11 Οκτωβρίου 2010

ΚΚΕ - Αποκηρύσσει Γκλέτσο στην Στυλίδα, ‘έχουμε άλλον υποψήφιο’

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ όπου εμφανίζει το ΚΚΕ να στηρίζει τον Απ. Γκλέτσο για δήμαρχο Στυλίδας η Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ του ΚΚΕ τονίζει τα εξής:
Απο τον Αύγουστο με ανακοινώσεις και δελτία τύπου σε όλα τα ΜΜΕ τοπικά και περιφερειακά έχουμε κάνει γνωστό ότι το ΚΚΕ στο Δήμο Στυλίδας υποστηρίζει το ψηφοδέλτιο της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με επικεφαλής τον ΧΡΗΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
Ο σ. Χρ. Οικονόμου είναι γνωστό στέλεχος του ΚΚΕ ,υπήρξε πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ την περίοδο της μεγάλης απεργίας του 1977,για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, δύο φορές υποψήφιος νομάρχης με το ψηφοδέλτιο της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι οι προσπάθειες όχι μόνο του ΒΗΜΑΤΟΣ αλλά και άλλων κεντρικών ΜΜΕ να εμφανίζουν ως υποψήφιο του ΚΚΕ τον Απ. Γκλέτσο είναι προβοκατόρικη που σαν στόχο έχει τη δημιουργία συγχύσεων στο λαό της περιοχής αλλά και γενικότερα.
Ο λαός της Ανατολικής Φθιώτιδας γνωρίζει πρόσωπα και γεγονότα και
φυσικά θα δώσει την απάντησή του με ψήφο στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΣΤΥΛΙΔΑΣ και στον καταξιωμένο αγωνιστή υποψήφιο Δήμαρχο Χρ. Οικονόμου. Απαιτούμε απο το ΒΗΜΑ την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: