02 Νοεμβρίου 2014

Πόσο θα μας κοστίζει ρε παιδιά ο Βιολογικός τελικά ???

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί αναγνώστες

Επανέρχομαι στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις 20 Οκτωβρίου, γιατί άκουσα και ξανά άκουσα αρκετά αποσπάσματα, και εκτός των άλλων που δεν μου άρεσαν, ήταν και το θέμα 6 το οποίο ως τίτλος στην ημερήσια διάταξη ήταν :
«Αποδοχή χρηματοδοτήσεων- αναμόρφωση και τροποποίηση προϋπολογισμού, τεχνικού προγράμματος και ετήσιου σχεδίου δράσης οικονομικού έτους 2014» Εισηγητής: Πετρόπουλος Κων/νος, Υπάλληλος Οικονομικής Υπηρεσίας

Στο σημείο που λέχθηκε για αλλαγές του προϋπολογισμού που αφορούν τα έξοδα, άκουσα ότι θα μεταφερθούν από άλλο κωδικό, 24.600 euro (sec 3:35) για την συντήρηση και τον γενικό καθαρισμό των γεωτρήσεων του δήμου (έτσι γράφουν στα χαρτιά)

Τελικά όμως το μεταφερόμενο ποσό δεν αφορά τις γεωτρήσεις του δήμου, αλλά αφορά την πληρωμή του εργολάβου για τον Βιολογικό καθαρισμό και την υπέρογκη σύμβαση που θα κάνει ο νέος δήμαρχος, τριπλασιάζοντας παρακαλώ το κόστος λειτουργίας του ΒΙΟΚΑ (όπως λέχθηκε στο ΔΣ), και όπως καταλαβαίνετε το κόστος βαρύνει τους δημότες. (πάλι εμείς θα την πληρώσουμε την νύφη)

Ο Φακίρης αντέδρασε και είπε ‘κατηγορηματικά ΟΧΙ δεν το ψηφίζω’ (sec 5:10 )γιατί ενώ μέχρι εκείνη την ώρα ο δήμαρχος εισηγούταν για αυξήσεις στα τέλη και όλοι λέγανε όχι στις αυξήσεις αλλά να μειώσουμε τις δαπάνες για να μην χρειαστεί να αυξήσουμε τα τέλη, ο δήμαρχος έρχεται και τριπλασιάζει το κόστος του βιολογικού αφενός και αφετέρου προσπαθεί και να το κάνει και πλαγίως.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο νέος εργολάβος έχει ήδη αναλάβει και παρέχει υπηρεσίες στον βιολογικό χωρίς να έχει υπογραφεί η σύβαση αλλά έχει συμφωνηθεί το μεγάλο ποσό που θα παίρνει ως αντίτιμο, από την άλλη (το παράξενο είναι) η παλαιά σύμβαση είναι σε υσχεί μέχρι τέλος του χρόνου (και την πληρώνουμε κιόλας). Διπλόπληρώνουμε τον βιολογικό λοιπόν (ας προσέχαμε …)

Όπως και λέχθηκε στο δσ, το ετήσιο κόστος του βιολογικού ήταν 49.000 euro τον χρόνο + 1500 μισθό χημικού ανά μήνα, έφτανε περίπου τον χρόνο κάτω από 70.000 euro ως κόστος λειτουργίας βιολογικού.
Ενώ τώρα ο Συκιώτης συμφώνησε με εργολάβο σύμβαση ύψους 206.000 euro το χρόνο !!! (εδώ είναι ο τριπλασιασμός)

Ο δήμαρχος βέβαια είπε ότι το τωρινό κόστος του βιοκα δεν ήταν 70 αλλά 130 χιλ. τον χρόνο (χωρίς να το τεκμηριώσει) καθώς και ότι η συμφωνία πού έχει κάνει με τον εργολάβο είναι για μέχρι τέλος χρόνου και μετά θα κάνει διαγωνισμό. (ζήσε Μάι μου να φας τριφύλλι…)

Όπως και να έχει η σύμβαση – συμφωνία που έκανε ο Συκιώτης, έστω και μέχρι τέλος χρόνου είναι μεγαλύτερη σε κόστος από αυτό που υπήρχε μέχρι σήμερα και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να το κάνει ο δήμαρχος αυτό. Εμ το θέμα είναι να κατεβάσουμε το κόστος και όχι να το κάνουμε υπέρογκο γιατρέ μου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν,
κατηγορούμε τον Δήμαρχο Συκιώτη για λανθασμένους χειρισμούς για τους παρακάτω λόγους:
πρώτον γιατί τεχνηέντως και με άλλη αιτιολογία στο δημοτικό συμβούλιο προσπαθεί να μεταφέρει κονδύλια για να στηρίξει με νέα ακριβότερη σύμβαση για τον ΒΙΟΚΑ που τελικά βαρύνει τους δημότες και δίνει μοχλό για αυξήσεις στα τέλη.
Και δεύτερον γιατί τελικά τριπλασιάζει ή έστω αν θέλετε, διπλασιάζει το κόστος λειτουργίας του βιοκά.

Και επί το λαϊκότερον, προσπαθεί ο Συκιώτης να βαφτίσει το κρέας ψάρι, να μεταφέρει από αλλού λεφτά για να πληρώσει την ακριβή συμφωνία που έκανε με τον νέο εργολάβο, δίνει και από πάνω τα λεφτά στον παλιό εργολάβο που έχει σύμβαση μέχρι τέλος χρόνου.

Για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματα σας, ακούστε το τμήμα της μαγνητοσκόπησης που αφορά το επίμαχο θέμα…


25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άτσα σου πιπίλα κάνεις και τέτοιες μαγκιές? ακόμα δεν ήρθες άρχισες τα κόλπα? αύριο μεθαύριο δηλαδή τι θα κάνεις? αμ δε φταις εσύ φταίνε τα χαιβάνια που ψηφίζουν

Ανώνυμος είπε...

Πως να βαφτισεις το κρεας ψαρι γιατι αυτες οι καταγγελειες ουτε για. Πρωταπριλιατικο ψεμα δεν λεγονται ....εισαι λασπολογος που εχεις ως σκοπο να σπειρεις διχωνια κ να διαβαλεις την συνοχη κ το ισχυρο δεσιμο της ομαδας συκιωτη υμνοντας μονο το φακιρη απο την αντιπολτευση λες και οι υπολοιποι ειναι αβουλοι οχι μπλογκερ δεν γινεται ετσι η προπσγανδα.. επρεπε να εχετε ρωτισει τον.προηγουμενο δημαρχο σε αυτο τον τομεα.ειναι προφεσορας φακιρη κανεις λαθος μεγαλο λαθος α κ η πολυ θλιψη σου προκαλει παρανεια...οσο για εσενα μπλογκερ ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας αλλα μην ξεχνας οτι σκοπος σου ειναι η αντικειμενικη ενημερωση τν πολιτων και οχι η προπαγανδα για τον φακιρη εκλογες σε πεντε χρονια ειναι πολυ νωρις. Απο τωρα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΈΜΑ 6 ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΦΑΚΙΡΗ.

Πράγματι η ανάθεση του υπόλοιπου χρόνου εως την 31\21\2014 βγάζει ενα υπερτίμημα σε σχέση
με το άμεσο προηγούμενο χρονικό διάστημα εις το διπλάσιο και παραπάνω.

Η Κύρια αιτιολογία του Δημάρχου ήταν ότι δεν εμεινε ικανοποιημένος απο τους προηγούμενους
διαχειριστές του ΒΙΟΚΑ Καμ. Βούρλων και ζητά αναβαθμισμένες παροχές απο τον ανάδοχο χωρίς όμως να τεκμηριώνει σε τι συνίσταται αυτό.

Αντιθέτως παρουσίασε "βεβαιωτικό"κατάλογο θέσεων προσωπικού πέντε με έξη ατόμων όλων των
ειδικοτήτων καθώς και ενός εργάτη,που βάσει τις προφορικής σύμβασης[γραπτής;] με τον ανάδοχο θα είναι πλήρους απασχόλησης στον ΒΙΟΚΑ

Ο δε Φακίρης που ειχε την ευθύνη για το θέμα αυτό ανέλυσε ότι η κατ'οικονομία
διαχειριστική λογική της περιόδου Τετριμίδα [λίγο και συνεκτικό προσωπικό]
έφερε το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλ, ανταποδοτική εργασία με χαμηλό κοστολόγιο.

Επίσης αναφέρθηκε σε εικονική πληρωμή του αναδόχου 24.000 ευρώ μέσω κωδικού γιά άλλου είδους εργασία [καθαρισμός γεωτρήσεων]?

Πιστεύω στην απλή αριθμητική ότι δηλ, το 38.000 ευρώ είναι ακριβότερο του 14.000 ευρω ,όπως
και αυτο ειναι ακριβότερο του 6.000 ευρώ,άρα για παρεμφερή εργασία που αφορά καθαρισμό λυμάτων
δεν το συζητώ τι με οφελεί ως δημότη.

Αν όμως το δημοτικό συμβούλιο αποφασίσει να μετατρέψει το ΒΙΟΚΆ Καμένων Βούρλων σε ερευνητικό
κέντρο παραγωγής και εμφιάλωσης λύματος γιά δερματικές παθήσεις με σκοπό να συμβάλει στην περαιτέρω αξιοποίηση της διπλανής ιαματικής πηγής των Καλλυντικών, τότε να πληρώσουμε έναν
αριθμό εργαζομένων υπο την επίβλεψη του αναδόχου.








Ανώνυμος είπε...

Φακιρη κ μπλοκερ εχετε κολλησει ,δεν υπαρχουν εικονικα οχι οπως ξερατε οπως θα μαθετε κυριοι κ δεν ειναι κακο. Μλπογκερ κ φακιρη σταματειστε να κοροειδευετε τον κοσμο στσματειστε την λασπη , σταματειστε την παραπληροφοριση κ την προπσγανδα περι δηθεν. οικονομιας κ χρηστης διοικησης ελεος φτανει ποια γινεστε γρσφικοι δεν το αντιλαμβανεστε. Ελεος ο χρονος θα δειξει

Ανώνυμος είπε...

σου εφταιξε ο φακιρης και ο μπλοκερ? δεν ακους τι εγινε στο βιντεο? κουφος εισαι? μπαα μαλλον τυφλος εισαι. τα γραφει οπως ακριβως εγιναν. να λογοδοτησει ο δημαρχος γιατι τωρα εγω να πληρωνω παραπανω και διπλα λεφτα τσαμπα στον αερα? εστω και για ενα μηνα. γιατι? λες να μου περσσευουν ?

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε Συκιώτη με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις διοίκηση? Ανεβάζοντας τα κοστολόγια και κάνοντας αλλαγές στον προυπολογισμό? Και τώρα πως θα καθαρίσεις και θα συντηρήσεις τις γεωτρήσεις του Δήμου αφού τα λεφτά τα πήγες για τον Βιολογικό Καθαρισμό? Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Ένας Δημοτικός Σύμβουλος δεν μπορεί να πάει στον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης? Ένας δεν έχει τσίπα? Ένας δεν σέβεται την ψήφο που του δώσαμε?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλα προσκείμενοι του Δημάρχου Συκιώτη, αν δεν σας αρέσει ο σχολιασμός του blog, ακούστε απλά το video. Δυστυχώς για εσάς, υπάρχει το αυταπόδεικτο. Όσο πετάτε λάσπη και προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το στανιό για την άποψη σας τόσο γίνεστε γραφικοί.

Ανώνυμος είπε...

ρε τι λαμογιές γίνονται μέσα στο δημαρχείο ρεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

olo asynartisies eiste...ean to akouseis o fakiris anaferei oti einai gia tin plirwmi tou vioka den to leei o dimarxos plaka mas kanete? i alla akoun ta aftia mas...mono o fakiris leei oti oi ka8arismos-sidirisi gewtrisewn anaferetai oti 8a ginei gia plirwmi tis sidiriseis tou violigikou...alla akoun ta aftia mou kai alla 8elei na kata;lavainei o fakiris eleos...eiste ΨΕΥΤΕΣ bloger...

Ανώνυμος είπε...

Φακιρη Σταματειστε να ριχνετε λάσπη στη νεα δημοτικη αρχη. Μονο εσυ νομιζεις οτι θα πληρωθει η συντηρηση του βιολογικου απο το εργο της συντηρησης των γεωτρησεων... επι πλεον και ο Φακιρης καπου λεει "οτι ετσι αλλαζει το πραγμα" κατανοειστε τι θελετε και τι λέτε ειστε απολύτος υπευθυνοι για την πληροφορηση των δημοτών...Ελεος....Φτανει η κοροειδια σας

Ανώνυμος είπε...

ρε χαζοβλάκα σαπέρα 4:23. τα είχαν συζητήσει από το πρωί στην οικονομική επιτροπή. έστω όμως και να έιναι έτσι όπως τα λες. γιατί όταν ο φακίρης είπε ότι τα λεφτά για τις γεωτρήσεις θα πάνε στον βιοκά δεν τον έβαλε στην θέση του ο δήμαρχος και ο πρόεδρος αλλά το συζητάγανε? εεε όρνιο ?? εε βόιδι ?? σταμάτα να τρως κουτόχορτο.

Ανώνυμος είπε...

katarxin den se evrisa.....gasma..kai esi pou to ksereis isouna parwn stin oikonomiki re geleie?
Laspologies k psemata den pernane apli logiki 8elei..

y.g. Me xazous den asxoleise giati se katevazoun sto epipedo tous kai se kanoun omoio tous..Ti allo na pei kaneis gia to m.... tou allounou.!!!!
Filakia

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΕΠΕΤΙΘΕΤΑΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ (ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ). ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ. ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ...
ΑΛΛΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ, Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ, ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ "ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ" ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΠΕΛΩΜΑ" ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ (ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΑΥΡΩΝ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ), Ο "ΚΟΝΤΟΣ", Η ΑΛΛΙΩΣ "ΣΑΥΡΑ", ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ (ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΣΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ), ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ "ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ";
ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ. ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟΛΑΒΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ΜΑΖΙ; ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΙ ΡΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ; ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕ 9.18 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ. ΤΣΩΜΟΥ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΕΤΙ ΟΤΙ Η ΛΙΠΑΝΑΡΟΦΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ "ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ" ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΩΝ ΣΥΝΓΕΛΑΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ "ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ",ΑΛΛΑ
ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ
ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΙΔΙΑ ΡΑΤΣΑ ΕΙΣΑΙ.

Ο ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΕΛΒΕΤΩΝ,ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ "ΕΣΧΑΤΟΙ ΕΣΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΙΝ\ΦΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΑ "ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ
ΤΡΟΥΠΩΣΩ ΑΦΟΥ ΤΡΟΥΠΩΣΑ...."ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γιατι το αφερεσες μπκογκερ το σχολειο? Ουτε βρισιες υπηρχαν ουτε ονοματα ανεφερσ.... τωρα εαν δεν δου αρεσε η κριτικη των γεγονοτων ....ε γι συτο δεν μπορω να κανω κατι. Ομως συνεχιζεις να ασκεις επικεγμενη τακτικη προς ωφελος καποιου που υποστηριζεις κ συμπαθεις. Συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι δημοσιογραφεια ουτε αντκειμενικη καταγραφη των γεγονοτων, ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΙΣΗ...και χειραγωγηση της μαζας ομως ο κοσμος εχει κριση κ γνωμη πλεον. Συμβουλη η τακτικη σου θα δημιουργησει προβλημα στην εικονα του μπλοκ σου που τοσο προσπαθησες να το φτιαξεις

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ μου αναγνώστη 4:00 , έχουμε σοβαρή διάσταση απόψεων.

Από πότε δεν είναι βρισιά το να αποκαλείς κάποιον ‘σκουλήκι και προδότη των καμένων βούρλων’ ??

Και στην τελική γράψε ότι θέλεις δεν έχω πρόβλημα ΑΛΛΑ βάλε το ονοματάκι σου από κάτω να την φας εσύ την μήνυση. Τι φταίω εγώ να φάω μήνυση γιατί εσένα δεν σου γουστάρει κάποιος και θες να τον βρίζεις??

Μάθαμε τώρα και κάνουμε ανώνυμους σχολιασμούς που είναι και υβριστικοί, και ζητάμε και τα ρέστα από πάνω γιατί μας έσβησαν το σχόλιο!!! ΕΕΕ όχι δα !!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Μια απορία έχω στο θέμα αυτό.
Ο Μώλος, που ΔΕΝ είναι παραλιακός οικισμός, εντάχθηκε σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ετοιμάζοντας τις μελέτες τους από χρόνια, βρήκαν χώρο για τον ΕΕΛ τους, αποδέκτη το παρακείμενο ρέμμα και ξεκινάει η κατασκευή του βιολογικού τους , χωρίς να ανοίξει μύτη. Θα έχουν σύστημα αποχέτευσης σε λειτουργία προσεχώς και μπράβο τους.
Οι αυτοδιοικητικοί του Αγίου Κων/νου, από το 2002 ,που εγκρίθηκε η χωροθέτηση στη θέση Μαντρια, ανέκρουσαν πρύμα από το 2007 και μετα, για το κούμπωμα με τον ΒΙΟΚΑ Καμενων Βούρλων.
Επτα χρόνια τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση, σε νέα θέση Γιαννίτσι ή Καμενα Βουρλα.
Περίοδος Τετριμίδα – Φλωράκη, θέση Γιαννίτσι ΑΚΥΡΟΝν , ΜΟΝΟΝ στα Καμενα Βουρλα . Πολιτική απόφαση χωρις συζήτηση ή όπως τα λεγόμενα του Τετρι ,στους παραλιακούς Καινουρίου ΄΄θα τα φέρω, θέλετε δεν θέλετε’’.
Την ιδια περίοδο, γίνεται μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του εργου μεταφοράς, υποβάλλεται αρμοδίως και χωρίς την έγκριση των Περιβ. Ορων ,προχωρούν σε ανάθεση μελέτη κατασκευής δαπανης 285.000 ευρώ. Δεν παίρνουν επίσης προεγκριση από την επιτροπή προστασίας Ιαματικών πήγων του ΕΟΤ.
Φέρνουν τον Μαρκαντωνάτο, δεν σηκώνει ο Βιοκα των Καμένων, άς κάνουμε έναν δεύτερο δίπλα (πρώτη πρόταση) , δεν σηκώνει ο κεντρικός αγωγός στην Γ. Βασιλειάδη άς τον πάμε περιφερειακά και τελειώσαμε.
Δεύτερη μελέτη Μαρκαντωνάτου, ας το μεταφέρουμε κατά 1250 μέτρα δυτικά και καθαρίσαμε. Προσθέτουμε αλλά 140.000 ευρω στην μελέτη των 285.000 ευρω , (που δεν έχει πληρωθεί και θα πληρωθεί από το ταμείο του Δήμου υποχρεωτικά αφού έχει συμβασιοποιηθεί .)
Μια προκαταρτική μελέτη σκοπιμότητας (με κόστος κατασκευής και κόστος λειτουργίας- συντηρησης κλπ), γιατί δεν μπορεί να γίνει με τις θέσεις Μαντρια και Γιαννίτσι έστω και Καμένων., ;; ΟΧΙ όμως μελέτη με εντολές πολιτικές, (φέρε μου μελετητή πρόταση με κατεύθυνση τον τάδε χώρο). Η κοινωνία δεν τρώει χόρτο, έχει ξυπνήσει..
Μήπως γνωρίζεται η τύχη της εκτροπής του Αχελώου, που βρίσκεται ;;; Είναι ακόμη με απανωτές ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, παρ όλο που έχουν ξοδευτεί κοντά στο 1 δίς.
Φίλοι, αυτοδιοικητκοί και μη, του Αγίου και του Λογγου, η αποχέτευσής σας πρέπει να γίνει, είσαστε παραλιακός οικισμός, ας αφήσουμε τα προστίματα που θα φάμε στην μούρη, περιβαλλοντικά να σκεφθείτε, την αναβάθμιση του περιβάλλοντός σας και την ολοκλήρωση του φακέλου της μελέτης για υποβολή και ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ ή όπως λέγεται , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Ας μη χαθεί άλλος χρόνος, σκεφθείτε υπεύθυνα, έστω και με ανοχές, στήστε ένα ΕΕΛ στα όριά σας, δεν μπορεί να μην υπάρχει χώρος, εκτός και εάν τους ελαιώνες τους θέλετε όλους για οικοπεδοποίηση και δεν θέλετε να σπάσετε αυγά, ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ . ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.
- See more at: http://energoipoliteskv.blogspot.gr/2014/11/1.html?showComment=1415656620626#comment-c7768504724019601993

Ανώνυμος είπε...

