29 Απριλίου 2011

Έρχονται διακοπές ρεύματος …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αποκαλύψεις της ΓΕΝΟΠ
Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, οι οποίες θα αρχίσουν μία εβδομάδα πριν κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη μετοχοποίηση του 17% της ΔΕΗ, θα προχωρήσει η ΓΕΝΟΠ.

Ο πρόεδρός της Νίκος Φωτόπουλος, είπε ότι η ΓΕΝΟΠ δεν δέχεται διλήμματα από τον πρωθυπουργό ότι δηλαδή από τη στάση της θα εξαρτηθεί αν θα παει η χώρα σε εκλογές. «Αυτά τα διλήμματα να τα θέσει στους βουλευτές» είπε.

Ερωτηθείς για το θέμα των χρηματοδοτήσεων της ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ ο κ. Φωτόπουλος προσπάθησε να απαντήσει στο που σπαταλήθηκαν τα χρήματα, ενώ κατηγόρησε τον[.....]

Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ότι ψεύδεται.

Παράλληλα επέρριψε ευθύνες και στα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι διόγκωσαν το θέμα για χρήματα που ουσιαστικά ανήκαν στη ΓΕΝΟΠ.

Ο κ. Φωτόπουλος πρόσθεσε ότι η ΓΕΝΟΠ θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσει την ασφαλιστική της περιούσια που ανέρχεται σε 12 δισ. ευρώ.

Παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα τιμολόγια μέλους της διοίκησης της ΔΕΗ που στέλνει δώρα σε ανταγωνιστές της επιχείρησης και υπεραμύνθηκε ότι η ΓΕΝΟΠ μπορεί να κάνει δώρα για δημόσιες σχέσεις.

Τέλος ο κ. Φωτόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας φωτογραφίες που τον απεικονίζουν το 2008 να εισβάλει μαζί με τη ΓΕΝΟΠ στο ΔΣ της ΔΕΗ, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να μετοχοποιηθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ η συγκεκριμένη αποστολή έχει γίνει με χρήματα του ίδιου του μέλους της διοίκησης.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: