11 Ιανουαρίου 2012

Έχει παραγίνει το κακό με τις κλεψιές…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Όλοι μας το έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εγκληματικότητα και οι κλοπές έχουν χτυπήσει κόκκινο στην περιοχή μας ειδικά το τελευταίο καιρό.
Από αυτοκίνητα μέχρι γεωργικά μηχανήματα και από ζώα μέχρι εργαλεία στην ημερήσια διάταξη του αστυνομικού δελτίου για τα κλεμμένα, ενώ δεν λείπουν αυτοί που ανακαλύπτουν πως κάποιος μπουκάρισε σπίτι τους την νύχτα και τους αφαίρεσε από λεφτά μέχρι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές.

Τώρα τελευταία έχουν αποθρασυνθεί οι κλέφτες και μπαίνουν στα μαντριά σφάζουν τα ζώα και τα παίρνουν. Επίσης δεν έχουν αφήσει κοτόπουλο για κοτόπουλο από τα κοτέτσια.
Για τις ελιές το λάδι και τα εργαλεία δεν το συζητώ…. ότι είναι ορατό, ή έχει γίνει ορατό από παλαιότερες εργασίες αλλοδαπών, εξαφανίζεται ως δια μαγείας.

Όλοι μας, το τελευταίο καιρό, έχουμε να διηγηθούμε από μια μικρή ή μεγάλη ιστορία κλοπής. Από τις αστείες ιστορίες που έχω ακούσει είναι ότι κάποιοι έκλεψαν ολόκληρη μπουγάδα κρεμασμένη σε σύρμα από αυλή σπιτιού.

Μερικοί βέβαια είναι αγριεμένοι και έχουν τις καραμπίνες ‘παραπόδα’, και νομίζω ότι θα γίνουμε ‘σικάγο’ σύντομα…

Απούσα από όλο αυτό η αστυνομία, που συζητώντας με αυτούς που ξέρουν, μου ανέφεραν ότι η αριθμητική δύναμη του αστυνομικού τμήματος κατά την διάρκεια της νύχτας είναι τουλάχιστον για κλάματα. Τι να σου κάνουν και οι αστυνομικοί όταν είναι αναγκασμένοι να περιπολούν μόνοι τους χωρίς δεύτερον στο περιπολικό σε μια μεγάλη περιοχή.

Το κακό είναι ότι δεν ξέρω που θα φτάσει όλο αυτό... και μόνο αισιόδοξος δεν είμαι.... τι να πω.... και μη χειρότερα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

edo pou mazepsate tous koloalbanous na tora

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΕΞΑΣ, ΧΡΕΑΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

κλέψανε και δυο αυτοκίνητα προχτές το νού σας γιατί γίνεται χαμός. δεν αφήνουν ούτε βρακί σε τέμπλα απλωμένο

Ανώνυμος είπε...

εσείς που δίνατε δουλειά στους αλβανούς βρείτε τρόπο να τους διώξετε τώρα γιατί έχουν ρημάξει τα τις αποθήκες τα σπίτια τα μαντριά και τα κοτέτσια. έναν δεν θα πιάσω ρε πούστη μου θα δεις τι θα του κάνω