27 Φεβρουαρίου 2009

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων κύριος Μουρτζούνης Παναγιώτης, δημοσιεύει στο Internet τις αποφάσεις του ΔΣ, τις προσκλήσεις για ΔΣ αλλά και τα δελτία τύπου του Δήμου μας.

Η ιστοσελίδα του Δήμου μας που έχει επιλεχθεί να τις φιλοξενεί, όπως έχουμε ξαναγράψει πρόσφατα, είναι η http://www.kamenavourla.gov.gr/
και για να δείτε τις αποφάσεις μέσα από αυτό το site κάντε click εδώ.

Θα τις κρατάμε και εμείς για τα πρακτικά μας ωστόσο,
εδώ είναι οι αποφάσεις της 20-2-2009 και
εδώ είναι οι αποφάσεις της 27-1-2009.

Δεν ξέρω αγαπητοί αναγνώστες αν μπείτε στην διαδικασία να διαβάσετε τις αποφάσεις, εμείς τις διαβάσαμε και εκτός των άλλων που μας έκαναν εντύπωση και θα τα ψάξουμε, μας έκανε εντύπωση η κατά συρροή αναβολή της συζήτησης για την μετατροπή της ’αμαρτωλής’ ΔΕΠΑΚΑΒ σε κοινωφελή και η ψήφιση του καταστατικού της.
Ψάχνοντας λοιπόν για το θέμα ακούσαμε πολλά και καλά, όπως ότι κάθε φορά που μπαίνει ως θέμα η ΔΕΠΑΚΑΒ, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι απουσιάζουν συστηματικά από τα συμβούλια (προφανώς θα έχουν τους λόγους τους)
Επίσης μάθαμε και άλλα για την ’αμαρτωλή κυρία ΔΕΠΑΚΑΒ’ που επί της παρούσης είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και κατά συνέπεια δεν θα τις δημοσιεύσουμε.

Καλός δημότης είναι ο ενημερωμένος δημότης.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ "ΦΑΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.-

Ανώνυμος είπε...

Δεν δουλεύει πάλι ρε φίλε η σελίδα του δήμου που λες.
Πατάω αλλά δεν βγάζει τίποτα μούφα η δουλειά