01 Δεκεμβρίου 2021

Και πάλι υποψήφιοι δήμαρχοι η Βιργινία Στεργίου και ο Γιάννης Συκιώτης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την απόφασή τους να διεκδικήσουν και πάλι τη θεση του Δημάρχου δημοσιοποίησαν μέσα από την εκπομπή του Star  «Βήμα για όλους»  η δήμαρχος Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου και ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Συκιώτης.

Απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Σιμόπουλου ξεκαθάρισαν πως ο προσανατολισμός του είναι να συνεχίσει το έργο τους στην τοπική αυτοδιοίκηση και να υλοποιήσουν όσα έργα έχουν στα σκαριά για την αναβάθμιση των περιοχών τους.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας σκεφτουμε ολοι ποια η ποιον δημαρχο θελουμε μετα απο 3 χρονικα θητειες 2014-2017 , 2017-2020, 2020-2022 και τι εργο εγινε και εργο υποσχεθηκαν .αξιζει και 4 θητεια ;

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε να συστρατευτουμε ολοι με τον καραφλο ηγετη μπας και μας... αποτελειωσει.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μου αρεσε το * Σύγχρονη Λουτρόπολη τα Καμ. Βούρλα* με Δήμαρχο Συκιώτη για ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιος θα είσαι, δήμαρχος ομως ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Ελατε τώρα, μπορεί, ο "ηγέτης" μας, να μην ρίχνει άσφαλτο στους δρόμους, να μην αλλάζει πλάκες πεζοδρομίου,(υπερβολες.....των Ενεργών Δημοτών), αλλά θα κανει {{Διαφηστική προβολή του Δήμου Μώλου - Αγίου Κων/νου, ποσου 30.000 ευρω με τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2021.}}.
Λίγο το έχετε, έστω και τώρα, θα αρχίσει να υλοποιείτε η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ξυδι απο την μουρκα του βαρελιου,θα το συνηθισεται χωριαταραιοι, αχαχαχαχα?

Ανώνυμος είπε...

Mοιρασε πονο, Johnny boy?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πρεπει να μεινει γιατι το κυριοτερο ειναι καλος διαχειριστης στα οικονομικα ,ξερει που θα ξοδεψει τα δανεια του δημου και τους πορους εσοδα ,εισπρατει σε ικανοποιητικοτατο βαθμο,κανει απαραιτητα εργα ,δινει υπεραξια σε στρατηγικα σημεια του δημου, εφαρμοζει σχεδια πολης,τα παντα ολα !Εχει σπουδασει οικονομικα στη σορβονη !Βλακες ολοι που τον ψηφισατε 2 φορες ,οταν ακουσα οτι ηθελε να γινει δημαρχος ηταν το μεγαλυτερο ανεκδοτο το 14! Ουτε λαμπα δεν μπορει να αλλαξει μονος του !

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, άλλαξε το όνομα του δήμου πριν 3 χρονια και η διαφήμιση θα γίνει με το παλαιό. Μόνο με το χρυσό,καραφλο αγόρι συμβαίνουν αυτά, είναι επειδή αγαπάει τον τόπο και δεν αφήνει να βουλιάξει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χυλοπίτας, σέρνει τα εξ αμάξης σε ψηφοφόρους του Συκιωτη και περιμένει να κερδίσει τις επόμενες εκλογές;; Δεν κερδίζονται έτσι η εκλογές, φιλαράκι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑλα κάνει τι θες να μας χαϊδεύει με την ΒΛΑΚΕΙΑ μας? Οι ψηφοφόροι δεν είναι παγωτά να μας γλύφει. Αφού κάναμε την ΒΛΑΚΕΙΑ όλοι και τα πληρώσαμε ακριβά. Να αλλάξουμε σκεπτικό και να ψηφίζουμε όποιον λέει αλήθειες αν υπάρχει όχι αυτόν που μας χαϊδεύει με ψέματα . Θέλει να ξανακατεβει ο άχρηστος

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιώτης για να βγει δήμαρχος κάποιοι τον ψηφίσανε.
Κατά πως λέει ο λαός μας ''Όμοιος τον όμοιο αγαπά και η κοπριά τα λάχανα »
Ποιος είναι η κοπριά και ποιος τα λάχανα, δεν το γνωρίζω. Θυμίζω, μόνο, πως η κοπριά τροφοδοτεί και λιπαίνει τα λάχανα.

Ανώνυμος είπε...

Κατσ' κατ' Ζαγαρ' είπε ο Πλαστήρας στο Κομμούνι τον Σιάντο.

Ανώνυμος είπε...

για να δουμε, θα το ξανακανουμε το ιδιο λαθος τριτη φορα;

Ανώνυμος είπε...

Ο κύβος ερρίφθη.
Η απόφαση για διεκδίκηση για τρίτη φορά την Δημαρχία από τον Γιάννη Συκιωτη έφερε κάποιες νέες σκέψεις.
Πρώτα το κόψιμο του βήχα σε βουλευτές της ΝΔ που ενδεχόμενα με την παρότρυνση κάποιων τοπικών παραγόντων έθεταν αμφισβητήσεις για τον σημερινό δήμαρχο για το αν θα τον στηρίξουν.
Τώρα θα σταματήσουν και κοντά σε αυτούς και ο Κυρμανίδης ο οποίος εμφανιζόταν ως ο επόμενος εκλεκτός του κόμματος.
Περιττο είναι βέβαια να πούμε ότι την κεντροαριστερά δεν την ακουμπάει ούτε με σφαίρες ως συστημικός δεξιός επί χρόνια.
Δεύτερον η ανακοίνωση λειτουργεί ως απαγορευτικο σήμα σε κάποιους δευτεροκλασατους συμφεροντολογους που είχαν ανεξαρτοποιηθειαπο το σχήμα Συκιωτη και αλλοιθωριζαν για κάποιον άλλον που να είχε ομως σίγουρα το οκευ της μπλε παράταξης.
Τρίτον οι γνησιοι αριστεροι που τώρα λυτρωνονται με το να μην ελπίζουν κάτι από έναν άλλον εκτός παράταξης Συριζα αλλά να πάνε σε ένα δικό τους με καθαρο λαϊκομετωπικό προφίλ.
Άρα έχουμε πολιτική εξέλιξη που είναι άσχετη με το αν παραχθηκε έργο,αλλά με αριστο τακτικισμο από πλευράς
Δημαρχου ως προς τον χρόνο που επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση.

Ανώνυμος είπε...

Το να τρέχεις μόνος σου και ναρχεσαι δεύτερος τόχεις ξαπάθει;;

Ανώνυμος είπε...

Τι σιωπή είναι αυτή βρε παιδιά ?
Αύριο έχει ΔΣ με καυτά θέματα. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2021, Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος 2022, Τέλη Ύδρευσης-Αποχέτευσης 2022, Δημοτικά Τέλη 2022, ...και Κατασκευή πετρόχτιστης βρύσης στο Ρεγγίνι (ρουσφέτι στον νέο πρόεδρο του ΔΣ κ. Σωσώνη)
Τραχανά περιμένω τοποθέτηση.

Ανώνυμος είπε...

Όχι σιωπή,επεσε βουβαμαρα .Ελάτε ρε ελλασίτικα παιδια,δεν θα πάθετε και κατάθλιψη από την ανακοίνωση , στο τέλος θα κατεβασετε ένα σχήμα του 'βουνου'απο αγναντη μεριά.Η ήττα της αστικοδημοκρατιας του Πιπίλα έρχεται.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε τι αλλη τοποθετηση να κανω και να γινομαι κουραστικος ? Στη προταση τσωμου κλπ δεν γινεται ουτε καν λογος για να εντατικοποιηθει η ανακυκλωση ,λεει μονο για τη διαχειριση του στατους κουο και τα λεφτα,σωστο ναι για τα λεντ ! Καποιοι δεν εχουν αλλαξει αιωνα ακομα και τη βρισκουνε με τη σκουπιδολαγνεια ,στη δικια μας πλατεια υπαρχουν μονο καδοι σκουπιδιων και ειναι γεματοι ανακυκλωσιμα που θα χωθουν στο ευγενες χωμα του χυτα λαμιας με πληρωμενο πετρελαιο και ανταλλακτικα φορτηγων απο το ηλεκτρικο ρευμα ! Ο τριανταφυλλης εβριζε μπροστα μου το πολιτιστικο κεντρο που το εχει ψηφισει με τα δυο χερια ,ο παπαγρηγοριου αναρωτιοταν που θα βαζει ο δημος τα πραγματα και εργαλεια αν γινει η αποθηκη πολιτ κεντρο !Του εκανα εναν υπολογισμο για τη πυροσβεστικη 20 χρονια Χ 12 =240 ΜΗΝΕς Χ 1000 ευρω =240000 ευρω στη τσεπη καποιου που το ισογειο της πυροσβεστικης αξιζει 150000 ε βαρυα !Ολοι πουλανε τρελα τα ψηφιζουνε εν λευκω και μετα διαμαρτυρωνται !Με λεει ο μαουμαου εμενα κομμουνι σιαντο και μιλαει για πλαστηρα που ηταν αντιβασιλιας 100 χρονια μετα το καψιμο της σμυρνης ,θα ειχε ποτε ο πλαστηρας και ο βενιζελος υπουργο τον αχρηστο σταικουρα να καταστρεψει την οικονομια και να δινει λεφτα στον αερα ?Αυτος εφερε αυτους τους αχρηστους και στο τοπο μας πρεπει να φυγουν σημερα κιολας !--Τεχνικο προγραμμα αλβανικου χωριου ειναι αυτο ,κανουνε προτασεις τα τοπικα για το θεαθηναι και δεν διαμαρτυρονται που τους εγραψαν κανονικα !Παραλιακος δρομος αγιος λογγος πουθενα ,ειναι ικανοι να μπαζωσουν ακομα 500 μετρα για το καθε τυχαιο που ερχεται εδω !Δεν εχουν ενημερωσει το δεδηε για τις μειωσεις 2021,ο δεδηε δε θα το εκανε αυθαιρετα να μην τις εφαρμοσει ,μικρο το ποσο περιπου 20 ευρω για ολο το χρονο 2021, αλλα δειχνει μια ανικανοτητα !