07 Ιουνίου 2020

Έχουμε Ιαματικά στα Καμένα Βούρλα ή ΔΕΝ έχουμε ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Επιστολή αναγνώστη 

Καμμένα Βουρλα καλοκαιρι 2020.

Χωρις ιαματικο νερο και με το ΓΑΛΗΝΗ ΜΗΤΣΗΣ κλειστο, ειναι σαν την νυφη χωρις νυφικο.

Τι να περιμενει κανεις απο τους ιθυνοντες της δηθεν λουτροπολις.

Το Γαληνη ειναι 12μηνης λειτουργίας και οχι εποχικο.
Ο Μητσης πρεπει να κατανοήσει οτι τοσα χρονια κερδισε αρκετα.

Οφειλε να ανοιξει το ξενοδοχειο και να εχει το ιαματικο νερο στην εξωτερικη του πισινα διαθεσιμο.  
Ο σοφος λαος λεει " το σφαγιο εχει κρεας αλλα εχει και κοκκαλο".

Ειναι τοις πάσει γνωστο οτι καποιοι τα εχουν κανει πλακακια μαζι του και ο χορος καλα κρατεί.

Κριμα και ντροπη. 

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λουτρά δεν πρόκειται να δούμε στα Καμένα Βούρλα για πολύ καιρό ακόμη. Από το 2013 που ξεκίνησε στο ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία αξιοποίησης ιαματικών πηγών μέχρι σήμερα έχουν γίνει ελάχιστα πράγματα. Ο Μήτσης σαν επιχειρηματίας θα κοιτάξει πρώτα την τσέπη του. Αν δεν τον συμφέρει οικονομικά μπορεί να μην ανοίξει καθόλου. Και από τη στιγμή που η αρχική του σύμβαση έχει λήξει και παραμένει με προσωρινό καθεστώς, μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός ούτε που πρόκειται να ασχοληθεί με τα λουτρά.

Ανώνυμος είπε...

κανετε μεγαλο λαθος να νομιζετε οτι ειναι υποθεση του ΜΗΤΣΗ να μην το ανοιξει το ΓΑΛΗΝΗ.
η προσωρινη συμβαση που εχει ειναι συνεχεια της αρχικης με ολους τους ορους σε ισχυ.
αλλα ποιος θα τον πιεσει ????
ο Δημαρχος η οι φορεις των ξενοδοχων και των επιχειρηματιων???
δεν εδιαφερεται κανεις τους γιατι τα μικροσυμφεροντακια τους ειναι ενταξει.
βλεπουν το δεντρο και χανουν το δασος.
να πανε δυναμικα στον Σταικουρα, στους βολεφταδες, στον περιφερειαρχη κλπ κλπ.
Συν Αθηνα και χειρα κινει...
με γεια σας Καμενοβουρλιωτες.
πως λεμε με γεια τον @@@@@@@ νυφη !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα απο την αποτυχημένη παρέμβαση στο Συμβούλιο του συνδυασμού τσωμος τι άλλο θέτε κ μιλάτε !! Δεν βλέπετε τι έγινε κ ενώ ο δήμαρχος προσπαθούσε να πάρει κάποια δωμάτια ο τσωμος έκανε έργα!! Τώρα δεν έχουμε τσωμο έχουμε Βούλγαρη κ σκούφια αυτή τιναζουν τον δήμο στον αέρα

Ανώνυμος είπε...

Το δημοτικό συμβούλιο το μάιο του 2019 σε έκτακτη συνεδρίαση που προκάλεσε η μειοψηφία αποφάσισε ομόφωνα να αξιοποιηθεί η μία απο τις δύο δημοτικές ιαματικές γεωτρήσεις η οποία είναι αναγνωρισμένη και να κατατεθεί φάκελος αναγνώρισης για την δέυτερη. απο αυτά ο δήμαρχος δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ η μη εκτέλεση αποφάσεων δ.σ.αποτελεί παράβαση κσθήκοντος,και εφόσον προκσλείται και οικονομική ζημία και ΑΠΙΣΤΙΑ,,,,να ένας λόγος για προσφυγή κ τσώμο και λοιποί της αντιπολίτευσης για να προσφέρετε κατι και εσεις σε αυτόν τον τόπο

Ανώνυμος είπε...

Ρε συκιωτάκια δεν πάτε καλά. Που να πιάσουν και οι ζέστες. Ρε ο σκούφιας τινάζει το δήμο στο αέρα επειδή ξεσκεπάζει τις βρωμιές σας ή η ανικανότητα σας ? Αναλάβατε ρε τις ευθύνες σας και σταματήστε να λέτε οτι σας φταίνε συνέχεια οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε και για τα Λουτρα Υπάτης
https://www.lamiareport.gr/index.php/kataggelies/item/156930-loutra-ypatis-os-pote-tha-synexistei-i-apaksiosi

Ανώνυμος είπε...

Πούλαγε και παπάτζα μέσω παλιού διευθυντή για υπόγεια διάβαση προς τη θάλασσα και συμβόλαιο με ρώσους... σανό που χει φάει και τρώει η πόλη..

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με την υπόγεια διάβαση ούτε ξέρω πόσα χρόνια ακούγεται. Μην πούμε και για το καζίνο στο βουνό. Ήμουνα νιος και γέρασα χαχαχαχα. Ποιος τα πιστεύει αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Οταν εμφανιστεις με το ονοματακι σου τοτε θα σου εξηγησω επωνυμα ποσο μπουρδα ειναι αυτα που λες για την υπογεια διαβαση και για τον παλιο διυθυντη.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια για την διάβαση τώρα τον φίλο σου τον τσωμο γνωρίζει καλύτερα απ ολους

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι προτείνω αντί να τσακωνόμαστε για σκούφια, τσωμο κλπ να έχουμε το νου μας για τις αποστάσεις και τα μέτρα. Ιδίως οι επαγγελματίες. Η Αταλάντη δεν είναι μακριά. Ούτε η Λαμία. Έτσι και γίνει η στραβή και βρεθεί κάνα κρούσμα πάει το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΩΜΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. Ε ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΟΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

ANESTHS ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ είπε...

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας έδρα Θεσσαλονίκη.
Ενημερωτική επιστολή προς την κυρία Χριστίνα Μήτση michis hotels
θεσσαλονίκη 7.6.2020
Κυρία Μήτση
«ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ»
Θα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και 17 χρόνια ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού πού στην Ελλάδα είναι η Μέκκα του θεραπευτικού τουρισμού και πρέπει να είναι το Γαλήνη ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα.
Γνωρίζουμε τις ατέρμονες διαδικασίες με το σημερινό δημόσιο εάν το Γαλήνη το σημερινό ξενοδοχείο θα παραμείνει στην δική σας δικαιοδοσία ή το ελληνικό δημόσιο θέλει το όλο συγκρότημα όπως μας λέει το ΤΑΙΠΕΔ να το βγάλουν στην δημοπρασία που μέχρι σήμερα δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Σε επαφή που έχουμε με τον διευθυντή του ξενοδοχείου κύριοι Ζαχαρίου παρακολουθούμε την αγωνία σχετικά με τις ανανέωσης της συμβάσεις και πιστεύουμε και προτείνουμε ότι θα πρέπει το όλο θέμα θα πρέπει να λήξει διότι πανελλαδικά βλάπτει το θεραπευτικό Τουρισμό.
Με αυτήν την απλή επιστολή μας την οποία κοινοποιούμε και στο ΤΑΙΠΕΔ και ζητούμε εδώ και τώρα να λήξει το όλο θέμα και το ξενοδοχείο Γαλήνη θα πρέπει να βρει τη Γαλήνη του γεια να αρχίσει να λειτουργεί προς όφελος των λουομένων και του θεραπευτικού τουρισμού της χώρας μας.
Κυρία Μήτση σαν σύλλογος πριν 4 χρόνια μας είχε φιλοξενήσει ο τότε διευθυντής στο Γαλήνη όπου πραγματοποιήσαμε μία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας για τρεις μέρες όπου, στη συνέχεια το προβάλλαμε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης τις αποφάσεις που πήραμε που νομίζουμε ότι ήτανε μία καλή επιτυχία και για το ξενοδοχείο αλλά και για το σύλλογό μας και για τον θεραπευτικό Τουρισμό.
Εάν όλα πάνε καλά με τη σημερινή κατάσταση και ανοίξουν τα ξενοδοχεία αλλά κυρίως και το Γαλήνη θα περιμένουμε για μια νέα προσφορά για ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο Γαλήνη προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μία συνεδρίαση και για τα προβλήματα της περιοχής των Καμένων Βούρλων και κυρίως για το μεγάλο θέμα που είναι οι Θερμοπύλες μία ιαματική πηγή που πάντα λέγαμε εμείς πως θα έπρεπε να ήταν παρακλάδι των Λουτρών των Καμένων Βούρλων και όχι με τους σημερινούς πρόσφυγες που δεν βοηθούν τον ιστορικό θεραπευτικό τουρισμό στην περιοχή..
Εν αναμονή της απάντησης σας κυρία Μήτση σας ευχόμαστε όλα να πάνε καλά κα το άνοιγμα όλων των ξενοδοχείων σας και ο τουρισμός στην Ελλάδα να συνεχίσει τον ωραίο αλλά δύσκολο του αγώνα στη χρονιά του 2020.
Τα μελή του Δ.Σ .είναι 11μελες και αν μας κάνετε μια πρόσφορα για 4 δίκλινα και ένα μονόκλινο στα τέλη του Ιουλίου 31.7.εως την Κυριακή 2.8.2020 αν υπάρχουν βέβαια δωμάτια αν όχι να είστε καλά η να προτείνετε σύμφωνα με τον κόσμο που θα έχετε μια άλλη ημερομηνία.
Με εκτίμηση
για το Δ.Σ. του συλλόγου
ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης
Για το γραφείο δημοσίων σχέσεων
Αθανάσιος Τσικουρίκας
Υ.Γ. Κοινοποιείτε γραφεία Διευθυντού ξενοδοχείο Γαλήνη –μέλος του συλλόγου μας κύριο Μακρινίτσα στα Καμένα Βούρλα

Ανώνυμος είπε...

Κοινοποίησε κάποιος μια τόσο ανορθόγραφη, ασύντακτη και δυσνόητη επιστολή στο ΤΑΙΠΕΔ; και υπογράφει και ως πρόεδρος; και ζητάει και προσφορά για δωμάτια και λέει και να είστε καλά; αν η επιστολή είναι αληθινή και υπάρχει τέτοιος σύλλογος και έχει συντάξει τέτοια επιστολή, καλύτερα να τον διαλύσουν ή να φροντίσουν να βρουν ένα μορφωμένο άτομο να τους γράφει τις επιστολές μήπως και τους πάρουν στα σοβαρά. Αν είναι ένα από τα κλασικά fake news οκ. Αλλά η συγκεκριμένη επιστολή είναι άθλια.

Ανώνυμος είπε...

http://loutropoleis.com/%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5/

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή και ευγενική είναι η επιστολή Αναστασιάδη.Γιατι αντιδρας εσύ, που δεν συμφωνείς;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι γεμάτη ορθογραφικά λάθη, έχει τραγική σύνταξη σε σημείο που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι γράφει σε κάποια σημεία και σίγουρα δεν είναι μια επίσημη επιστολή που φανερώνει κάποιο σύλλογο με κύρος. Δεν μπορείς να απευθύνεσαι σε ένα επίσημο οργανισμό και να γράφεις σαν να κάνεις ανάρτηση στο Facebook. Εγώ πάντως αν ήμουν σε κάποιο επίσημο οργανισμό και λάμβανα μια τέτοια επιστολή στα χέρια μου δε θα της έριχνα δεύτερη ματιά. Εκτός αν στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ πια από τα σοσιαλ να βλέπουμε ανορθόγραφα και κακογραμμένα κείμενα που αν δούμε κείμενα με σωστή ορθογραφία, συντακτικό και γραμματική μπορεί και να μην μπορούμε να τα διαβάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Υ. Γ. Εκτός αν πληκτρολογησε κάποιος άλλος την επιστολή στο μπλογκ και τη μετέφερε έτσι. Τότε ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων από τον πρόεδρο και το σύλλογο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που ζητάει ο οργανισμός Μήτση δεν μπορεί να γίνει. Το ΤΑΙΠΕΔ αν θέλει να προσελκύσει επενδυτές θα συμπεριλάβει και το Γαληνή. Ποιος σοβαρός επενδυτής θα έδινε λεφτά για να πάρει μόνο τα λουτρά και δύο ερείπια (Θρόνιο και Ράδιο) που έχουν ανακυρηχθεί διατηρητέα αλλά δεν αναπαλαιώνονται όπως είναι ούτε με δις; Οποιος αποφασίσει να επενδύσει θέλει όλο το πακέτο. Αλλιώς θα μπει μέσα οικονομικά. Ο Μήτσης εξαρχής μόνο για το ξενοδοχείο ενδιαφερόταν και αυτό θέλει να κρατήσει και τώρα. Τα λουτρά τα απαξίωσε εντελώς μέχρι που τα έκλεισε και το πάρκο το κατάντησε από πάρκο ζούγκλα. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το κομμάτι ιαματικές πηγές. Απλά δε θέλουν να χάσουν το ξενοδοχείο. Οπότε μη χάνετε το χρόνο σας με το Μήτση. Πιέστε προς κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσουν το διαγωνισμό. Αλλιώς λουτρά στα Καμένα Βούρλα δεν πρόκειται να δούμε ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Καλα λοιπον φταιει ο Μητσης ,στην Υπατη υπαρχει μητσης, στις θερμοπυλες δηλ Λαμια υπαρχει Μητσης, στο πλατυστομο ,στην Αιδηψο τι συμβαινει;
Μηπως δεν ειναι ο Μητσης το προβλημα αλλα η Οικονομια stupit.
Μηπως ευθυνεται ο Κρατισμος της βενεζουελας της Μεσογειου;
Και αν ναι, ο Δήμος γιατι να εχουμε την απαιτηση να ξεχωριζει,
αφου εμεις που ψηφιζουμε ειμαστε ολοι για τον γαιδαρο καβαλα.
Παρτε παραδειγμα στην παραλιακη,ο σωζων εαυτον σωθειτω,καμια προσεγγιση σε κατι οφελιμο και συνολικο,ολα για το ατομικο και την αποθεωση του αθεμιτου ανταγωνισμου,ψηφοφοροι στο 97%
του μπαχαλου.Και απο την αλλη τους οινοπνευματικους σοσιαλιστες της εταιριας Τσωμοτρόμπ να προσπαθουν να αναδειξουν τι;Την παθογενεια της οποιας και οι ιδιοι ειναι μερος της.
Δεν σωζεται η κατασταση ουτε με τους σημερινους κρατιστες ουτε με τους χθεσινους και αυριανους κολεκτιβιστες, ειναι η κουλτουρα stupit.Χαιρετισματα?

Ανώνυμος είπε...

Stupid. Όχι stupit. Μάθε σωστά κάτι πριν το χρησιμοποιήσεις

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό βρήκες για κριτική,τότε το σχόλιο είναι ακαταμάχητο.

Ανώνυμος είπε...

λες για κρατισμό βενεζουέλας μεσογείου.
γιατί?
ποιος τον εμπόδισε τον εδώ εγκατεστημένο επενδυτή διαχρονικά?
τήρησε ο ίδιος τις υποχρεώσεις του?
ολοκλήρωσε όλα τα απλά για να συζητάει τα δύσκολα περί υπογείων διαβάσεων προ 7-8 ετών, και μάλιστα με αυτοχρηματοδότηση όπως διέδιδε???

Ανώνυμος είπε...

Επειδή περί κρατισμού δεν αναλύεται περαιτέρω,άλλωστε το σχόλιο απευθυνεται σε νοημονες.Το θέμα Μήτση είναι μόνο Καμ.Βουρλων,στην Κω λ.χ και αλλού τα ξενοδοχεία του
πληρούν συμβατικούς όρους ή το κέρδος εκεί
έχει άλλη σημασία;
Προσγειωθειτε στην πραγματικότητα,το Γαλήνη από 12μηνης εκμετάλλευσης έγινε εποχιακο,και δεν ξέρουμε εφέτος τι θα κανει.
Όσο αφορά τα επενδυτικά σχέδια του γέρο Μήτση,
1.Κατεδαφιση-Ανεγερση Ραδίου.2.Υπογεια διάβαση προσέκρουσε στην αντίδραση του Δήμου και των Λαϊκών δικαστηρίων.Εχω ξαναπεί
ότι το πρόβλημα είναι
στο δικαίωμα της έκφρασης σε flat tax μορφή.



Ανώνυμος είπε...

Πως δημιουργείς ζυγαριά με τη κω κρίτωνα δε το καταλαβαίνει κανείς. πλαγίως λες ότι μάλλον δεν εκπληρωσε τις συμβατικές του υποχρεώσεις. τα περί αντίδρασης δήμου για την υπόγεια κράτα τα να τα συζητάτε εκεί στην αττική στο γνωστό μέρος///

Ανώνυμος είπε...

Ιδιωτικη πισινα και ιδιωτικη εκμεταλευση του ζεστου νερου ποιος προχωρα στα Κ.Βουρλα ;

Ανώνυμος είπε...

Επισήμανση είναι, όχι σχόλιο. Να σε αποκαλεί κάποιος ηλιθιο δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλλά να σε αποκαλεί ηλιθιο κάποιος που δεν ξέρει καν πως είναι η λέξη ηλιθιος μάλλον αποδεικνύει το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

Το είπες και μόνος σου. Ξενοδοχεία. Το ξενοδοχείο μια χαρά το δούλεψε. Εγώ είπα ότι έκλεισε τα λουτρά για τα οποία και δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Και το ότι θα επενδύσει τώρα ενώ δεν το έχει κάνει εδώ και 20 χρόνια μάλλον είναι το ανέκδοτο της ημέρας.

Ανώνυμος είπε...

YΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
Για την ιστορια,το τουριστικο πρακτορειο που θα εφερνε τοτε Ρωσους στο Γαληνη ,απαιτησε μινιμουμ προδιαγραφες ασαφαλειας των πελατων ως προς την συνδεση του ξενοδοχειου με την πλαζ Ιζαμπελλα.Ετσι ο Μητσης ηλθε σε επαφη με τον Δημαρχο [Τετρι] για να υποβαλει σχεδιο κατασκευης μαζι με την δαπανη εξ ολοκληρου απο την επιχειρηση.
Ο Συλλογος Ενεργων Δημοτων επενεβει για βελτιωση στην προσβαση επι του χωρου του ξενοδοχειου [ανοικτη και για τους δημοτες]την οποια εκανε δεκτη ο Μητσης.
Την κατασκευη σε δυο σταδια [κοψιμο δρομου μιάς κατευθυνσης]θα υλοιποιουσε ο μηχ. Κωστ. Βλασης. Ο Δημος ανελαβε την διεκπεραιωση της αδειοδοτησης. Μεχρι εδω αριστα για ολους.
Στην φαση αυτη ο Δημος συνεδεσε την πορεια του εργου με ενα εκβιαστικο διλλημα, να προηγηθει έγγραφη επιστολη της εταιριας προς τον Δημο περι παραχωρησης του ακινητου Ασκληπιος [ηταν κλειστο] για να προχωρησουν οι εργασιες.
Η απαιτηση αυτη θεωρηθηκε καταχρηστικη [εξαλλου δεν ηταν θεμα του ενοικιαστη]με αποτελεσμα να ακυρωθει η υπογεια διαβαση.
Για περισσοτερα στον κ. Βλασση δημοτη Καμ. Βουρλων.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ λέμε έχουμε κλειστά λουτρά. Η υπόγεια διάβαση μας μάρανε; συν του ότι σε τι θα βοηθούσε την πόλη κάτι τέτοιο; οι ξένοι που φέρνει το Γαλήνη συνήθως έρχονται με πακέτα half ή full board. Από την πισίνα στην πλαζ είναι και τούμπαλιν. Λεφτά στον τόπο δεν αφήνουν. Το σχέδιο αυτό το Μήτση εξυπηρετούσε και το ξενοδοχείο του. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Τα Καμένα Βούρλα είναι λουτρόπολη. Τα λουτρά χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα ίδια. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τρώγεστε μεταξύ σας για το ποιος φταίει για τα λουτρά, τον ασκληπιό, την υπόγεια διάβαση κοκ Ο Μήτσης, ο Τέτριμίδας, ο Α, ο Β, πάντα κάποιος άλλος. Εκτός φυσικά από τον επί 6 χρόνια δήμαρχο Συκιώτη. Πάντα και για όλα τα συμβαίνοντα στη πόλη μας έξω από το κάδρο. Αυτός δεν φταίει για τίποτα.
Ρε κούνια που σας κούναγε. Αυτός ήταν δημοτικός σύμβουλος του Τετριμίδα απο το 2010 και απο το 2014 δήμαρχος που διαχειρίζεται τις τύχες της πόλης μας. Και όλα αυτά που σεις αναφέρεται γίνανε στην εποχή 2010-2014. Αλλά όταν ο καραφλός ηγέτης σας βλέπατε ότι ερχόταν μόνο 1 ώρα την ημέρα στο δημαρχείο απλώς το σχολιάζατε. Εσείς στις δουλειές ασχολείστε μόνο 1 ώρα την ημέρα και λύνετε όλα σας τα προβλήματα? Οχι βέβαια.
Τώρα τι ψάχνετε. Ναρθουν οι κληρονόμοι του Μήτση να κάνουν επενδύσεις? Ή νάρθει ο Σαβίδης να αγοράσει, όπως μας έλεγε εμπιστευτικά η δικηγόρος και μας πήρε τη ψήφο?
Τα καμένα τελείωσαν ως λουτρόπολη και τόπος προορισμού. Είναι πλέον μια πόλη του Σ/Β με επισκέπτες απο τη Λαμία και τα περίχωρα. Με επιχειρηματίες, ο θεός να τους κάνει επιχειρηματίες, που ακόμα και τώρα που ο κορονοιός καιροφυλαχτεί, κάνουν τις αρπαχτές του και όποιον πάρει ο χάρος. Δεν είδατε τι έγινε το 3ημερο στο Μύθο του Αντιδήμαρχου Αντύπα και στο Μπλουμ του πρωην προέδρου Πλατανιά ?
Καιρός να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα και να σταματήσουμε να κριτικάρουμε όλους τους άλλους εκτός απο τους εαυτούς μας.


Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση, στην εποχή 2010-2020

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαββίδης; άλλο πάλι κι αυτό χαχαχαχα. Ούτε που το είχα ακούσει. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο. Αν πήραν ψήφους με τέτοιους ισχυρισμούς τότε τι να πω. Ο σανος είναι ακόμη περισσότερος από όσο νόμιζα. Όσο για το σχολιασμό είναι αγαπημένο σπορ των Καμένων Βουρλων. Όλοι σχολιάζουν σε παρέες κλπ αλλά παντα όταν έρχεται η ώρα πάνε και προσκυνάνε τα ίδια άτομα τα οποία σχολιάζουν. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω σαν φαινόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Οταν καταλαβουν καποιοι οτι δεν τον εχουν αναγκη τον Δημαρχο , αλλα αυτος τους εχει αναγκη θα λυθει το μισο προβλημα. Το αλλο μισο ειναι οτι τα χρηματα ειναι των δημοτων και τυχον μη ορθη χρηση τουυς λεγεται κακοδιαχειριση των δικων τους χρηματων .

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο αυτά.Υπαρχουν και άλλα ζητήματα μικρότερα από τα Ιαματικα.θετω ένα που έχει να κάνει με τα κουνούπια.
Ήλθε εργαζόμενος από την εταιρία που έχει αναλάβει την κουνουποκτονια από την περιφέρεια δηλ με χρήματα δικά μας,και φώναζε από τον δρόμο. -Σκοτωνω κουνούπια,ψεκάζω κουνούπια.Στην αρχή νόμισα ότι είναι επαγγελματίας επί πληρωμή για το μεροκάματο και δεν έδωσα σημασία.Οταν πλησίασε μπροστά στην εξώπορτα τον ρώτησα και μου εξήγησε,τότε του είπα γιατί δεν υπάρχει προσυνεννοηση ,διότι ελάχιστοι ιδιοκτήτες θα είναι παρόν κλπ.Μου είπε ότι ειδοποιήθηκε ο προεδρος Καραμανώλης.
Εδώ θα σταθώ ως πρόταση,θα έπρεπε να έχει το τοπικό τα τηλ.των ιδιοκτητών η διαχειριστών πολυκατοικιων σε κατάσταση ανά οικοδομικό τετράγωνο,από όπου με ένα μήνυμα από την προηγούμενη να περίμεναν τον υπάλληλο της κουνουποκτονια,διότι τώρα αν και εφόσον θα ανοιχτούν εξώπορτες.
ΔΗΜΟΤΗΣ Κ. ΒΟΥΡΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

περιμενετε να δουμε τι θα μας ξημερωσει σε καμια δεκαρια μερες και μετα θα χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο.
ξεχυθηκαν ολοι στους δρομους χωρις καμια προφύλαξη.
οι δε επιχειρηματιες (καφε, beach bar, εστιαση κλπ κλπ.) δεν αναπροσαρμοσαν τα τραπεζια τους οπως θα επρεπε.
σε ολα τα μαγαζια ηταν ο ενας επανω στον αλλον, τοσο στους εξωτερικους οσο και στους εσωτερικους τα βραδια.
στον βωμο της αρπαχτης σημερα. ποιος νοιαζεται για το αυριο ???
δεν ειμαστε μακρια απο γενικο lock down στα Καμενα Βουρλα. ομως επρεπε να κονομισουμε παιδια.
<< θα ξαναρθω ζηκο >> και ο νοων νοειτο......

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τσίτα?