αν αρπαξετε θα συλληφθειτε

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ δηλαδη του δημαρχου που του εχουν γραψει τα μυρια οσα κ δεν τα εχεις αφαιρεσει οπως κ σε αλλους συμβουλους της πλειοψηφιας Τι πρεπει να γινει να σε αρχισουν στις μυνησεις για παραδειγμα? Γι αυτο θα σε παρακαλεσω οταν γραφεις με την ιδιοτητα σου κ οταν την ασκεις πανω στους σχολιαχοντες να εισαι δικαιος. Ειναι θεμα αρχης κ αξιοπιστιας για το μπλοκ σου κ για το ηθος σου πιστευω οσο κ εαν δεν σου αρεση η αποκαθηλωση απο την θεση του πρωην αντ αυτου

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ. ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΚΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΕΠΙ ΠΑΤΑΡΓΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ, ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΗΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΙΣΧΗ. ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΕΥΡΩ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΜΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Και υστερα ζησαν συτοι καλα κ εμεις κσλυτερα ...,...καπως ετσι φιλε απο το μωλο επρεπε να τελειωσεις το παραμυθι σου...διοτι εαν εσυ δεν στηριξες παταργια. για να μην γινει ξανα οτι ειχε γινει κ στον πρωην δημο μωλου οι προηγουμενοι σντιδημαρχοι που πιπιλανε την καραμελα της σωστης. διαχειρισης των οικονομικων τι κοπτονταν για να κατεβουν μαζι του στις εκλογες? Η μηπως ειναι κ αυτοι λατρεις του ευκολου χρηματος....,(εαν ξερεις κανεναν που δεν ειναι να μου το πεις κ εμενα ....) τωρα ομως κστσλαβσμε γιατι κοπτονταν να ξσναειναι στα πραγματα κ μαλιστα.αυτοι εχουν την πολυτελια να κριθουν οπως πολυ σωστα λες ,εσεις ομως κριθηκατε απο τους δημοτες αλλα τωρα θα. ελεγθητε κ εσεις χωρις καμια ανοχη για τα πεπραγμενα σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΝΑΗ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Απο τους δυο τελευταίους σχολιαστές δηλ 9,47 και 11,42 συνάγονται ευκόλως τα εξής.
Τό κριτήριο επιλογής Αυτοδιοικητικού στην περιοχή μας είναι σχετικό με δύο παράγοντες,

α] Βιωματική συναισθηματική σχέση [κυρίως γεωγραφικού προσδιορισμού,δηλ τοπικισμού],
β] Ιστορικά οικονομικά δεδόμενα [κυρίως διαχείριση Δημοσίου χρήματος,αλλα και ιδιωτικής εργασίας]
γ] Προσδοκίες διεκπαιρέωσης Ατομικών συμφέροντων [αφορά κυρίως την στελέχωση συνδυασμού].

Με τα ανωτέρω σε πλήρη ισχύει [Υποκειμενικότητα] δεν μπορεί κάποιος να λέει υπερ η κατά κάποιου διότι η μόλυνση εχει διαπεράσει ως το μεδούλι όλους μας,που υπο συνθήκες Κανονικότητας δεν θα έθεταν υποψηφιότητα το 95% απο αυτούς που σήμερα ανακυκλώνονται απο τις "χωματερές" του Δήμου.

Επίσης οι νέοι όπως ο σημερινός Δήμαρχος δεν θα ευρίσκετο υπο την πίεση κάποιων Τρωκτικών για να ηγειθεί ψηφοδελτίου επειδή στο πρόσωπο του είδαν ενδεχομένως "Κερκόπορτες" αναίτιου χρήματος, εφ' όσον βεβαίως υπήρχε δυνατότητα της τοπικής κοινωνίας να αξιολογήσει και να αποφασίσει βάσει των πραγματικών αναγκών του κοινωνικού Συνόλου [Συλλογικότητα].

Τηρουμένων όμως των αναλογιών οι σημερινοί διοικούντες υπο την επήρεια μιάς ενδεχομένως επίκτητης συνήθειας αλλά και διδαχής της προηγουμένης περιόδου[Διοίκηση Τετριμίδα],σπεύδουν αρκετά εγκαιρα στην προοπτική παραγωμένου εργου ,με πραγματικό κίνητρο αυτη καθ' αυτή την χρηματοδότηση και όχι ενδεχόμενα την οφελημότητα [Ατομικότητα].

Τελικά ως λαμβανομένη παράσταση συνεχώς και αδειαλείπτως ως προς τα του Δήμου,είναι
μία αέναη τυπική διαδικασία {δημοκρατική βέβαια] τυφλών πολιτών που οδηγούνται από τους ανοιχτομάτηδες εκεί που θέλουν αυτοί.

ΣΦΙΓΓΑ

Ανώνυμος είπε...

Σφιγγα. Νομιζω οτι ειναι εκτος θεματος.