22 Δεκεμβρίου 2021

Πάλι ‘φόλα’ έφαγε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η ιστορία έχει ως εξής:

Τον Μάρτιο του 2021 ο οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας αναρτά εδώ στο blog https://kamena-voyrla-news.blogspot.com/ άρθρο που κατακεραυνώνει τον δήμαρχο και θέτει (εκτός των άλλων) θέμα σαφών ενδείξεων φοροδιαφυγής (φοροκλοπής) από τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων αναφορικά με την ιδιότητα του ως γιατρός καρδιολόγος. (ο δήμαρχος δήλωνε επι συναπτά έτη μηδενικό εισόδημα ή έσοδα μικρότερα από συνταξιούχο του ΟΓΑ, όντας καταξιωμένος καρδιολόγος), και διερωτάται εμμέσως πλην σαφώς (ο Σκούφιας), ότι αν ο δήμαρχος στον προσωπικό του βίο ασκεί κατ επάγγελμα την φοροδιαφυγή, πως είναι δυνατό να μπορέσουμε να του εμπιστευτούμε τα οικονομικά του δήμο μας.  

Ο Δήμαρχος καταφεύγει στην δικαιοσύνη (ασφαλιστικά μέτρα) κατά Σκούφια Γ. και κατά του Blog  που τόλμησε ο blogger και ανάρτησε ενυπόγραφη επιστολή (άκουσον άκουσον) και ψλά-χαμπλά αξίωνε ο δήμαρχος μας να μην ξανά ασχοληθεί με οιοδήποτε τρόπο ο Σκούφιας με το όνομα του δημάρχου μας, και ο υποτιθέμενου Blogger (Γάκος) να κατεβάσει το άρθρο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με ποινή 1000 euro ημερησίως σε περίπτωση που δεν κατέβει το άρθρο ή αν υπάρξει υποτροπή.

Οι εναγόμενοι Σκούφιας(αρθρογράφος) & Γάκος(υποτιθέμενος διαχειριστής) με ενημερώνουν άμεσα με ηλεκτρονική αλληλογραφία για την εντολή του δικαστή, και πειθαρχώ (εγώ ο Blogger) στην εντολή του δικαστή (και τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα) μέχρις ότου εκδικαστεί η υπόθεση, και κατεβάζω το άρθρο από το blog!!!. 

Μάλιστα στην τότε ανάρτηση μου τον 4/2021, η οποία έχει τίτλο ‘Μην βαράτε το σαμάρι’ , κάνω αναφορά στα γεγονότα (με τσεκουράτο τρόπο όπως πάντα) και υπογράφω με το όνομα μου (Κώστας Γιαννακούρος) προς αποφυγή δίωξης άσχετων.

Μην τα μακρηγορώ, φτάνει η υπόθεση στο δικαστήριο, και την διερευνά-δικάζει ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Η.Μ. , που όχι μόνο απορρίπτει το κατηγορητήριο του Δημάρχου προς τους Σκούφια-Γάκο αλλά και υποχρεώνει τον Δήμαρχο να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα των αντιδίκων (καμιά 500ρια euro), αφού πρώτα τον κατακεραυνώνει λέγοντας του (εκτός των άλλων) ότι όντας δημόσιο πρόσωπο θα πρέπει να επιδεικνύει μεγαλύτερη ανοχή σε σχόλια και κριτικές πόσο μάλλον όταν αυτές έχουν και κάποια βάση. (ο δε Γάκος επικαλείται έλλειψη παθητικής νομιμοποίησης, δηλαδή ότι δεν είναι ο διαχειριστής του blog και η κατηγορία πέφτει στο κενό)

Η ουσία του πράγματος (καταρχήν) είναι σαν το άρθρο μας τον 4/2021 … ΜΗΝ βαράτε το σαμάρι !!!! … και δευτερευούσης είναι ότι.. μην ζορίζεστε κύριε δήμαρχε όταν σας ξεμπροστιάζουν !! λίγες μέρες μάλιστα από την δήλωση σας στα τοπικά μέσα για την πρόθεση σας να ξανά διεκδικήσετε τον δήμο Καμένων Βούρλων!

