23 Ιουνίου 2020

Άλλη μια μεγαλοπρεπής κωλοτούμπα του Δημάρχου μας Συκιώτη Ιωάννη για να περάσει την σκανδαλώδης απόφαση για τον ηλεκτροφωτισμό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ - ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ : 9ΨΤ6ΩΚ1-ΒΦΒ / 23.6.2020

ΠΡΑΚΤΙΚΟ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  9/2020  Της  22/6/2020

 Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε µε την παρουσία και απουσία των κάτωθι µελών της:

Π α ρ ό ν τ ε ς             

1.    Συκιώτης Ιωάννης – Πρόεδρος - ∆ήµαρχος

2.    Κοντοπάνος Νικόλαος – Αντιπρόεδρος

3.    Τριανταφύλλης Νικόλαος

4.    Κριτσόβας ∆ηµήτριος

5.    Παπαναγιώτου ∆ηµήτριος

6.    Βούλγαρης Παναγιώτης

Α π ό ν τ ε ς

1.    Παταργιάς Κων/νος – (Για λόγους υγείας)

 

Θ έ μ α

2η Αναµόρφωση και τροποποίηση Προϋπολογισµού, Ετήσιου Σχεδίου ∆ράσης και Τεχνικού Προγράµµατος οικονοµικού έτους 2020

Ε ι σ η γ η τ ή ς

∆ηµήτριος Γάκης

 

 Από την εισήγηση του θέματος αντλώ μόνο τα στοιχεία που άπτονται της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 20 – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ διότι αφορούν τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. Για ολόκληρη την εισήγηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 (α) - ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ( = Μεταφορά στο ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ)

 

 

Προυπολογισθέντα

Μείωση

20.6011

Αποδοχές Μονίμων Υπαλλήλων

300.000,00

- 20.000,00

20.6051

Εργοδοτικές Εισφορές Μονίμων Υπαλλήλων

20.800,00

- 5.000,00

20.6162.04

Φο.ΔΣΑ – Αποκομιδή Ανακυκλώσιμων

122.161,22

- 15.270,15

20.6211

Ηλεκτρικό Ρεύμα Φωτισμού ΚΧ

470.000,00

- 95.000,00

20.6662.04

Ηλεκτρολογικό Υλικό Συντήρησης Δικτύων

20.000,00

- 10.000,00

20.6699.01

Λαμπτήρες Δικτύων Δημοτικού Φωτισμού

15.000,00

- 5.000,00

 

 

 

-150.270,15

 (β) - ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ( = Μεταφορά από το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ)

 

 

Προυπολογισθέντα

Αύξηση

20.6041.01

Αποδοχές Εκτάκτων ΙΔΟΧ

130.000,00

+ 30.000,00

20.6054.01

Εργοδοτικές Εισφορές Εκτάκτων ΙΔΟΧ

37.000,00

+ 10.000,00

20.7325.01

Επέκταση-Μετατόπιση Δημοτικού Φωτισμού

0,00

+ 2.928,21

20.6234.01

Μίσθωμα Απορριμματοφόρων

0,00

+ 20.000,00

20.7135.07

Προμήθεια + Εγκατάσταση LED

0,00

+ 95.000,00

20.7135.08

Προμήθεια Μέσων Αποθήκευσης + Μεταφοράς

0,00

+ 24.000,00

 

 

 

+181.928,21

 ///

Ο Δήμαρχος-Πρόεδρος Συκιώτης Ιωάννης είπε ότι για την αναμόρφωση και τροποποίηση του Προϋπολογισμού πρέπει η ΟΕ να εισηγηθεί σχετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

///

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση από τα Μέλη της ΟΕ (δεν καταγράφτηκε, άρα δεν έγινε). Μόνο ο               κ.  Βούλγαρης εξέφρασε την άποψή του και είπε:

