23 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα Τετάρτη η απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Απεργία έχουν κηρύξει την Τετάρτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Στις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως. Την ίδια ώρα στην Ομόνοια συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ.

Στην απεργία θα συμμετάσχουν νοσοκομειακοί γιατροί, δικηγόροι, φαρμακοποιοίι (Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης), δάσκαλοι, καθηγητές, εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, ασφαλιστικά ταμεία, πολεοδομίες, εφορίες, τελωνεία, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στις ΔΕΚΟ, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, οι δημοσιογράφοι και η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας.

Δεν θα πραγματοποιηθούν[.....]

δρομολόγια στα αστικά λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ, ενώ ο ηλεκτρικός θα πραγματοποιήσει δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Κανονικά θα κινηθούν οι συρμοί του μετρό, ωστόσο δεν θα λειτουργήσει το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.
Είκοσι τετράωρη απεργία στον ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Προαστιακό.

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Το κλείσιμο των καταστημάτων όλης της χώρας αποφάσισε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου. Ωστόσο, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αποφάσισε κατά πλειοψηφία να συστήσει στον εμπορικό κόσμο της Αθήνας να διατηρήσει τα καταστήματά του ανοικτά και να διακόψουν την λειτουργία τους μόνο κατά την διάρκεια της πορείας.

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Η Aegean αναγκάζεται να τροποποιήσει το πρόγραμμά της και να ματαιώσει τις πτήσεις: Από Αθήνα προς Σητεία, Σάμο, Κω, Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη (2 πτήσεις), Χίο, Αλεξανδρούπολη (2 πτήσεις) και επιστροφή, από Θεσσαλονίκη προς Μυτιλήνη και Σάμο και επιστροφή.

Απ' την πλευρά της Olympic Air, ακυρώνονται συνολικά 35 πτήσεις εσωτερικού, ενώ τροποποιούνται οι ώρες αναχώρησης στα ακόλουθα δρομολόγια της 23ης Φεβρουαρίου: O.A. 910/911 Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα: Αναχώρηση από Αθήνα 16.00 και από Θεσσαλονίκη 17.30, OA 156 Βιέννη-Αθήνα: Αναχώρηση από Βιέννη 13.35, OA 431/432 Αθήνα-Λάρνακα: Αναχώρηση από Αθήνα 07.40 και από Λάρνακα 10.05, OA 269/270 Αθήνα-Λονδίνο (Heathrow)-Αθήνα: Αναχώρηση από Αθήνα 16.00 και από Λονδίνο 19.00, OA 284 Λονδίνο (Gatwick)-Θεσσαλονίκη: Αναχώρηση από Λονδίνο (Gatwick) 11.05.

Ειρηνική εξέγερση προτείνει ο Αλέκος Αλαβάνος

Να διαδηλώσουν και να παραμείνουν στο Σύνταγμα καλεί τους πολίτες ο Αλέκος Αλαβάνος. Ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, αναφέρει σε ανακοίνωση του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής ότι όπως καταρρέουν σα χάρτινος πύργος τα καθεστώτα στην Βόρειο Αφρική, έτσι μπορούν να καταρρεύσει κι εδώ, στη περιφέρεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: