22 Φεβρουαρίου 2009

Ένα νέο site για τα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαβάσαμε σε ανακοίνωση, η οποία διανεμήθηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο 20/2/2009, την αναγγελία ενός νέου site για τα Καμένα Βούρλα.
Σε αυτό το site εκτός των άλλων θα αναρτώνται και οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Μπράβο στον οργανωτή αυτής της κίνησης, που εξ όσων γνωρίζουμε πρέπει να είναι ο κύριος Μουρτζούνης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.
Πρόσφατα άλλωστε είχε δεσμευθεί δημόσια για την δημοσιοποίηση στο internet των αποφάσεων του συμβουλίου.

Το site λοιπόν , όπως γράφει και η ανακοίνωση είναι το
http://www.kamenavourla.gov.gr
αλλά όσο και αν προσπαθήσαμε δεν ανταποκρίνεται.
Προφανώς υπάρχει δυσλειτουργία και πρόκειται για προσωρινό (ελπίζουμε) τεχνικό πρόβλημα.

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, διαπιστώσαμε ότι η παραπάνω σελίδα είναι κομμάτι του portal η απλά συνδέεται με το
http://www.dimos.gov.gr
Ενώ λοιπόν στην αρχή νομίσαμε ότι γράφουμε λάθος την διεύθυνση του site, τελικά διασταυρώσαμε ότι όντως το site δεν λειτουργεί ακόμα.

Σε αναμονή επίλυσης του τεχνικού προβλήματος για να μάθουμε τα αποτελέσματα από τα 38 θέματα του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το site αυτό είναι σε λειτουργία εδώ και κάτι μήνες! Ανοικεί στις δικτυακές πύλες, πρόγραμμα που προφανώς χρηματοδοτείτε εν μέρει απο την Ε.Ε.! Μάλιστα είχε γίνει και ενημερωτική ημερίδα πριν λιγους μήνες στο δημαρχείο για αυτή την ιστοσελίδα. Πριν 3-4 μέρες η πρόσβαση στον ιστοχώρο ήταν δυνατή. Τώρα, λόγω τεχνικών προβλημάτων όπως φαντάζομαι δεν λειτουργεί! Μακάρι να μπορέσει να τεθεί υπο πλήρη λειτουργία διότι από ότι είχα τσεκάρει υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις κάποια πράγματα (βεβαιώσεις κλπ) με το πα΄τημα ενός κουμπιού! Ελπίζω η δημοτική αρχή να δώσει βάρος στη δικτύωση του δήμου! Θα είναι κάτι θετικό για τον τόπο μας... μιας και ζουμε πλέον στην κοινωνία της πληροφορίας και της πληροφόρησης!

Ανώνυμος είπε...

Για να έχεις τέτοιες προσβάσεις σε διαδύκτιο και λοιπές υπηρεσίες, πρέπει οι υπεύθυνοι να είναι άνθρωποι σύγχρονοι.
Όμως εδώ υπάρχει τεράστιο χασμα γενεών και μόρφωσης. Οι εξουσίες, Δήμαρχος-αντιδήμαρχοι-σύμβουλοι είναι περίπου ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ σε σχέση με τον μέσο δημότη, για να μην πω για τον μέσο 20αρη. 30αρη ,40άρη που είναι και τα δυναμικά τμήματα της κοινωνίας μας. Οπότε με αυτούς τους ανθρώπους να μην υπολογίζετε σε απαιτήσεις τύπου on line ενημερωση κ.λ.π.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ φίλε,
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και σήμερα ο δήμος μας είναι τεχνολογικά ‘αναλφάβητος’.
Βέβαια αυτό είναι κατακριτέο από την μια πλευρά αλλά δεν μπορεί να είναι καταδικαστέο απαραίτητα.
Δεν μπορούμε να τους κάτσουμε με το ζόρι όλους στα θρανία να τους διδάξουμε την κοινωνία της πληροφορίας, ούτε όλοι μπορούν να κάνουν ότι κάνει ο δήμος Τρικκαίων

Από την άλλη όμως οι τοπικοί άρχοντες μπορούν να στραφούν στους όχι και λίγους νέους που υπάρχουν στην περιοχή μας για να βοηθήσουν στο θέμα αυτό (της πληροφορικής, του Internet κλπ) ως σύμβουλοι ή ‘εργολάβοι’ σε τελική ανάλυση.
Η πολιτική βούληση αν υπάρχει βρίσκονται οι λύσεις.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι η αντιδήμαρχος κυρία Όλγα Αναγνωστοπούλου (ακούσαμε ότι) είναι δημοσιογράφος ηλεκτρονικού τύπου παρακαλώ (και μέλος της ΕΣΥΕΑ) που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στο θέμα αυτό και να συμβουλεύσει – καθοδηγήσει τους λιγότερο καταρτισμένους.

Κατά πως δείχνει το πράγμα, γίνονται τα πρώτα δειλά βήματα οπότε οψόμεθα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, τώρα που το ξαναλες, ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί έτσι…
Και την κ. Αναγνωστοπούλου έχουμε, που είναι πιθανότατα στην ΕΣΗΕΑ, και άλλα 91 χρονάκια ώσπου να βγει και ο 21ος αιώνας.!!!!
Οπότε τα Καμένα Βούρλα μπορούν να ελπίζουν