26 Ιουνίου 2020

Προσφυγή για εξαπάτηση του Δημοτικού Συμβουλίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Του Γιάννη Σκούφια – 25/6/2020

Δεν μπορώ να ξέρω αν ο ανώνυμος σχολιαστής 9.26 – 24/6/20 είναι Διοικητικός Σύμβουλος αλλά με το λιτό σχόλιό του είπε τι πραγματικά συμβαίνει στο Δήμο μας επι εποχής Συκιώτη.
Είπε : «Στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα γράψουν τις αντιρρήσεις οι ‘τσωμέοι’, θα τους γράψουμε κανονικά εμείς και … άντε γεια». Δηλαδή με άλλα λόγια είπε: «είμαστε πλειοψηφία και κάνουμε ότι γουστάρουμε».

Έτσι σκέφτονται και ενεργούν, φίλοι αναγνώστες και σχολιαστές τα μέλη της διοικούσας ομάδας του Δήμου.
Για ακόμα μια φορά τα γεγονότα ήρθαν να υποστηρίξουν ότι η διοικούσα ομάδα του δήμου - Συκιώτης – Κοντοπάνος – Τριανταφύλλης – Κριτσόβας – Παπαναγιώτου και Παταργιάς - στην καλύτερη περίπτωση είναι σκιτζήδες και αλμπάνηδες και στη χειρότερη περίπτωση αλαζόνες που κινούνται ανεξέλεγκτα.

Επί του θέματος τώρα.
Διαβάζοντας τη τοποθέτηση του κ. Βούλγαρη από το πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής, 2 σημεία μου έκαναν κλικ.
[1] Εξαπατήσατε µε αυτόν τον τρόπο το Δημοτικό Συμβούλιο και παραπλανήσατε την ελεγκτική αρχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ώστε να ψηφιστεί και να εγκριθεί η υπερβολική αύξηση των Δημοτικών Τελών
[2] Σήμερα µε αυτή την εισήγηση αναιρείτε το εαυτό σας και αποδεικνύεται πως η αύξηση των Δημοτικών Τελών ήταν παράνομη, καταχρηστική και πέρα από κάθε έννοια ανταποδοτικότητας.

Αν ο κ. Βούλγαρης (δηλ. η Αντιπολίτευση) τα εννοεί αυτά και δεν τα είπε απλά για να γραφούν στα πρακτικά, να τα διαβάσουμε εμείς και να πούμε ‘‘είδες η αντιπολίτευση καλά τα είπε’’, τότε ο μόνος δρόμος είναι η προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση όχι για την υπερβολική αύξηση των Δημοτικών Τελών (αυτό είναι μεν ζωτικής φύσεως θέμα αλλά στη προκειμένη περίπτωση δευτερεύον) αλλά για θέμα Δημοκρατίας, «Eξαπάτηση των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου».
Οι λόγοι εξαπάτησης προκύπτουν από τη σύγκριση των εισηγήσεων των οικονομικών παραγόντων που έχουν καταγραφεί στα 2 πρακτικά. Τότε, 11/2/20, παρουσίασαν μια εισήγηση με την οποία κατηγορηματικά δήλωναν ότι τα ποσά των δαπανών είναι επαρκώς τεκμηριωμένα … ενώ σήμερα 22/6/20 δηλώνουν ότι … δεν θα χρησιμοποιηθούν όλα τα ποσά.
Και τότε ήξεραν ότι τα ποσά είναι πλασματικά, αλλά με θέρμη τα υποστήριζαν.
Έτσι δεν είναι κκ Γάκη και Γιανουλάκη ;
Έτσι δεν είναι κ. Καραγκιόζολου, που και τότε ήσουν άτυπος Οικονομικός Σύμβουλος ;

Κάθε άλλη ενέργεια ή μη ενέργεια θα καταλογιστεί ως συμπαιγνία στις πλάτες των δημοτών.
Ιδού η Ρόδος ….

---------------------

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακομα φορα ο οικονομολογος δειχνει οτι εχει τσαγανο. Και επωνυμα γραφει και επωνυμους καταγγελλει της συμπολιτευσης και τα ριχνει και στην αντιπολιτευση. Και δεν χαριζεται ουτε στους υπαλληλους αλλα ουτε και στον οικονομικο συμβουλο.
Αναρωτιεμαι εχει καποιος απο τους ανωτερω τα θαρρος να τον αντικρουσει επωνυμα ή ειναι ολοι τους θρασυδειλοι και θα κρυφτουν πισω απο ανωνυμους σχολιασμους ?

Ανώνυμος είπε...

ΠAΠANAΓIΩTOY O ΣOYΠEP ΔHMOKPATHΣ ...... MΠHKEΣ KI ΣY ΣTO TIM TOY ΦAΣIΣMOY. ΓIA NA ΓINEIΣ ANTIΔHMAPXOΣ. NA ΔIOPIΣEIΣ THN NHΦH ΣOY..... BΛEΠΩ NA NOIAZEΣAI ΓIA THN ΛOYTPOΠOΛH.... NA ΣE PΩTHΣΩ ΛOYTPA EXOYME ΣTHN ΠOΛH MAΣ ΞEΠOYΛHΣE TA ΠANTA ΓIA KOPΔΩNEΣAI ΔHΠΛA ΣTON ΠIΠIΛA HΘEΛEΣ KAI ΔHMAPXIA.....

