09 Φεβρουαρίου 2011

‘Να φύγετε κύριε … να πάτε αλλού’, (αν θέλετε) αλλά πείτε το!! Φοβάστε τίποτα?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η ΝΔ δεν έχει πρόβλημα με την Δημοκρατική Συμμαχία!!
Η δεοντολογία υπαγορεύει την αποχώρηση πριν την εγγραφή.

Δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στο κόμμα της ΝΔ οι προσχωρήσεις πρώην μελών μας στην Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάνη. Αυτό επανέλαβε μιλώντας στον FM-1 η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας Βίβιαν Αργύρη.

΄Ομως , φρόντισε να διευκρινήσει , ηθικά και δεοντολογικά τα στελέχη που αποχωρούν και εντάσσονται σε νέους κομματικούς χώρους θα έπρεπε αν μη τι άλλο να φροντίσουν να ξεκαθαρίσουν την στάση τους απέναντι στο κόμμα που ως τώρα στεγάζονταν .

Δηλαδή πριν αναζητήσουν νέα στέγη και φροντίσουν για την εγγραφή τους , να δημοσιοποιήσουν στα αρμόδια κομματικά όργανα την αποχώρησή τους από το κόμμα στο οποίο ήταν προηγουμένως. Κάποιοι μάλιστα που δεν έκαναν αυτό το βήμα , σύμφωνα με την κα Αργύρη χρειάστηκε να παρέμβει η Ν Ε ακόμη και με διαγραφές.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε η συντονιστική επιτροπή της ΔΗ-ΣΥ και στην Βοιωτία. Μεταξύ των πρώην στελεχών της ΝΔ που εντάσσονται στο κόμμα της κας Μπακογιάνη είναι ο πρώην νομάρχης Νίκος Στάμος ο πρώην αντινομάρχης Μ.Λύγγος και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Βοιωτίας Θ. Ρουμπιές.

www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: