06 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ & ΘΑΥΜΑΣΤΕ !!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα πρακτικά της οικονομικής επιτροπής αναφορικά με την μετατροπή αποθήκης στον Άγιο Κωσταντίνο σε πολιτιστικό κέντρο

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον ο κ. βουλγαρης αντεδρασε για την παρατυπη πλευρα της διαδικασιας κατι ειναι και αυτο. Η ουσια ομως αν η αποθηκη επρεπε να εξωραισθει τρωγωντας 1.000.000 ευρω για να γινει
πολιτιστικη φωλια στον Αγιο Κων\νο δεν εξηγηθηκε απο κανενα μελος της Οικ. Επιτροπης.
Καλυτερα να ζητουσαν να την μετετρεπε η Νουτρια σε μουσειο ελιας + μια αιθουσα πολυχωρου και τελος. Που να βρεις λογικη απο τους τοπικους Αρλεκινους.

Ανώνυμος είπε...

Βούλγαρη είσαι άξιος αυτοδιοικητικός!! Συγχαρητήρια για τη στάση σου!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως είμαστε αετοι, χθες άνοιξαν οι προσφορές για το έργο, κανείς δεν διερωτήθηκε ,τι έγινε; Ποια η έκπτωση, ποιος το πήρε; Εκτός και εάν είναι νωρίς ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς πόσα τετρ. μέτρα είναι ο χώρος; 200; 500; Πόσα;για να δούμε το τελικό κόστος μετά από την εκπτώση του διαγωνισμού.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρητικά ανάδοχος Τσωμος η αν όχι θα είναι δεύτερος κ ανάδοχος φίλος Δημάρχου εκτός περιοχής. Η έκπτωση πάντως θα αγγίζει το 50 τοις εκατό η κ παραπάνω μιας κ δεν θα υπάρχει συνεννόηση. Καλό του κάνει του Δημάρχου το ότι υπάρχει ο Τσωμος κ του Τσωμου ο Δήμαρχος κ δεν θα παει κατηγοεουμενος για στημενο διαγωνισμό . Απο ολο αυτο κερδίζει ο Δήμος από τις εκπτώσεις κ μένουν κ χρήματα για Αλλά έργα!!

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ, 12/1 προσφυγή εταιρείας 2Κ- ενημέρωση δήμου άμεση και 13/1 αναστέλλει την αποσφραγιση- διαβιβάζει απόψεις πότε (;) δεν μας το λενε.- 28/1 ενημερώνεται ο δήμος για την αρχειοθέτηση της προσφυγής λόγω απόσυρσης της. Δεκτόν μέχρι εδώ; Μετά ορίζεται η 5/2 για το άνοιγμα των προσφορών από την επιτροπή. Εδώ ψαχνομαστε τι πρέπει να γίνει , Βούλγαρης λέει: πίσω όλη η διαδικασία...πλα,πλα δηλ. νέα προκήρυξη κάποιους μήνες 'η χρόνια πίσω. Δήμαρχος λέει: προχωράμε 5/2 αποσφαγησει και συντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Τι από τα δύο πρέπει να γινει; Θα φανεί στο....πλύσιμο. Ο δε Βούλγαρης φαίνεται να λεει ότι έχει στο " τσεπακι"του την εκ νέου προσφυγή Παρ όλο που αποσύρθηκε στην προδιαδικασια ( εάν τα έχει βρει) τι προσφυγή να ξανακάνει;
Αλλα κοντός ψαλμός αλληλούια.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει και άλλα επί πλέον!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

περιπου 350-400 τετραγωνικα ειναι

Ανώνυμος είπε...

Όλο βλακείες λες ...τουλάχιστον 680μ2 είναι κ το ένα εκατομμύριο είναι πολύ λίγο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Βλακα ηλιθιε 17Χ22 ειναι εχει ρυμοτομηθει το 1/3,κοσμος πεθαινει απο καρκινο απο τις αμιαντοινες μου το ειπε ογκολογος ,και εσυ πανηγυριζεις για τα φρουφρου και ντεκορ που θελετε να φτιαξετε ,ποτε να μην γινει το καταραμενο και η ηλιθια αντιπολιτευση φοβαται μην το χασουμε !

Ανώνυμος είπε...

Από αεροφωτογραφία η στέγη του ειναι 400 τμ περιπου, έχει ασφαλείς πληροφορίες ο τραχανάς.

Ανώνυμος είπε...

Ρε είστε βλαμμενοι όλοι

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δει τα σχεδια τι ειναι να κατασκευαστει ως δηθεν πολιτιστικο κεντρο ; αυτο που ολοι ηδη εχουν ψηφισει ;; Τριανραφυλλης , Μπεζατη , κλπ ...ουτε για 50000 δεν ειναι το κοστος κατασκευης ... μεγαλη διαφορα μεχρι το 1.000.000 !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ερωτηση θα γκρεμιστει η υπαρχουσα αποθηκη η θα χρησιμοποιησουν το σκελετο απο τα μπετα ;

Ανώνυμος είπε...

Ένα τέτοιο κτίριο, εάν δεν γκρεμίστει και να ξαναφτιαχθει, τότε κρατάς μόνο κολώνες πλάκα, ενισχύεις κολωνες, και τα άλλα καινούργια. Κόστος;; 1.500 €/τμ; και με σπέσιαλ υλικά και του πουλιού το γάλα δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Αν θες να δεις σκυλοκαβγα τοτε τους πετας τα κοκκαλα και κρατας το κρεας.
Αυτο καταφερε ο δημαρχος να καθονται να ασχολουνται οχι αν θα επρεπε να γινει η αποθηκη [συντεταγμενα σαν ενεργοι δημοτες] σε σχεση με μια αλλη αναγκη [εξαιρεση και μπραβο στον Τραχανα],αλλα τσακωνονται αν ειναι τοσα τετραγωνικα και αν θα μεινουν τα μπετα και αν ειναι λιγα τα 340.000.000 δραχμες[ευτυχως υπαρχει και η εκπτωση]
Δηλ διπλα στο ενα αρχικο λαθος για την αγορα του οικοπεδου[ ο συνεταιρισμος το πουλησε με υπεραξια λογω οτι ηταν πενταστερο?] ερχεται και το δευτερο.
Η Αντιπαραγωγικη διαθεση χρηματων οταν οι αναγκες στον Αγιο κωννο εχουν κτυπησει κοκκινο,θα φανουν οταν ο δημαρχος οπως και ο Λιαλιος [αγορα] ως ιδιωτες πλεον θα κανουν τον... Αλεκο.
Οσο αφορα την περιβοητη χρηση του κτηριου,εχουμε δει τι σημαινει πολιτιστικη ετοιμοτητα των δημοτων, με το παρακμιακο Παζαρι, και τα ενεργοβορα Καζατζιδεια, εκτος και αν ο Συλλογος γυναικων τα γλυκα και τις πιτες επρεπε να τις εκθεσουν σε 'Ιερο Τεμενος' και οχι σε αιθουσα σαν του Μανουσού.
Αν λοιπον ο συνετος Τοπικισμος στο Αγιο Κωννο λειτουργουσε τοτε θα υπηρχε αξιοπρεπεια και το οχι στον δημαρχο θα ηταν καθολικο,εφ οσον δεν προηγουνται οι πραγματικες αναγκες,αλλα δεν
υπαρχει ηθος, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων .

Ανώνυμος είπε...

Έχει, άλλο, δικό του κτίριο ο Δήμος στον Άγιο Κων/νο και του λείπει πολιτιστικό κεντρο; Έχει γραφεία δικά του, ΚΕΠ, για πληρώνει ενοίκια και πόσα;

Ανώνυμος είπε...

NA ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ........ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ:

<>

https://www.skai.gr/news/greece/monades-esoterikou-elegxou-sto-dimosio-to-nomosxedio-tou-ypourgeio-esoterikon

Ανώνυμος είπε...

Μονάδες εσωτερικού ελέγχου σε όλο το Δημόσιο
Με στόχο τη βελτίωση των διαδικασιών διακυβέρνησης, την υποστήριξη των δημόσιων οργανισμών στην επίτευξη των στόχων τους και τη διασφάλιση της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης προωθεί νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του συστήματος εσωτερικού ελέγχου και την ίδρυση μονάδων εσωτερικού ελέγχου σε όλους τους φορείς του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

ΤΑ ΕΝΤΟΣ <>

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα πιστεύεις,ένα μοντελο χρεωκοπημενο παίρνει γιατρειά,άλλωστε ο Τσίπρας το είχε επιτύχει με ένα άρθρο και έναν νόμο.

Ανώνυμος είπε...

Στην διοικηση του Δημου απο Τετριμιδα και δωθε ειναι οι Μεταπασοκοι με διαφορες προβιες, στην κυβερνηση του κρατους απο την μεταπολιτευση και επειτα
η αριστερα εχει τον μικροτερο χρονο συμμετοχης αλλα το μεγαλυτερο ποινικο μητρωο.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις μάθουμε το ποιος πήρε το έργο κ την έκπτωση θα ξεκαθαρίσουν Πολλά ακόμη κ ο ταμίας του γιατρού. Τσωμε τρέμε η ώρα φτάνει κ θα βρεθείς μπλεγμένος. Θα σε ξεσκεπασω

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.39 - 7/2/21 τι εννοείς ''...κ ο ταμίας του γιατρού ''' και που εμπλέκεται ο Τσώμος και θέλεις να τον ξεσκεπάσεις ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε ντερβισοπαιδα αντί να λέτε να γίνονται έργα από ντόπιους και τα χρήματα να είναι κυκλικά σε πολλά χέρια,εσείς έχετε μανία
με τη κατσίκα του γείτονα.

Ανώνυμος είπε...

Ολες οι δουλειες δεν ειναι εργα απο ντοπιους ..αλλα Λαμιωτες . Δημαρχια Λαμιας κσι οχι ΚΒ επρεπε να λεγετε

Ανώνυμος είπε...

Παντως στην οικονομικη ο Ποπάι το καταψηφισε?

Ανώνυμος είπε...

Φαντασθειτε ο Βορίδης να προτείνει και να ψηφίσουν στη Βουλή νομοσχέδιο που να καταλογίζονται στους δημάρχους δαπάνες που χρεώνονται στον προϋπολογισμό και είναι προϊόν κακοδιοικησης . Κάποιοι δήμαρχοι, ονόματα δεν λέμε, θα χάσουν εκτός από τον ύπνο τους και όλη την αμοιβή τους. Να δεις που το πρωί θα ανοίγουν αυτοί τα δημαρχεία.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Για να συγκρινετε τα ποσα ,στον αγ κωννο διπλα απο μενα σε κεντρικο δρομο πωληθηκε οικοπεδο 200 τμ με οικοδομη ετοιμο σπιτι 100 τμ ισογειο και 100 τμ υπογειο του 92 με σκεπη μονο 40000 ε ,ασ πουμε οτι εκανε 50000 κανονικα !Εχει πωληθει παλι 50000 ισογειο και α οροφος του 90 σε οικοπεδο 220 τμ ! Αν δωσει εργολαβος εκπτωση 50% και το ποσο παει στα 500000 ε για να ανακαινισει το ερειπιο του 65 350 τμ με μπετοκολωνες αλατοθαλασσοδαρμενες και με προδιαγραφες βασεις πετρινες του 65 σε σεισμογενη περιοχη πανω στην αμμο !Το ετος ειναι σημαντικο γιατι τα κτιρια μετα το 85 σεισμο καλαματας εχουν πολυ καλυτερες βασεις και στατικοτητες ! Ο δημος θα αγοραζε 5 σπιτια θα στεγαζε κεπ, μινι δημαρχειο και θα γκρεμιζε τη παλια αποθηκη και θα εφτιαχνε καινουρια με πανελ γιατι το μονο ακινητο που εχει αυτη τη στιγμη στον αγ κωννο ο δημος ειναι αυτη η αποθηκη ! Σπαταλη χρηματων φουλ μνημονια μεχρι να ριξει μαυρο χιονι θελουμε ,δε βαζουμε μυαλο !

ΗΛΙΑΣ ΤΖΟΒΑΣ είπε...

Κ ΣΚΟΥΦΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?

Ανώνυμος είπε...

Σωστα ολα τα παραδειγματα,οταν ομως ο τοτε Δημαρχος Αγ. Κων\νου χρεωνε με δανειο εκκατομυριων την αγορα της αποθηκης του1965 με υπερτιμημα εσεις κ. Τραχανα τι κανατε;
Ειχατε φυσικα κατα νου,πρωτα να μην κτισθει πολυκατοικια απο καποιον κερδοσκοπο,λες και δεν ειναι νομιμη η κατασκευη και πωληση διαμερισματων ή δεν φερνει παραθεριστες που αφηνουν τα χρηματα τους στον τοπο,και σωσατε τον τοπο.
Εκτος και αν η αναγκη για Δημαρχειο ηταν κοινη πεποιθηση ολων σας και σας επιασε τον.. ποπο
ο συνεταιρισμος Αταλαντης.
Ακομη και ετσι να ηταν, υπηρχε στο παραλιακο μετωπο και το πρωην ξεν. Αχχιλεας που το αγορασε ξενος και αλλα οικοπεδα ,αραγε το ψαξατε ποτε η ηταν μου, μου, η δουλεια.
Παντως και για να κανω και λιγο χιουμορ ,ο Συλλογος ενεργων Δημοτων Κ.Β. καλοβλεπει στο υπο ανεγερση κτηριο ενα γραφειο πολυτελειας, με ανταποδωση να αλλαξει το καταστατικο
και το ονομα σε Συλλογος ενεργων δημοτων περιοχης δημου Κ.Β.

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Η άποψή μου είναι :
[1] Προτεραιότητα των διοικούντων πρέπει να είναι η βελτίωση της διαβίωσης των πολιτών με έργα πνοής και ουσίας και όχι έργα βιτρίνας και εντυπωσιασμού.
[2] Οι διοικούντες δεν πρέπει [δεν νομιμοποιούνται] να λειτουργούν αυθαίρετα και ερήμην των τοπικών κοινωνιών διότι δεν παίρνουν «λευκή επιταγή».
[3] Όταν μια Τοπική Κοινωνία δεν θέλει ένα έργο αυτό… δεν πρέπει να γίνεται.
[4] Με απόφαση της Τοπικής Κοινότητας ΕΠΡΕΠΕ να έχει συγκληθεί ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των κατοίκων και φορέων του Α/Κ στην οποία μετά από έναν γόνιμο δημοκρατικό διάλογο να έχει παρθεί απόφαση για το αν πρέπει να γίνει το συγκεκριμένο έργο. Ίσως και τώρα να μην είναι αργά μια και ο Δήμαρχος είναι ΑΚτης.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αγοραστηκε το 2004 σαν οικοπεδο 2 στρ γωνιακο παραθαλασσιο διπλα στο γυμνασιο και στο γηπεδο ,η αποθηκη δεν ηταν δελεαρ ηταν προγραμματισμενη για γκρεμισμα ,δεν ημουν δημ συμβουλος τοτε ,αλλα ημουν στο πασοκ και επειδη ο δημαρχος ηταν κομματικος ηταν υποχρεωμενος να ακουει τη γνωμη μας , μας ειχε σκασει του λεγαμε για τον αμιαντο μας ελεγε μαζι με την αποχετευση γινεται η υδρευση !Γιατι αγοραζεις οικοπεδο ενω πρεπει να αγορασεις πλατειες δεσμευμενες απο το 76 ?Να μην το παρει ο καπελης ελεγε !Το αγορασε απο την ατε με δανειο απο παρακαταθηκων =ηταν υποθηκευμενο ,τωρα εχει εξωφληθει !---Το να πουλας σπιτια ειναι νομιμο αλλα οταν πουλας το σπιτι 280χιλ και γραφεις στο συμβολαιο την αντικειμενικη 70 χιλ ειναι φοροδιαφυγη αισχρη και εχω δει με τα ματια μου τετοιο συμβολαιο στη παληνη με 28 γραμματια των 10000 !Επισης να πουλας διαμερισμα με τοιχους χωρις σιναζια ,μονο τουβλα ,ειναι πολυ επικινδυνο σε σεισμο μπορει να σε πλακωσει στον υπνο σου ο τοιχος ! Εχω φαει σε διαμερισμα που το πατωμα να κουνιεται μαζι με τη τραπεζαρια ! Πολλα φυκια για μεταξωτες κορδελες εχουν πουλησει στα κοροιδα οι πολυκατοικιακηδες και πολυ τουπε εχουν!Πολλα κερδη εχουν βγαλει με εκμεταλλευση των μαστορων και μια δωρεα στο τοπο δεν εχουν κανει !Γι αυτο τους εχω αχτι

Ανώνυμος είπε...

Εκ των προαναφερθέντων, οικόπεδο 2 στρεμμάτων με κτίσμα 500 τ.μ αποθήκη, 150 τμ τα έπαιρνε ο δρόμος, άρα έπρεπε να πληρωθεί από δήμο και να κατεδαφιστεί το ρυμοτομουμενο τμημα τουκτίσματος και του αναλογουντος οικοπέδου ( με κάποιες προϋποθέσεις). Άρα η αγορά είχε δύο στόχους, άνοιγμα δρόμου σχεδίου πόλεως και στην ιδιοκτησία του Δήμου οικόπεδο 1.5 στρέμμα και 350 τμ κτίσμα. Μέχρι εδώ δεκτό;;






Ανώνυμος είπε...

Πώς φαίνεται η διαφορά του αριστερού.Λεει ο κ. Τραχανάς "Οι Πολυκατοικιακηδες έχουν πουλήσει στα κορόιδα φύκια για μεταξωτές κορδέλες,και γράφουν στα συμβόλαια χαμηλή τιμή πώλησης και κλέβουν την εφορία και εκμεταλλεύονται τους μαστόρους"ουδέν αναληθεστερο και ποιο κοντόφθαλμο από αυτό.
Πρώτα είναι δικαιοπραξία νόμιμη και οικιοθελης,δεύτερον έδινε ασφαλιστικές εισφορές βαρέων ενσημων,τρίτον οι αγοραστές ήταν καταναλωτές στην τοπική αγορά,τέταρτον το συμβόλαιο πάντα ήταν στο χαμηλότερο δυνατόν επίπεδο της αντικειμενικής αξίας ως αποτέλεσμα συμφωνίας και όχι καταναγκασμου,πέμπτον οι αντιπαροχες ήταν υπερτιμημα για τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και τέλος το κράτος εισέπραττε ΦΠΑ σε κάθε ειδους υλικό.Η υπεραξία από την κίνηση όλων αυτών έδινε την δυνατότητα απασχόλησης και στην αγορά.
Ο Μαρξισμός δεν μπορεί να είναι μπουσουλας αλά καρτ στο καπιταλιστικο μενού.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε 11,40 η αγορα ειχε στοχο μονο το διπλογωνιακο παραθαλασσιο οικοπεδο 2 στρ----φιλε 9,53 στο εχω ξαναπει δεν υπαρχουν τωρα δεξιες και αριστερες πολιτικες μετα απο πτωχευση αλλα μονο λογικες πολιτικες ! Δεν απαντας σε μειζων θεμα που ειναι η ασφαλεια του τοιχου χωρις οπλισμενο σιναζι γιατι εχει κοπο και χρεωνεται εξτρα και οι πολυκατοικιακηδες δεν θελανε να το πληρωσουν ,ουτε πανω απο τη πορτα δε βαζανε σιναζι μονο ενα πρεκι απο τσιμεντο ακουμπουσανε ! Ενας αειμνηστος οικοδομος μου ειχε πει οτι οταν φτιαχνεις σπιτι μην κανεις παζαρια σε μενα που χτιζω με τα χερακια μου και τη πλατη μου ουτε στους αλλους βαρεους μαστορους ,κανε παζαρι λογικο στο μηχανικο ,στα υλικα ,στον ηλεκτρολογο ,ξυλουργο που εχουν και εμπορικο κερδος ! Το ηλιθιο κρατος εκανε τα στραβα ματια στη φοροδιαφυγη της αντικειμενικης αξιας και την απαντηση την εχει δωσει ο αδων γεωργιαδης οταν το 13 του παραπονιοντουσαν οι μεγαλοιδιοκτητες για χαρατσι δεη ,ενφια =ειναι καιρος να επιστρεψετε τα κλεμενα που βαζατε στα συμβολαια το μινιμουμ (υπαρχει στο γιουτιουμπ) ! Ολα τα ψαλιδια που κανανε οι εργολαβοι στο μαστορα τα χανουν σε ποιοτητα ζωης οι φουκαραδες δανειοδοτημενοι αγοραστες που παροτι ειχαν μετρητα αγορασαν μαπα καρπουζι πχ ηλ πινακες που βγαζουν καπνο απο το τζακι κλπ!Οι ακομα πιο ηλιθιες τραπεζες επειδη δεν μπορουσαν να δικαιλογησουν το δανειο 300 χιλ με συμβολαιο 70 χιλ σου εδιναν μαζι επισκευαστικο 230 ΧΙΛ (σε καινουργιο σπιτι !) γι αυτο ο λατσης ειναι στη γιουρομπανκ τωρα παρατηρητης !Ειναι ολες γνωστες οι αμαρτιες του παρελθοντος Δεν μπορω να σεβαστω καποιους που δεν κανανε δωρο στο τοπο ουτε μια τραμπαλα , σεβομαι απολυτα και τιμω την κ παπαδημητριου που εκανε δωρεα το ιατρειο !

Ανώνυμος είπε...

Υπερ της μεσαιωνικης Φεουδαρχιας των Κατσανοπαπαδημητρεων ;Ωραιος αριστερος εισαι?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

φιλε μιλαω για τη δωρεα μονο, εδωσε ισογειο ετοιμο καλο ακριβο και απαλλαξε τον δημο απο 500 ευρω το μηνα ενοικιο ,το ξερω οτι τα ειχανε απο τους τουρκους ,εγγονος ακτημονα ειμαι !Εσυ πριν 100 χρονια θα ησουν συνοδοιπορος του Μαρινου Αντυπα ? Αφου εισαι επαναστατης γιατι κρυβεσαι ?

Ανώνυμος είπε...

Ταξικά είναι όπως τα λες,σήμερα τα πάντα φορολογουνται στο όνομα της πλεριας σοσιαλιστικης δημοκρατίας.Μονο που εσύ δεν μπορείς να αποκοπεις από το αριστερό παραμύθι " Ο καταμερισμός του πλουτου θα πρέπει να αναδιανεμεται σύμφωνα με τις ανάγκες (φαυλοτητα)και όχι με την απόδοση (κόπος).Αποτέλεσμα 370 δις εξωτερικό χρέος του κράτους και 220 δις εσωτερικό χρέος πολιτών σε εφορία και τράπεζες.
Το ίδιο κατά αναλογία συμβαίνει στον δήμο μας.Αγορασε ο ασυλλογιστος δήμαρχος την αποθήκη με δανεικά,έκανε ανάπλαση στην παραλία Μώλου για περιστασιακες εκδηλώσεις ο μακαρίτης με δανεικά,ξαναέρχεται ο πιπιλιζων και χρεώνει πάλι με δανεικά.Αν αυτό λέγεται κράτος και Δήμος με συνέπεια, τότε εγώ είμαι καντιλαναφτης στον Αϊ Νέστορα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε στο καπιταλισμο τα μισα κεφαλαια της παραγωγης ειναι δανεικα ,αν δεν υπηρχαν αυτα θα κατερεε! Καλα κανει ο δημος και δανειζεται μεχρι τις δυναμεις του =πλαφον γιατι ο δημος ειναι μαγαζι που δεν θα κλεισει ποτε,απλα το θεμα ειναι να πιανουν τοπο ,να γινονται επενδυσεις παραγωγικες που θα αποδιδουν πχ ποιοτητα νερου και αποχετευση, φωτοβολταικα ,οικοπεδα με κτισματα για υπηρεσιες που εχει αναγκη ο τοπος πχ κεπ ιατρειο και να μην ειναι ο δημος ταλαιπωρος νοικαρης ,ηλεκτρικα οχηματα πρασινα, τηλεθερμανση οικισμων ειτε απο ξυλα ειτε γεωθερμια κλπ! Τωρα δανειο για ανακατασκευη του ερειπιου σε πολιτ κεντρο ειναι σπαταλη επαισχυντη

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε λυσατε τα της αποθηκης που θελει να γινει πολιτιστικο κεντρο και τωρα ηρθε η ωρα να λυσετε και το ποιος φταιει για τη καταντια μας, ο σοσιαλισμος ή ο καπιταλισμος. Αντε βρε και σε ανωτερα.


Ανώνυμος είπε...

Kαλα τα πας με τα του Δημου , ομως δεν μπορεις με την μαρξιστικη διαλεκτικη να λυσεις καπιταλιστικα προβληματα και εξηγω.
Ο Δανεισμος ειναι συστατικο στοιχειο του καπιταλιστικου συστηματος για την αναπτυξη της παραγωγηςπ.χ. φωτοβολταικα κλπ],των θεσεων εργασιας π.χ.Νουτρια,Συνέργειες και Αειφορία,κρατικα εσοδα π.χ.ΦΠΑ,εισοδημα κοκ.
Ειναι επισης δικαιοπραξια δυο συμβαλλομενων [τραπεζης και επιχειρηματια η φυσικου προσωπου],που το τραπεζικο συστημα υπο την εποπτεια της κεντρικης τραπεζης μετατρεπει την ΑΓΟΡΑ χρηματος [ αποταμιευση του πολιτη]σε ΠΩΛΗΣΗ [δανεια-ρευστοτητα]με το νομιμο κερδος .
Μετατοπιζει τον πλουτο απο την υπαρκτη καταθεση μεσω του Δανεισμου και την διοχετευει στην αγορα και ετσι ολοι οι συμβαλλομενοι οφελουνται.
Αν ομως το κρατος αποφασισει να παρεμβει στρεβλωνοντας το "αορατο χερι" της αγορας δηλ την οικειοθελη συναλλαγη ,τοτε η αγορα απλα δεν λειτουργει και εκτρεπεται σε οδους διαφυγης τυπικα παρανομους μεν, αλλα ουσιαστικα αναγκαιους για εκεινους που το επιχειρουν.
Ο νομος της αγορας απο τα παναρχαια χρονια ηταν και ειναι μια ικανοποιηση προτιμησιακων αναγκων,[αγορα -πωληση- χρησιδανειο κλπ]και δεν ειναι εντολη καταναγκαστικου νομου λ.χ. κολχοζοποιηση περιουσιακων αξιων μεσω αναγκαστικων φορων η διαφορων ΄μπλαφον'.
Θυμιζω την ατακα των ιατρων που αμείβοταν σε ισοτιμια με τα ταξι στην Σοβιετία 'Κανουμε οτι δουλευουμε,προσποιουνται οτι μας πληρωνουν΄.
Ο Δημος ως κρατικη δομη υπο την ψευδαισθηση της ελευθεριας των αποφασεων
δανειζεται [ πολλες φορες αναγκαια],οχι ομως με τον ιδιο τροπο της αγορας.
Δεν εχει ευθυνη , διοτι ο αστικος κωδικας δεν προβλεπει ποινη χρηματικη [επανορθωση ζημιας]
απο μια φαυλη αποφαση[εκτος της κλοπης]και επιμεριζει την βλαβη στους δημοτες[αυξηση τελων κλπ].
Ολα τα ζητηματα ειναι θεματα παραγωγης υλικων αγαθων,μετα ερχονται τα πολιτιστικα τα μεταφυσικα και η ...ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ;

Ανώνυμος είπε...

Σημερα στη πλατεια ρωτηστε ο ενας τον αλλο ξερετε ακριβως τι θα γινει οταν ολοκληρωθει το εργο ; μπορειταινα περιγραψετε πως θα ειναι οταν τεμειωσει το εργο ; εσειςθα δινατε 1.200.000 γισ να το φτιαξετε αυτο το εργο απο την τσεπη σας ;; γιατι απο την τσεπη σας περνουν τα χρηματα ...

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοτικοι συμβουλοι που το εχουν ψηφισει η οχι..ξερουν τι ακρι βως εχουν ψηφισει .. αρα ξερουν ρωτηστε τους αυτοι θα επρεπε να ξερουν γιατι κατασκευη εδωσαν την εγκριση τους.. στο δημαρχο

Ανώνυμος είπε...

Θεωρητικα οταν παραδωθει το εργο του πολιτιστικου κεντρου ; εσεις θα πατε σε ενα κτηριο που εχει μπετα και κολωνες του 1960 ;;

Ανώνυμος είπε...

11,15-11,21-11,25-11,28πμ.Γιατι χωρίζεις τα σχόλια,ένας είσαι;
Όλα σωστά εκτός της στατικής επάρκειας όπου θα υπάρχει και σχετική μελέτη.
Το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό.
Ο Γιάννης έπρεπε στο χωριό του κάτι να δείξει.Του έκατσε ο Φιλόδημος,πήρε τις 'πληροφορίες'που ήθελε και τελος.
Αν η αξιολόγηση πολλών δείχνει αναιτιοτητα έργου σε σχέση με τα ποιο επείγοντα ,αυτό θα καταγραφεί στις επόμενες εκλογές.Τροπος όμως να επιβάλεις κατεύθυνση άλλη στην διοίκηση μέσα από την μεγιστοποιηση της αντίρρησης στο μπλοκ και μάλιστα ανωνύμως δεν υπάρχει.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Στο τελος του χρονου στο διαυγεια ειχα επισημανει καποιες σημαντικες αναρτησεις αλλα τις ξεχασα -- 1) ο δημος εχει ενταξει στο φιλοδημο ακομα α)ενα απορριματοφορο =χρησιμοτατο αρκει να μεταφερει πραγματικα σκουπιδια και οχι ανακυκλωσιμα β) μια τσαπα φορτωτη με τροχους ,ενα φορτωτη ερπιστριων=χρησιμοτατα αρκει η χρηση τους να γινεται λογικα και οχι σαν δωρεαν δχ για ψηφαλακια 2)ο δημος εχει αναθεσει σε εταιρεια 10 χιλ ευρω για συσταση αναπτυξιακου οργανισμου =αυτο θα ειναι μια ακομα μεγαλη γκαφα ! Γινεται μονο για να δημιουργηθουν καποιες θεσεις εργασιας και οχι για κατι ουσιαστικο ! Αν αυτος ο οργανισμος προσπαθησει να δρασει θα δημιουργησει μονο χρεη οπως εγινε παντου ! 3) ο γενικος γραμματεας που αμοιβεται σαν δευτερος δημαρχος 3 χιλιαδες μεικτα περιπου με τα ενσημα του, τι ακριβως δρασεις κανει στο δημο ? Ξερει καποιος να με ενημερωσει για κατι που εχει φερει εις περας πχ ενταξη εργου σε καποιο προγραμμα? Οι υπολοιποι μετακλητοι ποσοι ειναι εκτος του καραγκιοζογλου και τι προσφερουν? Εγω δε βλεπω καποια δραστηριοτητα εκτος απο δανεια και ακριβα δημ τελη !

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά αντί να αναφέρεις κ για τον γιο του αρχηγού σου που βρίσκεται στο Δήμο αναφέρεσαι μονο στο ονομα του καραγκιοζογλου. Δηλαδη εκει κοκομπλοκο γιατι ειναι ο τσωμος; να μην πουμε για τον Κανακάρη του που έχει βολευτεί από τον Συκιωτη; και κατά τα άλλα κάνει αντιπολίτευση. Τα καύσιμα ανακοίνωσε τον ανάδοχο να δούμε το ονοματάκι ; Τσιμουδιά κ εκει. Μπορώ να αποκαλύψω ακόμη περισσότερα έπεται κ συνέχεια.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε διαβασε καλα λεω οτι ξερω μονο το καραγκιοζογλου σαν μετακλητο ,ποιοι ειναι οι αλλοι γραψε αν ξερεις και ποσοι ? Ο τσωμος δεν ειναι αρχηγος μου, ηταν μονη λυση αναγκης για μενα αφου οι αλλοι δεν ειχαν μυαλο να κατεβει μπροστα ενας νεωτερος να κανει αγωνα και με λιγα λεφτα χωρις φυλαδια και εκλογικα κεντρα ! Πιστευεις οτι εμενα μπορει να με ικανοποιησει μια λαιτ αντιπολιτευση σαν του τσωμου κ σια ? Δεν το εχει ο τσωμος κατεβαζει προταση καλη για τα δημ τελη και δεν παει με ενσταση στην αποκεντρωμενη να την διεκδικησει !Περσυ που δεν εκανε ενσταση τραβαγα τα μαλλια μου! Δε ξερω τιποτα για τα παιδια του ,γραψε τι ξερεις με στοιχεια !Να ξερεις δε χαριζομαι σε κανενα ανικανο που εχει αξιωμα και τον πληρωνω με τους φορους μου ,ας ειναι απο το συριζα (δουρου ,βουλευτες φθιωτιδας) και ας ειναι και σοι μου!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΧΑΝΟΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτιστικο κεντρο δηθεν μεσω "Φιλοδημος" .ολα προχειρα .. τσαπατσουλιες ..

Ανώνυμος είπε...

Η μορφολογια του Διατηρητεου να παρεμεινει ως εχει και να προφυλαχθουν οι τοιχογραφιες?

Ανώνυμος είπε...


OYTE ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΡΟΣΤΑ"
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ......"ΛΙΓΟΙ"

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A1%CE%990%CE%9F%CE%A110-%CE%A3%CE%95%CE%95?inline=true

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Προς Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βούλγαρη…
Ως Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής στις 11/12/2020 ψήφισες υπέρ της πρότασης για «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Κτιρίου και Μετατροπή σε Κέντρο Πολιτιστικών Δράσεων».
Η αποφ. 22/231/2020/11.2.20 της ΟΕ ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ και αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 15/12/20 με ΑΔΑ : ΨΥ52ΩΚ1-ΨΛ9.
Εσύ έκανες προσφυγή την 1/2/21.
Και ερωτώ, πως ένας δημοτικός σύμβουλος με αυτοδιοικητική πείρα αρκετών χρόνων, όπως εσύ, κάνεις 2 λάθη (;;;) που ούτε ένας ‘’πρωτάρης’’ δεν θα έκανε ;
[1] Δεν γνώριζες ότι , ως μέλος της επιτροπής, όταν υπερψηφίζεις μια πρόταση… ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις ακύρωση της απόφασης ;
[2] Δεν γνώριζες ότι την προσφυγή έπρεπε να την κάνεις εντός 15 ημερών από την ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ δηλ. μέχρι 30/12/20 ? Γιατί έκανες την προσφυγή 1/2/21 ? Και αν θυμάμαι καλά και κατά το παρελθόν απορρίφθηκε προσφυγή λόγω εκπροθέσμου.
Τι συμβαίνει ?
Σε αυτά τα ερωτήματα Πάνο Βούλγαρη οφείλεις να δώσεις απαντήσεις.
Και αυτές πρέπει να είναι ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει ο ΠΟΠΑ΄Ι΄ αστον να τελειωσει το σπανακι του.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Σκουφια, δεν είναι η πρώτη φορά που ψηφίζει ΝΑΙ στην ο.ε και μετά, αφού το κουβεντιάσει με τους άλλους αποφασίζουν να κάνει προσφυγή ο Βούλγαρης. Τι ποιο απλό, εντός του 15νθημερου άλλος δ.σ του συν/σμου τους, να κάνουν την προσφυγή τους. Πάντως ο Π.Β είναι ημιμαθείς στα δημοτικά θεματα σκληρός στις άποψεις του, δεν τα ψάχνει τα θέματα, δεν τεκμηριώνει την μειοψηφία του. Η απόφαση 22/231 της ο.ε πρέπει να είναι 11/12/2020.

Ανώνυμος είπε...

Λυκος στα προβατα λυκος στα προβατα λυκο στα προβατα