19 Ιουνίου 2020

Μώλος - Προφυλακίστηκε η 46χρονη με την υδροπονική καλλιέργεια χασίς

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

 
Τα ευρήματα στο υπόγειο του σπιτιού είχαν εντυπωσιάσει ακόμη και αυτούς τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας… Το δρόμο για τις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού πήρε η 46χρονη που συνελήφθη την Δευτέρα 15 Ιουνίου, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
 
Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/6) ολοκληρώθηκε η απολογία της στην Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη των οποίων, κρίθηκε προφυλακιστέα.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η 46χρονη αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση κατονομάζοντας κάποιον «Ηλία» ως τον άνθρωπο που είχε την εποπτεία της πραγματικά ξεχωριστής εγκατάστασης υδροπονίας, που όπως είχαμε γράψει είχε εντυπωσιάσει ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς. Δυστυχώς για εκείνη όμως δεν έδωσε κάποιο άλλο στοιχείο που θα υποστήριζε τους ισχυρισμούς της και για αυτό θα οδηγηθεί στη Φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
 
Θυμίζουμε ότι στο υπόγειο του σπιτιού στο Μώλο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 117 δενδρύλλια τα οποία καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονίας, χρησιμοποιώντας πλούσιο εξοπλισμό, μεταξύ των οποίων και δεξαμενή χωρητικότητας ενός τόνου για την εξασφάλιση του ποτίσματος. Κατασχέθηκαν επίσης όπλα, σφαίρες, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ.
 
lamiareport.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο εθελοντισμος οταν ειναι αδολος ειναι επιθυμητος,οταν δεν εχει σπερμα κομματικο ειναι
καθαρος,οταν δεν υποκρυπτει επιχορηγουμενες ΜΚΟ ειναι τιμιος,οταν τα μικροεξοδα καλυπτονται απο συνεισφορα των μελων ειναι επαινετος?
Η προσκληση απευθυνεται σε μια τοπικη κοινωνια οπως των Καμενων Βουρλων,συντεταγμενη ασφαλως δια νομων,αλλα κυριως με κοινωνικη συνοχη αβεβαιη.
Εκεινοι που εργαζονται και τις κυριακες ακομη για τον επιουσιο,εχουν τα δικα τους προβληματα,ειναι ο ιδιωτικος χωρος που πληττεται απο υην εξαναγκστικη βια { κυριως φορολογικη] του κρατους με σκοπο την αναδιανομη.
Εκει δεν υπαρχει πλεον σκεψη για εθελοντισμο π.χ,καθαρισμα παραλιας ,αλλα η επιβιωση.
Οι 'λαθρεπιβατες' στην αμαξοστοιχια της πραγματικης οικονομιας ειναι αυτοι που πραγματι θα μπορουσαν να συνδραμουν στον εθελοντισμο, ως εξαιρετικα ευνοημενοι αλλα και ελευθερου χρονου.
Παντως κοινωνικη συνοχη δεν μπορει να υπαρξει υπο αυτες τις πολιτικες συνθηκες,ας δωσει λοιπον παρον στο καλεσμα η κατηγορια αυτη των δημοτων μεταξυ αυτων και κατ εξαιρεση ο κ. Σταικουρας, ΜΕΓΑΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι καλό έχετε ακούσει για τον Μώλο;