04 Φεβρουαρίου 2011

Πρόστιμο μέσω φωτογραφίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σκληραίνουν τη στάση τους οι κοινοπραξίες απέναντι στο κίνημα "Δεν πληρώνω". Εκατοντάδες οδηγοί έχουν ταυτοποιηθεί και θα λάβουν επιστολές. Το πρόστιμο, η προθεσμία και η διαταγή πληρωμής. Νέες κινητοποιήσεις την Κυριακή
Στην αντεπίθεση περνούν οι κοινοπραξίες που εκμεταλλεύονται τους αυτοκινητόδρομους, ετοιμάζοντας την αποστολή διαταγών πληρωμών, σε οδηγούς που σήκωσαν τις μπάρες.

Η κοινοπραξία "Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου" μέσω της τροχαίας έχει εντοπίσει 600 οδηγούς, οι οποίοι θα λάβουν σύντομα επιστολή.

Θα τους δοθεί προθεσμία 15 ημερών και σε περίπτωση που δεν πληρώσουν και πάλι, θα τους ζητηθεί το 20πλάσιο του ποσού, κάτι που προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης.

Ανάλογες πρωτοβουλίες έχει πάρει και η κοινοπραξία "Νέα Οδός", που εκμεταλλεύεται και τα διόδια των Αφιδνών, όπου και παρατηρείται και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, από τους 60.000 οδηγούς που περνούν καθημερινά, το[.....]

14% σηκώνει τις μπάρες.

Οι κοινοπραξίες περιμένουν νομοθετικές πρωτοβουλίες από τον υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα για την καταπολέμηση του κινήματος "Δεν πληρώνω". Ο υπουργός έχει υποσχεθεί ότι σύντομα θα υπάρξει ρύθμιση για να τιμωρηθούν, όπως είπε, οι "τζαμπατζήδες"

Από τη "Νέα Οδό", διευκρινίστηκε ότι η δίωξη, που ασκήθηκε εναντίον εννέα ατόμων, αφορά μηνυτήρια αναφορά της εταιρίας για "φθορές", οι οποίες προκλήθηκαν στις Αφίδνες πριν από έναν χρόνο και όχι για μη πληρωμή διοδίων.

Το κίνημα "Δεν πληρώνω" εξήγγειλε νέο πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων για την Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι.

news247.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπώς όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα έτσι και το δικό μας συνεχίζει μα απειλεί ποιους; Αυτους στους οποίους έχει στερήσει την ελπίδα τον μιοσθό την σύνταξη. Οχι κύριοι πρώην σοσιαλιστές και νυν ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν μας τρομάζετε. Το ξέρετε καλύτερα απο εμάς ότι τα διόδια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Δεν μας τρομάζουν οι απειλές σας σηκώνουμε τις μπάρες και περνάμε ελέυθερα....γιατι στο τέλος δεν θα μείνει ούτε μία μπάρα. ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ανώνυμος είπε...

Απο ποιον πήραν την άδεια να φωτογραφίζουν τον κόσμο; Καποιοι κύριοι της κοινοπραξίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. θα πρέπει να καταλάβουν ότι η χούντα έχει πεσει απο το 74 ή μήπως όχι , μήπως δηλαδή η πραγματική χούντα είναι σήμερα; ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο μεσιέ ρέππας στις επόμενες εκλογές θα πάρει το... τρίτο το πλέον επιμήκη!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Όμιλος Παράδοσης - Λαογραφίας και ο Αθλητικός Όμιλος Καμένων Βούρλων σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονίατικης πίτας που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο Κέντρο "ΑΥΓΕΡΗΣ" στα Καμένα Βούρλα.

Μετα τιμής
τα Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζετε οτι μην πληρώνοντας κανετε αντισταση εισε γελασμένοι.Η κυβέρνηση και οι εταιρείες θα τα πάρουν.Αλλαξτε μυαλα οταν δινετε 25 χιλιαδες σταυρους σε αυτα τα υποκειμενα καλα να παθετε.Αλλά μην λέτε μετα δεν πληρώνετε,θα τα πληρώσετε εμεσα και με το παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Ο 11.39 έχει δίκιο κανέναν ψήφο στα υποκείμενα τυπου Σουφλιά και Ρέππα. Οσο για το άν θα εισπράξουν τα χαμένα απο τα διόδια ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.