25 Φεβρουαρίου 2011

Μώλος - Ένας ληστής νεκρός, Ένας καταζητείται από την Ιντερπόλ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 10:00 στο κέντρο του Μώλου, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν αρχικά στα ΕΛ.ΤΑ. της κεντρικής πλατείας και εν συνεχεία στην Αγροτική Τράπεζα που βρίσκεται απέναντι.

Μαζί με δύο συνεργούς τους, οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο έπειτα παράτησαν, για να συνεχίσουν με άλλο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οπλισμένοι και φορούσαν κουκούλες.

Ακολούθησε καταδίωξή τους στην Εθνική Οδό και η αστυνομία κατάφερε να τους ακινητοποιήσει στη Μαλεσίνα. Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών, ένας εκ των ληστών τραυματίστηκε σοβαρά και κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της Θήβας εξέπνευσε. Οι υπόλοιποι συνελήφθησαν, ενώ ένας από αυτούς έχει τραυματιστεί ελαφρώς στο πόδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Καταζητούμενος της Ιντερπόλ ο ένας ληστής

Ο ένας από τους πέντε ληστές, που συμμετείχε στη σημερινή διπλή ληστεία στο Μώλο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Θήβας, είναι καταζητούμενος της Ιντερπόλ.

Αυτή την ώρα, μεταβαίνουν στη Θήβα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και άνδρες του Εγκληματολογικού, για να ανακρίνουν τους συλληφθέντες και να συνεχίσουν τις έρευνες.

Το πλέον βέβαιο είναι ότι η συμμορία των Αλβανών με τα καλάσνικοφ έχει διαπράξει το τελευταίο διάστημα πολλές ληστείες στη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Πηγή: lamiareport.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έλα να μας αδειάζουν τη γωνιά οι κακοποιοί αλλοδαποί σιγά σιγά!!

Ανώνυμος είπε...

Να χαιρεστε τους φίλους σας τους Αλβανούς καποιοι απο εσάς που τους στηρίζετε...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΑΓ ΣΗΛΑΙΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ποιοι συντηρουσαν αυτους τους 5 αλβανους στην ελλαδα, δινοντας τους δουλεια ολα αυτα τα χρονια???
οεο?

Ανώνυμος είπε...

skate bre blakes epidi erixnan sto Gama t karagiozi i albani kai tous epiasan xarikate eidate i dias stin athina ti epathe zwa!

Ανώνυμος είπε...

ai nte blakes eseis dn kserete kan ti exoun kani afti blakes oti leei o kosmos lete kai eseis...symbouli otan blepeis ak-47 kopanati....

Ανώνυμος είπε...

δε μας τα κάνεις λίγο πιο λιανά αυτά που γράφεις μίστερ greeklish;