«Μεταφέρετε στο Αποθεματικό από την Υπηρεσία 20 - Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισµού τα παραπάτω ποσά (ως πίνακας μειώσεων). Κύριε Γάκη και κύριε Δήμαρχε σε αυτά τα ποσά που σήμερα µας λέτε ευθαρσώς και ανερυθρίαστα πως δεν θα χρησιμοποιηθεί όλο το ποσό και το μεταφέρετε στο Αποθεματικό, στηρίξατε την πρότασή σας για αύξηση των Δημοτικών Τελών  κατά 70% για τις κατοικίες και 100% για τα καταστήματα, παρά την επισήμανση τότε τη δική µας (της αντιπολίτευσης)  ότι τα ποσά που παρουσιάζετε είναι πλασματικά. Εξαπατήσατε µε αυτόν τον τρόπο το Δημοτικό Συμβούλιο και παραπλανήσατε την ελεγκτική αρχή της Αποκεντρωµένης Διοίκησης ώστε να ψηφιστεί και να εγκριθεί η υπερβολική αύξηση των Δημοτικών Τελών. Δαπάνες τις οποίες µας παρουσιάσατε για ην αύξηση των τελών ως υποχρεωτικές και ανελαστικές όπως οι αποδοχές εργατών, η σύμβαση της ανακύκλωσης και το αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος, τώρα πλεονάζουν και οδηγούνται στο Αποθεµατικό. Σήμερα µε αυτή την εισήγηση αναιρείτε το εαυτό σας και αποδεικνύεται πως η αύξηση των Δημοτικών Τελών ήταν παράνομη, καταχρηστική και πέρα από κάθε έννοια ανταποδοτικότητας. Σε κανέναν ∆ήμο της χώρας δεν αύξησαν τα τέλη για να βάλουν LED. Σε όλους τους Δήμους έλαβαν LED και μείωσαν τα τέλη. Για το λόγο αυτό καταψηφίζω στο σύνολο την αναμόρφωση και επιφυλάσσομαι για κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια».

///

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος-Δήμαρχος πρότεινε η ΟΕ να εισηγηθεί προς το Δημοτικό Συμβούλιο την 2η αναμόρφωση και τροποποίηση του Προϋπολογισμού και κάλεσε την ΟΕ να αποφασίσει.

Η ΟΕ αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου-Δημάρχου, είδε και τις διατάξεις του άρθρου 72 του ν. 3852/2010, καθώς και τα σχετικά έγγραφα, ύστερα από διαλογική συζήτηση (!!!)  

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι

Κατά πλειοψηφία πέντε (5) υπέρ και ενός (1) κατά ….  Αριθµ. Απόφασης: 9/93/2020

 *****

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Κυρίες και Κύριοι, Δημότες αυτού του τόπου,

η ομάδα που διοικεί το τόπο έχει τη λογική «είμαι πλειοψηφία και κάνω ό,τι γουστάρω». 

 Κουνάει με θράσος το δάχτυλο σε όσους ασκούν κριτική, και χωρίς στην ουσία να έχει παράγει ένα σπυρί έργο, κινείται σχεδόν ανεξέλεγκτα και επικίνδυνα πάνω στις πλάτες μας.

 Έχετε την εντύπωση αγαπητοί αεριτζήδες της οικονομικής επιτροπής ότι η παρασπονδίες σας δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ? 

