26 Φεβρουαρίου 2009

Η παγκόσμια οικονομική κρίση χτύπησε και τον Δήμο των Καμένων Βούρλων?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ακούσαμε ότι, τα πρώτα σημάδια της οικονομικής ύφεσης άρχισαν να γίνονται ορατά και στον Δήμο μας και συγκεκριμένα αναφέρομαι στον ίδιο τον Δήμο Καμένων Βούρλων.

Συγκεκριμένα, ακούμε εδώ και κάμποσο καιρό, διάφορες πληροφορίες και αναφορές συμπολιτών μας, τις οποίες διασταυρώσαμε κατά το δυνατόν και θεωρούνται αρκετά ασφαλείς έτσι ώστε να τις καταγράψουμε με σκοπό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί.

Έχουμε λοιπόν και λέμε (κατά πως ακούσαμε)

1)Δεν έχουν εξοφληθεί ακόμα οι συμβασιούχοι του Δήμου, του 2008
2)Υπάρχει εκκρεμότητα προς τον εργολάβο του βιολογικού καθαρισμού ύψους
από 2-3 45άρια (45.000 euro) έως και 300.000 euro
3)Εκκρεμεί η πληρωμή των εξόδων παραστάσεων των δημοτικών συμβούλων, προέδρων δημοτικού συμβουλίου, αντιδημάρχων και των προέδρων τοπικών συμβουλίων από το 2008 , για πρώτη φορά στα χρονικά του δήμου παρακαλώ.
4)Και τέλος υπάρχει μια πλειάδα προμηθευτών του δήμου που διαμαρτύρονται
όπου βρεθούν και όπου σταθούν σε καθημερινή βάση για την μη έγκυρη εξόφληση
τους

Κάνοντας πάντα θετικές σκέψεις, αυτό που διαφαίνεται, είναι μια σαφής αδυναμία εξόφλησης των υποχρεώσεων του δήμου μας η οποία αν μη τι άλλο , πάντα θετικά σκεπτόμενοι μας οδηγούν στο να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάποιας μορφής κακού προγραμματισμού αναφορικά με την οικονομική διαχείριση του δήμου ή ο δήμος μας πνέει τα λοίσθια σε οικονομικό επίπεδο καταρχήν.

Πάντως όπως και να έχει η κατάσταση είναι αρκετά δυσάρεστη τόσο για αυτούς που περιμένουν να πάρουν τα χρήματα τους εδώ και κάμποσο καιρό όσο και για την δυσχερή θέση που βρίσκεται ο ίδιος ο Δήμαρχος Μάκης Αντωνίου έναντι των απαιτητών.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες (εκ των έσω) φέρουν τον δήμαρχο μας να έχει ξεκινήσει διαδικασίες λήψης δανείου πολύ υψηλού ποσού για τον λόγο (άκουσον άκουσον) την αντικατάσταση πλακών πεζοδρομίου (γιατί είναι παλιές λέει)
Μα καλά ρε παιδιά, εδώ δεν ξέρετε που πρώτοχρωστάτε θα πάρετε δάνειο για να αλλάξετε τις πλάκες του πεζοδρομίου εν τω μέσω χαλεπών καιρών και δύσκολων οικονομικά εξελίξεων?

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μάκη δεν θέλατε ;
λουστείτετον τώρα
το μήνυμα πάει προς όλους του υποστηρικτές του και
τους πρώην και του νυν .

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ
ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ
ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε blogger,έχεις δίκιο γι' αυτά που άκουσες.Φαίνεται πως ο Δήμος μας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.Και λέω Δήμος ΜΑΣ γιατί είναι όλων μας. Δεν ανήκει σε κανέναν δήμαρχο.Ο εκάστοτε δήμαρχος οφείλει να κάνει συνετή οικονομική πολιτική ωστε να μην βλάψει τα συμφέροντα των δημοτών.Ακούω κι εγώ διάφορα παράξενα όπως: αυξηση συντελεστή δόμησης,κατασκευή μαρίνας με ιδιωτικές εταιρείες,πάρκιγκ για ιδιωτικά συμφέροντα,χαρακτηρισμός περιοχής Γιαννάκη για ανεξιχνίαστους λόγους, κατατμήσεις έργων κτλ.Και μέσα σ' όλα αυτά και δάνειο....Για να συνέλθουμε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΟ ΣΑΝΚΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τί λέτε ρε παιδιά; Δάνειο; Μπορεί μόνος του ο δήμαρχος να αποφασίσει για μια ενέργεια που θα βυθίσει στο χρέος μέχρι και τα δισσέγγονά μας;Ποιός είναι αυτός που θα υποθηκεύσει το μέλλον μας; Να προσέξει καλά γιατί κανένας δεν είναι διατεθιμένος να πληρώνει στο μέλλον τις απερισκεψίες του παρελθόντος.