Να σας ξαναψηφίσει κύριε Συκιώτη ο κόσμος πάλι γιατί? Ούτε μια φτυαριά τσιμέντο δεν έχετε ρίξει σε έναν δρόμο! Ξεπουλήσατε την τοπική περιουσία  σκανδαλωδώς (λιμάνι, φώτα κλπ), είστε απών από τα καθημερινά προβλήματα του δήμου μας, και ο τόπος μας αντί να πάει μπροστά έχει κάνει πολλά βήματα πίσω από τότε που αναλάβατε! Νομίζω ότι ο όρος στοιχειώδης ευθιξία απουσιάζει από το λεξιλόγιο σας για αυτό και δεν παραιτείστε του αξιώματος σας ώστε να αναλάβει κάποιος άλλος που πραγματικά νοιάζετε και μπορεί να είναι αποτελεσματικός στα προβλήματα του τόπου μας.

Είναι κοινό μυστικό, ότι έχετε την εντύπωση ότι όλοι εμείς είμαστε μαλάκες.. ακόμα ακόμα και για τους  στενούς συνεργάτες σας αναφέρεστε με υποτιμητικά λόγια εν απουσία τους. (όλοι το ξέρουν αυτό).

Επιρρίπτω σαφή ευθύνη και ολιγωρία στην κεντρική διοίκηση και σε συγκεκριμένους βουλευτές του νομού για την ανοχή τους και την κομματική τους στήριξη (ως μη χείρον βέλτιστον) στο πρόσωπο σας κύριε Δήμαρχε, και τους εγκαλώ στην τάξη εμπράκτως τάχιστα από αυτή την επιζήμια επιλογή τους για τον τόπο!

Με τιμή
Ο Διαχειριστής
Κώστας Γιαννακούρος

30 σχόλια:

CITIZEN είπε...

Κύριοι Γιαννακούρο και Σκούφια,
Δυστυχώς ο τόπος μας την τελευταία 7ετία έχει την ατυχία να διοικείται από έναν άνθρωπο που δεν τον διακρίνει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ, η ΜΠΕΣΑ και η ΤΣΙΠΑ. Και όταν κάποιος δεν έχει φιλότιμο και δεν έχει τσίπα γι αυτά που λέει και κάνει… μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο εξευτελισμού.
Διοικείται από έναν άνθρωπο που έχει ένα πρωτογενές έλλειμμα μόρφωσης, αγωγής, αξιών, εργατικότητας και αποτελεσματικότητας. Και η μοναδική του έγνοια είναι να διασώσει τη καρέκλα της εξουσίας του με κάθε τρόπο και μέσο (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα). Και ΙΣΩΣ το καταφέρει και για 3η φορά γιατί στο τόπο μας υπάρχει πλεόνασμα ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ. Τα παραδείγματα πολλά στην 7ετή θητεία του.
Δυστυχώς στο τόπο μας ο πολιτικός πολιτισμός νοσεί από διαπλοκές και ανίερες συναλλαγές. Το κυρίαρχο πολιτικό μοντέλο βασίζεται στο αλισβερίσι, στις μηχανορραφίες και στα παρασκηνιακά παζάρια. Οι υγιείς δυνάμεις σκιάζονται να εκφραστούν έναντι των διεφθαρμένων. Έχουν αποσυρθεί για να μην διασυρθούν. Ίσως γιατί θυμούνται πάντα, εκείνη τη λαϊκή παροιμία της γιαγιάς: «το κόασμα των βατράχων στο βάλτο, διώχνει μακριά τους αετούς»

Ανώνυμος είπε...

CITIZEN να βγαινεις πιο συχνα εξω.

Ανώνυμος είπε...

βλοκερ δώσε πόνο!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Η ύβρις είναι στο τέλος της και έρχεται η νέμεσις!

Ανώνυμος είπε...


Προς Κολεκτιβιστη- Δικαιωματιστη
Η Νεμεσις ηρθε ειναι παρον και ειναι το αποτελεσμα της φτωχοποιησης της μεσαιας ταξης.
Η Υβρις προηγηθηκε και ηταν η καταναλωτικη κραιπαλη, τα δανεικα, και τελικα η κρατικη πτωχευση.
Σε αυτο βοηθησε η αχαλινωτη αριστερα των 5500 απεργιων των κρατικοδιαιτων συνδικαλιστων του δημοσιου τομεα τα τελευταια 40 χρονια και η γιγαντωση του κρατους στην θεση 147 στον παγκοσμιο πινακα οικονομικης ελευθεριας των 160 χωρων με κοινοβουλευτικη δημοκρατια,δηλ στις 12 τελευταιες χωρες με την μεγαλυτερη κρατικη παρεμβαση.
Αυτο το καταντημα λεγεται αλλιως και εφαρμοσμενο μετασοβιετικο μοντελο.
Βγαλτε λοιπον τα παραμορφωτικα γυαλια που βλεπουν μονο το δενδρο [δημο] και οχι το Δασος[Κρατος].
Αλλα ειπαμε, αν ιδεολογικοποιεις την ουτοπια, τοτε η εμπειρικη πραγματικοτητα [ Κρατικη Υπερχρεωση]σε αφηνει αδιαφορο και αυτουποβαλλεσαι σε κριτη του μικροκοσμου που ζεις.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε 1 πμ,αυτο το μοντελο ειναι το μοντελο της ρεμουλας της μιζας και της διασπαθισης του δημοσιου χρημματος,με τη σιωπηρη συναινεση των ελεγκτικων μηχανισμων και ενιοτε και της δικαιοσυνης ...οταν λοιπον ΟΛΟΙ σταματησουμε να πιπιλαμε τις κομματικες-ιδεολογικες αντιληψεις τοτε ισως ξεστραβωθουμε και απαιτησουμε ως λαος χρηστη και διαφανη διαχειρηση,διαφανεις διαδικασιες ,και απομακρυνση των οπαδων που συντηρουν για δικο τους συμφερον αυτη την κατασταση.Επιπλεον ισως να μην αντιληφθηκατε πως την περασμενη Δευτερα ψηφιστηκε το νσ για τον τουρισμο,οπου θεσμοθετειται ουσιαστικα η ιδιωτικοποιηση των ιαματικων πηγων στην Ελλαδα.Πολυ λυπαμαι που δεν αντιληφθηκατε την ταφοπλακα που μολις μπηκε στην περιοχη.Λετε να φταιν οι αριστεροι;λετε να φταιν οι δεξιοι;η μηπως φταιει η σκεψη μας η θολη;καθιστε λοιπον και καμαρωστε τους δημαρχαιους και ολους τους αιρετους που πλεον απροκαλυπτα καλοπερνουν εις βαρος μας,εχοντας εξασφαλισει την ατιμωρησια τους μεσω των δικων τους παιδιων στους ελεγκτικους μηχανισμους και στη δικαιοσυνη.Αποριας αξιον ειναι γιατι μεχρι τωρα δεν εχει ελεγθει λοιπον ο Δημαρχος,και οχι μονον,για εξοφθαλμες πραξεις,βγαζουν ματι δηλαδη..αντι λοιπον να κομματοτρωγεστε μαζευτειτε και απαιτειστε εδω και τωρα ελεγχο κφσι για το Δημαρχο και για αλλους...

Κριτων είπε...

Το ποσό λάθος σκέφτεται ένας αριστερός φαίνεται από την ιδεολογικό ποίηση της εμπειρικής πραγματικότητος και την
ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ εξήγηση που τις δίνει.
Λέει, φταιει η ρεμουλα στο δημοσιο κλπ αλλά αρνείται την ιδιωτικότητα και το επιχειρειν στον τουρισμό ως ταξικό λάθος?
Βγάλε άκρη από αριστερό φιλο τύπου Ανδρικόπουλου Στάθη.
Λέει ο άλλος ο CITIZEN
υποθέτω από αυτά που γραφει κρατιστης, ότι δεν υπάρχει μπέσα και οι χρήσιμοι ηλίθιοι περισσεύουν. Αυτός που κατατάσσει τον εαυτόν του; Μήπως στο σύστημα του Political correct που έχει αλλοτριωσει την κοινωνική συνοχή και αναλόγως εκει που θα πάρει την ελεημοσυνη του επίδοματος θα φωνάξει το ζητω;
Ο δε άλλος,ο φιλος Τραχανάς ενώ φυσιολογικά μιλάει για την παραγωγή και τη οικονομία της αγοράς υποστηρίζει με παθος το γνωστο αριστερό, 'ξεσκιστε' τους σε φορους.Αν αυτό δεν είναι αντίφαση τότε τι είναι .
Όσο για την φίλη μου Κασσάνδρα που ευκολα χαρακτηρίζει την αντίθετη άποψη περί πολιτικής οικονομιας, ως βλαμενιαση και φασιζουσα, μαλλον δεν καταλαβαίνει έννοιες όπως ποσοτική χαλαρωση-πληθωρισμος, φοροι-αναπτυξη,οικιοθελη συνναλαγη-καταναγκασμος.Τελος η πέτρα του σκανδάλου ο φιλος Συκιωτης,είναι όντως Μακιαβελικος,αλλά σε έμψυχο υλικό σαν το ανωτέρω μόνο τυχαίο δεν είναι η πλήρης επικράτηση του.
Καλες εορτές με υγεία και γονιμη πολιτική αντιπαραθεση.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Προς 1,00 μμ σχολιο κανε κριτικη στη νδ σου που εβαζε αγροφυλακες επι δρακουλα και ηθελε να μονιμοποιησει ολα τα σταζ επι πελατη του μπαιρακταρη !Ο ανδρεας εβαζε στο δημοσιο αλλα εδινε ψιχουλα ισα για να ζει καποιος υπαλληλος ,θυμηθηκα τους δασκαλους με τα μπαλωμενα μανικια το 80-89 !Την αυτοκριτικη μου για το σημιτη 8ετια την εχω κανει ! Κριτων δεν μπορεις να κριτικαρεις καποιον που απο τον οκτωβρη με τις επιδοτησεις εχω πληρωσει εφαπαξ τον ενφια 2 μεγαλων ακινητων= σπιτιων και οταν ακουω οτι ειναι η σδοε στο αγιοκωννο δεν ιδρωνει το αυτι μου!Στοχος σας ειναι να αλλαξετε τη ταμπακιερα και την ατζεντα που εβαλε ο μπλοκερ μονος του δικαια και μπραβο του !Ξανα απο την αρχη,,= ενα κρατικοδιαιτο μπουμπουκομπουμπουκο εκανε μηνυση σε καποιον αξιο δημοτη και πηρε το πουλο απο το δικαστηριο !Εχετε γνωμη για αυτο ? Αν οχι καλα χριστουγεννα

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα είναι πασιφανές ότι θες να αποπροσανατολίσεις το θέμα. ζορίζεσαι. πες μας:
1. που έπεσε 1 τετραγωνικό μέτρο άσφαλτο μέσα στα καμένα βούρλα από το 14 και μετά από το δήμο?
2. πόσο καιρό έπαιρνε επί ντοτόρ καύσιμα χωρίς ενεργή σύμβαση ο δήμος?
3. γιατί αύξησε τα δτ-δφ ο ντοτόρ και έκανες κοκοκο?
4. πόσο καιρό συντηρείτο χωρίς σύμβαση ο βιοκα κβ?
5. γιατί είχε βγάλει χόρτα 1μέτρο το γήπεδο κ.β.?
6. γιατί δεν έχει αποχέτευση και βιοκα ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ο άγιος?
7. γιατί δεν έχει εν τοις πράγμασι σε λειτουργία βιοκα ο μώλος με όλες τις συνδέσεις?
αν απαντήσεις ετοιμάσου για άλλες 100 ερωτήσεις.

CITIZEN είπε...

Σχολιαστές, είναι λάθος σας να παίρνετε στα σοβαρά τον Κρίτωνα.
Ο τύπος παραληρεί σα να βρίσκεται υπό επήρεια. Ο τύπος είναι μια ακίνδυνη ψηφίδα του τοπικού πολιτικού μας διάκοσμου και πρέπει να τυγχάνει εκ μέρους σας, μιας ασυλίας γι' αυτά που λέει και αυτά που κάνει γιατί σπάει την καθημερινή πλήξη μας, σαν τους γελωτοποιούς.
Ένας ραντιέρης είναι που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, και ένας αλαζόνας μινιαναρχικός αντικρατιστής που αξιολογεί τα πάντα με ιδεολογικό πρόσημο. Ντυμένος τη νεοφιλελεύθερη προβιά είναι κάθετα αντίθετος σε κάθε έκφραση/άποψη που προέρχεται από την «ουμανιστική σοσιαλδημοκρατία» δηλ. την ελεύθερη οικονομία με κοινωνικό πρόσωπο ή μεικτή οικονομία, στην οποία το κράτος επεμβαίνει ενεργητικά ελέγχοντας (ρυθμίζοντας) σωστά τον ιδιωτικό τομέα, ενώ έχει στην ιδιοκτησία του μόνο τις κοινωφελείς και στρατηγικές επιχειρήσεις.
Και όποιος δεν φορά αυτή τη νεοφιλελεύθερη προβιά κατ’ αυτόν και τους ομοίους είναι αριστερός, μπολσεβίκος, κολεκτιβιστής, δικαιωματιστής, κοκ
Αυτά τα ολίγα για να ξέρετε το εστί ΚΡΙΤΩΝ.΄

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα, οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Και αφού ο Συκιώτης βάλλεται από τους Γιαννακούρο και Σκούφια, ως φίλος του οφείλεις να τον υπερασπιστείς. Θεμιτό. Να τον υπερασπιστείς όμως αντικρούοντας αυτά που του προσάπτουν και όχι στρέφοντας το διάλογο σε πολιτικο-οικονομικά θέματα που αφενός δεν έχουν καμιά σχέση με τα δημοτικά πράγματα και αφετέρου ο καθένας μας έχει την άποψή του. Καλά σου τη λέει ο Τραχανάς.
Εν αναμονή των θέσεών σου…άλλως... silence !


Κριτων είπε...

Κύριε 8.48 μμ.
Η πρόκληση απαντησης
για λογαριασμό άλλου,έστω και φίλου 'σκοντάφτει' στα εξής.
Α. Δεν αποτελώ μέρος του πολιτικού προβλήματος που αφορά την διαχείριση,ανάπτυξη,του Δήμου μας.
Β. Δεν γνωρίζω τα επί μέρους θεματα αιχμης (αιτιολογικα) απο την πλευρά της διοίκησης,άρα δεν έχω 'πλερια'ενημερωση.
Γ.Δεν έχω ορισθεί(ατύπως έστω) αντιπρόσωπος τύπου της παράταξης Συκιωτη.
Δ.Δηλωνω μέλος του Συλλόγου Ενεργών Δημοτών και καλύπτομαι επαρκώς.
Ε.Προσπαθω να συμβάλλω στον πολιτικό διάλογο όχι όμως περιοριστικά (πλαίσιο Δήμου)αλλά διασταλτικα με αναφορές στα τοπικά.
Έτσι με τα πιο πάνω θεωρώ ότι εκπληρώνω τις υποχρεώσεις μου πέραν της ψήφου,με την σταθερή άποψη -περί της πολιτικής οικονομίας- που είναι ευθέως ανάλογη και για το δημοτικά.
Πιστεύω ότι όλα τα θέματα καλώς τίθονται προς ενημέρωση -εξαίρεση τα προσωπικά ζητήματα - και τα παρακολουθώ.
Αν τελικά η δική μου στάση εκλαμβάνεται από κάποιους ως προσπάθεια
δόλιας απάντησης με στόχο την υπεράσπιση της σημερινής διοίκησης στο Δήμο τότε δύο τινά συμβαίνουν.
α)Η είμαι υπερεκτημημενος και υπολογισημος και εξ αυτού οι επιθέσεις και οι χαρακτηρισμοί κάποιων φίλων.
β) Η υπαρχει λάθος στην επικέντρωση πολιτικού σχεδιασμου.
Όπως και να είναι υπάρχει έλλειμμα γνωσιακής συμπεριφοράς.

Ανωνυμος είπε...

Κρίτων είσαι όχι μόνο τεμπέλης κ αργοσχολος αλλά κ βλάκας .Μην ασχολείστε με τον τίποτα φίλοι μου αναγνώστες .

Kassandra είπε...

Κρίτωνα, αγάπη μου,
Η άποψη που βάζει στο περιθώριο τον παράγοντα Άνθρωπο είναι φασιστική. Και οι ιδεοληψίες σου αυτό ακριβώς κάνουν. Ο Αντικρατισμός είναι ιδεοληψία δεν είναι ιδεολογία. Μισείς τους ανθρώπους / δημοσίους υπαλλήλους. Ναι αυτούς που φροντίζουν για την υγεία σου, την παιδεία σου, την ασφάλειά σου κοκ
Και με την ευκαιρία θέλω να σου πω να σταματήσεις να είσαι το τζουκ μποξ του Συκιώτη. Ως μέλος του Συλλόγου Ενεργών Δημοτών έπρεπε να πνέεις μένεα εναντίον για την κατρακύλα που πήρε η πόλη μας στα 7 χρόνια δημαρχίας του. Διαφωνείς με τον Πρόεδρο Μακρυνίτσα ?
Ο Καλός Χριστούλης να σε φωτίσει να δεις την πολιτική οικονομία απο την ανθρωποκεντρική της πλευρά.
Φιλάκια,
Kassandra

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα ,χρόνια άφθονα και καλα.
Η Φίλη που έθεσε κάποια ζητήματα πρέπει να πάρει απαντησεις.
Το ποσο διαφορετικα βλέπει κάποιος την πολιτική στην δυτική δημοκρατία
είναι δικαιωμα.
Έτσι η αποψη ενός φιλελεύθερου δεν μπορεί να είναι κατακριτέα και μάλιστα μανιχαιστικα.
Όλες οι απόψεις έχουν μειονεκτήματα,το απόλυτο είναι ουτοπικό.
Όταν λοιπόν τίθεται μια άποψη περί πολιτικής οικονομίας που περιλαμβάνει σαφώς και τον Δήμο μας,τότε η εγκυρότητα αυτής πρέπει να στηρίζεται στην εμπειρική πραγματικότητα του αποτελέσματος.
Αν όχι τότε είναι άποψη σεβαστή ως προς το δικαίωμα της ,όχι όμως ως προς το τεκμηριο.
Ακόμη χειρότερο είναι η άποψη να εκτρέπεται σε
ανάλυση Ad Hominem,(αλλιώς εκχυδαισμός)
Επισης όταν στηρίζεται
στην 'αφαιρεση'περι συναίσθηματος, για την κοινωνία ,τον άνθρωπο ,την ισότητα,την αναδιανομή,κλπ.
Φέρνω παράδειγμα,ο δήμαρχος αναδιανεμει για λόγους συναισθήματος τα ανταποδοτικά έσοδα όπως νομίζει και φυσικά όχι σύμφωνα με την πραγματικότητα,τότε θα πρέπει ένας σωστός και δικαιος να διαφωνήσει;
Αυτο λοιπόν ως πολιτικη δεν είναι αναλγησία, αλλά μήπως είναι δίκιο
και προς όλους τους άλλους που δεν 'ευσπλαχνηθησαν'και φυσικά πλήρωσαν για την φαύλη ενέργεια.
Ανθρωποκεντρική λοιπον είναι η δίκαιη ενέργεια ενώ η άλλη είναι εξόχως μεροληπτική δηλ αδικη και αντιδημοκρατική.
Άλλωστε με το παράδειγμα έχετε συμφωνήσει πολλάκις στην τοπική πολιτική.
Οταν όμως πρόκειται για την ίδια φαυλοτητα διασταλτικα (κράτος), τότε διαχωρίζετε το ένα από το άλλο,ενώ είναι το ίδιο.
Φυσικά και θέλω το κράτος να έχει την εποπτεία των οικειοθελών συναλλαγων, της ευνομίας, όπως στις δυτικές δημοκρατίας.
Αρνούμαι όμως τον καταναγκασμό που προέρχεται από την υπερμεγενθυση της δήθεν ευσπλαχνίας μέσω του υπερδανεισμού, των φόρων και τελικά της χρεωσηςολων μας.
Συνεπώς είμαι φιλελεύθερος
στην κρίση μου για την πολιτική οικονομια όχι όμως μεροληπτικός κρατιστης.
Τώρα αν εσύ φίλη ρωτάς για το Σύλλογο τότε για να σου απαντήσω θα έπρεπε να έχω γνωση ότι σε ενδιαφέρει ειλικρινά η 'πορεία' του-μαλλον συμβαίνει το αντιθετο-.
Σε ένα τελικά θα συμφωνήσω ότι διαφωνούμε,χωρίς αυτό
να μειώνει την δυνατότητα σύμπτωσης.