19 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πανο βουλγαρη προχωρα σε ενσταση και παρε την αρχηγια της αντιπολιτευσης εσυ εν αναγκη. υπαρχει συνομωσια εναντιον των δημοτων . και μην ξανακανετε τη γκαφα να ψηφισετε προυπολογισμο εν συνολο μαζι με τις αυξησεις. μια αντιπολιτευση ψηφιζει προυπολογισμο μονο οταν περιεχει καλα μετρα για τους δημοτες η οταν απο μερια δημαρχιας γινεται υπερπροσπαθεια για το καλο του δημου η οταν ειναι νεοεκλεγμενη. δημητρη τσωμο με απογοητευσες ,οταν ο σκουφιας στη συνεδριαση των αυξησεων ελεγε αληθειες εσυ με το θεσμικο σου ρολο δεν τον υποστηριξες οπως οφειλες απλα ησουν θεατης . και ουτε εκανες ενσταση οπως οφειλες ,και ψηφισες προυπολογισμο αποσυροντας τη προταση σου που ηταν τεκμηριωμενη . εισαι τελειως απειρος φιλε . ηλιοπουλε το κκε γιατι δεν εκανε ενσταση στις αυξησεις ? μηπως στο 66 % της δημαρχιας πρεπει να προσθεσουμε το 6 % σας και να γινει 72 εναντι 28 του τσωμου ? φλωρακη κι εσυ απειρος εισαι ? ελεος ρε φιλε. δημοτες εχετε σκοπο να ξυπνησετε ?

Ανώνυμος είπε...

Τρεχάτε ποδαράκια μου στην ομάδα ΣΥΚΙΩΤΗ...
Και αυτός ο πολλά υποσχόμενος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ τι ρόλο παίζει ? Πρέπει να ξεκαθαρίσει. Είναι υπέρ των ΔΗΜΟΤΩΝ ή υπέρ αυτού που τον πληρώνει ? Α ρε Βασίλη, και συ τέκνον Βρούτε, μπλεγμένος στις "βρωμιές" του Συκιώτη ?>

Ανώνυμος είπε...

Aν υπηρχε λιγη πετσα στα Καμενα, οι αγ κων\τες σημερα δεν θα το παιζανε κλεφτες και αστυνομοι.
Αλλα ας οψεται η συντεχνια της παραλιας,και οι τοπικοι συνταξιολάγνοι της Ν.Δ.
Δεν απομενει παρα μονο να γινει ο επομενος Αριστερος , ο οποιος θα ονομασθει τιμης ενεκεν βεβαια, Δημαρχος... της μικρης Κούβας.
Ενα ομως δεν καταλαβαινω, οι οξυδερκεις υπαλληλοι του Δημου ειναι ερασιτεχνες;Δεν εχουν ευθυνη για την εισηγηση της υπερμετρης αντλησης ανταποδοτικων τελων απο το υστερημα των δημοτων;
Επιτελους, αυτο το μαρτυριο της ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ολων αυτων που ασχολουνται με το 'μαγαζι' που ελεγε και ο συριζαιος Ν.Παππας για να τελειωσει πρεπει να μην μαζευει τις μυγες,και για να γινει αυτο πρεπει να μην εχει το γαλα,και για να γινει αυτο πρεπει να ειναι θεσμος ΕΠΟΠΤΗ και οχι παικτη και για να γινει αυτο πρεπει να φυγει ο κορονοιος με τον κωδικο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

τι ακριβώς θες να πείς 4:17? το να θες αναμόρφωση σε π/υ στους εν λόγω κωδικούς, τόσο γρήγορα, ύστερα από τη προσφυγή που απορρίφθηκε από την ΑΔΘΣΤΕ και ενώ εκκρεμεί η απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 θες να μας πεις πως χαρακτηρίζεται???εεεεεε????

Ανώνυμος είπε...

Η ενσταση του Μ Ε Γ Α οικονομολογου απορριφτηκε και απο την επιτροπη του αρθρου 152.
Γατακια ε γατακια

Ανώνυμος είπε...

Τσωμε η ομάδα σου βάλλεται από παντού. Αρχιζει κ μπάζει. Γιατρέ φουλ επίθεση.

Ανώνυμος είπε...

Πες μας και την απόφαση απόρριψης από το 152..μη τη κρατάς κρυφή...

Ανώνυμος είπε...

5:32 μ.μ., Ιουνίου 24, 2020, εάν υπήρχε απορριπτική απόφαση θα την είχε βγάλει στον μπλογκ, ο οικονομολόγος Γ. Σκούφιας, βάζοντας μπροστά το........ πολιτικό σύστημα, άρα δεν έχει εκδικαστεί ακόμα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε 4,17 μην κανεις το λαθος και χωριζεις το δημο σε δυο κομματια τα καμενα β κεντρο και μωλοαγιος περιφερεια. ειμαστε ολοι ισοτιμοι δημοτες ακομα και τα μικρα χωρια. κανεις δε θελει να παιξει κλεφτοαστυνομους ,τη λογικη θελουμε να μην κλεισουνε τα μαγαζια, που δεν μπορουνε να πληρωνουνε το ρευμα στην ωρα του και ειναι παντα χρεωμενοι 1000 ευρω με δημοτικα τελη 20 ε το μηνα ,αρα φαντασου με 40 ε το μηνα τι δυσκολιες τους προκαλεις . την οικονομικη πολιτικη και στρατηγικη του δημου την κανει ο δηρχος με τους αντδρχους και τους δημσυμβουλους που εχουν ορεξη να προσφερουν οχι οι δημ υπαλληλοι σε οποιο ποστο. αυτοι συμβουλευουν για το νομιμο εισηγουνται αλλα δεν αποφασιζουν . και σπανια κοντραρουν το δρχο. εγω ειχα απο το 2007 εως το 2010 το πετροπουλο παντα κοντρα γιατι ετσι ηθελε να διοικησει ο ψαθας ,ακομα και στα οικολογικα μου ειχε πει οτι δεν αξιζει να κανεις ανακυκλωση . και μετα ηρθε το 2014 σαν υποψηφιος δρχος να μου πει αυτα που του ελεγα εγω τοσα χρονια . και η τυχη τα εφερε ετσι που τον ψηφισα αναγκαστικα και στη συγκεντρωση του ημουν εγω ο αδερφος μου και αλλοι 10 . εσυ που πανηγυριζεις για τις αυξησεις χρειαζεσαι ψυχιατρο

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

4.57 μμ,
Ο Κρατισμος ειναι συστημικη Παθογενεια ναι η οχι ;
Περιλαμβανει συναδελφικη αλληλοκαλυψη υπηρεσιων ;
Εχει οικονομικο υπολογισμο με επιδιωκομενο στοχο το κοστος-αποτελεσμα η την μοιρασια;
Υπαρχει δικαιοδοτικο οργανο που ειναι ανεξαρτητο,αφου και η Δικαιοσυνη δεν ειναι ανεξαρτητη,αλλα καθοριζει ανηθικα και ιδιοτελως τι θα παρουν και οι ιδιοι
[αποφασεις αναδρομικων κλπ];
Εχει δικα του χρηματα ή διαχειριζεται εξ ολοκληρου χρηματα των αλλων [ φοροι παραγωγης ιδιωτικου τομεα ;
Υπαρχει κρατικη δομη που δεν εχει υπερβαση δαπανων;
Αν λοιπον ολα αυτα δεν ειναι παθογενή,τοτε γιατι ο Δημος να διαφερει στην πραξη αφου ειναι ΝΠΔΔ ,επειδη υπαρχουν ενας δυο δον κιχωτες που τα καταγγελουν,με την ηθικη τους βεβαια να ειναι αλα καρτ,διοτι βλεπουν την μικρη εικονα στον Δημο ενω την μεγαλη με το πελατειακο κρατος το παραβλεπουν αν δεν το υποστηριζουν.
Αφησε λοιπον την κριτικη ανωνυμε και βαλε τουλαχιστον ονομα για να κρινουμε ,αν οντως δικαιουσαι δια να ομιλεις οπως ελεγε και ο αληστου μνημης Κουτσογιωργας.
Οσον αφορα για τον Δημο στα Καμενα υπαρχει οντως ηθικο θεμα [κατ αρχην] στην αυξηση των τελων,και οχι στην μεθοδολογια της οποιας η εργαλειοποιηση καλυπτεται.
Ηθικα Υπευθυνοι της καταστασης ειναι μονο οι κεντροδεξιοι συνεργατες της διοικησης [προκειται για συρφετο προσωπικων επιδιωξεων]και παντως οχι φιλελευθεροι.
Για δε τους αλλους [οχι ολοι] οσο μπορεις να καταλογισεις ευθυνη σε ενα παιδι 5 ετων για την απαντηση στο ερωτημα "-Οτι το εργασιακο ζητημα λυνεται με την θεσπιση Νομου περι αναγκαστικης χρησιμοποιησης για εργασια του ενος χεριού,μονο,,ωστε να ειναι δυνατη η προσληψη ανεργων για να καλυφθει και το αλλο χερι",τοσο ευθυνη μπορεις να καταλογισεις και στους αριστερους δικαιωματιστες για τα κοινα του τοπου.



Ανώνυμος είπε...

ανίατη η ασθένεια του κηφηνείου....

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς για τον σκούφια τον Γιάννη το φερέφωνο του τσωμου όπου ο Τσωμος δια του Βούλγαρη Ακύρωσε τις παιδικές χαρές κ σχεδόν όλους τους διαγωνισμούς του Δημάρχου. Τι ειναι ολα αυτα ρε κάφροι του Μώλου;

Ανώνυμος είπε...

6:55 μ.μ., είπαμε να λέμε καμιά μακακία για να περνά η ώρα αλλά ο σκούφιας φερέφωνο του τσώμου ούτε σαν ανέκδοτο δε κολάει.

Ανώνυμος είπε...

Όταν διάβασα την αιτιολογία της καταψήφισης του Βούλγαρη, επειδή είναι δουλεμένη ποικιλοτρόπως , περίμενα ότι θα γίνει κάποιος διάλογος από Δήμαρχο , έτσι ώστε να καταγράφει στην απόφαση. Την πέρασαν στο ντουκο.
Όμως όταν θα ρθει στο ΔΣ η επικύρωσης της απόφασης, τότε Δήμαρχε θα πρέπει να έχεις εμπεριστατωμένη απάντηση και ΟΧΙ κραυγές.
Αυτό ζητάμε ως δημότες από εσάς.

Πάντως Πάνο, για να βάλεις φωτιστικά λεντ , πρέπει να τα αγοράσεις πρώτα, να τα εγκαταστήσεις για να έχεις όφελος από την μείωση της κατανάλωσης και μεταγενεστερα θα βγει και η μείωση τελών, εάν δεν έβαζες λεντ αλλά τα κλασικά τότε δεν θαχες μείωση κατανάλωσης μόνο δαπάνη προμήθειας και άρα τα ίδια τέλη. (κάνω λάθος;)

ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται να γίνει διάλογος στο ΔΣ γιατί το συμβούλιο είναι δια περιφοράς θα γράψουν τις αντιρήσεις οι τσωμέοι θα τους γράψουμε κανονικά... εμείς και άντε γειά.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε τσωμεοι δεν απαντάτε τώρα; Μούγκα στη στρούγκα;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΣ . ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ...ΖΟΥΜΗ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ∆ΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 29-6-2020 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.
4.204/24-6-2020 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ∆ΡΙΑΣΗΣ
(Άρθρο 67 του Ν.3852/10 όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018)
1. Έγκριση πρακτικών προηγούµενων συνεδριάσεων ∆ηµοτικού Συµβουλίου ∆ήµου Καµένων
Βούρλων
2. Τροποποίηση Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας ∆ήµου Καµένων Βούρλων Ν.
Φθιώτιδας
3. Κατανοµή Β΄ δόσης της Τακτικής Επιχορήγησης έτους 2020 στις Σχολικές Επιτροπές
Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης του ∆ήµου Καµένων Βούρλων
4. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων 1ου τριµήνου έτους 2020
5. 2η Αναµόρφωση και τροποποίηση του προϋπολογισµού, του Ετήσιου Σχεδίου ∆ράσης και του
Τεχνικού Προγράµµατος έτους 2020
6. Μεταβίβαση του δικαιώµατος της απλής χρήσης αιγιαλού σε τρίτους µε σύναψη µισθωτικής
σχέσης για το έτος 2020
7. Λήψη απόφασης για την εκµίσθωση µε πλειοδοτική δηµοπρασία καλλιεργήσιµης γης στην
Αγία Τριάδα
8. Λήψη απόφασης για εκµίσθωση µε πλειοδοτική δηµοπρασία καλλιεργήσιµης γης στη θέση
ΣΤΡΩΜΑΤΑ Μώλου
9. Αποδοχή της αριθµ. πρωτ. 24016/15-4-2020 απόφασης Υπουργείου Εσωτερικών περί
Ένταξης Πράξης του ∆ήµου Καµένων βούρλων στο πρόγραµµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ» στο
πλαίσιο της πρόσκληση IV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών
εγκαταστάσεων των ∆ήµων»
10. Εξέτασης αίτησης ΟΤΕ Α.Ε. περί χορήγησης άδειας εκσκαφής
11. Απαγόρευση στάθµευσης την Κοινότητα Αγίου Σεραφείµ
12. Έγκριση οριστικής µελέτης για την εκτέλεση της σύµβασης προµήθειας µε τίτλο «Προµήθεια
Συστήµατος Βελτίωσης, Εκσυγχρονισµού και Ελέγχου ∆ιαρροών ∆ικτύων Ύδρευσης ∆ήµου
Καµένων Βούρλων»
13. Έγκριση 4ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ης Συµπληρωµατικής σύµβασης του έργου
«Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Καµένων Βούρλων»
14. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου
«Κατασκευή αγωγών εξωτερικού υδραγωγείου Τ.Κ. Αγίου Χαραλάµπους»
15. Αποδοχή θέσης για την εγκατάσταση Κινητού Σταθµού Μεταφόρτωσης Απορριµµάτων
(Σ.Μ.Α.) στην Κοινότητα Κόµνηνας ∆.Ε. Μώλου
16. Μεταφορά ενταγµένων έργων του ∆ήµου Καµένων Βούρλων από το πρόγραµµα
«ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι» στο πρόγραµµα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»
Οι φάκελοι των θεµάτων θα βρίσκονται στο γραφείο της Προέδρου του ∆ηµοτικού
Συµβουλίου κας Μπήτα Γεωργίας, προς ενηµέρωση των Συµβούλων

Ανώνυμος είπε...

Βρε συκιωτακι 9.26 και 4.11 να σου πιανει τον ποπο ο πιπιλας, και εσυ να τα βαζεις με τον τσωμο που σου το λεει, δεν εχει λογικη εκτος και αν σ' αρέσει. Έτσι είναι ?

Ανώνυμος είπε...

NA XAIPOΣAΣTE THN ΔHMOTIKH APXH....!AΛΛH MIA AYΘEPEΣIA ΣTO ΔHMO..... ΔHMOTΙKO ΣYMBOYΛIO ΔIA AΛΛHΛOΓPAΦIAΣ... MΠPABO ΣTON ΔHMAPXO ΠOY EXEI ΛYΣEI OΛA TA TYXON ΠPOBΛHMATA TOY ΔHMOY..... KAI ΠAΛI MΠPABO ΔHMAPXE ΠOY EXETE KATAKΛYΣEI TO ΔHMOKPATIKO ΔIKAIΩMA TOY KAΘE ΔHMOTIKOY ΣYMBOYΛOY..........ΣYΓXAPHTHPIA ΣTHN KYP ΠPOEΔPO MΠHTA ΓEΩPΓIA ΓIA TO ΠPAΞΙKOΠΗMA ΦΙMΩΣHΣ TΩN ΔHMOTIKΩN ΣYMBOYΛΩN..... KA MΠHTA Γ. EIΣTE NOMIKOΣ.... TI ΦOBAΣTE ΣYKIΩTH KAI MΠHTA KAI AYΘEPETΕΙTE