14 Ιανουαρίου 2012

Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία όπως και στο Δήμο μας.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Και ενώ θα ήταν απαραίτητο να ασχολούνται όλοι με τα μεγάλα προβλήματα ασχολούνται με τα ελάσσονα [όνομα] σε μια περίοδο που ο λαός μας πληρώνει τα χαράτσια ένα μετά το άλλο και οι οικογένειες στενάζουν, ο δήμος μας εξακολουθεί να έχει την ιδία, αβάσταχτη για εμάς φορολογία.

Με την εφαρμογή 23% Φ.Π.Α. στο νερό τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Έχουν αφεθεί τα έργα υποδομής στο ανύπαρκτο ΕΣΠΑ και λένε ψέματα στους δημότες όταν ξέρουν ότι το υπόλοιπο του ΕΣΠΑ για το 2014 είναι 8.000.000 ευρώ για όλη την περιφέρεια. Τα οποιαδήποτε έργα στο μέλλον θα κληθούν να τα πληρώσουν οι πολίτες με την ανταποδοτικότητα. Άλλωστε νέοι νομοί προβλέπουν τη δανειοδότηση από τράπεζες υπερχρεωμένων δήμων. Καμία συζήτηση για τα χρωστούμενα από την πολιτεία προς τους δήμους καμία διεκδίκηση από το κεντρικό κράτος.

Βολεύει τον ανύπαρκτο δήμαρχο και το συμβούλιο του η ονοματολογία. Σήμερα θα έπρεπε να έχουν αναλυθεί οι επιπτώσεις για την κάθε δημοτική ενότητα χωριστά από την εφαρμογή του Καλλικράτη, να έχει προγραμματιστεί ανάπτυξη οικονομική, σύμφωνα με τις δυνατότητες κάθε κοινότητας. Δεν υπάρχει οικονομία μόνο με τον τουρισμό και τις υπηρεσίες χρειάζεται παράγωγη.
Επίσης, θα ρώταγα τον κ. Τουσιάδη τι έπραττε όταν ή παράταξή του έδινε την δημόσια περιουσία σε Μήτσιδες και Στραγάληδες και σε άλλους «επενδυτές» τέτοιου τύπου.

Ακόμη, να θυμίσω στην Επιτροπή Τουρισμού ότι ο Μήτσης έχει συμφωνητικό που δεν τηρεί και αυτό το γνωρίζουν. Φαίνεται όμως ότι οι συνεδριάσεις στο «Γαλήνη» προκαλούν αμνησία. Αποκρύπτουν ότι έχουν συμφωνήσει παράταση της σύμβασης κατά 10 έτη και μάλιστα με μείωση του μισθώματος.

Φραγκούλης Γιάννης
Καμένα Βούρλα

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ .....ΤΩΡΑ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

AGAPHTE GIANNH FRAGKOYLH...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙ ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ,ΠΟΥ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ "Ανυπαρκτου" ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ(ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΚΗΔΕΣ ,ΚΑΦΑΛΕΣ ΚΛΠ....) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΗΤΕΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ...ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΙΝTERNET????
Υ.Γ.ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ "ΞΑΦΝΙΚΑ" ΞΥΠΝΗΣΕΣ????....ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ...Η ΜΑΛΛΟΝ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ksypnhsan ta tsirakia tou TETRIMIDA.BRE OYSTTTTTTTT

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

TSIRAKIA TOY TETRIMIDA???ΚΑΛ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ...ANYWAY....AGAPHTOI MOY ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ...ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ???ΟΤΙ ΚΑΝΕ4Ι ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΣ .ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ...ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ...ΛΕΣΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΚΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.....ΚΑΤΑΘΕΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.....ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΩΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

akoma gia ΠΑΣΟΚ milate.EFTASE STO 10%

Ανώνυμος είπε...

κομματικη ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ...Κ ΟΥΤΕ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΨΗΦΙΣΑ....ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΜΕ!!!!!\
Υ.Γ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ,ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 30...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.....

Ανώνυμος είπε...

το έπαιζες ΚΚΕ αλλά υποψήφιος με τον κεφάλα κατέβηκες.΄Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Επανω τους

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανωλης και ο Φραγκουλης δεν εχουν εκλεγει στα κοινα,ειναι αυτονομοι,ο ενας ειναι συνταξιουχος ο αλλος ιδιοκτητης ταξι,δεν ειναι απατεωνες,δεν χρωστουν σε κανενα,δεν περιμενουν απο το Δημο ατομικο οικονομικο οφελος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτόνομοι και οι δυο όμως είναι και ασυνάρτητοι άλλα λένε και άλλα κάνουν ο μεν κ. Καραμανώλης δηλώνει δεξιός και από την άλλη πάει και στηρίζει τον κ. Τετριμίδα με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και τον Περιφερειάρχη κ. Περγαντά και απ` την άλλη ο κ. Φραγκούλης δηλώνει ΚΚΕ και κατεβαίνει στις προηγούμενες εκλογές με τον δεξιό κ. Κεφάλα, στις δε τελευταίες δημοτικές εκλογές δεν κατεβαίνει υποψήφιος με τον κ. Τσαπάρα που στήριξε το ΚΚΕ.

