28 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Τετριμίδα στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κάτω από συνεχή βροχή έγιναν τα εγκαίνια (27/10) του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Τετριμίδα στα Καμένα Βούρλα.

Παρά τη βροχή και παρά το ότι την ίδια ώρα κλιμάκιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κλ. Περγαντά, επισκεπτόταν Άγ. Κωνσταντίνο και Καμένα Βούρλα, οι πολίτες των Καμένων Βούρλων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση των εγκαινίων κρατώντας ομπρέλες ή κάτω από τα στέγαστρα των παρακείμενων καταστημάτων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Τετριμίδας στη σύντομη ομιλία του δεν αναφέρθηκε σχεδόν καθόλου στους άλλους συνδυασμούς, παρά περιορίστηκε να πει δύο βασικά πράγματα για το πρόγραμμά του, ενώ υποσχέθηκε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει τυπωμένο το πρόγραμμα του συνδυασμού και ότι άλλο απαιτηθεί θα ειπωθεί ή στην αυριανή (28/10) τελετή εγκαινίων στο εκλογικό κέντρο στον Μώλο ή στις κατά τόπους κεντρικές ομιλίες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αναρωτιέμε: καλώς και αναφέρθηκε το μπλόγκ στα εγκαινια του εκλογικού κέντρου του Τετριμίδα , αλλά στα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων των άλλων συνδυασμών γιατί δεν έγινε καμοία επίσημη αναφορά στο μπλόγκ; Τυχαίο; Δεν νομίζω! Ο νοών νοείτο!

kamena voyrla blogger είπε...

Χαίρομαι που το θίγεις αγαπητέ 5,22.
Και βέβαια θέλουμε να αναρτήσουμε τις δραστηριότητες όλων των συνδυασμών, προϋποθέτει ωστόσο κάποιος από εσάς να γράψει 3 γραμμούλες κείμενο, να βγάλει και μια - δυο φωτογραφίες και να τις αποστείλει στο Blog, όπως έκανε άλλωστε και κάποιος αναγνώστης από τον συνδυασμό του Τετριμίδα.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που μπορεί να επικαλεστεί ότι ‘απέστειλα στο blog επιστολή και δεν ανέβηκε’ (αρκεί να μην βρίζει και να είναι κόσμια η επιστολή).
Σας επιστρέφω αχρεωστή την κατηγορία σας για μεροληψία, γιατί με θίγει ως προσωπικότητα .

Το Blog, εκτός από τα αμιγώς δικά του άρθρα το οποία τα υπογράφει κιόλας, δημοσιεύει άρθρα αναγνωστών, (καλώς η κακώς κείμενα και νέα της περιοχής), αυτός είναι και ένας από τους στόχους μας, η πολυφωνία.

Δεν είναι το βιοποριστικό μας επάγγελμα η δημοσιογραφία και δεν είμαστε όλη ημέρα με μια κάμερα στα χέρια κυνηγώντας και αποθανατίζοντας την είδηση, βάλτε πλάτη όλοι σας αν θέλετε να υπάρχουν οι ειδήσεις της περιοχής στο Blog, γράψτε 5 αράδες βγάλτε μια φωτογραφία και αποστείλετε τα, εμείς θα τα δημοσιεύουμε.

Με τιμή
O Blogger