24 Μαΐου 2019

Ο Γιάννης Συκιώτης λέει ανακρίβειες στις προεκλογικές ομιλίες του, και δεν είναι καλός Δήμαρχος.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Βαρύς ο χαρακτηρισμός, και ο ένας και ο άλλος, το αντιλαμβάνομαι, και θα το τεκμηριώσω ευθύς αμέσως, τόσο για το ότι λέει ψέματα, όσο ότι δεν είναι καλός Δήμαρχος.

Καταρχήν για τον χαρακτηρισμό ότι λέει ψέματα, είναι αυταπόδεικτο και δεν χρειάζεται να προσπαθήσω και πολύ.

Ξεκινάω με το ότι ανέφερε ο Δήμαρχος μας, όταν ανέλαβε το 2014 «η οικονομική κατάσταση ήταν τραγική και ο δήμος όδευε προς χρεωκοπία».

Εγώ ξέρω (με ντοκουμέντα) ότι όταν ανέλαβε ο Τετριμίδας (ο προηγούμενος δήμαρχος) η κατάσταση ήταν τραγική (το 2010), με χρέος στον δήμο άνω των 5 εκατ. και με πολλές προσπάθειες αποπλήρωσε (ο προηγούμενος) τα 3+ εκατ..

Ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης παρέλαβε περίπου 2 εκατ. χρέος, το οποίο, του έκανε δώρο τα λεφτά η κυβέρνηση (τα ληξιπρόθεσμα που χρηματοδότησε σε όλους τους δήμους το κράτος) , με δόση καταρχήν 1,615 χιλ και μετά άλλα 400 χιλ ‘και το χρέος πάαααει που λέει και ο Σφήνος.

Το λέει και ο ίδιος ο Δήμαρχος δηλαδή, αν διαβάσετε την ομιλία του, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου (λέει ο Δήμαρχος ότι επειχορηγήθηκε με 2.1 εκατ).

Κατά συνέπεια η όποια οικονομική δυσχέρεια και η όποια τραγική κατάσταση προέκυψε στα οικονομικά (επί ημερών Συκιώτη), βαρύνει αποκλειστικά εκείνον και την πιθανή κακοδιαχείριση που έγινε.

Συνεχίζω να λέω ότι λέει ψέματα γιατί ανέφερε ο κύριος Συκιώτης ότι «Δεσμεύομαι πως θα ολοκληρώσουμε την αποκομιδή των απορριμμάτων, όπως την θέλουμε όλοι μας και όπως την καταφέραμε στα πιο πολλά σημεία όλου του Δήμου. Ενός Δήμου ιδιαίτερα εκτεταμένου με πολλούς οικισμούς που ο πληθυσμός του μεταβάλλεται χειμώνα καλοκαίρι. Να αναφέρω εδώ ότι υφιστάμενα μέσα που βρήκαμε ήταν ελάχιστα και χαλασμένα.»

Καταρχήν όταν ανέλαβε ο Συκιώτης, η αποκομιδή των σκουπιδιών γινόταν κανονικά τόσο για την ανακύκλωση όσο και για τα σκουπίδια. Με ευθύνη του σταμάτησε την αποκομιδή της ανακύκλωσης (μπορεί να είμαστε και ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που το κάναμε αυτό) και με ευθύνη του εκτόξευσε το κόστος της αποκομιδής των σκουπιδιών.
Το παραπάνω είναι απλή κακοδιοίκηση, το ψέμα είναι ότι όταν παρέλαβε το 2014 ο κύριος Συκιώτης, τότε οι προηγούμενοι είχαν αγοράσει ένα σκασμό καινούργια μηχανήματα (φορτηγά, απορριμματοφόρα, press container και πάει λέγοντας) και το πανηγύρισαν κιόλας (και μπράβο τους), δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου του Τετριμίδα τον 1/2014 .

Λέει και άλλα ο δήμαρχος που ξεφεύγουν από τα στενά όρια της ανακρίβειας και περνάνε άνετα στην περιοχή του ασύστολου ψεύδους, ωστόσο σταματώ στα δυο προηγούμενα και πάω να τεκμηριώσω γιατί δεν είναι καλός δήμαρχος.

Καταρχήν για να πει κάποιος ότι το ‘τάδε πράγμα’ δεν είναι καλό, δεν μπορεί να σταματήσει την φράση του εκεί, πρέπει να την ολοκληρώσει και να το συγκρίνει και με κάτι άλλο. Δηλαδή μπορείς να πεις δεν μου αρέσει το τάδε, γιατί το τούδε είναι καλύτερο.

Έτσι λοιπόν ο Συκιώτης δεν είναι καλός Δήμαρχος σε σύγκριση με τον προηγούμενο.

Οι προηγούμενοι αγόρασαν και 5 μηχανήματα, τακτοποίησαν κατά το δυνατό το μεγάλο χρέος που ανέλαβαν, φτιάξανε και 5 δρόμους (και την Γερασίμου Βασιλειάδη), αλλάξανε τον καρκινογόνο αμίαντο από τις σωληνώσεις του νερού, και εν πάση περιπτώσει διαβάστε εδώ τι έκανε ο προηγούμενος (ο Τετριμίδας) επί των ημερών του (επίσημη επιστολή ενημέρωσης και παράδοσης στον νέο δήμαρχο το 2014 που ανέλαβε ο Συκιώτης).

Ενώ ο Συκιώτης δεν έφτιαξε κανένα δρόμο και δεν δημιούργησε καμία υποδομή - το μόνο μηχάνημα που αγόρασε ο δήμος είναι το δημαρχιακό αυτοκίνητο για να κινείται ο Δήμαρχος (ή κάνω λάθος ρε παιδιά?).

Επιπλέον έχασε τις προθεσμίες από ώριμες μελέτες και έτοιμα λεφτά (από τους προηγούμενους) και δεν έκανε κανένα έργο υποδομής - σχεδόν δεν τον βλέπουμε στο δημαρχείο - και γενικότερα το έργο που υπέδειξε ήταν πενιχρό ως ανύπαρκτο.

Για να μην μακρηγορώ, κατά την προσωπική άποψη, θεωρώ ότι ο Συκιώτης δεν είναι όσο καλός δήμαρχος θα ήθελα να είναι και δεν είναι τόσο αποτελεσματικός για τον δήμο όσο περίμενα ως δημότης.

Δεν θα τον ψηφίσω γιατί θεωρώ (κατ εμέ αλλά και σύμφωνα με τα παραπάνω) ότι είναι μακράν η χειρότερη δημαρχιακή περίοδος που γνώρισαν τα Καμένα Βούρλα ever.

Φιλικά ο Blogger

ΥΓ Πέλεκυς όπως πάντα, γιατί το blog στα πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας του, και με δεδομένο ότι σεβόμαστε τον εαυτό μας, δεν μπορεί παρά να λέει μόνο αλήθειες.
ΥΓ2 Σχεδόν δεν εξέφρασα προσωπική άποψη και απλά σύγκρινα αυτά που λέγονται τώρα, με αυτά που ειπώθηκαν το 2014, αλλά και αυτά που έγιναν ή δεν έγιναν από τον 8/2014 – 5/2019
ΥΓ3 Μην βαράτε το σαμάρι, διαβάστε τα ντοκουμέντα και ο κάθε ένας ας πράξει κατά πως του κατέβει στο μυαλό….
ΥΓ4 Θα δανειστώ από τον Αρκά μια καυστική ατάκα που ταιριάζει σε όλους

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο σκάρλα ήταν νοικοκύρης. στρατιωτικός και τσεκουράτος. δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνε το παραμικρό.

Ανώνυμος είπε...

Τι φωτιές μας άναψες βραδιάτικα, που τελείωσαν και οι προεκλογικές ομιλίες και δεν μπορεί κανένας να ανασκευάσει για να βαφτίσει το κρέας ψάρι.

Ανώνυμος είπε...

Όσο περισσότερο μαθαίνω τι γίνετε τόσο πέφτω από τα σύννεφα! τώρα καταλαβαίνω γιατί φύγανε από τον συνδυασμό του Συκιώτη βαριά χαρτιά.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβε ότι δεν του βγαίνει το παραμύθι με τα έργα που ΔΕΝ έκανε και τώρα έχει αρχίσει αλλα ψέμματα. Την λασπολογία. Πόσο λίγος και πόσο φτηνός είσαι? Και στείλε χαιρετίσματα στον κόντο τον θείο, ξάδερφο ότι τον έχεις ότι δεν είναι τσιφλίκι του η Φθιώτιδα. άιντε μπράβο. Παίζετε με ζωές και ανθρώπους για δική σας, προσωπική εξέλιξη και μόνο. Πόσο σάπιοι είστε ρε γαμώτο....??

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακο μου με τα ψεματα που λές ,κινδυνεύουμε στις εκλογες να μη βγείς και να γίνει Δήμαρχος από το Κ.Κ.Ε
Ρε εσείς από ΝΔ και κομματικές ,μαζεψτε τον
Αν τελικά δεν το στηριζετε ,κάντε ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΡΑ ,οτι δεν τον στηριζει η ΝΔ , Αυτό διαδίδει δεξιά-αριστερά-δεξια . Θα χασει άδικα όλες τις εκλογες και τίς Βουλευτικές η ΝΔ στη περιοχή εξ αιτίας του.


Ανώνυμος είπε...

τα γραπτά μένουν έτσι δεν λένε; ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το ρημαδομπλοκ και μαθαίνουμε και διαβάζουμε

Ανώνυμος είπε...

Mono 2 ekat xreos. 0 tameio kai ena soro allous aplirotous. Poli noikokiris!
Ta parapano den ta amfisbitei kaneis.

Ανώνυμος είπε...

Blogger,
Είναι αδιανόητο αυτό που κανείς.
Λαβέ υπ'όψιν σου ότι δεν με ενδιαφέρει ο Συκιωτης καθόλου.
Όμως εσύ πρέπει να δημοσιεύεις τα γραφόμενα όλων, όταν δεν είναι υβριστικά και όχι να κάνεις κριτική κατά του ενός και κατ' ευθείαν υπέρ του άλλο.
Αυτομάτως κατέδειξες με ποιανού το μέρος είσαι.
Είσαι λίαν επιεικώς απαράδεκτος.
Και άλλες φορές το έχεις κάνει αυτό και έχεις δεχτεί κριτική..
Και εν τοιαύτη περιπτώσει δεν κανείς τέτοια σπέκουλα δύο μέρες πριν τις εκλογές.
Τολμώ να σε ρωτήσω το εξης:
Ξεπληρώνει γραμμάτια η τα πήρες από κάποιον???
Απλή ερώτηση είναι. Όχι καταγγελία.
Για να καταλάβεις πως λειτουργεί το έμμεσο μαύρισμα.
Μείνε στο επίπεδο δημοσίευσής των γραφομένων από όλους τους άλλους και κράτα την γνώμη σου για σένα, άλλωστε δεν σου τη ζήτησε κανείς.
Μην θεωρείς τον εαυτόν σου τιμητη των πάντων.
Το ότι έχει δημιουργήσει το blogg δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις τον δικαστή.
Και επειδή ξέρω ότι θα απαντήσεις, διότι αυτό σου επιβάλλει η εγωπάθεια σου, σου λέω ότι δεν με ενδιαφέρει ούτε τόσο δα.

Ανώνυμος είπε...

Ξαναξεκινα τη φαρμακευτική αγωγή που σου έχουν συνταγογραφήσει, άσε τη ΝΔ που σε επιασε ο πόνος, κι ασχολησου με την κεντρική στήριξη ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκε σε όποιον δοθηκε

Ανώνυμος είπε...

όπως γράφουμε εμείς τα δικά μας (ότι και να είναι), γράφει και ο blogger (ότι και να είναι).

Το μπλογκ είναι το σύγχρονο , μεγάλο, 24 Ώρο καφενείο.

δεν μπορεί να υπάρχει λογοκρισία, εκτός αν υπάρχει συκοφαντική δυσφήμιση (αν και μερικοί επιδίδονται στο σπορ)., ή διαρροή προσωπικών δεδομένων.

κυττα το ημερολόγιο. γράφει 2019.


gs fun club official

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Συκιώτης ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και αυτό ακούγεται από την μία ως την άλλη άκρη του Δήμου. Είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ να ασκεί τα κατά νόμων υποχρεωτικά του καθήκοντα ως Δήμαρχος. Δεν υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να μην το έχει αντιληφθεί …
Πλην Λακεδαιμονίων δλδ των συστηματικά εθελοτυφλούντων… οι οποίοι βλέπουν διαρκώς την πραγματικότητα ανεστραμμένη. Δεν τους ενδιαφέρει το αύριο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περάσει ξανά «η κουτάλα στα σωστά χέρια» ώστε να μπορούν να κάνουν τις «δουλειές» τους αδιαφορώντας αν αυτές είναι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου ….

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη ΣΥΚΙΩΤΗ : Σε γνωρίζω από τα μικρά σου… Θλίβομαι για την κατρακύλα στην οποία σε οδήγησε η ενασχόληση σου με την πολιτική… Θλίβομαι για τις επιθέσεις τις οποίες σου κάνουν συμπολίτες μας και κυρίως γιατί είναι εντελώς δίκαιες… Δεν αντιλαμβάνεσαι, ως συνήθως, τι συμβαίνει γύρω σου. Ζεις σε εικονική πραγματικότητα. Ακούγεται κάπως υπερβολικό αλλά δεν αντιλαμβάνεσαι κανέναν άλλο κόσμο εκτός από τον δικό σου. Το απέδειξες, άλλωστε, στα 5 περίπου χρόνια που βρίσκεσαι στη διοίκηση του Δήμου. Στις εκλογές θα σε διασύρει η λαϊκή οργή η οποία δεν συγχωρεί πολιτική ανεντιμότητα και καιροσκοπισμό… ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ+ΛΥΚΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

η εξουσία διαφθείρει - έτσι δεν λένε?
ποιός είναι ο επόμενος ηθικός? για περάστε - για περάστε
Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 08:14

Από πού προκύπτει ότι εγώ δεν πρέπει να έχω άποψη και ότι απαγορεύεται να την εκφράζω? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις να την κρατάω την άποψη μου για εμένα.

Δεν με διαφοροποιεί τίποτα από όλους εσάς (και εσένα) που μπαίνετε στο blog και γράφετε την άποψη σας (καλή κακή). Από πότε έγινα δικαστής? (που με κατηγορείς), την άποψη μου γράφω, βάζω και δυο χαρτιά που τα έχουν γράψει άλλοι και τα διασταυρώνω μεταξύ τους για να τεκμηριώσω τα λεγόμενα μου. Μεγάλα παιδιά είστε όλοι, διαβάστε κρίνετε και αποφασίστε μόνοι σας.

Τα άλλα περί γραμματίων και χρηματισμών στα επιστρέφω ως αχρεωστήτως καταβληθέντα

ΥΓ γράφεις επίσης ότι κατέδειξα με ποιον είμαι (προφανώς με κάποιον είμαι αλλά με ποιον? Για πες!)
ΥΓ2 γράφεις ότι κάνω σπέκουλα (σπέκουλα σημαίνει η κερδοσκοπία ή η προσπάθεια να εκμεταλλευτεί κάποιος μια κατάσταση) μας το κάνεις λίγο ποιο λιανά αυτό? Πως θα το καταφέρω εγώ ?
ΥΓ3 έχεις δίκιο, είμαι εγωπαθής και δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να απαντήσω σε βλακείες εντεταλμένων αναγνωστών

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια λίγες μέρες πριν τις εκλογές όλοι οι αυτοκλητοι υπερασπιστες-διαφωτιστες των ψηφοφορων. Τι νομίζετε ότι είμαστε; πρόβατα; λες και δεν μπορούμε από μόνοι μας να δούμε και να κρινουμε τα έργα και τις ημέρες του κάθε δημαρχου ή υποψήφιου δημαρχου. Χρειαζόμαστε τους φωστηρες της πολιτικής να μας κατευθυνουν προς τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο. Και επίσης με προσβάλει καταφωρα σαν πολίτη το σχόλιό σου ότι η ατάκα του Αρκά ταιριάζει σε όλους. Δεν μπορείς να γνωρίζεις με ποια κριτήρια ψηφίζω εγώ και ο κάθε συμπολίτης μου. Οπότε δεν έχεις το δικαίωμα να μου προσαπτεις την κατηγορία ότι ψηφίζω με βάση το προσωπικό μου συμφέρον. Εκτός αν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλοτρια.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικές που εφαρμόζονται και η επιδεικνυόμενη νοοτροπία από τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες κάθε χώρου, πρέπει να συμβαδίζουν με τα επισήμως διακηρυσσόμενα από τους πολιτικούς τους χώρους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διακηρύσσει – και το πιστεύω-πως φέρνει το καινούργιο με πρώτη προτεραιότητα την αξιοκρατία. Με όλα τούτα αναρτιέμαι τι σχέση έχουν ο σημερινός Δήμαρχος και αυτοί που τον επιβάλουν!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΣΜΟΥ??? ΚΑΙ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΥΡΙΖΕΙ ΑΝ ΣΕ ΣΤΥΡΙΞΕΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ.. ΤΣΙΦΛΙΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΕΙΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΟΣΑ ΕΤΑΞΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ε ΑΡΑΓΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑΞΕΙ ??? ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ανοίγεις διάλογο και θα θερίσεις θύελλες.
Όπως και άλλοι δήθεν κουλτουριάρηδες έτσι και συ γίνεσαι παντογνώστης και βέβαια γραφικος

Ανώνυμος είπε...

Ο Φραουλης διαφημίζει στο face ότι ακόμη και σήμερα κάνει έργο!!!δεν κατάλαβα.. Παρασκευή είναι σήμερα και πρέπει να κάνει αυτό για το οποίο εκλέχτηκε.. επίσης δ ν κόβει ο ίδιος τα Χορτάρια απλά βγάζει φωτό για να μας δείχνει.. Φράουλα ακόμη και μετά αν χάσατε μέχρι να παραδώσετε να δω θα κάνεις τπτ η θα τα φορτώσεις ξέρεις πού.... για να σε δω..Και πες στον ξάδερφό σου τον αντιδήμαρχο να προσέχει το λεξιλόγιο του..γτ καλά έκανε ο άλλος και τον άρπαξε από το λαιμό..

nobody είπε...

Ρε παιδιά, αυτός ο Τσωμος γιατί δεν μπορεί να μιλήσει...και τα διαβάζει όλα από το χαρτί?

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 12,24 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΣΩΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΤΟΣΗ ΣΟΥ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ,ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η' ΕΣΥ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΕΙΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Η' ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ......

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ειναι πολλα αυτα που πρεπει να απαντηθουν...εσεις τι ζορι τραβατε?αλλωστε ο Τσωμος δεν λεει το ιδιο παραμυθακι τοσα χρονια....απαντα στην κακοδιαχειριση και στην
ανυπαρξεια του απερχομενου δημαρχου.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ" ΠΙΠΙΛΑΣ";;;;

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει προσφέρει??τα αυτονόητα τα λες προσφορά και έργα??ημαρτον..και όχι δεν είμαι υποψηφιος- υποψήφια...πολίτης που βαρέθηκα την απραξία είμαι..η πόλη βρωμάει...τα σκουπίδια ξεχειλίζουν στους κάδους και μετά μαζεύονται από τις γειτονιές...τα Χορτάρια μας πνίγουν
....

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ..1.24 δεν είναι κακία να λέω ότι κάνει αυτά για τα οποία εκλέχτηκε..και ναι δεν κατάλαβα γτ να μην κανει τπτ σήμερα η χθες η αύριο?? Είναι καμιά αργία?? Και δεν έχω κακία..να διαβάζεις προσεκτικά και να βγαζεις νόημα...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όλοι έχουν πρόβλημα με το Συκιώτη ,μπροστά το παίζει φιλος και μολις φύγει τον θαβει ,αυτο κάνει σε όλους ,φίλους ,γνωστούς , συμβούλους ,δημότες .
Ωρε απαγοητευση που έχουν να τραβηξουν τα νέα παιδια ,που κατεβαινουν τωρα, μαζι τους ,θα τους 'αδειάσει' θα τους πετάξει σαν λεμονοκουπες .

Ανώνυμος είπε...

ειρήνη ημίν αδέλφια!
δεν φταίνε οι δήμαρχοι νυν, προηγούμενοι, επόμενοι
φταίει ο τόπος που δεν έχει κάποιον αξιόλογο να θέσει ως υποψήφιο
φέρτε έναν διάσημο να κυβερνήσει
It'a amazing!!! It's fantastic!!!

nobody είπε...

Και θα βρούμε προκοπή με τον εργολάβο?άσε μας ρε φίλε και πήγαινε να μαζέψεις κάνα ψηφαλακι,ρόμπα θα γίνεις.ο γιατρός το πήρε πανηγυρικά από την πρώτη

Ανώνυμος είπε...

Τσωμος για δήμαρχος. Αααααααααχαχαχαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Ο άνθρωπος ούτε να μιλάει δεν ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Καλός στα λόγια μπορεί να μην είναι όμως είναι καλύτερος στα έργα και στη διοίκηση

Ανώνυμος είπε...

Στη μάσα ομως είναι κορυφαίος! 29 πρώην δημαρχαιοι και πρόεδροι τον στηρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ 'ΠΙΠΙΛΑΣ' ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ..τον αδειασε ,τον γεμησε ολο ψεματα.
μεχρι την τελευταια στιγμή ειχε υπποσχεθεί οτι θα είναι αντιδημαρχος Αγίου Κωνσταντινου για 2 χρόνια. και βρουπ .αδειασμα ,ψεμα και αντε παλι Τριανταφύλλης.
Ο γνωστός τρόπος του νυν Δημαρχου .... έλα ρε Μαλ.... ,σίγουρα έγινε αλοιμονο ..... και μετα μόλις έφυγε , έλεγε ,,τι ελεγε αρε το λέσο ..
μηπως κανει το ιδιο και σε άλλους μετα τις εκλογες ;

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και τον Πάνο αντιδήμαρχο...πάρτο αλλιώς.θα μπορούσε αα γιατί είναι και μόνιμος κάτοικος τν πεδινών αποθηκών. Δεν θα μπορούσε όμως ....με σπόνσορα Τάκη!

Ανώνυμος είπε...

Μετά την χθεσινή στον Μώλο αλλά και την σημερινή ομιλία πιπίλα,(κατά κόσμο Συκιώτη) έχω .και απορία. Που έχει γεννηθεί αυτό το παιδί? Χθες είπε στους Μώλο σανοφαγουε ότι γεννήθηκε στον Μώλο. Σήμερα ξέχασε ψαινεται τα χθεσινά και στους μαλακές αγιοκων/τες είπε ότι γεννήθηκε στον Άγιο. Τελικά έκανα αναζήτηση στην google και διαπίστωσα πως οι πόνοι την έπιασαν στον Μώλο και ο καράφλας ξεβράστηκε στον Άγιο Κωτσο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΛΙΓΑ ΝΑ ΛΕΤΕ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ
ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα είδωλό!

Ανώνυμος είπε...

Τόσο συγκινητικά τα λόγια σου σχεδόν πατρικά. Λόγια ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

Θα σου σωθεί μεγάλο μαντήλι και μάλιστα διπλής απορροφητικότητας για να σκουπισεις τα δάκρυα σου.
Πρόσεχε μόνο από την μεγάλη σου θλίψη να μην κάψεις τον εγκέφαλο σου.
Πρέπει να ένοιωθες μεγάλο κόμπλεξ κατωτεροτητας απέναντι στον συμμαθητή σου από τα μαθητικά σας Χρόνια και τώρα βγάζεις απωθημένο. Περαστικά σου.....

Ανώνυμος είπε...

Blogger που εξαφανίστηκες??????
Μήπως να μην ξανακάνεις το ιδιο λαθος ???
Κάτσε στα αυγά σου λοιπόν και μην κάνεις τον τιμητη όλων γιατί οι θέσεις σου είναι για τα μπάζα.
Πάρε δε και τα ηρεμιστικά σου τώρα να κουλαρεις και ισχυρή αντιπυρετικό να σου πέσει ο πυρετός.
Στο είπα ότι θα θερίσεις θύελλες.
Θα έχουμε και συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος7:36 π.μ., Μαΐου 27, 2019
Blogger που εξαφανίστηκες??????
Μήπως να μην ξανακάνεις το ιδιο λαθος ???
Κάτσε στα αυγά σου λοιπόν και μην κάνεις τον τιμητη όλων γιατί οι θέσεις σου είναι για τα μπάζα.
Πάρε δε και τα ηρεμιστικά σου τώρα να κουλαρεις και ισχυρή αντιπυρετικό να σου πέσει ο πυρετός.
Στο είπα ότι θα θερίσεις θύελλες.
Θα έχουμε και συνέχεια

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ 7:36 με μπερδεύεις με άλλον. Δεν ήμουν υποψήφιος δήμαρχος.
Είμαι ένας απλός δημότης ψηφοφόρος που έχει - και λέει - την άποψη του.
Επίσης δεν προσδοκώ να εργαστώ για τον δήμο με κανα διμηνάκι, ούτε έχω οικονομικές (ή άλλες) συναλλαγές με τον δήμο (εσύ?).
Προφανώς αναφέρεσαι στους άλλους υποψηφίους που έχασαν τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ένας από τους πλέον γνωστούς αστικούς μύθους υποστηρίζει ότι μόνον οι κατσαρίδες θα επιβιώσουν μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο στον πλανήτη, κάτι που ευτυχώς δεν έχει δοκιμαστεί στην πράξη.

Ωστόσο, η περίπτωση της Ελλάδας και της κρίσης πυρηνικών διαστάσεων που μας έπληξε προσφέρει ισχυρές αποδείξεις ότι το «θα επιβιώσουν μόνο οι κατσαρίδες» έχει ισχυρές δόσεις αλήθειας.

Διότι δέκα, και πλέον χρόνια, μετά το ξέσπασμα της κρίσης, οι «κομματικές κατσαρίδες», ανθρωπάκια – κολαούζοι της εκάστοτε εξουσίας, ο συρφετός που κατέστρεψε τη χώρα όχι μόνο επιβιώνουν αλλά κουνούν και τα δάχτυλο για το ποιος και ποιοι ευθύνονται για την κρίση.

Εκατοντάδες κομματικές «κατσαρίδες» με ενεργό συμμετοχή σε σκάνδαλα, που έφυγαν νύχτα από την χώρα για να αποφύγουν ποινικές ευθύνες, που διετέλεσαν υπουργοί, σύμβουλοι, πρόεδροι κ.α., που εδώ και 40 χρόνια λυμαίνονται τη χώρα, παραμένουν προσκολλημένοι στην εξουσία και εξακολουθούν να έχουν θέσεις ευθύνης ή να είναι πολύ κοντά σε ανθρώπους με θέσεις ευθύνης.

Άνθρωποι που χαϊδεύουν αυτιά και εκμαυλίζουν την κοινωνία λέγοντας όμορφα ψέματα και φανταστικές ιστορίες για το πόσο φταίνε οι άλλοι.

Όμως, ποιον βαραίνει η ευθύνη γι’ αυτό το χάλι που ακούει στο όνομα ελληνική δικαιοσύνη; Ποιον βαραίνει η ευθύνη γι’ αυτό το χάλι που ακούει στο όνομα δημόσια διοίκηση; Ποιος μετέτρεψε το κράτος σε φέουδο των κομμάτων; Ποιος διορίζει ανεπάγγελτους κομματικούς σε θέσεις ευθύνης; Ποιος έχει αναλάβει την ευθύνη για το κράτος που αδυνατεί να φέρει εις πέρας το παραμικρό; Ποιος δημιούργησε τις στρατιές συνταξιούχων ετών 45; Ποιοι πολιτικοί νομοθέτησαν οι συντάξεις να είναι πιο υψηλές από τους μισθούς; Ποιος ζήτησε συγνώμη και αναγνώρισε το λάθος για τις ανατροπές των δειλών μεταρρυθμίσεων του ασφαλιστικού που επιχειρήθηκαν στις αρχές του 2000; Ποιος ζήτησε συγνώμη για το έλλειμμα του ασφαλιστικού συστήματος που στο διάστημα 1994 – 2009 ανήλθε στα 89 δισ. ευρώ; Ποιος έχει ζητήσει συγνώμη από τα 500.000 νέα παιδιά που έχουν φύγει στο εξωτερικό για να αναζητήσουν εργασία; Ποιος έχει ζητήσει συγνώμη για την κατάσταση στην παιδεία, τους εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν τη δουλειά τους, και τον ωκεανό των φροντιστηρίων; Ποιος έχει ζητήσει συγνώμη για την κατάσταση στα νοσοκομεία και το άθλιο χάος που επικρατεί;  

Κανείς. Οι «κομματικές κατσαρίδες», επιβιώνουν εξαιρετικά στα χαλάσματα της χώρας, μεταθέτοντας τις ευθύνες σε βολικούς εχθρούς: το PSI, τους πολλαπλασιαστές του ΔΝΤ, τους Ευρωπαϊους, τους δανειστές – τοκογλύφους, τον Γεωργίου που φούσκωσε το έλλειμμα και άλλα.

Διότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ΔΝΤ έκανε τεράστια λάθη, ότι οι ευρωπαίοι εταίροι αντιμετώπισαν με ένα καταστροφικό ερασιτεχνισμό και κυνισμό την ελληνική χρεοκοπία, ότι αρνήθηκαν τις μεγάλες ευθύνες τους, ότι επέβαλαν λύσεις που μεγιστοποιούσαν, αντί να λύνουν τα προβλήματα. Αλλά όλα αυτά έγιναν μετά την χρεοκοπία της χώρας.

Αν δεν κατανοήσουμε και αναγνωρίσουμε πρώτα τις ευθύνες μας για την κατάσταση της χώρας, αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, δεν έχει κανένα νόημα η αναζήτηση και μετάθεση των ευθυνών, πέραν του να χαϊδέψει αυτιά και να κρατήσει την κοινωνία ναρκωμένη μακριά από την πραγματικότητα.

Προς μεγάλη χαρά των κομματικών κατσαρίδων που συνεχίζουν το πάρτι στα χαλάσματα της χώρας...


Ανώνυμος είπε...

Αι χεσαι ρε φιλε