26 Φεβρουαρίου 2021

Ενστάσεις κατά του Δήμου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

8 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

O τσωμος εκανε αυτο που πρεπει στο θεσμικο του ρολο ,τωρα πρεπει να κανει προσφυγη στην επιτροπη οπως ο σκουφιας περσυ και αν το απορριψουν να προσφυγει στη δικαιοσυνη με δικηγορο δηλαδη να το παει μεχρι τελους ! Δεν ειναι απλος δημοτης εχει 28 % πισω του ,αρκετα με τους ανικανους της δηθεν δημαρχιας ,οποιος δεν μπορει ας παραιτηθει δεν ειναι ντροπη ! Ηλιοπουλε εσυ τι κανεις τον παρατηρητη ? Πως προστατευεις τα λαικα συμφεροντα ? Δεν εχει ερθει ο μπελογιαννης στον υπνο σου ακομη να σε ταρακουνησει ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε τραχανά εσύ τον εβριζες κ τώρα μιλάς για αυτόν πως να σε πάρω στα σοβαρά κ να έρθω μαζί σας; Συκιωτη μέχρι που να σβήσει ο Ήλιος. Ευτυχώς που είμαστε με τον Γιάννη. Υπάρχει ήθος , συνέπεια εντιμότητα. Ο τσωμος είναι άλλο καπέλο πάντως τώρα τελευταία νομίζω ότι έχει έρθει κοντά με τον Δήμαρχο διότι είδα τα μηχανήματα του έξω από τα καμένα να σκάβουν . Ευτυχώς,
κάλιο αργά παρά ποτέ, ίσως να κατάλαβε το λάθος του κ να συμπράξει με τον Γιάννη για το καλό του τόπου κ το δικό του.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε εννοειται οτι περσυ κοιμηθηκε και δεν εκανε τιποτα ,ενσταση 1 κ 2 =οτι εκανε ο σκουφιας ! Τωρα εκανε κατι που ηταν υποχρεωμενος θεσμικα να κανει, δεν του δινω συγχαρητηρια ! Αλλα εκανε και μια πατατα οπως βλεπεις στην υδρευση =ψηφισε ναι και εκανε ενσταση ,αν δεν κανει ενσταση στην επιτροπη μεχρι τελους παλι θα τον βριζω ! Για δημαρχος δεν κανει και λογω ηλικιας αλλα δεν κανει ουτε για αντιπολιτευση ,ειναι αλλοπροσαλη η στρατηγικη του ,δεν τεκμηριωνει αυτο που ψηφιζει !

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω? Είναι μαζί μας τα έχει βρει με τον Γιάννη πόσο χαζός είσαι? Έχουν σύστημα...

DIMOKRATIS είπε...

Φτου σας, να μη μας ματιάσω… Είσαστε μια ωραία ατμόσφαιρα… Σας ζηλεύω… Σας ζηλεύω γιατί έχετε βεβαιότητες. Τη σήμερον ημέρα η σιγουριά είναι το πιο πολύτιμο αγαθό. Στον δικό σας κόσμο όλα είναι ξεκάθαρα. «Συκιώτης μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ήθος,Εντιμότητα και προπάντων… Συνέπεια !»
Τι να πρωτοθαυμάσει ο δημότης…
Την Συντήρησης Αγροτικής Οδοποιίας…
Την Ύδρευσης της ΤΚ Αγίου Χαραλάμπους…
Το Έργο LED…
Τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη ΤΚ Κόμνινας…
Την Αντικατάσταση Αμιαντο-Αγωγών Ύδρευσης στη ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου…
Την Απολύμανση των Κάδων Απορριμμάτων…
Την Μέριμνα για την εν γένει Καθαριότητα του Δήμου…
Την Λειτουργία του Βιολογικού Μώλου…

Και ο κατάλογος των έργων δεν έχει τελειωμό.
ΝΑΙ, ΡΕ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλαρακο εχει παρει εργο αντικαταστασης αγωγου λυματων σε δημοπρασια η εταιρεια των παιδιων του,δε θα συνεργαστει με τον υποτιθεμενο δημαρχο για να το φτιαξει ? Αυτο δε σημαινει οτι πανε πακετο !Αν ειχε γινει πολιτικη συνεργασια θα φευγανε συμβουλοι απο την ομαδα τσωμου και θα ανεξαρτητοποιοντουσαν !Αν εκανε την πρωτη ενσταση για το θεαθηναι θα φανει συντομα , αν κανει η οχι και τη δευτερη στην επιτροπη !

Ανώνυμος είπε...

Η απορριψη των προσφυγων απο το συντονιστη της περιφερειας ως συμπερασμα ειναι:
Δεν εξεταζουν αν πρεπει η οχι να επιβληθουν αυξησεις ή μειωσεις τελων διοτι αυτο ειναι ΟΥΣΙΑ που την διαχειριζονται οι δημοτες με την ψηφο τους ανα τετραετια.
Εξεταζεται μονο η γραφρειοκρατικη ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ η οποια παλι ως προς τις προθεσμιες μπορει να ειναι κατα παρεκλιση προς διευκολυνση της υπηρεσιας του Δημου[οικονομικη υπηρεσια].
Αποδεικνυεται λοιπον οτι το συστημα εχει αυτορρυθμιση και διεξοδο σε μια ενσταση και κυριως
το δηλωνει ευθεως οτι δρα ΑΝΗΘΙΚΑ, εφοσον δεν εποπτευει την ουσια.
Ριχνει το μπαλακι στην εξεδρα δηλ στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ [ τις δημ εκλογες οπου θα γινει η εποπτεια] για τα καταλογισθει και η ηθικη ευθυνη.
Επειδη αυτος ειναι ο πραγματικος κοσμος της αστικης δημοκρατιας οπως αλλωστε την οριζουν οι νεοελληνες ψηφοφοροι,καλον θα ηταν να μην ειμαστε ουτοπιστες,ιδελιστες ,αλλα να ενταχθουμε σε ερυτερα κοινωνικα πλαισια[συλλογους κλπ] οπου η δυναμη αυξανει.
Η ψυχαναγκαστικη ατομικη πορεια μονο γραφικοτητες αναδεικνυει, που αρμοζει μονο σε εξπρεσιονιστες οπαδους του Καντινσκυ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ....
(2008) ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ!