03 Φεβρουαρίου 2021

Στο Κέντρο Υγείας και στον Δήμο Καμένων Βούρλων ο Γιάννης Σαρακιώτης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών θέμα συζήτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την ηγεσία του δήμου Καμένων Βούρλων.

Με κοινή πρόταση για την κοινή παρέμβαση των πέντε (5) Βουλευτών της Π.Ε. Φθιώτιδας και του Δημάρχου των Καμένων Βούρλων στο ΤΑΙΠΕΔ, με σκοπό την συλλογική διεκδίκηση της βελτίωσης των σχεδιασμών και της επιτάχυνσης των αναγκαίων διαδικασιών για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της περιοχής, κατέληξε η συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Βουλευτή Φθιώτιδας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Σαρακιώτη με το Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, κ. Γιάννη Συκιώτη, Αντιδημάρχους και συνεργάτες του Δήμου. Στη συζήτηση για το θέμα, διαπιστώθηκε η χρονίζουσα κωλυσιεργία του ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και οι αποτρεπτικοί σχεδιασμοί για την έκφραση επενδυτικού ενδιαφέροντος, βάσει και των στοιχείων που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Στο πλαίσιο των τοποθετήσεων του, ο κ. Σαρακιώτης τόνισε ότι:

«Τα αναπτυξιακά προτάγματα της Φθιώτιδας οφείλουν να υπερβαίνουν τις επιμέρους διαφορετικές προσεγγίσεις σε ζητήματα ευρύτερου πολιτικού ενδιαφέροντος. Με συλλογική δράση αίρονται τα εμπόδια και θέτω στη διάθεση των εμπλεκομένων θεσμικών φορέων τις δυνάμεις μου για την άσκηση συντεταγμένης πίεσης προς το ...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tvstar.gr

11 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ενα καλο που ειχε υποσχεθει ο τσιπρας με τον καμενο και κακως ,καταραμενοι να ειναι που δεν το εκαναν ειναι η καταργηση των βουλευτικων αυτοκινητων που τα πληρωνουμε για να κανουν οι βουλευτες ασκοπες βολτες για να φωτογραφηθουν σε διαφορα τοπια και να πιουν καπουτσινο και να λενε αρλουμπες με δηθεν δημαρχους !

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε που μας βαζει θέματα για διάλογο, ο Κώστας Τραχανάς, δεν θέλει βουλευτές που γυρνάνε με δήθεν δημάρχους, τι θέλει Παπαδόπουλο με Παττακο, για κανένα Βορειοκορεάτη, να γλυτώσουμε από τις κάλπες, κάθε τόσο, μας τα επρηξαν οι μ@@@@@ες.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ειπα δεν θελω βουλευτικα αυτοκινητα ,οχι βουλευτες,αν δεν υπηρχαν τα μερσεντες η συναντηση θα γινοτανε οικολογικα και οικονομικα μεσω ιντερνετ για να πουνε στο σαβιδη να ερθει να αγορασει τον εοτ καμπινγκ !

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα Τραχανά,
δεν θέλεις, δήθεν δημάρχους, αλλά τους βουλευτές με ...πατίνια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ..ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ, Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

6000 το μηνα παιρνουν ασ εχουν δικο τους αυτοκινητο αλλα ας ειναι καλα ο κασιμης που πληρωνει ,η συγκεντρωση ηταν για το θεαθηναι κανεις επενδυτης δεν πιεζεται απο το ταιπεδ να αγορασει κατι---καλημερα

Ανώνυμος είπε...

παντελώς για το θεαθήναι η συνάντηση. δεν ενδιαφέρεται ουδείς και εσείς τον ψάχνετε με το ζόρι... ψάξτε αλλού για φαντάσματα....

Ανώνυμος είπε...

Αμα δεν τα τσακωσει απο την αποθηκη θα τα παρει απο τα λεντ αλλιως θα γιορταζει
του Αι Γιαννη του Νηστευτή.

Ανώνυμος είπε...

Μετα τη συνάντηση του βουλευτή με την ηγεσία του δήμου πέφτουν βροχή τα τηλέφωνα απο ασιάτη επενδυτή που ενδιαφέρεται να εγκαταστήσει στο χώρο του καμπινγκ μονάδα εκτροφής κουνουπιών.σχετικές ανακοινώσεις θα κάνει ο υπεύθυνος για την τουριστική σνάπτυξη αντιδήμαρχος κ παπαναγιώτου.

Ανώνυμος είπε...

Αραγε καταλαβαινε ο δημαρχος τις προτασεις του κ.Σαρακιωτη ; π.χ συνεργασια , οχι τοπικα μικροσυμφεροντα κλπ

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς είπε ο Ζαιος; Μαλλον ένα ευχολόγιο που δεν το τήρησε όσο ήταν στην εξουσία.Αντι να ντρέπονται που λήστεψαν την μεσαία τάξη και δεν υπάρχει σάλιο στην αγορά.Ερχεται λοιπόν ο βολευτής αφού ξέχασε τα νταούλια να πει στον δήμαρχο ότι θέλει να βοηθήσει.Αντε ρε γλίτσα πήγαινε σε κανένα συλλαλητήριο με υψωμένη τη γροθιά ,μήπως
Φοβηθεί ο γέρο Σόιμπλε.ουστ κατσαπλιαδες.