12 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ.Γ. ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΕ ΜΑΡΤΙΝΟ-ΛΑΡΥΜΝΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την στήριξη της ΝΔ του ΛΑΟΣ και των κομμάτων που στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα της κατευθύνσεις της ΕΕ και ΔΝΤ έχουν βάλει στο μάτι βασικούς και συγκεντρωμένους κλάδους, νευραλγικές υποδομές και δίκτυα, φιλέτα της δημόσιας γης και περιουσίας.

Το πακέτο ολόκληρο των 50 δισ. ευρώ προορίζονται αποκλειστικά για την αύξηση των κερδών μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Με αυτή την σκοπιά η κυβέρνηση προωθεί και το πούλημα της ΛΑΡΚΟ, επιχείρησης στρατηγικής σημασίας που σε άλλες συνθήκες θα μπορούσε να παίξει διαφορετικό ρόλο.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο πρέπει να[.....]

δώσουμε τώρα ηχηρή αγωνιστική απάντηση στην κλιμάκωση των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων. Να διατρανώσουμε: Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην πορεία πτώχευσης του λαού που οδηγούν κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ, για να προστατευθούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Σε αυτόν τον αγώνα εμπιστεύσου το ΚΚΕ. Όπως και χτες έτσι και σήμερα σου λέει την αλήθεια και οι προβλέψεις του επαληθεύονται. Ο δρόμος των άγριων θυσιών υπέρ της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μεγάλων επιχειρηματιών δεν πρόκειται να έχει τέλος ούτε κανένα όφελος για εσένα. Οδηγεί το λαό στη φτώχεια και έφερε την κρίση.
Λύση για το λαό υπάρχει μόνο με λαϊκή συμμαχία, οργάνωση και ισχυρό ΚΚΕ, με στόχο ριζικές αλλαγές στην οικονομία και στην εξουσία.

Με αφορμή και τις εξελίξεις που αφορούν και την ΛΑΡΚΟ την ερχόμενη Τετάρτη 13 Απρίλη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην περιοχή του Μαρτίνου και της Λάρυμνας η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι:

 6:00 μ.μ. Σύσκεψη γυναικών στο Café Mad στην Παραλία Λάρυμνας.

 7:30 μ.μ. Συγκέντρωση και ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα στο Μαρτίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: