21 Απριλίου 2011

Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπούμε βαθύτατα για αυτό που η σημερινή κατάσταση στην χώρα με υποχρεώνει να διατυπώσω αλλά σήμερα ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ. Απο την χούντα των συνταγματαρχών στην χούντα των πολιτικών και των τροϊκανων! Λυπούμε.... Καλή ανάσταση σε εμάς και στο έθνος μας!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΕΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.19 αυτό που είπα έχει κατα κύριο λόγο μεταφορική σημασία. Πράγματι και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς ότι εδώ που φτάσαμε χρειαζόμαστε κάποιον να καθαρίσει το πολιτικό τοπίο απο τα λαμόγια και τους κλέφτες. Ελπίζω βέβαια αυτός ο κάποιος να έρθει δημοκρατικά. Αυτα.....
Ανώνυμος 10.11

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανωνυμο 10,19,
Πες μας ρε φίλε τι κακό έκανε για την Ελλάδα ο Παπαδόπουλος??? Ηταν κακό που όλες οι υποδομές που υφιστανται μεχρι και σήμερα (δρόμοι κλπ) φτιαχτηκαν τοτε απο την ΜΟΜΑ (όχι απο τις ΜΙΖΕΝΣ κλπ)? Ηταν κακό που εφτασε μεχρι και το τελευταίο χωρίο ηλεκτρικό ρεύμα?
Ήταν κακό που μόλις τελέιωσε η χούντα η Ελλάδα δεν χρωστούσε ούτε δραχμή? Ήταν κακό που ο Παπαδόπουλος δεν πρόδοσε ποτέ την Ελλάδα? Ηταν κακό που ο Παπαδόπουλος όταν τον έριξαν δεν σηκώθηκε να φύγει για Παρίσια και Κάιρα και να έρθει κανα 2 δεκαετίες μετα και να το παίζει σωτήρας?
Πες μου τι ήταν κακο????

Ανώνυμος είπε...

Τα οικονομικά στοιχεία της εθνοσωτηρίου επαναστάσεως : Ανάπτυξη σταθερά πάνω απο 8% , ανεργεία 0,1%,εξωτερικό χρέος 0,
σταθερή ισοτιμια δραχμής -δολαρίου κ.λ.π. και τώρα τα οικονομικά στοιχεία της Πασοκονεοδημοκρατικής χούντας - Ελλάδα 2011: Υφεση 4% ανεργεία 15% εξωτερικό χρέος 350 δισ ευρώ πληθωρισμός 5% , φτώχεια και δυστυχία. Τα σχόλια δικά σας!

Ανώνυμος είπε...

μου αρέσει που στο τέλος του βίντεο έχετε το θράσσος να δειχνετε τους πολιτικους που χρεωκόπησαν την χώρα σαν σωτήρες. καλον υπνο φιλοι μου....

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί βλέπω ξέχασαν τι σημαίνει δημοκρατία και πόσο κοστίζει. Τι σημαίνει να σε στραβοκοιτάζει ο χωροφύλακας, τι σημαίνει να μην μπορείς να κάνεις ότι μπορεί να κάνει κάποιος σε μια δημοκρατική χώρα. Κρίμα για εσάς που ξεχάσατε, κρίμα και για την Ελλάδα που διδάσκει την δημοκρατία. Φέρνεται βέβαια παραδείγματα σήψης και διαφθοράς που όλοι εμείς επιτρέψαμε – προκαλέσαμε. Ποιος από εμάς δεν έκλεψε το κράτος ?? φπα επιδοτήσεις, ελγα κλπ ποιος ??? είμαστε αυτό που περνάμε γιατί μας κυβερνούν όμοιοι μας. Φτάσαμε στον γκρεμό και βάλαμε όλοι μας πλάτη σε αυτό. Αφήστε λοιπόν τους κοκορισμούς, σκάστε και κολυμπάτε τώρα και να εύχεστε να μην πτωχεύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

προς 6:04. φίλε η κλοπή του κράτους έχει κλίμακες! μην τα ισοπεδώνεις γιατί άλλοι κάναν μπάζες δέκα ζωών και άλλοι μιας μέρας!! ο ισοπεδωτισμός σου βολεύει το γαμοσύστημα!! το πιασες;

Ανώνυμος είπε...

βρε μηπως το σχολιο 6.04 το έγραψε ο Πάγκαλος . Ουστ χοντρε!

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που κατηγορείτε την επταετία δείτε ποιος κατεστρεψε πραγματικα τον τόπο :http://www.youtube.com/watch?v=knmakk4sPAg&feature=related και
http://www.youtube.com/watch?v=l9w77-eV3jQ&feature=related. Τα σχόλια δικά σας!

Ανώνυμος είπε...

μη μας ζαλίζεις με τη γαμοχούντα ρε φίλε!! πάρε το κουβαδάκι σου και πήγαινε να ζήσεις σε καθεστωτικούς αναβιωτές μέσης ανατολής ή λατινικής αμερικής!!