24 Φεβρουαρίου 2009

Μεγαλώνει η ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 4,2% έναντι 3,6% στη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον Ιανουάριο.

Στην ίδια έρευνα αποτυπώνεται η περαιτέρω μείωση ποσοστού για τον ΣΥΡΙΖΑ από το 8% της αμέσως προηγούμενης δημοσκόπησης στο 7,2% και βρίσκεται πλέον πίσω από το ΚΚΕ που διατηρεί σταθερά το 7,7%.

Ως προς τις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ διατηρεί προβάδισμα στην πρόθεση ψήφουμε 3,1% έναντι του 1,5% στο οποίο είχε καταγραφεί η διαφορά τον προηγούμενο μήνα.
Παρ' όλα αυτά ο Κ. Καραμανλής διατηρεί την πρωτιά στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία αφού προηγείται του Γ. Παπανδρέου με 7,4 μονάδες, απόσταση που ωστόσο μειώθηκε σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση όπου είχε μετρηθεί στις 12,3 μονάδες.

Σε ό,τι αφορά το κρας τεστ ανάμεσα στους κ.κ. Καραμανλή και Παπανδρέου, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπερτερεί στην ειλικρίνεια, στις σύγχρονες αντιλήψεις, στην επιλογή συνεργατών, στην συμπάθεια και στην υπεράσπιση των συμφερόντων των πολιτών.

Η έρευνα έγινε από τη GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega TV

Τα ΝΕΑ On-line

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: