01 Ιουνίου 2020

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Πάντα ήθελα όπως όλοι μας να γίνονται έργα. Αν κοστίζουνε πολύ , αν κοστίζουνε λίγο , αν οι διαδικασίες είχανε μέσα τους εγγενή στοιχεία παρατυπιών η παρανομιών με ένοιαζε και αυτό αλλά λιγότερο. ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ!!

Όμως αυτό το σκεπτικό του κόσμου που είναι και δικό μου το ξέρουνε οι Δήμαρχοι γιατί πριν γίνουνε Δήμαρχοι ήτανε πολίτες σαν και εμένα κ σκεπτόντουσαν παρόμοια και σε κάποια φάση της ζωής τους αποκτήσανε κονέ με την εξουσία , είτε έγιναν κάτοχοι ενός πτυχίου Γιατρού , Φαρμακοποιού η Δικηγόρου , είτε γιατί ακολούθησαν κάποιο πολιτικό σχηματισμό ή συμπτωματικών συγγενικών σχέσεων.

Πριν λίγες στιγμές ο Δήμαρχος ήταν πολίτης και μετά έγινε Δήμαρχος τα σκαλιά αρκετά στον Βουλευτή ακόμη πιο πολλά στον υπουργό και στον περιφερειάρχη περισσότερα στον Πρωθυπουργό όμως λίγα.

Από κάποια στιγμή και μετά είναι τόσο μεγάλη η ασυδοσία του μεγάλου μυστικού ότι τον κόσμο τον ενδιαφέρουν τα έργα κ όχι ο τρόπος κ το συνολικό κόστος ολοκλήρωσης τους , οι έχοντες εξουσία ξεπέρασαν τα όρια , έτσι άρχισα να αντιλαμβάνομαι και ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω αυτά τα λόγια γιατί Νισάφι Πια!!!!!!!.
Οι νόμοι στα έργα γίνονται για να τηρούνται . Οι νόμοι στον Δημόσιο τομέα γίνονται για να τηρούνται Να γιατί καταντήσαμε όπως καταντήσαμε και έχουμε όλοι μας ελαστική συνείδηση. Είμαστε σε κατάσταση χρεωκοπίας και κατηγορούμε εκ των υστέρων της ηγεσίες που προέρχονται από εμάς. Ε λοιπόν εγώ άλλαξα τρόπο σκέψης δεν θα βαφτίζεται το ψάρι κρέας προς εξυπηρέτηση μικρού κύκλου ενδιαφερομένων , δηλαδή αδιαφάνεια ή στημένες διαδικασίες , δηλαδή χρήματα σε λίγους.

Δεν θέλω έργα!!!!!!!

Θέλω νόμιμες διαδικασίες , διαφάνεια στα οικονομικά και μετά έργα , αυτή η νοοτροπία κάνει ένα λαό ισχυρό σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.

Συγνώμη σε Εθνικό και Οικονομικό επίπεδο.

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε φίλε, θέλεις έργα με νόμιμες διαδικασίες , διαφάνεια στα οικονομικά και μετά έργα. Δεν θα διαφωνήσει το 99% των δημοτών. Αλλά ποιος είσαι ; Όνομα δεν έχεις ; Γιατί κρύβεσαι ; Τι φοβάσαι ;
Και εσύ ανώνυμε blogger τι ρόλο παίζεις ; Γιατί αναρτάς ανώνυμα άρθρα ; ΝΑΙ στα ανώνυμα σχόλια αλλά και άρθρα γνώμης ;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ παίζεται κύριοι το παιχνίδι του μελλοντικού Δημάρχου. Κάποιος από το περιβάλλον κάτι θέλει να μας πει;

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

φιλε το 56 % θα διαφωνησει σιγουρα γιατι αυτοι κυτανε τη κατσαρολα τους μην αδειασει μεσα στις κρισεις και αδιαφορουνε για εργα ανακυκλωσεις καδους βιολογικους κλπ γιατι ειναι αιχμαλωτοι του βρωμερου ιδιωτικου τομεα που εκβιαζει σιωπηλα τη ψηφο τους

Ανώνυμος είπε...

Σχολια επι των σχολιων...
1. Ο ανωνυμος επιστολογραφος ειναι απο το περιβαλλον του δημαρχου και εχει βλεψεις για δημαρχος? Κρυπτομενος?
2. Κριτων, ειναι δυνατον ο ιδιωτικος τομεας να ειναι βρωμικος ? Α, και να εκβιαζει?
3. Σωστα τα ερωτηματα του πρωτου σχολιαστη. Εκθετος ο blogger. Ή παιζει κατι αλλο?

Ανώνυμος είπε...

Mpas kai einai o douvras?

Reporter είπε...

Μια είδηση που μόλις τώρα πληροφορήθηκα από Δημοτικό Σύμβουλο της Συμπολίτευσης
Την Πέμπτη 11/6/2020 στο Δικαστικό Γραφείο Λαμίας θα συνεδριάσει η 3μελής Επιτροπή του Άρθρου 152, κατόπιν της προσφυγής του δημότη μας κ. Σκούφια, για να κρίνει τις αποφάσεις της ΑΔΘΣΕ σχετικά με τα Δημοτικά Τέλη και τον Προϋπολογισμό του έτους 2020.
Όλοι εσείς που εκ του ασφαλούς (ανώνυμα) γράφετε επιστολές ή και σχολιάζετε επιστολές δεν προσφέρετε τίποτα το θετικό. Απλά εκτονώνεστε. Αν πράγματι θέλετε νόμιμες διαδικασίες , διαφάνεια στα οικονομικά και μετά έργα, τότε μπορείτε να παραβρεθείτε στη συνεδρίαση και να μην αφήσετε μόνο του τον δημότη μας να υπερασπίζεται την νομιμότητα που έχει καταργήσει η Δημοτική Αρχή.
Περισσότερα όταν πληροφορηθώ λεπτομέρειες.
Αν κάποιος απο εσάς ξέρει κάτι περισσότερο ας το αναρτήσει.

ΚΡΙΤΩΝΑΣ είπε...

φιλε ρεπορτερ παντελη ο σκουφιας το παιζει λιγι τπερανω και δεν ζηταει βοηθεια απο καννεναν .παντως συγχαρητηρια στο σκουφια. πως σου φαινεται που ο λαμιακος τυπος εγινε δεξιος ?

ΣΠΕΥΣΙΠΠΟΣ είπε...

Γιατι η Αναρτηση αυτη θυμιζει στρατευμενη κριτικη θεση για τα τοπικα
και οχι ουδετερη γενικη σκεψη ;
Πρωτα διοτι, αρχιζει με δεδομενο οτι μια ενεργεια [δημοσια επενδυση-εργο]ειναι a priori καθαγιασμενη συνειδησιακα στην κοινη γνωμη, επειδη προγραμματιζεται απο δημοσιο φορεα
και μονο ,Αυτο αλλιως λεγεται ΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗ.
Δευτερον απομονωνει το σκελος των πορων που δοιατιθονται,ως μη ζητουμενο λες και υπαρχει ανεξαντλητη πηγη χρηματοδοτησης,αρκει καποιος-οι να το θελησουν και ο "μαγος χουντινι" Δημαρχος να το εκτελεσει.Αυτο λεγεται ΑΥΤΑΠΑΤΗ.
Τριτον ενω κανει αποδεκτο το γεγονος της κρατικης χρεοκοπιας,κανει "πιρουετα" και ζητα πλεον οχι δημοσιο εργο [που ζητησε ποιο πριν], αλλα διαφανεια,νομιμοτητα κλπ .Αυτο λεγεται ΑΝΤΙΦΑΣΗ.
Συμφωνα με τον Αριστοτελη *Το αθροισμα των συμπτωσεων ισουται με βεβαιοτητα*και η κριτικη θα επρεπε να ειναι συμφωνα με την ωφελιμοτητα της ενεργειας και οχι ποιος την διαχειριζεται.
Η διαμαρτυρια η αγανακτηση και οι συναισθηματικα φορτισμενες λεξεις, δεν διαφοροποιουν,την βεβαιωμενη κατασταση,αλλα μαλλον την καλυπτουν.
Αντιθετως αν ο καθενας αλλαξει το ιδεολογικο ανοσοιοποιητικο συστημα του ριζικα και κατανοησει οτι ο κρατισμος [οχι το κρατος] ειναι παθογενεια,τοτε η θεραπεια ειναι ενας
φιλελευθερος τροπος σκεψης και το δικαιωμα του εκλεγειν, περναει σε αλλη ποιο ποιοτικη διασταση.

ΣΠΕΥΣΙΠΠΟΣ είπε...

Σας ευχαριστω που διαβαζετε τις βλακειες μου !

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εγω διαβαζοντας ΣΠΕΥΣΙΠΠΟ ειναι σαν να διαβαζω ΚΡΙΤΩΝΑ?
Ρε ΚΡΙΤΩΝΑ με ποσα προφιλ γραφεις?

Ανώνυμος είπε...

Ως δημοτης που συμφωνει με τον ανωνυμο επιστολογραφο και διαβαζοντας και το σχολιο του reporter προτεινω τα εξης
Να συγκλιθει αμεσα η Γενικη Συνελευση του Συλλογου Ενεργων Δημοτων
Να υπαρξει δυνατοτητα να παραβρεθουν και ανησυχουντες δημοτες που δεν είναι μελη
Να ζητηθει από τον κ. Σκουφια να μας αναλυσει τους λογους της προσφυγης
Να γινει ψηφοφορια αν συμφωνουμε ή όχι
Και αν το αποτελεσμα είναι ΝΑΙ
Συσσωμο το Διοικητικο Συμβουλιο και οποιοι δημοτες θελουν να παρεβρεθουν στη συνεδριαση της επιτροπης
Είναι άλλο να είναι μονος του και άλλο τα μελη της επιτροπης να δουν και τον σύλλογο
Περιμενω σχολια επι της προτασης

Ανώνυμος είπε...

Βάλε όνομα για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε την πρόταση,διοτι μπορει και να είσαι ρομά,ε δε θα πέσουμε και τόσο χαμηλά

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να κάνετε ένσταση να βγάλετε τον Γιάννη από δημαρχο τ ακούς σκούφια Βούλγαρη τσωμο?

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΙΑΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ

Από επιστημονικό περιοδικό ιατρικών επιστημών του 2120, (αναδημοσίευση μέσω κρυστάλλινης σφαίρας):

"Μέσα στη δεκαετία του 2010, σε μια μικρή χώρα της ΝΑ Ευρώπης δημιουργήθηκε το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη του καταστροφικού ιου SYR-V-15, στον οποίο τα λαϊκά στρώματα έδωσαν το όνομα "συριζοϊός".

Ο SYR-V-15 αποτελούσε μετάλλαξη του ιού ΜΑRΧ-V-1917 που καλλιεργήθηκε εργαστηριακά μέσα στο μυαλό ενός αργόσχολου φιλόσοφου του 19ου αιώνα που ζούσε τρώγοντας την προίκα της γυναίκας του και ως γνωστόν προκάλεσε τεράστια επιδημία αρχικά στη Ρωσική Αυτοκρατορία και αργότερα σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, στην Κίνα, την Καμπότζη, το Βιετνάμ και την Κουβα, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες της Αφρικής εμπόδισαν την εξάπλωσή του εκεί.

Μετά τη θεραπεία από την επιδημία, το 1989, στελέχη του ιού που φυλασσόταν σε εργαστήρια του Περισσού, μεταλλάχθηκαν, αποκτώντας γονίδια από ιούς φανατικής οικολογίας, κινήματος ΛΟΑΤΚΙ, treehuggers, ακραίων κρατιστών, μπαχαλάκηδων και παλαιοπασόκων και δημιούργησαν τον υπό έρευνα ιό.

Ως Ασθενής Μηδέν θεωρείται ένας πρώην καταληψίας μαθητής λυκείου που τον διέδωσε σε πρόσωπα του στενού του κύκλου.

Εικάζεται ότι η αρχική μόλυνση ξεκίνησε από τις συγκεντρώσεις πλήθους αγανακτισμένων και επιρρεπών στη μετάδοση συμπολιτών μας, στις πλατείες Συντάγματος, Λευκού Πύργου κλπ. Ο ιός άρχισε να μεταδίδεται μέσω των social media και των ΜΜΕ και αποδείχθηκε πολύ μεταδοτικός, μια και η αγέλη δεν είχε αντισώματα Λογικής και Κατανόησης.

Το γεγονός ότι οι πολιτικοί που είχαν τη διακυβέρνηση, είχαν χάσει τ'αυγά και τα καλάθια και είχαν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για τη διασπορά του ιού, δεν βοήθησε, μια και η ρητορική τους ήταν μπερδεμένη, τα μέτρα που έλαβαν ήταν χωρίς σχεδιασμό, κι έτσι δημιουργήθηκαν οι κλινικές συνθήκες για τη ραγδαία μετάδοση του ιού. Από την άλλη, οι ξένοι επιστήμονες που κλήθηκαν, επέβαλαν εξοντωτικές θεραπείες που περισσότερο ενέτειναν την επιδημία, παρά την περιόρισαν.

Τα συμπτώματα ήταν τραγικά να τα βλέπει κανείς να εκδηλώνονται στα θύματά του. Ο ασθενής έχανε κάθε ικανότητα κατανόησης της Πραγματικότητας και των αριθμών, αποζητούσε νταούλια, προδότες και κρεμάλες και σε προχωρημένα στάδια γινόταν αυτοκαταστροφικός, ενώ ταυτόχρονα χόρευε Καλαματιανό στο Σύνταγμα με μπουτούδες ασθενείς.

Η Επιδημία αυτή διήρκεσε 4,5 χρόνια, άφησε πίσω της βαρέως νοσούντες το 30% του Ελληνικού πληθυσμού και κόστισε στον Ελληνικό Λαό πάνω από 100 δισεκατομμύρια Ευρώ πριν μπορέσουν να την καταπολεμήσουν.

Ακόμα και τώρα, εικάζεται ότι ένα 23-27% του πληθυσμού χρήζουν διασωλήνωσης, αλλά η καταστροφή του ΕΣΥ δεν το επιτρέπει, κι έτσι οι δυστυχείς ασθενείς περιφέρονται στους δρόμους και τα social media παραληρώντας.

Τουλάχιστον επί του παρόντος ο ιός έχει χάσει τη μεταδοτικότητά του και εναπόκειται στις άοκνες προσπάθειες της Πολιτείας ώστε να εξαλείψει τις συνθήκες που ευνόησαν την ανάπτυξη της Επιδημίας.

Ερμής

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι η προταση του 9:08 μ.μ., Ιουνίου 01, 2020 ειναι προς τη σωστη κατευθυνση. Ας την υιοθετησουμε και ας αποφασισουν τα μελη του συλλογου τι πρεπει να κανουμε.
Δεν αρκει να κανουμε διαπιστωσεις οτι τα πραγματα στο δημο κινουνται εκτος νομιμοτητας πρεπει να ενεργοποιηθουμε αν θελουμε να σταματησουμε την παρακμη στο δημο και προπαντων στη πολη μας.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο ο Κριτων που στο σχολιο του ειπε ότι αυτοι κοιτανε τη κατσαρολα τους μην αδειασει και αδιαφορουνε για εργα ανακυκλωσεις καδους βιολογικους κλπ
Αν τους αφησουμε θα ειμαστε συνυπευθυνοι και για αυτό ψηφιζω υπερ της προτασης .
Εσυ φιλε Κριτων τι λες?

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

χωρις αγωνα τιποτα σε σου χαριζεται και μονο πληρωνεις σα βλακας το φαγητο των πονηρων ξυπνατε

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε Ερμη φιλοσοφε που δεν ξερεις τιποτα απο ρωσικη ιστορια και καθεσαι στον πανακριβο βελουδινο καναπε σου και γραφεις οτι οι αριστερες ιδεες ειναι ιος ,ξεκινα το διαβασμα απο το βιβλιο του νικ γκογκολ νεκρες ψυχες και θα καταλαβεις πως φτασαμε στο 1905 πρωτα που ο τσαρος δεν καταλαβε τιποτα ,ωστε μετα ηρθε το 1917. Αν δεν ξερεις ρωσικη ιστορια πολιτικα θεωρεισαι αγραμματος,εννοειται τα αληθινα γεγονοτα οχι παραποιημενα. Αν στην ελλαδα ειχε εφαρμοστει η πολιτικη Ελ Βενιζελου συνεχως θα ημασταν αλλο κρατος μεγαλο ,ολοι οι ελληνες θα ειχανε περιουσια και προσβαση σε υγεια και παιδεια αλλα βλεπεις καποιοι προπαππουδες και η εκκλησια μαζι το πολεμησανε λυσσαλεα και εχουμε αυτα τα χαλια σημερα

Ανώνυμος είπε...

Βρε ΤΡΑΧΑΝΑ μηπως παιζεις το παιχνιδι του ΣΥΚΙΩΤΗ ? Γιατι πετας τη μπαλλα .στην εξεδρα ? Το ζητουμενο αυτη τη στιγμη ειναι το αν θα υποστηριξουμε τον συνδημοτη μας στη προσπαθεια του να αποκαλυψει τις αλχημειες του ΣΥΚΙΩΤΗ ή θα τον αφησουμε μονο του να παλευει. Σε αυτο να τοποθετηθεις.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε εχω τοοποθετηθει και προσωπικα εγραψα το τηλεφωνο μου να βοηθησω αλλα ο σκουφιας δεν με καλεσε .Και σαν συριζα καμ βουρλων ειναι αυτονοητο οτι ειμαστε κατα των αυξησεων . Ο συλλογος ενεργων δημοτων να διευρυνθει για ολο το δημο εγω παντα διαθεσιμος . Η αντιπολιτευση τι κανει ? Εχει εκτεθει ψηφιζοντας ολο τον προυπολογισμο μαζι με τις αυξησεις.Επειδη ειχα κατεβει μαζι με το τσωμο του εγραψα εισαι υποχρεωμενος να κανεις ενσταση ειτε μονος ειτε μαζι με το σκουφια ,δε μου απαντησε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω μια άλλη απορία. Σας φαίνεται εσάς ότι ο Μύθος και το burger rules τηρούν τα μέτρα για την πανδημία; γιατι εγώ όταν πέρασα απ έξω είδα δέκα καρέκλες τη μία κολλητά στην άλλη στο μπεργεκράδικο και κόσμο μέσα στο κλειστό γυάλινο στο Μύθο. Ή μήπως επειδή ο Αντύπας είναι στη δημαρχία δεν ισχύουν γι αυτόν τα μέτρα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε και
Περιλαμβάνει χωρικά τον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Καμένων βούρλων.Εγινε συνέλευση στο ξενοδ.ΑΛΜΑ και η πρόταση για διεύρυνση δεν πέρασε.Το σκεπτικό ήταν και είναι, ότι οι οποίες προτάσεις να επικεντρώνονται τοπικά και να ιδρυθούν αντίστοιχοι σύλλογοι στο Μώλο και στον Άγιο.Επισης να δοθεί το καταστατικό του συλλόγου για αρχικη υποστήριξη.Η εγγενή αδυναμία του τοπικισμού
των γύρω εις βάρος της λουτρόπολης (κέντρο υγείας,λύκειο,αστυνομία ,ονοματοδοσία,διαρκή τάση εξισωτισμου κλπ)είναι ανασταλτικός παράγοντας για έναν ενοποιημένο Σύλλογο για τους ευνόητους λόγους.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε ο ανταγωνισμος των πολεων υπαρχει επιχειρηματικα γιατι ολοι θελουν εσοδα να επιβιωσουν . Οταν εγινε ο καλλικρατης ο συμβιβασμος ηταν καλος ο μωλος και ο αγιος ονομα τα καμενα δημαρχειο.υπηρχαν δονκιχωτες στο δσ του αγιου που ελεγαν δημος αγιου κωννου με εδρα τον αγ κωννο να το απαιτησουμε απο το υπουργειο το 2010. Δυστυχως τσιμπησατε στα καμενα το τυρι δημος καμενων βουρλων και πεσατε στη φακα που ειναι η καταστροφικη πολιτικη της δημαρχειας. το ονομα δεν φερνει αναπτυξη απο μονο του γιατι ειναι μια θεωρια και οι πραξεις φερνουν αποτελεσμα .το κ υγειας απεχει σχεδον το ιδιο και απο το μωλο και η αστυνομια ειναι μια χαρα στο καινουριο.το μονο που θελω εγω σαν αγιος ειναι να τελειωσει το καταραμενο εργο διορθωσης εγκλημματων λαλιωτη και σουφλια στη παραλιακη ,το λιμανι και αποχετευση ,μετα ελατε να μου πειτε ποιο ειναι το πιο ομορφο τοπιο . η ολοι μαζι θα βουλιαξουμε η ολοι μαζι θα κολυμπησουμε. αφου θελετε να ειστε συλλογος ανενεργων γκαφατζηδων μονο καμενων βουρλων απο μενα καλο καλοκαιρι.

Ανώνυμος είπε...

11:30 π.μ., δεν ειναι μονο ο ΜΥΘΟΣ που δεν τηρει τα μετρα. Στο BLOOM να δεις παραβαση μετρων. Η Αστυνομια και το Λιμενικο που περνανε 10 φορες τη μερα τι κανουν?

Ανώνυμος είπε...

Προς τα εκεί δεν έχω πάει καθόλου αλλά φαντάζομαι. Τελικά τα μέτρα ισχύουν για κάποιους και για άλλους όχι

Ανώνυμος είπε...

Τόση κουβέντα κ ο τσωμος άφαντος!! Τι συμβαίνει? Μηπως ετοιμάζουν καμία ένσταση πάλι?

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε τα μέτρα και βάλτε τα στον πάτο σας κηφηνες

Ανώνυμος είπε...

Ορθοπολιτικε θιασωτη του αιμοσταγους δολοφόνου Στάλιν, γκουλαγκιτη Τραχανά τράβα στη γωνιά να δεις αν έρχομαι που θα μας πεις για την ρωσικη ιστορία. Το μόνο που γνωρίζεις απο ρωσικη εσύ ειναι η σαλάτα. Γιατί έτσι τα χεις κάνει μέσα στο άδειο σου κεφάλι σταλινοπαπαδια.
Ερμής

Ανώνυμος είπε...

Τέρας εξυπνάδας ο Ρωσοπαντρεμενος,αλλά και οι αντιθετικοι συνομιλητές να προσπαθούν να τον θέσουν σε τροχιά λογικής πάει πολύ.Αν τέλος αυτό είναι το ποιοτικό έμψυχο υλικό της περιοχής τότε δίκαια η παρακμή.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ερμη του πραξιτελη πηγαινε να γιορτασεις μαζι με τη φρειδερικη τα 100 χρονια απο το πουλημα της σμυρνης και αν θρακης και μετα να μετρησεις τη γραμμη της κυπρου ποσο παχια ειναι. εσυ φιλε για να μαθεις πηγα να λυσω το προβλημα του βιολογικου στον αγιο αμεσως μετα το προυπολογισμο μαρτιος 2007 στο πρωτο τριμηνο της θητειας γιατι υπηρχε ηδη μελετη απο λιαλιο χωρις θεση βιοκα και ηταν ευκολο και ο ψαθας φοβηθηκε και ελεγε σε ολο το πασοκ οτι τον βαζω να κανει δυσκολα αμεσως. τοτε ημουν 33 . να παραδεχεσαι τη γκαφα σας με το συνηγορο του πολιτη

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε οταν κανει ενα εργο καντο ολοκληρωμενα. Για την επιστρωση του παραλιακου δρομου στο ασπρονερι σου λεω. Την πλευρα προς τον α/κ που ειναι η εισοδος για τη παραλια γιατι την αφησες οπως ηταν ? Στρωσε και αυτη ρε γαμωτο !

Ανώνυμος είπε...

Βρήκε ο Άγιος Κωννος τον θεωρητικό του μπολσεβικισμού,αν συμφωνούν τα υπολοιπα συντρόφια.Τον ρωτάω,γιατί οι κολασμένοι της γης μετακινούνται προς τις χριστιανικές καπιταλιστικές χωρες και όχι προς τις σοσιαλιστικες που έχουν και την ίδια θρησκεια;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ακου φιλαρακο για να μην λες βλακειες . ζουμε σε καπιταλισμο ο οποιος εχει κανονες αλλα δεν τηρουνται παντα και μη μου πεις οτι η διαφθορα ειναι κανονικοτητα του καπιταλισμου οπως ειπε το ινδαλμα σου ο μπαμπης του πτωχευμενου σκαι . αν μια εταιρεια σαν τη νοβαρτις πχ εχει ολους τους εργαζομενους ασφαλισμενους με ολο το ποσο και πληρωνει την ασφαλεια τους στο εφκα εγκαιρα , εχει συμβολαια με συνεργαζομενους επαγγελματιες με παροχη υπηρεσιων ολο το ποσο να φαινεται στο συμβολαιο και στο τιμολογιο παροχης ,πουλαει τα φαρμακα οσο πρεπει χωρις χαρες και προσθετα δωρακια ,συμμετεχει σε δημοπρασιες και τις κερδιζει επειδη δινει χαμηλοτερη τιμη που τηρειται ως το τελος ,με λιγα λογια ολα τα κερδη φανερα και χωρις προσθετα δωρακια , θα δεις οτι μετα τη φορολογια θα μεινει ενα λογικο ποσο καθαρο κερδος. το θεμα ειναι οτι αυτα τα λαμογια δε θελουν ενα ικανοποιητικο ποσο θελουν το κρυφο κατω απο το τραπεζι το υπερογκο ,τη μιζα και αντι να πληρωνουν την αστυνομια ,το λιμενικο ,τη πυροσβεστικη με τη φορολογια τους που τους φυλαει τη περιουσια και τη ζωη τους ,ζητανε το κρατος να πληρωνει αυτους με τη μιζα . ολοι μιλανε για ιδιωτικη οικονομια ελευθερη ,λενε οτι ειμαστε κρατιστες κομμουνιστες εμεις ,αλλα ολοι θελουν να εχουν πελατη το κρατος τα σιγουρα λεφτα τα πολλα τη δεη το στρατο τους δημους που μπορει να πεσει και μιζα η να πουλησουμε 5 τονους υλικο και να γραψουμε 10 στο τιμολογιο . ο ιδιωτης κανει ψαλιδια βλεπεις δε δινει μιζα . κι εσυ που βριζεις εμας στο κρατος γλειφεις για να δουλεψεις μονιμα σιγουρα λεφτα ,μηπως εσυ εισαι περισσοτερο κομμουνιστης απο εμας ? κυτα στο καθρεφτη σου

Ανώνυμος είπε...

Ενώ σε όλα τα κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού που έπρεπε να λαδωσεις μέχρι και για να πάρεις ψυγείο στο σπίτι σου ή διαφθορά ήταν ανύπαρκτη. Καλό. Να λέμε και κανα ανέκδοτο να περνάει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Πηγε λεει αντιπροσωπεια του Συριζα στην Κινα και ζητησε να συναντηθουν και με τον αρχηγο
της αντιπολιτευσης?

Ανώνυμος είπε...

https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/se-argia-proin-dimarchos-me-apofasi-tis-apokentromenis-dioikisis-foto/

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΑΓΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΩΜΟΣ, Βούλγαρης κ Σκούφιας