10 Δεκεμβρίου 2021

Δήμος Καμένων Βούρλων Συνεδρίαση Δ.Σ. 07/12/2021

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολικη αντιθεση μεταξυ των δυο πλευρων με μικρες παραδοχες απο την αντιπολιτευση που ομως ειπωθηκαν στα πλαισια του τακτικισμου .
Οι δυο τρεις τοπικοι προεδροι με τις απαιτησεις τους αλλα και με την αδυναμια να εννοησουν την πραγματικοτητα, συνεβαλλαν στο φτωχο θεαμα ενος μικρομέγαλου Δημου -στην ουσια μονο μιας πολης-
που ενω ζητειται η αναπτυξη της,ακυρωνεται απο τα καφενειακου τυπου ΔΣ, λ.χ. ειπωθηκε οπο καποιον -' Ειμαι καθε μερα διπλα[καφενειο] ελατε να με βρειτε να μου δωσεται την προσκληση?
Αν λοιπον ο ηπιος Φλωρακης ειχε λυσεις θα τις ειχε εφαρμοσει οταν ηταν διοικηση,αλλα κοιταξε να κανει περιφερειακη οδο στο Λογγό,και παραλληλα να ΄συνεισφερει΄ στην αληστου μνημης ενεργεια της μεταφορας των λυματων στο κεντρο.
Ο δε Παπαναγιωτου ερωτησε ευγενικα μαλιστα για την Γερ. Βασιλειαδη αλλα ακαιρα, διοτι μια παρεμβαση τετοιου μεγεθους οταν αποφασισθει θα υπαρξουν ¨βηματα¨ και διαβουλευση.
Τελος η στριγγλη φωνη της προεδρου για μια ακομη φορα ηταν τυραννικη, χειροτερη
απο του Αδωνη και δεν συμβαλει στην παρακολουθηση της συνεδριασης.
Με αριστα το δεκα η συνεδριαση αυτη βαθμολογειται κατω απο την βαση με μοναδικη δικαιολογια
οτι ηταν ολοι εμβολιασμενοι[υπο επηρεια].

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε έχω μία ένσταση γιατί δεν κάνεις σωστή πολιτική κριτική. Το σχέδιο πόλης του ΛΟΓΓΟΥ που τελείωσε το 2008 και κόστισε 300 χιλιάδες ευρώ πληρωμένα από πεπ ευρωπαϊκή ένωση ,ξεκίνησε επί Λιαλιου , είχε υποχρεωσει ιδιοκτήτες χωραφιών με βίλες η χωρίς που έγιναν
οικόπεδα, κατοίκους και μη ΛΟΓΓΟΥ να πληρώσουν κάποια ποσά μεγάλα πχ 20000 ευρώ 50000 ευρώ στο Δήμο ήθελαν δεν ήθελαν...Θα ήταν ανέντιμο αν ο δήμος έδινε αυτά τα λεφτά πχ σε έργα στην αγναντη ή στον Άγιο κωννο και κάνεις λάθος που το αποδίδεις στον Φλωράκη και ακυρώνεις άλλους 12 επί Καποδίστρια που το ψηφίσαμε ή άλλους 26 νομίζω επί Καλλικράτη !Μην υποτιμάτε τον ΛΟΓΓΟ θα μπορούσε να είναι ένας λαγανας για όλο το δήμο! Ο Φλωράκης δεν ξέρει την ουσιαστική πολιτική και φαίνεται γιατί ποτέ δεν τον έχω άκουσει να μιλάει για ξενοδοχειακό συγκροτημα στην παραλία του ΛΟΓΓΟΥ ή σχέδιο πόλης δεύτερο παραλίας ΛΟΓΓΟΥ όπως υπάρχει το μοντέλο στην Χαλκιδική και ούτε κουβέντα για παραλιακό δρόμο ! Περιορίζεται σαν αντικαταστατης του τσωμου σε μία λάιτ αντιπολίτευση με λαϊκισμό για την επιστροφή χρημάτων πχ στο εμπορικό του αδερφού μου 140τμΧ0,10€=14 ευρώ για όλο το 2021 να μας τα επιστρέψει ο δήμος να πάρουμε 7 ψωμιά, είναι γκαφοπατάτα που δεν πέρασε η μείωση στους λογαριασμούς αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί στο δέντρο όταν χάνουμε το δάσος ! Ναι είναι σπουδαίο η περιφέρεια να σου στρώσει 1 εκ ευρώ άσφαλτο αλλά κάνε κουμάντο σαν δήμος να έχεις εισπράξει από τα χρέη και να έχεις και εσύ 200000 ευρώ για άσφαλτο ! Τα καμενα ΒΟΥΡΛΑ δεν είναι μόνο η Γεράσιμου Βασιλειάδη είναι και οι γειτονιές, όπως ισχυει για Μώλος και Αγκωννος ! Όσον αφορά τα λύματα και το βιολογικό Αγκωννου έχεις δίκιο ο Φλωράκης είναι ο βασικός υπαίτιος που δεν έγινε επί Λιαλιου το 2002 και όπως βλέπεις και τώρα το θέμα έχει κολλήσει ! Φταίει και ο Λιαλιος που το πήρε πίσω τώρα θα ήταν ακόμα δήμαρχος !--Το παράδοξο της πολιτικής απειρίας παπαναγιωτου έτρεξε να κάνει συνένωση συνδυασμών και οι δύο του σύμβουλοι τώρα έχουν μείνει στην παράταξη του ανικανου και αυτός μόνος του ανεξάρτητος και όλο αυτό για μια αλαζονεία και υπεροψία ένα γινατι ! Η τύχη της πορτοκαλοκουπας ! Ο κεντροαριστερος χώρος τώρα πρέπει να πάει ενωμένος και θα πάρει τη νίκη!

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά το σχόλιό σου φανερώνει ένα εγωπαθές άτομο. Πολυλογάς είσαι με ειδίκευση στη ξερολίαση. Ένας κατά φαντασία παντογνώστης. Και με μια διαχρονική εμπάθεια απέναντι σε έναν αγωνιστή της ζωής, έναν δημοκρατικό αυτοδιοικητικό τον κ. ΦΛΩΡΑΚΗ, που όλοι, φίλοι και πολιτικά αντίπαλοι, αναγνωρίζουν το ακέραιο του χαρακτήρα του και τις εύστοχες τοποθετήσεις του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μαζέψου. Εκτίθεσαι. Και εκθέτεις και άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα λέει ο Κώστας .Τουλάχιστον δεν
προσχηματιζεται τα σύκα σύκα...Ας βγει ο Θανάσης να κάνει μια αυτοκριτική για τις λάθος θέσεις ετων,και να πει ότι η αριστερά πρέπει να ενωθεί για να αλλάξει τον Πιπίλα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι αριστεροι,εαν θελετε στηριξεις ,επισκεφτειτε μας στην
διευθυνση οδος Αγ. Παντελεημονα 8 στα καμενα βουρλα.
Ειναι αρκετα κοντα στα επτα χιλιομετρα αποσταση.
Δινουμε και δωρεαν παντεσπανι στους ταλαιπωρους.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Γιωργάκη παιδί μου τώρα μεγάλωσες δεν έμαθες ότι ο άντρας 1) δεν ντρέπεται ποτέ για το επώνυμο του και το δικό σου είναι πεντακάθαρο δεν χρειάζεται να το κρύβεις 2)αναγνωρίζει τα λάθη του και ζητάει συγνώμη και άλλαζει πλεύση προς το σωστό. Εγώ το 19 σηκώθηκα από την ψάθα στην παραλία και προσπαθούσα να μαζέψω ψήφους για το τσωμο και Φλωράκη κλπ εσύ σε ποια τρύπα κρυβοσουνα από σταικουροφοβια ? Τον Φλωράκη τον κρίνω πολιτικά και διαχρονικά γιατί έχει κάνει διαχρονικά επαναλαμβανομενα λάθη στην πολιτική! Τις ξέρω τις μάχες ζωής και το ήθος του δεν το αμφισβητω. Έχεις καταλάβει ότι σα ΠΑΣΟΚ έχουμε 16 χρόνια ευθύνη που ο τόπος δεν προχώρησε μπροστά ? Εσύ πάντως νομίζεις ότι τα κάναμε όλα τέλεια! Ο Φλωράκης ψήφισε το πολιτιστικό κέντρο που πάτωσε τώρα γιατί δεν έχουν αποθήκη άλλη και πως θα πει κάτι αντιπολιτευτικο τώρα που το ψήφισε? Από οικονομικά δεν έχεις ιδέα γιατί δεν έχεις δουλέψει ακόμα και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν μπορεί να γίνει τόσος ντόρος για το αν θα επιστρέψει ο δήμος 14 ευρώ στα μαγαζιά και 7 ευρώ στα σπίτια!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ Εναντίον ΠΑΣΟΚ φλωράκη πες αλεύρι,,,η προοδευτική συμμαχία σε γυρεύει.

Ανώνυμος είπε...

Ξερόλα Τραχανά,
Πρώτον, έτσι όπως παρουσιάζεις το παρελθόν φαίνεται ότι ο Φλωράκης είναι ο μόνος υπεύθυνος για ότι κακό συνέβη στο τόπο μας (λες : έχει κάνει διαχρονικά επαναλαμβανόμενα λάθη). Δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ Δήμαρχος. Δημοτικός Σύμβουλος ήταν και είναι. Άρα τα βέλη σου… στους Δημάρχους. STOP.
Δεύτερον, όσον αφορά την υπόθεση των , όπως λες ‘’14 και 7 ευρώ’’ το ζήτημα δεν έχει να κάνει με το ύψος των χρημάτων… αλλά με την εφαρμογή των νόμων, γιατί όταν ανέχεσαι τη μικρή παρανομία συνηθίζεις και τα ανέχεσαι και τη μεγάλη παρανομία… και έτσι ο κάθε ‘’πιπίλας’’ μπορεί και κάνει ότι θέλει. STOP.

Ανώνυμος είπε...

Μπολιασμενοι αριστεροί, αρκετά κρατησε ο εμφύλιος του σοσιαλιστικου στρατοπεδου στο δήμο.
Αρκετά με τα ονειρα για επαναληψη της 'εποποιιας' του Καραλιβανου-Μαυρακου με κύριο φαγητό το όσπριο ,προσγειωθείτε στον καπιταλισμό της αφθονιας του κινητού.
Αρκετά με την χώρα του ανελευθερου Κρατισταν.

Θεματοφύλακες του Συντάγματος.(παράρτημα Κ.Β.)

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτάκης έφτασε μέχρι την Αιδηψό και εσείς τσακωνεστε ποιος έκανε τα περισσότερα λάθη.

Ανώνυμος είπε...

Τόσους δρόμους είπε για την Εύβοια ο άλλος, έναν ίσο δρομο να ενώνει Καμενα με τους Αθηναίους στο Παρνασσο ανατολικά στο Ρεγκινι με ένα δύο τούνελ δεν μπορεί κανένας φτωχοδιαβολος στο ΔΣ να προτείνει;

Ανώνυμος είπε...

δε θυμάμαι, πόσα χρόνια έχει κάνει αντιδήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Κύριο Φλωράκη για άλλη μια φορά! Αλλά δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη..

Ανώνυμος είπε...

Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη?