13 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία από Τ.Ο ΚΝΕ ΤΕΙ Λαμίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η «ανεξάρτητη» παράταξη της ΔΑΠ-ΔΝΦΚ , για άλλη μια φορά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Με κάθε ευκαιρία τραμπουκίζει όποιον αγωνίζεται ενάντια στην πολιτική που στηρίζει.
Σήμερα λοιπόν επιτέθηκε σε σπουδαστές – μέλη της ΚΝΕ προσπαθώντας να καταστρέψει υλικό, νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να σταματήσει τη δράση της Οργάνωσης στο ΤΕΙ.
Να ξέρουν ότι δεν θα κάνουμε πίσω σε όποια τραμπούκικη απειλή τους , ότι ακόμη περισσότερο θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Αυτή την εποχή που φαίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα τα αποτελέσματα της πολιτικής της ΝΔ και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ , αυτή την εποχή η ΔΑΠ μιλάει για δικαιώματα και φθηνά εισιτήρια, ενώ είναι οι ίδιοι που συμφωνούν με τις νέες μεταρρυθμίσεις που εκφυλίζουν το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της Ανώτατης Εκπαίδευσης της οποίες , μάλιστα , τις είχαν προτείνει και νωρίτερα !!!
Η ΚΝΕ καλεί τους σπουδαστές μαυρίσουν την πολιτική τους στην πράξη , να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να αγωνιστούν στο πλευρό των χιλιάδων εργαζομένων μέσα από το κοινό μέτωπο των Λαϊκών δυνάμεων, του Πανεργατικού Αγωνιστικού ΜΕτώπου , της ΠΑνελλήνιας Συσπείρωσης Εμπόρων και Βιοτεχνών Ελλάδας, της ΠΑναγροτικής ΣΥσπείρωσης , του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.

Η πρώτη απάντηση που πρέπει να δώσουμε στο μεσαίωνα της ΔΑΠ και της πολιτικής που πρεσβεύει είναι να ψηφίσουμε στις 7 Νοέμβρη τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Λαμία 13 Οκτώβρη 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: