03 Φεβρουαρίου 2009

Ξηλώνουν τραπεζοκαθίσματα στις παραλίες και οι δήμαρχοι ...διαμαρτύρονται

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με απόφαση της κτηματικής υπηρεσίας άρχισε το "ξήλωμα" των τραπεζοκαθισμάτων και των αυθαίρετων κατασκευών από τον αιγιαλό και τις παραλίες του νομού.
Η αρχή έγινε από την Αγία Μαρίνα της Στυλίδας και το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό συμβούλιο της ΤΕΔΚ με εισήγηση της δημάρχου Στυλίδας κας Σχορετσανίτη η οποία και ζήτησε από τα μέλη της ΤΕΔΚ να αποστείλουν αίτημα στην επιτροπή θεσμών της ΚΕΔΚΕ για παράταση (έληγε αρχές Μαρτίου), της άδειας της χρήσης από τους ΟΤΑ των χώρων αυτών ώστε κι' αυτοί με τη σειρά τους να τους δώσουν στους επαγγελματίες για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και διάφορων κατασκευών. (φωτ. από STAR K.E.)
Σχόλιο: LamiaNews αδυνατούμε να καταλάβουμε το σκεπτικό των τοπικών αρχόντων μας που από τη μια πλευρά "κόπτονται" για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν π.χ. από τον παροπλισμό πλοίων στον Μαλιακό γιατί θα υπάρξουν οικολογικά και περιβαλλοντικά προβλήματα και προχωρούν σε εκδόσεις ψηφισμάτων καταδικάζοντας το γεγονός και από την άλλη θεωρούν ότι οι παραλίες ανήκουν στους καταστηματάρχες, στα τραπεζοκαθίσματα και στις αυθαίρετες κατασκευές που επιβάλλει ο καθένας επαγγελματίας σε βάρος του αιγιαλού και των λουομένων.
Είστε υποκριτές κύριοι και κυρίες και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πως θα εξυπηρετήσετε ελάχιστους επαγγελματίες και να τους ευνοήσετε σε βάρος κάποιων άλλων και τίποτα παραπάνω.
Να ελευθερώσετε τις παραλίες και να τις παραδώσετε στον κόσμο γιατί σ' αυτούς ανήκουν. Γνωρίζετε εσείς να ισχύει πουθενά στον κόσμο, κάποιος επαγγελματίας να έχει 20 τετραγωνικά κατάστημα και 200 τετραγωνικά παραλία; Μόνο στη χώρα μας συμβαίνουν αυτά τα ευτράπελα και είστε συνυπεύθυνοι.
Να πάρετε αποφάσεις υπέρ του λαού και όχι υπέρ των αυθαιρετούντων και των καταπατητών. Φτάνει πια η κοροϊδία.
Πρέπει να ντρέπεστε όταν ζητάτε να κατοχυρώσετε παρανομίες αντί να συνταχθείτε με το νόμο και τα συμφέροντα των απλών πολιτών που σας εκλέγουν για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά τους.

Lamia News Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: