11 Φεβρουαρίου 2011

Σήκωσες τη μπάρα; 200 ευρώ! - Δεν πλήρωσες εισιτήριο; Χειροπέδες!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στο παιχνίδι μπαίνουν και οι κάμερες, αφού πλέον θα ελέγχονται και από αστυνομικούς ή τροχονόμους των διοδίων και έτσι δεν χρειάζεται καν... αστυνομικό μπλόκο.

Τη φωτο-κλήση θα τη φέρνει ο ταχυδρόμος.Μετά την τροπολογία που κατατέθηκε όποιος αρνηθεί να πληρώσει διόδια θα παίρνει πρόστιμο 200 ευρώ και πιθανότατα θα του αφαιρείται και το δίπλωμα ή η άδεια του αυτοκινήτου για 20 ημέρες.

Όπως με όλες τις παραβάσεις του ΚΟΚ αν δεν πληρωθεί άμεσα η κλήση πάει στην εφορία και μέχρι να πληρωθεί και εκεί ο παραβάτης δεν[.....]

παίρνει φορολογική ενημερότητα κλπ.

Τα εισιτήρια

Για όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο η τροπολογία προβλέπει πρόστιμο, όπως και σήμερα 60 φορές πάνω την τιμή του εισιτηρίου, αλλά και φυλάκιση τριών μηνών καθώς πλέον η παράβαση θεωρείται πλημμέλημα. Βέβαια η ποινή θα είναι εξαγοράσιμη...

Όλα αυτά καθώς το να μην δώσει κάποιος 1,20 ή 1,40 όπως λέει η τροπολογία... βάζει σε κίνδυνο την ίδια τη λειτουργία και τη βιωσιμότητα των αστικών συγκοινωνιών...

newsit.gr

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΡΕΠΠΑΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

και πλασάρουν και το τυράκι ότι τα ποσά από τα πρόστιμα θα πάνε στους δήμους!!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε τα πιο σκληρά καθεστώτα δεν συμπεριφέρονται έτσι! ΝΤΡΟΠΗ...Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ του κεφαλαίου και ενάντια στον λαό...

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά, φτάνει με τους τζαμπατζήδες. Το βρήκαμε τώρα όλοι και γίναμε αντιρρησίες συνείδησης.

Ανώνυμος είπε...

Τζαμπατζηδες??Ποιοι ειναι οι τζαμπατζηδες??Ολοι οσοι εχουν πληρωσει και ξαναπληρωσει γι αυτους τους δρομους??Δουλευουν (οσοι δουλευουν γιατι πλεον οι περισσοτεροι ειναι ανεργοι)για να πληρωνουν τα σπασμενα των κυβερνησεων??Μπηκε καποιος απο αυτους στην φυλακη??Για να εισπραξουν ομως οι μεγαλοεργολαβοι αμεσως φυλακη σε οσους αρνουνται να πληρωσουν!!Να τα βοηθησουν τα μεγαλα αφεντικα!!Με καποιον τροπο πρεπει ν αντισταθουμε φιλε 4.51!!Δεν παει αλλο!!

Ανώνυμος είπε...

είναι η μεγάλη ευκαιρία οι βουλευτές να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος το 2007 και να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο!! και το μπομπολοκάναλο να σωπάσει επιτέλους!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑ... ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑ..ΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ ΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ayrio to panelladiko syntonistiko apofasise anoigma olon ton paranomon diodion!!! Enantia ston fasismo thw kyvernhshs synexizoyme ton agona.... Reppa tha ta poume stis ekloges..

Ανώνυμος είπε...

για να δούμε τους βουλευτές του νομού τι θα ψηφίσουν αύριο για τη ν-τροπολογία!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ:Αρθρο 5 του Συνταγματος:4. Απαγορεύονται διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ' αυτήν.
ΑΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΡΕΠΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

εμμέσως πλήν σαφώς ο τζέφρι στη βουλή μας ρώτησε: θέλετε τη συνέχιση των έργων; KAI ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΧΙ!! ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ Ε65, ΟΥΤΕ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ ΟΥΤΕ Β.Ο.Α.Κ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΑ- ΤΣΑΚΩΝΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΖΈΦΡΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ta erga ta exoume idi plirosei meso ton telon kykloforias opote to dilima toy george papandreou einai pseytiko. den plirono den plirono..

Ανώνυμος είπε...

Επιλεκτική εγρήγορση επιδεικνύει η κυβέρνηση. Πότε κινείτε με ρυθμούς χελώνας και πότε με λαγού. Αραγε με ποιά κριτήρια κινείται κάθε φορά? Είναι άραγε το οικονομικό συμφέρον? Μπαααααααα δεν νομίζω καλέ! Μακάρι να εφάρμοζε νόμους ή και να έβγαζε νέους για τις τραγικές περιπτώσεις που συμβαίνουν στη χώρα μας. Η λέξη που σας ταιριάζει είναι μόνο αίσχος. Οι 300 στην Βουλή και άλλοι 300 έξω όμοιοι μας έχουν ξευτιλίσει και μας έχουν πατώσει.