28 Φεβρουαρίου 2021

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κε αρχισυντάκτη 

Μετά ολόκληρα 20 χρόνια καταβάλλονται επιτέλους οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους για τις απαλλοτριώσεις της ΠΑΘΕ στα Καμένα Βούρλα. 

Ακόμα και στο τελευταίο στάδιο, τα πράγματα προχώρησαν μόνο μετά από πίεση, καθώς το ποσό δεν συμπεριλαμβανόταν στον κρατικό προϋπολογισμό. 

 Μόνο μετά από πρωτοβουλία των δικηγόρων Ι. Αργυρόπουλου και Κ. Καφαντάρη να ετοιμάσουν εξώδικο προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υποχρεώθηκε η Κυβέρνηση και ο Υπουργός των Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας να εγκρίνουν το κονδύλιο. 

Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, μόνο η πίεση έχει αποτέλεσμα και καμία «ευαισθησία» κανενός υπουργού. 

Γιάννης Φραγκούλης 
Καμένα Βούρλα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο ο κ. Φραγκουλης. Δυστυχως καποιοι πηραν χρηματα και μαλιστα πολλά, και καποιοι άλλοι πηγαν να μεινουν στον άσσο. Επρεπε να κινηθούν οι δικαιουχοι νομικά για ισχυσουν τα ιδια για ολους;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι έχω μια απορία. Μετά από 20 χρόνια. Επί 20 χρόνια δηλαδή δεν είχε γίνει εξώδικο ούτε καμία προσφυγή; για ποιο λόγο;

Ανώνυμος είπε...

Προλεταριε Φραγκουλη τα αστικα δικαστηρια και η κοινοβουλευτικη δημοκρατια σου εδωσαν την αποζημιωση γιατι οι δικηγοροι σου εκαναν προσφυγες για να παρεις το δεκαπλασιο της εμπορικης αξιας της περιουσια σου,απο χρηματα του ΕΝΦΙΑ αλλων φτωχων,καλοφαγωτα λοιπον παρεα με την αιματοβαμενη παρεα της Κουρτοβικ.