01 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Κλ. Περγαντά στην Εύβοια. Πρόγραμμα για Παρασκευή

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κλέαρχος Περγαντάς

Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Στερεάς Ελλάδας
Γραφείο Τύπου 30-09-2010

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σειρά επαφών με φορείς της Εύβοιας είχε σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κλέαρχος Περγαντάς επικεφαλής κλιμακίου, αντινομαρχών, Νομαρχιακών συμβούλων του νομού, δημάρχων, υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, εκπροσώπων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων.
Ο κ. Περγαντάς συναντήθηκε με τους προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, του Περιφερειακού τμήματος του ΤΕΕ και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου με τους οποίους είχε διεξοδική συζήτηση τόσο για τα επιμέρους προβλήματα τους όσο και για τα μεγάλα προβλήματα της Εύβοιας.

Μεταξύ άλλων τέθηκαν τα ζητήματα των οδικών αξόνων του νομού ως πρώτη προτεραιότητα ανάπτυξης, ο χωροταξικός σχεδιασμός και ο καθορισμός των χρήσεων γης, το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, η αναβάθμιση του ΤΕΙ Χαλκίδας και η σύνδεσή του με την παραγωγικότητα.

Ο κ. Περγαντάς υπογράμμισε προς τους φορείς ότι είναι έτοιμος να ξεκινήσει την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ως Περιφερειάρχης διαθέτοντας την εμπειρία και τη γνώση από τις θητείες του ως Νομάρχης και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει αμφίδρομη σχέση με τους επιστημονικούς συλλόγους και τους κοινωνικούς φορείς για την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι κανένας νομός της περιφέρειας δεν πρέπει να ανησυχεί ως προς την εξυπηρέτησή του από τις υπηρεσίες καθώς υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο και βούληση οι πολίτες του κάθε νομού να εξυπηρετούνται στον τόπο τους.

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ο κ Περγαντάς θα επισκεφθεί το δήμο Αυλίδας στις 11 το πρωί το Δήμο Ανθηδώνος στις 12 και το δήμο Ληλαντίων (13:30)

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσει τις επαφές στην Εύβοια με φορείς και δημοτικά συμβούλια.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πατερα εμαθες τα νεα ... η διωξη οικονομικου εγκηματος απο χθες βρισκεται στο δημο καμμενων βουρλων.οχι βεβαια για το μακη αντωνιου αλλα αφορα τη διαχειρηση 2000 -2006.μπραβο δημαρχε βγαλτα ολα στη φορα και εμεις τιμωρουμε αναλογα.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι σιγα σιγα να αποκαλύπτεται το μεγάλο φαγοπότι των προηγούμενων διοικήσεων!
Όσοι δεν σεβάστηκαν τα χρήματα μας και τα τσέπωσαν για να φτιάξουν σπίτια, να αγοράσουν οικόπεδα, να αγοράσουν αυτοκίνητα!!!
Ο μόνος που διαχειρίστηκε τα χρήματα μας σωστά είναι και θα συνεχίσει να είναι ο κύριος Αντωνίου. Αν και πολλοί προσπαθούν να τον κατηγορήσουν για κακοδιαχείριση!
Για ποια κακοδιαχείριση μιλάτε? Για αυτή που επέβαλε το διπλογραφικό σύστημα?
Το οτι πιστοποιήθηκε ο Δήμος Καμένων Βούρλων με ISO???
Τι είναι αυτο???
Αυτή η άγνοια θα σας φάει...
Για αυτή την άγνοια λοιπόν βγαίνεται και διαρρηγνύετε τα ιμάτια σας για τους σωτήρες μας από τον Μώλο! Με αυτούς τους δύο θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε!!!
Αλλα δεν θα σας γίνει το χατήρι. Γιατι θα αποκαλυφθουν πολλά μεχρι τις εκλογές!
Κυριακή κοντή γιορτη!

Ο νοών νοείτω

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν εχει να πληρώσει ο Δήμος Κ.Β. τη συμμετοχή του για τα σκουπίδια (ενώ έχει π.χ. η Αμφίκλεια, η Τιθορέα κ.λ.π.) και μας λες για καλή διαχείρηση; ΝΑ μας πει πόσα χρέη της ΔΕΗ ανέλαβε και πόσο τα πήγε..
Αλλά και ο Κεφάλας που τα ξέρει δε τα λέει γιατί κορακας κοράκου μάτι δε βγάζει

Ανώνυμος είπε...

Γιά ποιά καλή διαχείρηση του Αντωνίου μιλάς 3.48 μ.μ.,κατηγορόντας τους προηγούμενους?
Μήπως ανακοίνωσε ο Αντωνιου σε συνεχείς προκλήσεις μέσω του blog,η των αιτήσεων των συμβούλων του ΕΓΓΡΑΦΩΣ να απαντήσει τι εισπράτει και τι ΔΕΝ εισπράτει ο Δήμος από ποιόν και γιατί?
Μήπως ανακοίνωσε ποιός χρωστάει στο Δήμο και γιατί η ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου δεν κάνει σωστά την δουλειά της,εκτελόντας προφορικές εντολές του Αντωνίου,γιά μην τους ενοχλούν,προφανώς γιά λόγους ψηφοθηρίας?
Μήπως ανακοίνωσε πόσα χρωστάει ο Δήμος στους εργαζόμενους εποχικά,γιατί ακούγεται από τους ίδιους τους εργαζόμενους,ότι είναι απλήρωτοι όλοι από 4 έως 25 μήνες?
Μήπως ανακοίνωσε ότι τα μικροέργα που έκανε είναι απλήρωτα και τα μόνα που πλήρωσε είναι του φωτισμού των δρόμων,που τα πήρε ο ίδιος εργολάβος,ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ,αφού είχε φροντίσει να τα κόψει τμηματικά στο πόσο των 45.000 ευρώ τον κάθε δρόμο?
Μήπως ανακοίνωσε τι γίνεται στον βιολογικό καθαρισμό,με την αλλαγή του ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ και από κει και πέρα όλο ζημιές μηχανημάτων και αγορές νέων με εικονικά τιμολογία αυτών και παροχή Υπηρεσιών?
Μήπως ανακοίνωσε πόσα χρωστάει ο Δήμος σε ιδιώτες από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ?
Τα μήπως είναι πολλά ακόμη.Εγώ απορώ ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ βρήκες το θράσος να υπερασπισθείς τον Αντωνίου?
Μήπως είσαι του στενού του περίγυρου και έχεις τους λόγους σου?

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση για τους απλήρωτους υπαλλήλους θα διαβάσεις εδω: (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/54742/katelavan-dimarheio-kai-istoselida/)
Για να δεις τι γίνεται και στους άλλους Δήμους!!!

Όσον αφορα αύτα που ισχυρίζεσαι είναι απλά λάσπες και δεν με αγγίζουν! Δεν μπορείς να τεκμηριώσεις τίποτα από όλα αυτά και μόνο ως προβοκάτορα μπορώ να σε χαρακτηρίσω!

Από κει και πέρα είναι θέμα του κυρίού Αντωνίου πότε θα ανακοινώσει τον απολογισμό της θητείας του και πιστευω θα το πράξει συντομα μιας και πολυ σύντομα εισερχόμαστε στην προεκλογική περίοδο!!!

Αλλα αυτό που βλέπω είναι οτι καίγεστε όλοι, και στο blog και στις καφετέριες για την οικονομική διαχείριση του Δήμου Καμένων Βούρλων!

Ο νοών νοείτω

ΥΓ όχι δεν είμαι του στενού περίγυρου του κ. Αντωνίου. λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω και υποστηρίζω όσα ξέρω!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι προβοκάτορας 1.08 μ.μ γιατί ζούμε όλοι σε μιά μικρή κοινωνία και βλέπουμε τι γίνεται καθημερινά δίπλα μας.
Μήπως εσύ είσαι τυφλός η κουφός.
Ρώτησε τους ίδιους εποχιακά εργαζόμενους γιά να έχεις την απάντησή τους,σχετικά με το πόσο και από πότε τους χρωστάει μισθούς.
Δεν έχω λόγο ,ούτε κανένα συμφέρον να λασπολογίσω εναντιον του Δημάρχου.Απλά σχολίασα αυτά που ακούγονται.Ας βγει ο Δήμαρχος με έγγραφα να το διαψεύσει και όχι με λόγια.
Μας καίει όλους η οικονομική διαχείρηση του Δήμου,γιατί εμείς την πληρώνουμε και είναι δικαίωμα μας να την γνωρίζουμε αναλυτικά.
Γιατί ο Δήμαρχος τέσσερα χρόνια δεν έκανε ισολογισμό στο Δήμο?
Αν ήθελε να μην ακούει λόγια ας φρόντιζε να έκανε ισολογισμό και να υπήρχε διαφάνεια.
Όσον αφορά το blog και τις καφετέριες που λες ότι γίνονται συζητήσεις,αυτό ισχύει και το θεωρώ θεμιτό.
Το να είναι ο Δήμαρχος όλη την ημέρα στην καφετέρια με τους κολλητούς του και να μην είναι στο Δημαρχείο κρίνω αθέμιτο,και απορώ γιατί θέλει να ξαναγίνει Δήμαρχος,αφού δεν του αρέσει το Δημαρχείο.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 1.08, πρόσεχε και σκέψου λιγάκι γιατί θα εκπλαγείς στο τέλος με τον αντωνίου. ρώτα και κανέναν που τον ξέρει καλά. ρώτα και κανέναν πρώην συνεργάτη του πόσο καλός είναι. Καλααααααααα θα δειιιιιιιςςςςςςςς