15 Οκτωβρίου 2010

Άλλα μας έταζες Δήμαρχε και άλλα έκανες (4)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε συνέχεια των άρθρων μας, αναφορικά με το προεκλογικό φυλλάδιο του 2006, του Δημάρχου των Καμένων Βούρλων Μάκη Αντωνίου, προχωράμε στην επόμενη θεματική ενότητα που είναι η «Τουρισμός – Στήριξη Επαγγελματιών».

Αυτό και αν είναι θέμα κύριε Δήμαρχε , απορώ που τα έβρισκες και τα έγραφες όλα αυτά τότε.
Μόνο το «και παιδιά θα σας κάνω» δεν έχεις γράψει (για όσους θυμούνται το παλιό πολιτικό αστείο)

Από πού θες να αρχίσω? Τι να πρωτοθυμηθώ από αυτά που έταζες και έγραφες?
Αυτήν την εκπόνηση σχεδίων και μελετών για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και τις θερμαλιστικές πηγές και τα λοιπά, να μην ξανά άκουγα από εσένα … και τι στον κόσμο … νισάφι ποιά βαρέθηκα, βαρέθηκα τις εξαγγελίες και τα μεγάλα ΘΑ για ψηφοθηρικούς λόγους, χωρίς αποτέλεσμα.

Εκείνη η Τουριστική Σχολή στα Καμένα Βούρλα? Τι έγινε? Πάει?

Να μην αναφερθώ για τα ιαματικά στον Κουνιαβίτη , το απόλυτο τίποτα …

Τον Αγροτουρισμό ακόμα τον περιμένουμε.

Αυτό το «Περιοχή Camping – Διεκδίκηση από τον ΕΟΤ της περιοχής» τι σκεφτόσουν Δήμαρχε όταν το έγραφες? Το εκλαμβάνω ως το αστείο του φυλλαδίου σου, και το αφήνω να πέσει κάτω.

Αναφορικά με την Στήριξη των επαγγελματιών, ας σε κρίνουν οι ίδιοι.

Τα συμπεράσματα και πάλι δικά σας ...

O Blogger

ΥΓ to be continued

ΥΓ2 Κύριε Δήμαρχε, φυλλάδιο φέτος θα βγάλεις ?

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παροιμία : Πέρσι εκάηκε το φαί και φέτος βγηκ' η τσίκνα!

Ανώνυμος είπε...

παντως δεν μπορουμε να πουμε εριξε πολλες ιδεες στο τραπεζι

Ανώνυμος είπε...

προς 11.44: ΚΑΛΟ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...

Ανώνυμος είπε...

Θα σταματήσετε να ασχολείστε με τον νυν αλλά σε λίγες μέρες .....τέως δήμαρχο Καμένων Βούρλων;

Ανώνυμος είπε...

re seis energoi polites giati o prwhn mpasos enw mphke ston TETRIMIDA mesolavise o GRAND FATHER kai gia xathri tou GRAND CHEROOKE ton PETAKSE eksw me BREGMENH SANIDA;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο GRAND FATHER ΚΑΙ Ο GRAND CHEROKEE ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΗΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ!
ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

siga kale poso vromikos einai o AGIPAS? ektos kai an enoite oti vromai apo ta alogakia tou pou ehi ston ipodromo. min milate toso ashima lipon gia ton DIMOTIKO MAS SIMVOULO kai deksi heri tou ANTONOU. asheta an kateuthini ta panta horis na fenete. ine vlepete KRIFI KOU@@LA.

Ανώνυμος είπε...

file blogger anaferese stous epaggelmaties.
Se plhrofwrw loipon oti ekane kai paraekane.
Aimathe olh h ΕΛΛΑΣ oti KAMMENA VOYRLA=MYTHOS kaiROYAGIAL
Ntroph sou thes na legese kai Dhmarxos. Politikos DIKTATORAS eisai ,gia liges hmeres akoma
Meta mporeis na kynhgas Gourounia kai na pineis kafe me thn Troula.

Ανώνυμος είπε...

gia na mhn ksexnas thn politikh sou tautothta "DHMARXE"
http://www.youtube.com/watch?v=rHBKaobjQvA

Ανώνυμος είπε...

2.01 ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!

bobren είπε...

