11 Ιουνίου 2020

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ COVID 19

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Καμμενα Βούρλα 3μερο Αγιου πνεύματος.

περιμενετε να δουμε τι θα μας ξημερωσει σε καμια δεκαρια μερες και μετα θα χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο.
ξεχυθηκαν ολοι στους δρομους χωρις καμια προφύλαξη.

οι δε επιχειρηματιες (καφε, beach bar, εστιαση κλπ κλπ.) δεν αναπροσαρμοσαν τα τραπεζια τους οπως θα επρεπε.
σε ολα τα μαγαζια ηταν ο ενας επανω στον αλλον, τοσο στους εξωτερικους οσο και στους εσωτερικους τα βραδια.

στον βωμο της αρπαχτης σημερα. ποιος νοιαζεται για το αυριο ???
δεν ειμαστε μακρια απο γενικο lock down στα Καμενα Βουρλα. ομως επρεπε να κονομισουμε παιδια.

<< θα ξαναρθω ζηκο >> και ο νοων νοειτο......

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα Αστυνομίας;
Είναι θέμα Καταστηματαρχών;
Είναι θέμα πελατών;
Είναι θέμα θρησκόληπτων;
Όλα αυτά είναι και η ασθμαινουσα κοινωνική αλληλεγγύη που δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

και η ....συνοχη ,συνταξιολαγνοι θεοκρατες μεταβυζαντινοι

Ανώνυμος είπε...

Βρε ξεφτιλα ανωνυμε καραγκιοζη μενουμεσπιτακη πήρες μετρο και μετραγες τις αποστάσεις?
Αν δεν θες να κολλήσεις κορονοϊο (αλήθεια ο Η1Ν1 τι είναι?) ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ μεχρι να ψοφήσεις! Φιλικά πάντα!

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ 10,43 είσαι ανώριμος και επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο και την δημόσια υγεία. Οι νόμοι και οι οδηγίες της Πολιτική Προστασίας, ειδικά σε περιόδους υγειονομικών κρίσεων, πρέπει να ακολουθούνται απαρέγκλιτα. Λυπάμαι που στην περιοχή μας έχουμε τόσα καμένα χαρτιά σαν εσένα. Μου θυμίζεις την δημοσιογράφο στην Θεσσαλονίκη που την βάλανε στο τρελάδικο.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην αναρωτιέστε ποιος είναι αρμόδιος για το θεμα:
Αρμόδιες αρχές ελέγχου και επιβολής κυρώσεων
1. α) Αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας για τη διενέργεια ελέγχων, τη διαπίστωση των παραβάσεων και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων είναι, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), οι Υγειονομικές Υπηρεσίες των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, η Ελληνική Αστυνομία, η Δημοτική Αστυνομία και οι Λιμενικές Αρχές στην περιοχή ευθύνης τους, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, καθώς και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (Ε.Α.Δ.) του άρθρου 82 του ν. 4622/2019 (Α’ 133).
β) Όργανα ελέγχου αποτελούν οι επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε., τα αρμόδια υγειονομικά όργανα των Υγειονομικών Υπηρεσιών των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, το ένστολο προσωπικό των Λιμενικών Αρχών, οι ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, καθώς και οι επιθεωρητές-ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ.).

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:00 π.μ. το θέμα είναι ότι αδυνατούν να καταλάβουν κάποια πράγματα. Εγώ σου λέω άντε και πιστεύουν ότι ο κωρωνοιός δεν υπάρχει ή δεν κολάει. Αντε και σκέφτονται ότι εδώ δε θα τους ελέγξει κανένας. Δικαίωμά τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η πλειοψηφία φοβάται. Πες ότι γίνεται μια στραβή και βρίσκεται ένα κρούσμα. Δε θα μας βάλουν σε καραντίνα για ένα κρούσμα. Αλλά πόσοι θα έρθουν μετά σε μια πόλη που έχει κρούσμα και συνωστισμό ταυτόχρονα; ήδη στη Λαμία και την Ατάλαντη υπάρχει θέμα. Θα έρθει ο Αθηναίος ΣΚ που βλέπει στην τηλεόραση τα κρούσματα της Λαμίας και θα δει ότι είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Θα ξαναέρθει; το ίδιο και ο Λαμιώτης κλπ. Στις μεγάλες πόλεις που έχουν χιλιάδες ή εκατομμύρια κατοίκους αν δεν πάει ο ένας θα πάει ο άλλος. Εδώ περιμένουμε τον τουρίστα. Μια φήμη να κυκλοφορήσει ότι υπάρχει συνωστισμός και κρούσματα στην περιοχή, θα κυνηγάμε τον τουρίστα με το καλάμι. Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό, κακό του κεφαλιού τους.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε των 12.30 δεν ειναι δικαιωμα τους η διασπορα επικινδυνων αποψεων οτι δεν υπαρχει , δεν κολλαει κλπ που παρασυρει και αλλους στον ολεθρο ολων μας .Στην δημοκρατια κανουν κουμαντο οι πλειοψηφιες = η κυβερνηση και κακως που δεν εχουν βαλει χερι στον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ που διαδιδει συνομωσιολογιες οτι δεν ειναι τοσο σοβαρος ιος κλπ. Η αστυνομια ειναι πολυ χαλαρη σε ολη την Ελλαδα , δεν μπορουσε ο αστυνομικος του αεροδρομιου να υποπτευθει οτι ενας 28χρονος δε θα τηρουσε τη καραντινα 15 μερες και να δωσει σημα στη Λαμια να τον επιτηρουν ? Ηταν τοσο δυσκολο ?

Ανώνυμος είπε...

@@ 11.00 και 12.30 τι το ψάχνεται. Πάντα το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι.
Στο άρθρο "Καθαρές οι παραλίες στα Καμένα Βούρλα" στις 9:04 π.μ., Ιουνίου 08, 2020 απευθυνόμενος στον α/δ κ. Παπαγρηγορίου είχα σχολιάσει: ''
… Επίσης δεν ξέρω αν είναι δική σου αρμοδιότητα ή της αστυνομίας ή του λιμενικού αλλά στο blomm ο ένας ήταν πάνω στον άλλον και ο covid-19 δεν έχει αποσυρθεί. Αν βρεθεί κάποιο κρούσμα πάει στο διάολο η καλοκαιρινή σεζόν για όλη τη περιοχή. Επίσης κάποιες συστάσεις στον συνάδελφό σου Αντύπα διότι και εκεί παρατηρείται συνωστισμός. Όταν πας με μιας να βγάλεις τα χαμένα της κλεισούρας μπορεί να τα χάσεις όλα. Και μαζί με αυτούς και όλοι εμείς οι «δευτεροκλασάτοι» επιχειρηματίες, λόγω brand name… Άλλο bloom + mythos και άλλο …''

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media έγινε αιτία ο δήμαρχος Γλυφάδας να βάλει δίμηνο λουκέτο σε μαγαζί και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Αν τώρα εγώ αναρτήσω τα video που τράβηξε η φίλη μου από τον Μύθο του Σαββάτου και της Κυριακής που πέρασε τι θα κάνει ο δικός μας δήμαρχος. Θα βάλει λουκέτο στο μαγαζί του αντιδημάρχου του ?

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος με τίποτα. Αλλά άλλες αρμόδιες υπηρεσίες ίσως. Αρκεί να μην είναι της περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.Αυτος-οι που βγάζουν αποφάσεις λαϊκών δικαστηριων για λουκέτα κλπ θα πρέπει πρωτα να
μας εξηγήσουν τα εξης.
1.Αν πληρώνουν και τι φόρους (άμεσους);
2.Ποια είναι η παρουσία τους στην διαμόρφωση μιας κουλτούρας(αυτήν που θέλουν) στην πόλη.
3.Σε ποια συλλογικότητα
είναι ενταγμένοι(δειγμα γμ μετρου της κοινωνικής ευαισθησιας και αλληλεγγυης).
Έτσι αφού φυσικά θα θέσουν τις αρετές αυτές στην δημόσια κριτική δικαιουνται ( όπως το κάνουν κάποιοι επώνυμα),να θέτουν τον προβληματισμό τους ηθικά τουλάχιστον.
Στην ενάντια περίπτωση
μονο περί " κυνών"
ειναι ικανοί δια να να ομιλουν.
.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 11:09 μμ - 11/6/20 λές "Ο δήμαρχος με τίποτα. Αλλά άλλες αρμόδιες υπηρεσίες ίσως. Αρκεί να μην είναι της περιοχής" Τι υπονοεις? Οτι ο Δημαρχος ή η Αστυνομια διαπλεκονται?

Ανώνυμος είπε...

εχω εξοχικο από το 1974 στα καμενα βουρλα.στο τριημερο ηταν ολοι απαράδεκτοι!επαιζε ο ολυμπιακος και ο ένας ηταν πανω στον άλλο.κανενας δεν εκανε απολυμανση όταν αλλαζε το τραπεζι με καινουργιο πελατη.πουθενα μασκες.τα τραπεζια κολλητα.ολοι στον κοσμο τους.αλλος πλανήτης τα καμενα βουρλα!και τωρα νομιζουν ότι δεν θα υπαρξουν καταγγελιες στην τουριστικη περιοδο.οτι ο κοσμος θα δεχτει τον κινδυνο όταν η φθιωτιδα είναι στο κοκκινο.καλα ονειρευτητε..

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και όχι. Εννοώ ότι μπορεί κάποιοι να πέσουν να τους φάνε. Ενώ αν οι κυρώσεις, αν υπάρχει όντως παράπτωμα, επιβληθούν από υπηρεσίες άλλης περιοχής θα είναι και πιο μικρά τα περιθώρια αντίδρασης. Αλήθεια. Αν ο δήμαρχος εδώ ή η αστυνομία ή οποιοσδήποτε άλλος αποφάσιζε να κλείσει ένα, δύο ή τρία μαγαζιά θα τους υποστηρίζαμε; ή θα άρχιζαν οι κατηγορίες και η κατακραυγή αριστερά δεξιά;

Ανώνυμος είπε...

Ίσως ο covid-19 είναι η ευκαιρία να μπουν κανόνες στη mafia της παραλιακής. Εμείς οι μη επαγγελματίες έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα να καταγγείλουμε την μη συμμόρφωση τους με όσα το υπουργείο είπε για τη λειτουργία τους. Τραβήξτε video, είναι αποδεικτικό στοιχείο. Είναι η ευκαιρία να τους πούμε οτι αυτή η πόλη είναι και δική μας.

Ανώνυμος είπε...

Η Κολομβιανή μαφία της παραλιακής έχει νόμιμη προστασία από την αστυνομία διότι είναι τζάμπα ο καφές.Ο Δήμος είναι υπερψηφισμενος με τους διάφορες περίεργες που βάλανε στο συνδιασμο.Τα κουμπάρια τους τραπεζωνουν στις
επετείους γνωριμίας με τις ξεμπλέτσωτες ξανθές.Ο σύλλογος τους
είναι για να φωναζει τα μέλη να ακούσουν κανένα Σταϊκούρα.Αστα βραστά.

Ανώνυμος είπε...

Η Μαφία των κουτσομποληδων, ακαματηδων, τεμπελχαναδων, κριτικαριων των Καμένων Βούρλων καλά κρατεί. Ο φασισμός σας δεν θα περάσει σουργελα.
Ο Παραλιακος

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι τι μίσος είναι αυτό; Ο πιο παραγωγικός τομέας στην πόλη να γινεται στόχος.Αντί να λένε ότι η πιθανη ζημιά ενός επαγγελματία δεν φορτωνεται σε άλλον,υπερασπίζονται όλο το τεμπελαριο που κάθεται και τα ξύνει.ουστ κοπριτες.

Ανώνυμος είπε...

ο πιο παραγωγικός τομέας θα πρέπει να καταλάβει και τους άλλους που τους ενοχλούν:
1. οι ΄΄επεκτάσεις΄΄ τραπεζιών προς το πεζοδρόμιο στη παραλιακή.
2. η αλγεινή εικόνα των δεκαδων πινακίδων μαγαζιών από πάνω και από κάτω από το δρόμο.
3. 8 και 9 ευρώ κοκτέιλ.
4. καρέκλες και άλλα εμπόδια παρκαρίσματος λόγω ζορίσματος καταστηματαρχών.
5. η μη ύπαρξη δρόμου πλέον αμιγώς παραλιακά από φαλαρέικα προς αττική.
6. το ότι θέλετε και κατασκευές στο μη αδειοδοτημένο κομμάτι από τη κτηματική.
να πούμε και άλλα???

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πολύ δίκιο φίλε 6.15μμ.Υπαρχουν και άλλα,κυρίως ο αθέμιτος ανταγωνισμός (και μεταξύ τους)και η απέλπιδα προσπάθεια του μικρό ξενοδόχου(λ.χ. κ. θ. Ντελή που επένδυσε πρόσφατα 200 χιναρια στο Γ'κατηγορια ξενοδοχείο του και δεν
μπορεί να έχει στην τιμή δωματιου ανταπόδοση ανάλογη) ,επειδή οι καταστηματάρχες,οι ιδιοκτήτες τους,και τα αλλοδαπα γκαρσονια δεν εννοούν να καταλάβουν ότι ο χώρος της αιγιαλιτιδας ζωνης,χειμερινού κύμα,ζώνη δημου-κτηματικης ανήκει σε όλους.Φυσικα ο Δήμος κάνει ότι δεν βλέπει η κτηματική δεν μπορεί να κάνει σύμβαση πάνω στο κυμα,αλλά βρήκε τρόπο με ετήσιο επαναλαμβανόμενο πρόστιμο αποβολής(ανεφάρμοστο),ο Σύλλογος ενεργών δημοτών περιμένει γραπτη διαμαρτυρία και αίτηση για να κινηθεί και το σωματείο τους είναι ο αερόσακος για να απορροφά τους κραδασμούς.Εδω θα έπρεπε η αντιπολίτευση να επικεντρώσει την προσοχή της και όχι αν ο δήμαρχος στο ιατρείο του έχει εγγραφές αποδείξεων είσπραξης.Το θέμα μαζί με την ανάπλαση που όλο έρχεται και όλο μένει από λάστιχο,είναι πολύ σοβαρό για όλη την περιοχη ,για να μπορεί να το καταλαβαίνει οποιοσδηποτε νομίζει ότι κάτι ψελλίζει διαμαρτυρομενος για τα δικαιώματα της
Πιτσιλωτης κουκουβαγιας.

Ανώνυμος είπε...

Για εσάς που διαμαρτυρεστε για τις ακριβες τιμές και τα τραπεζοκαθίσματα να πάτε βόλτα στην Αρκιτσα για σουβλακια φτωχομπινεδες. Τζαμπατζηδες ξερολες.