23 Φεβρουαρίου 2011

Με τις καραμπίνες στα χέρια και οι κάτοικοι της Πελασγίας...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Απελπισμένοι και απροστάτευτοι, δηλώνουν στο LamiaReport οι κάτοικοι της Πελασγίας.

Ζητούν μάλιστα, μετά από την ανάρτηση και του mail που μας έστειλαν να έχουν μια απάντηση από τον Αστυνομικό Διευθυντή για το τι θα γίνει με την αστυνόμευση στην περιοχή τους.

"Τα πραγματα ειναι τραγικα πλεον στην πελασγια!! χθες ληστεψαν ενα[.....]

αυτοκινητο και προσπαθησαν να παρουν και αλλο ενα χωρις να τα καταφερουν!! καθε εβδομαδα εχουμε.. τετοια κρουσματα!! Πριν ενα μηνα ειχαμε την ληστεια της τραπεζας!!! Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβουν οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα στην περιοχη μας? να υπαρξουν θυματα? φοβομαστε το βραδυ να κοιμηθουμε γιατι δεν ξερουμε τι θα βρουμε το πρωι? πλεον η πλειοψηφια των κατοικων εχει αγορασει καραμπινες και κοιμουνται το βραδυ με την καραμπινα διπλα με τον φοβο να μην μπουν στα σπιτια τους ληστες! για ακομη μια φορα η αστυνομια ειναι ανυπαρκτη τα βραδια!!! δεν ξερω που θα οδηγηθουμε οι αγανακτισμενοι κατοικοι!!!"
Αναγνώστης


pelasgia.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς φίλοι μου της Πελασγίας και όχι μονο η αστυνομία σήμερα έχει ως μοναδικό της σκοπό την φύλαξη των πολιτικών και των συμφερόντων του κεφαλαίου ( βλέπε Κερατέα) για τον κοσμάκι ουτε καρφί δεν τους καίγεται και εγώ προ ημερων τηλεφώνησα στο Α.Τ. της πόλης μας για ένα πρόβλημά στην γειτονιά μου και δεν ηρθέ κανείς να δεί τι συμβαίνει. Ενώ μόλις γινέτε καμοια διαδήλωση που βρίσκονται στα καλά καθούμενα τόσοι ματάδες ένας θεός ξέρει. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

κουραγιο....στα καμενα βουρλα φιλανε μονο......της τραπεζες.