Ο αλλος,πως τον ειπαμε;Μπαταριας εφαγε πολλα αλλα εκανε εκδηλωσεις λενε.Επισης λενε οτι εχει μαζεψει ολες τις συζυγους των Τεως...!Αλλοι λενε οτι εχει ρευμα....;Αλλοι οτι θα σαρωσει!!!!Αλλοι πως την εκλογη θα την παρει στα σιγουρα την 2η Κυριακη...Αλλοι πως ειναι χρεωμενος μεχρι το λαιμο και δεν τον παιρνει να κατεβασει συνδιασμο...Αλλοι οτι χρωσταει και τον βοηθησε ο νυν Καμμενων Βουρλων...Ρε παιδια σαν θρυλοι και παραδοσεις του λαου μας μου μοιαζει.Κατι αναμεσα στον γκιωνη,τον Superman,τον εξαδακτυλο βασιλια,την Μαρια την Πενταγιωτησα και τον Ζορο το μασκοφορο εκδικητη.Σε λιγο θα μας πουνε πως τα βραδια με πανσεληνο τον ακουνε να ψαχνει ατομα για να κανει συνδιασμο...ελεος πια!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΡΙΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.
Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ (Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΠΑΤΣΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

σωστον σε βρισκω και ελπιζω να μην το εκανες αυτο,επειδη δεν περισευε για σενα καμια

bobren είπε...

Κοκκινοι σταυροι στις πορτες Μπατσοι και φρικια στις κοντρες Και χιλιαδες παπακια με βενζινα στην ασφαλτο. Γκομενες ολο καμαρι Ολοι οι αντρες πρωην φανταροι Κι αν δεν μπεις στο κοπαδι πισσα και πουπουλα. Γ@μ@@@@τε γιατι χανομαστε! Συντροφε .

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΚΕΡΑΙΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΜΙΑ ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ....;

Ανώνυμος είπε...

eleos re paidia.Mhn ton pyrovolate alw.
den htan kai mpatsos.
astinomia poleon,dhl tou kw@@@@@OY ta eniamera.
ase pou exei kai problem me to ktisma poy ekane
epitrepete arage na xtizowme kato apo pylona ths ΔΕΗ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΜΕΤΡΩΝ.ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΥΛΩΝΑ;;;;ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΔΙΟ(ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ)ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Πολλά λεφτά έσπρωξε και σπρώχνει ο γέρος , όνομα και μη χωριό. Στηρίζει Παταργιά και έχει επιστρατεύσει τα ρουσφέτια του όλα για να του φτιάξει ψηφοδέλτιο. Βρε παλιόγερε δεν πας σπίτι σου λέω εγώ, που βάζεις τις τοπικές κοινωνίες να μαλώνουν για να κάνεις εσύ τα παιχνίδια σου. Μην ξεχάσεις να πάρεις και τον χαζό τον γιό σου μαζί γιατί σαν τα μούτρα σου τον έχεις κάνει και αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

είδαμε και τον Γιαννόπουλο που έκανε περατζάδα τον Μάκη και τον περιέφερε ως επιτάφιο

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που ο τέως κατεβάζει την γυναίκα του γιατί αν κατέβαινε ο ίδιος θα γινόταν ρεζίλι των σκυλιών.Ο κόσμος των Καμένων Βούρλων τον στήριξε 24 χρόνια και αυτός τους φτύνει και πάει με τους Μολιώτες.Ξεχνάει ότι πρίν χρόνια ήταν στα μαχαίρια για το Λύκειο και για άλλα σημαντικά θέματα.Είναι ικανός να πούλησει την ψυχή του στο διάολο για να γεμίσει τις τσέπες του παραδάκι.

Ανώνυμος είπε...

Και τί είμαστε εδώ; Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες; Εδώ που φτάσαμε με τις συνενώσεις καλό θα είναι να δούμε ποιος θα είναι εκείνος που θα απαλύνει τις διαφορές τεσσάρων χωριών που εδώ που τα λέμε ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους ( Καμμένα, Άγιος, Μώλος, Καινούριο).
Ας το καταλάβουμε πια, οι εποχές άλλαξαν,τα οικογενειακά και τα πολιτικά σόϊα πρέπει να φύγουν και πρέπει να ψηφίσουμε αυτή τη φορά σοβαρά και με το μυαλό μας στο μέλλον. Ας μην τρωγόμαστε για την καρέκλα κανενός, αλλά ας δούμε το συμφέρον μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ.ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

bobren είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

antwniou gera me tsmpouka
den ksexname tiw POLITIKES MAS KATAVOLES
http://www.youtube.com/watch?v=rHBKaobjQvA
etsi agorasthkan ta gourounia kai sththike to xoirostasio,pou "epese"eksw kai me ta ypoloipa lefta xtisthkan oi prwtes polykatoikies.
Htan h arxh na tsimentopoihthoun ta KAMENNA VOYRLA,Ergo pou sunexisan kai oi Afoi Antwniou.
Gia na mathainoun oi Neoteroi.

GIA TA KAMENA VOURLA RE GANWTO