Ανώνυμος είπε...

@@ 10.03 γιατί δεν απάντησες στη Kassandra ως ΚΡΙΤΩΝ και προτίμησες το ΑΝΩΝΥΜΟΣ ?
Με πόσα profil γράφεις ? Να υποθέσω ότι και τα ‘’εξαφανιστέντα’’ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ κλπ δικά σου θα είναι .
Το σχόλιό σου δεν είναι άξιον κριτικής.
Ασυναρτησίες…
(…ο δήμαρχος αναδιανέμει για λόγους συναισθήματος τα ανταποδοτικά έσοδα…)
(… φυσικά και θέλω το κράτος να έχει την εποπτεία των οικειοθελών συναλλαγών, της ευνομίας, όπως στις δυτικές δημοκρατίας. Αρνούμαι όμως τον καταναγκασμό που προέρχεται από την υπερμεγένθυση της δήθεν ευσπλαχνίας μέσω του υπερδανεισμού, των φόρων και τελικά της χρέωσης ολων μας…).
Και μη απαντήσεις…
Και στην ερώτησή της αν διαφωνείς με τον πρόεδρο Μακρυνίτσα… μούγκα… άλλα λόγια… Απορώ πως ακόμα σε δέχονται για μέλος του Συλλόγου.
Αλλά και επιμονή…
(… στη ταμπέλα ‘’συνεπώς είμαι φιλελεύθερος στην κρίση μου…)
Φυσικά και μπορείς να βάζεις τη ταμπέλα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.. στην Ελλάδα ζούμε... αλλά ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

κατρακύλα !!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και στα κρατικά μπουρδέλα,ως γνωστόν τα μπουρδελα ποτέ δεν έβλαψαν την κοινωνία αντιθέτως την ανακούφισαν.

Ανώνυμος είπε...

Βρε κάνετε τα μύθια όπως λέμε στο χωριό.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Φλωράκης είναι αυτοδιοικητικός και ασχολείται με τα του Δήμου. Άλλο πράγμα να ασχοληθείς με τον προσωπικό βίο του Δημάρχου άλλο πράγμα τα δημοτικά θέματα! Είναι επιλογή του καθενός αν θέλει να ασχοληθεί με τα προσωπικά του άλλου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντοτορισιος φοροδιαφευγει σύμφωνα με τον ελεγκτή δημοσίων εσοδων,καθήκον όλων είναι να πάνε μάρτυρες κατηγορίας όλοι της αντιπολίτευσης.

Ανώνυμος είπε...

@11.41 οι δηλωσεις ποθεν εσχες των ανθρωπων που κατεχουν εξουσια δεν ειναι προσωπικο θεμα. Λογω των δηλωσεων ποθεν εσχες ο Τζοχατζοπουλος κλειστηκε φυλακη. Για ανακριβη δηλωση υπουργος στη Γαλλια καταδικαστηκε σε 3ετη φυλακιση και κατεπεσε του αξιωματος.
Για τις δηλωσεις του ποθεν εσχες ειναι υπολογος και ο Συκιωτης ....


Ανώνυμος είπε...

2,35 μμ.
Δηλ ο Σκουφιας τον κατεδωσε γιατι τα ακινητα και κινητα του, ο δημαρχος τα απεκτησε σε αναντιστοιχια με τα εσοδα που ειχε απο το ιατρειο και απο πολυτελη τεκμαρτη μη αιτιολογηση;
Μηπως η καταγγελια αφορουσε υποθετικη πολυτελη διαβιωση που τεκμαιρεται στην περιπτωση εδω μονο με τα αυτοκινητα του,και οχι σε ακινητα που προυπηρχαν απο τον πατερα του;
Αν ναι τοτε τα ποσα απο την αντιμισθια του Δημου ,30000 ευρω , και τα επαγγελματικα εσοδα
απο το φαρμακειο της γυναικα του,, αθροιστικα μηπως καλυπταν την αγορα και συντηρηση μεταχειρισμενων αυτοκινητων;
Σε αυτη την περιπτωση εχει την δυνατοτητα η εφοριανα τεκμαιρει τον τροπο λιτης διαβιωσης μιας οικογενειας, επειδη ξεραινει το σκατο για να εχει την αισθηση της πολυτελειας
στην κινητη περιουσια και μονο.
Αυτα θα αποδειχθουν συντομα, οσον αναφορα την δικαστικη αποφαση για την αρση αναστολης της κριτικης στο προσωπο του δημαρχου ειναι μια αποφαση υπερ της ελευθεριας του λογου,
οχι αποφαση καταδικης φοροδιαφυγης.

Ανώνυμος είπε...

@ 3.37 αφου δεν κατεχεις πραμα γιατι παιρνεις θεση ? Διαβασε το αρθρο του Σκουφια στον fonografo για να δεις πως εχει το πραμα.
https://fonografos.net/schetika-me-to-pothen-esches-tou-dimarchou-kamenon-vourlon/
Και αν διαβάσεις και το νέο αρθρο του ‘’Οι Πολιτικοί ΔΕΝ Κάνουν Μηνύσεις και Ασφαλιστικά Μέτρα, Απολογούνται’’ θα δεις τι ειπε και ο δικαστης.
Αντε ξεστραβωσου και μετα υπερασπισου τον Συκιωτη.

Ανώνυμος είπε...

Βουκόλοι δικολάβοι, με ειδίκευση την υπεράσπιση της επιλογης στην κτηνοβασια μετ' αποδοχής.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ,αν κουνήσει τα αυτιά η γαιδουρα τότε συμφωνεί χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Οι ερυθροί Χμερ εκτός των άλλων απαγόρευσαν και το γέλιο εδώ θα κοπεί από μόνο του.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς μας μπήκε?Ευχές για υγεία σε όλη την ' συμμορια'των παιδιών της Πιάτσας.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι φολα έφαγε ο οικονομολόγος μας σε προσφυγή του στην αποκεντρωμένη για τα τέλη καθαριότητας. Κολλημένος τις έχει έτοιμες εδώ και δύο χρόνια, αλλάζει ΚΥΑ και με τους ίδιους κωδικούς, ας καταθέσω μια προσφυγή, δεν είναι δυνατόν κάποτε θα δικαιωθώ. Δεν κουράστηκε;