Αν μπορεί να βγάλει κανείς άκρη από τις ενέργειες αυτών των δυο ατόμων ας μας εξηγήσει και σε εμάς τους υπόλοιπους για να καταλάβουμε τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους αυτή.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑΧΕΙΣ Δεν ψιλιαστικες κυριε Τζωνη μου οτι το γκεζι τ`στησε επιστημονικα ο Βαγκος ο Πλατινενιος με το Βδελατο το Λεμε.Και πως γενικε η φτιαξη;Πρωτα καργαρανε το ποπολο για τη λαμογια του Μακακου του Κυνηγου μετα πεσανε στα περι αναπτυξης και τα τοιαυτα ηταν και ο Τζες της περιφερειας π`κοβε την χτενισμενη τραπουλα.Στελνει ρε κοροιδο το φαξ με τα ''εχοντας υπ'οψιν''απαντανε τουτοι''ειμεθα ωριμοι''ρολαρει η δουλεια στο ομορφο και καθαρο πιπτουν τα ταλαρα δια πασαν νοσον και καθε μαλακιαν Τρωνε ρε Τραγο τα πολλα το ντουο κλαπατσα Πλατινενιος και Βδελατος εχει κανει και το κουμαντο του ο Τζες,υστερις πετανε τεσσερις ντορβαδες σκυβαλο στους απο πισω να λαδωση το μεσα τους και την γαζωνουνε κανονικα.Ακου Αρκουδομαγκα Τζωνακο ο κοσμος ειναι δυο κατηγοριες οι απο μεσα και οι αποξω.Σακουλετζεμ;Αμα εισαι με τους πρωτους ασε να σου ριχνουν σαλτσα μπελτε εσυ ξεταζεις τα περι ψιλης βροχης,οι αλλοι ειναι να τους κλαινε τα Ρεγκοκεφαλα.Προσεξε ομως Μορτακο αμα ξακριση κατα δω εκεινη η Λεχρω η βολευτινα τοτες το πραμα θολωνει διοτι ο επιτελικος εγινε μαχιμος και δε σηκωνει θαρετα.Φαε λοιπον το γλαροδολωμα και μετα τας υγειας σας κυριε Φραγκουλεισον.Ρε μυστηρια πρασσα με τουτο το Ντουνια να θελει το Νταβατζη του λογω ανασφαλεια δηλαδη.Πως;

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12.14 καλα τα λες . Ο Βδελατος ποιος ειναι :::

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.Αντιδημαρχος απο το χωριο Καινουριο ειναι ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ διοτι κολαει σαν βδελα στον Κ.Δημαρχο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΝΑ ΣΑς ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΙς ΠΑΠΑΡΙΕς ΠΟΥ ΛΕΤΕ.........ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

φιλε 9.57 εισαι σωστος και ενημερωμενος. Ποιος ειναι ο επιτελικος που ειναι μαχιμος;;;;
Σε λιγο θα υπαρξουν εξελιξεις

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΔΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ ΒΡΕ ΟΥΣΤ.... ΠΑΛΙ ΠΗΓΕ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΨΗΦΟΣ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΩΝΑ.....

Ανώνυμος είπε...

AYTO ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ....
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕς ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕς(ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΓΟΥΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΡΦΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑς ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ...ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑς ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΤΑΡΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΛΕΣ ΒΔΕΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΟΝ Ο " ΛΙΓΟΣ" ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΙΚΑΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ , ΛΟΥΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΕΝΕΙ ΠΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγαλε ,εσυ που θες να μας εξυμνησεις το Φακιρη...
Ξερεις κανεναν Δημαρχο που να διοικει το Δημο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?Πες μας να το μαθουμε κι εμεις...
Ο βαρυς τιτλος(αναπληρωτης Δημαρχος)...εχει τα ζορια του αλλα και τις ευθυνες του...Οσο για τον ποδηλατακια...ολοι κρινονται...

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΚΙΡΗς ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Α;ΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

εικονα δημοτικου συμβουλιου ειναι αυτη ; ο προεδρος να ειναι εισηγητης σε ολα , στα γρηγορα και πεταχτα και να αφαιρει το λογο σε οποιον δεν εχει υποβαλει αιτηση , ο βαγγελακος να χασμουριεται, ο αρχηγος και οι συμβουλοι της αντιπολιτευσης ( Μακης και Γεωργατζης ) να απουσιαζουν ο βδελατος με υφος να απανταει σε ολα ( αλήθεια με τι κριτηρια τον διαλεξε ο δημαρχος ;) και οι σύμβουλοι ( τα παιδακια !! ) της συμπολιτευσης απλα να σηκωνουν το χερι και να ψηφιζουν οτι τους πασαρει ο βδελατος .

Ανώνυμος είπε...

βρε να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΣΑς ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΒΑΡΥς ΤΙΤΛΟς ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΒΕΛΤΕ ΤΟΥΜΠΟΦΛΟ....
ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ,ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ!!!...ΝΑ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 10.45 ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙς ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ,ΑΡΑ,ΤΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ...
ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.....ΤΟΥΜΠΟΦΛΟ Η ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ ΛΙΓΟ.....ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ Μ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΑΚΙΡΗ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΑΙΝΕΥΕΣΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ YES MAN ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο 1.22 ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΩΝ ΑΡΑ ΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΡΙ ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ .????????

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10.45 ΑΝ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΜΗΝ ΤΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