Τ.Αντωνίου, Θ.Γιαννόπουλος και Χρ.Σταικούρας) τόνισαν στον υπουργό ότι επιθυμούν την στελέχωση του κέντρου υγείας Καμένων Βούρλων, με περισσότερους γιατρούς ώστε να λειτουργεί και τις απογευματινές ώρες. Οσον αφορά στα μηχανήματα, πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για τέστ κοπώσεως που παραμένει αχρησιμοποίητο στα Καμένα Βούρλα και έναν σύγχρονο κολπικό υπέρηχο που είναι άκρως απαραίτητος στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας και παραμένει σε κουτί στον Κ.Υ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλοι οι βουλευτές ζήτησαν την αναβάθμιση του Κ.Υ. και την μεταφορά των μηχανημάτων, εφόσον δεν χρησιμοποιούνται, αποκλειστικά στο νοσοκοκείο Λαμίας και όχι εκτός περιοχής. Οι δυο βουλευτές - γιατροί κύριοι Τσώνης και Γιάννοπουλος έθεσαν στον υπουργό και το μείζον ζήτημα της ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας που χρειάζεται άμεσα στελέχωση μιας και ο μοναδικό ογκολόγος που υπηρετεί ο Ιταλός Ντ.Μάουρι επιθυμεί να αποχωρήσει. Οι βουλευτές διαψεύδουν ότι πρόθεση του υπουργού είναι η κατάργηση του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων.

lamiastar.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΝΤΡΟ ΥΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η θλιβερη ιστορια του εκτου Κεντρου Υγειας Καμ.Βουρλων ξεκινα απο την θεσμοθετηση του απο το Νομαρχιακο Συμβουλιο την δεκαετια του 80.Στην αρχη επενεβη ο Μωλος μπλοκαροντας τις διαδικασιες ωριμανσης του,με κεντρικη αιτιαση την αδυναμια υποδειξης χωρου απο πλευρας Δημου Καμ.Βουρλων,και με κυριο στοχο μεσω της σταθερης διαχρονικης κομματικης κατευθυνσης που εχαν σαν περιοχη,να το παρουν εκεινοι.Φυσικα λογω αντικειμενικων παραμετρων δεν ηταν δυνατον να συμβει αυτο.Ομως αιωρητο και για τα Καμ.Βουρλα λογω κυριως της ηθελημενης ανεπαρκειας των τεσσαρων τελευταιων δημαρχων που για διαφορετικους λογους ο καθενας δεν το υλοποιουσε.Το 94 με την ΕΠΑ του Τριτση το ΓΠΣ της πολης το περιεγραφε ως κατευθυνση στη θεση Φλοισβο μαζι με κτηριακες εγκαταστασεις,ερευνητικου ιδρυματος ιαματικων νερων.Δηλαδη ηταν πλεον σαφεστατη η χωρωθετησης του με νομο του Κρατους.Επι Δημαρχιας Τσιτινη ομως,με παρατυπες μεθοδευσεις και με τοπικιστικες πιεσεις κυριως απο αιρετους τοτε του χωριου Καινουριου εγινε η σημερινη εγκατασταση στο Βοαγριο παντα αστικου τυπου.Ενα ακομη δειγμα γραφης των αιρετων μας.Τυχον αντιλογος οτι δεν υπηρξε διαθεσημος ο χωρος απο πλευρας ΕΟΤ ας απαντηθη απο τους διαχειριστες της υποθεσης.Σημερα παντως υπο αντιξοες οικονομικες συνθηκες η προοπτικες του στην θεση Φλοισβος διπλα στην θαλασσα ισως να ηταν διαφορετικες,και παντως αλλιως ειναι να αντικειμενοποιεις ενα ''Προτζεκτ''με σοβαροτητα οταν μαλιστα κοστιζει 800.000.000 δρχ. απο το να το ''σερνεις''για υποκειμενικους λογους μικροπολιτικης διπλα στα ''μαντρεια και τα μαναρια''.

Ανώνυμος είπε...

Λοβέρδο ετσι και τολμήσεις και πειράξεις τα μηχανήματα θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!!!!!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΚΑΡΥΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε έχεις την εντύπωση ότι κάνεις διαλεξη σε φοιτητικό ανφιθέατρο;
Σε παρακολουθώ καιρό τωρα με τις πομφολυγές σου.
Για παράδειγμα τι θα πει αιώρητο, ασε τους νεολογισμούς(;) και γράψε ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

Σε απαντηση στον φιλο 9,24.Αυτο ειναι το στυλ μου και επειδη γραφω καπως δυσνοητα ζητω συγνωμην,απευθυνομαι στους γνωστες της Τοπικης Αυτοδιοικησης δεν επιζητω απο ολους να τα κατανοησουν.Συνελοντι ειπειν... προσπαθησε να ανιχνευσεις στο κειμενο μου το νοημα και κυριως την αληθεια που τοσο λοιπουν στην εποχη μας,αν βεβαια το θελεις.

Ανώνυμος είπε...

FILE 10.58 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

file to fidi exi ena diko tou tropo pou grafi ke den mporis na tou ton alaksis ....

Ανώνυμος είπε...

Ίσως θα έπρεπε τότε να προτείνατε στον Τσιτίνη να έβαζε το Κέντρο Υγείας στις ταράτσες των σπιτιών σας,εσύ και κάποιοι άλλοι που λέτε ότι πήγε μακριά.Μόνο για κριτική καφενείου κάνετε εσείς.ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

πάνε τα μηχανήματα νάταν και άλλα τα φορτώσανε και πάνε

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΔΕΛΑΚΙΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ .....ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι ψυχραιμια.Δεν ευθυνεται ο Αντιδημαρχος απο το Καινουριο για ολα τα στραβα που μας συμβαινουν.Ισα-ισα που προσπαθει οπως και οι προηγουμενοι αιρετοι Κοντοπανος,Ξυδιας,Ανεστοπουλος.Αλλου ηταν και ειναι το προβλημα.Παντοτε ηταν διαχειριστες της καθημερινοτητας[με αρκουντως θετικα αποτελεσματα],αλλα κοντοφθαλμοι ως προς την προοπτικη,με αδυναμια αυτογνωσιας,υπερεκτιμηση των ικανοτητων τους,με αφελη και λαθος αναλυση συγκυριων,και ποτισμενοι ως το ''μεδουλι''με το καλογερικο συνδρομο''Βαπτιζω τα χορτα κρεας....'',εξαιρω τον Ανεστοπουλο ως πιο επιφυλακτικο.Το μεγεθος του Καποδιστρια και σημερα του Καλλικρατη βαζει αντικειμενικες δυσκολιες υλοποιησης προσωπικων επιθυμιων,αξεπεραστες για το υφισταμενο εμψυχο πολιτικο δυναμικο του χωριου Καινουριο.Ειναι οντως ολοι τους καλοι,ως Δευτεροτριτοι[και λογω ''φλογας''για προσφορα αλλα...]Τωρα ο αρχηγος περισοτερο απο πριν πρεπει να διαθετει ''ιδικο βαρος''και ''εξωθεν καλη μαρτυρια''δηλαδη εντοπιοτητα κεντρου[Μωλος,Αγ.Κων\νος,Καμ.Βουρλα],Κομματικη ομπρελα[βλεπε Τετριμιδα],Επιστημονικη καταρτηση[Ιατρος,Μηχανικος,Νομικος,]και κυριως διαχρονικη ενασχοληση με τα ''κοινα''[Συλλογοι κλπ] που να διδουν το ''Σημα''οτι υπαρχει οντως εμπιστοσυνη. ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ του ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ.