30 Οκτωβρίου 2010

Είμαι ο Ν.Καραμαζιώτης και είμαι υποψήφιος …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατσε σπιτι σου ρε νικο !μην παθης τιποτα!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

vlepo eistai ipalilos toy OTE ....apo sas katastrafike i xora me toys megaloys misthoys....egw eimai agrotis kai perno 470 sintaxi esi posa pernis re mastora....

Ανώνυμος είπε...

Re sy agroti, na mas dioikisies esy tote kai oxi o anthropos poy einai morfomenos. OK?

Ανώνυμος είπε...

καλή επιτυχία νίκο!!

Ανώνυμος είπε...

Iparxoun agrotes poy einai poli perisotero morfomeni apo ton niko file....ala egw xero morfomenous pou einai GELADIA

Ανώνυμος είπε...

μορφωμένους χωρίς ήθος και συμπεριφορά δε τους θέλουμε!! και ευτυχώς ο καραμαζιώτης τα έχει και τα δύο!!

Ανώνυμος είπε...

mpori vre file o anthropos aftos mpori na einai kalos ,ala stin elada pou zoume oli kala arxizoun ala den exw di pote kanenan an den egkrini afta pou kani o arxigostoy na paretite....ara ali sto telos....kai i kali xameni pame gifto ftasame edw poy imaste giafto lefko vre file lefko

Ανώνυμος είπε...

αν μάθεις τί άκουσε αυτός ο άνθρωπος σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του στο μώλο από ... ασχολίαστα όντα θα ξίνίσεις τουλάχιστον! εμένα προσωπικά μου αρκεί ότι δεν αντέδρασε!!

Ανώνυμος είπε...

ουστ λαμογιο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο ΝΙΚΟΣ μάλλον νομίζει ότι έχει την δύναμη που είχε με τον ΠΙΣΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.σε πληροφορώ όμως φίλε ΝΙΚΟ,πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου ίδια όπως τότε.ο ΠΙΣΛΗΣ είχε δύναμη κ όνομα!!!με τον αρχηγό όμως που διάλεξες να κατέβεις τώρα όμως ούτε τον δικό σου δεν θα βρεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

προς 9:12 μήπως είσαι από τους υποστηρικτές του υποψηφίου που τον αποκάλεσε ΄΄καταστροφή του δήμου΄΄; ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΖΙΩΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλή Επιτυχία και Δύναμη Νικόλα !!

Ανώνυμος είπε...

α το ριξαμε στα ανεκδοτα τωρα...η ιστορια ειναι ανεκδοτο απο μονη της...α και τωρα που θυμηθηκα και κατι αλλο:ποιος τωρινος δημοτικος συμβουλος του Βαγγελη απειλει εμμεσως τα παιδακια που δουλευαν στην παραλια του Μωλου οτι αν δεν τον ψηφισουν δεν προκειται να ξαναδουλεψουν εκει?(αν φυσικα υπαρχει καθως το 1/3 των δημοτικων επιχειρησεων καταργειται)...οποιος το βρει κερδιζει παλι ενα σακουλακι πατατακια...εκεινα εκει τα παλια τα νοστιμα, τα ΖΑΠΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

nikolaki h omada thelei bohtheia.kateba na paikseis ekei mporei kati na kaneis!!giati stis ekloges den tha breis oute ths gunaikas sou!!!alhtheia ayth psifizei?

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα μπράβο σου.Παίξε τη μπάλλα που ξέρεις και στο νέο Δήμο.
Παικταρά μου !!!!!
Με την πρωτιά σου στο Μώλο τους βούλωσες όλους.

Ανώνυμος είπε...

μόνο εσύ καταλαβαίνεις τη σκοπιμότητα του σχόλιου σου!! θα θελες να μας το αναλύσεις καλύτερα;

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε Ελληνικά τα γράφω.
Φαίνεται ότι είσαι και ανημέρωτος.Αν μου έκανες τη χάρη να μάθεις τα αποτελέσματα μέσα στο Μώλο θα καταλάβαινες και τη σκοπιμότητα και ότι δεν χρειάζεται καμία ανάλυση.

Ανώνυμος είπε...

είμαι πολύ πιο ενημερωμένος απο όσο νομίζεις.. και πολύ φίλος με το νίκο!! έχεις θέμα με το μυαλό σου και καλό είναι να το ψάξεις!

Ανώνυμος είπε...

Aν εισαι πολύ!!!φίλος με το Νικόλα, τότε θα τον ξέρεις τι αστέρι είναι σε όλα του και θα απαντούσες σε κάποιους παραπάνω. Εγώ δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία γιατί δεν βρίσκεις άκρη. Αστα τα σάπια λοιπόν και το παραμύθι περί φιλίας.
Εγώ μπορεί να μην τον ξέρω όσο εσύ(όπως δήθεν λές), αλλά ο τύπος φαίνεται αστέρι και ξέρω καλά ότι όταν έπρεπε τάδωσε όλα για το χωριό του.
Τώρα το τι λένε κάποιοι παραπάνω τ'ακούω βερεσέ.
Εξάλλου το αποτέλεσμα των εκλογών δικαιώνει πλήρως και μένα και τον Νίκο και διαψεύδει τραγικά κάποιους άλλους. Προφανώς δικαίωσε και σένα(σαν φίλαράκι του), η όχι;
Nομίζω όμως ότι επειδή δεν είναι κοματόσκυλο και βλέπει τα πράγματα με διαφορετικό μάτι απο κάποιους άλλους, αυτοί δεν τον γουστάρουν.

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα κάποιοι δε τον γουστάρουν (σε παραπέμπω στα Δ.Σ. περιόδου Γαλάνη). εμένα προσωπικά μου αρέσει το ήθος του και η συμπεριφορά του πολύ!! αλλά επειδή μπήκε στο τέλος στο ψηφοδέλτιο ύστερα από πιέσεις (προς αυτόν) μη βγάζεις χολή για άλλους!!