Ανώνυμος είπε...

Υδροπλανα . Αυτα θα φερουν το μελλον στο τοπο. Ετσι δηλωσε στις εκλογες ο Δημαρχος . Περιβαντολλογικη μελετη ..δεν μας λετε και σε εμας ποιες οι επιπτωσεις .στο τοπο απο τα υδροπλανα , εκτος απο τα προβληματα που θα δημιουργησει ;; Ξεκινά άμεσα η κατασκευή του υδατοδρομίου στην Τήνο και η ολοκλήρωση τοποθετείται εντός του επόμενου διμήνου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς στην Λίμνη Πλαστήρα και συζητήθηκε πού θα πρέπει να χωροθετηθεί το υδατοδρόμιο και το υδατινο πεδίο, ξεκινά η αδειοδότηση στη Λίμνη Ιωαννίνων για την οποία ολοκληρώθηκε η χωροθέτηση και επίκειται συνάντηση για την Λίμνη Καστοριάς. Επιπρόσθετα ξεκινά η αδειοδότηση στην Κυλλήνη και η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για την Λίμνη Καιάφα. Την ίδια ώρα προχωράει η περιβαλλοντική αδειοδότηση στον Άγιο Κωνσταντίνο και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή της Σκύρου, ενώ σε αναμονή βρίσκεται η εταιρεία για τον διαγωνισμό για τα υπόλοιπα υδατοδρόμια του Ιονίου, δηλαδή Κεφαλονίας, Ζακύνθου, Ιθάκης, Λευκάδας και Μεγανησίου Τέλος, ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση της περιβαλλοντικής μελέτης για τα υδατοδρόμια του Νοτίου Αιγαίου και προχωρούν οι διαδικασίες για τα 5 που ανήκουν στον Οργανισμό Λιμένων Ευβοίας. Ωστόσο κολλημένες βρίσκονται εδώ και ένα χρόνο οι διαδικασίες για το Βόρειο Αιγαίο και τα 8 υδατοδρόμια της συγκεκριμένης περιφέρειας.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετα ψεματα ακουσαμε απο τον Δρακουμελ. Λες να Ηρθε η ωρα ολοι οι δικοι του συμβουλοι να ψηφιζουν οχι και να λεει ναι ο κ.Αντιπολιτευση ;

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας – 13/5//2020,
πριν από ένα μήνα ήταν οικονομολογος, σήμερα γιατί;;

Ανώνυμος είπε...

Ποια αντιδραση και ποια αξιολογιση ,ποιος εφικτος τροπος και ποια πρακτικη θα ηταν μια απαντηση στην επιθεση του κρατισμου στην τσεπη του μεσου δημοτη.
Δεν υπαρχει,διοτι αν υπηρχε, απο καιρο θα ειχε εκλεγει καποιος εντιμος ,καποιος νοικοκυρης, ο εχων τα εχεγγυα της προσωπικης ζωης ,ο ιδιωτης που γνωριζει την οικονομια της αγορας, ο μη παρασιτικος,αυτον που οι δημοτες δεν τον θελουν για τον δημο,αλλα τρεχουν σε αυτον για μια συνετη γνωμη .
Εφ οσον οι κρατιστες εχουν την εξουσια στο δημο,και μπορουν να σπαταλουν πορους ειτε ανταποδοτικα χρηματα των δημοτων, ειτε του θεοδωρικακου την "προσωπικη" περιουσια,το ζητουμενο παντα για αυτους θα ειναι η επαναλειψη του παραδειγματος "Παπασπιτουλη".
Αρα το προβλημα ειναι στην διχαστικη σκεψη των κατοικων και οχι στους "αεροσακους" υποστηρικτες της διοικησης,ουτε στους αλα καρτ ζηλωτες αντιρρησιες,ιδιοι και απαραλλαχτοι με τους πρωτους,αλλα λιγωτερο τυχεροι.
Παλαια οι κοινοτικοι ελεγαν για τον προεδρο του χωριου,-' ας χρεωσει την κοινοτητα αρκει να
γινει καμια "σουδα'.αφου δεν πληρωνε τοτε κανενας,μετα το μετετρεψαν-'Ας φαει αρκει να κανει εργο,παλι δεν πληρωνε κανεις.
Τωρα δεν υσχυουν αυτα διοτι ερχεται αμειλικτα ο λογαρισμος ειτε τριμηνος,ειτε ετησιος[φοροι],αλλα λεμε, ακομη φταιει η ....κακια Μέρκελ.

Ανώνυμος είπε...

ΆΚΟΥ ΡΕ ΦΊΛΕ.....! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ : Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΕΙΔΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ... ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...ΤΟΝ ΠΉΡΕ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΏΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ..... ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΊ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΣΤΑ ΚΑΜ. ΒΟΎΡΛΑ... ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΉΜΟ.......! ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΞΕΠΕΡΝΟΎΝ ΤΑ 2 300 000 €..... ΑΠΌ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΟΣΤΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.....! ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΊΣΠΡΑΞΗ . Η. ΒΕΒΑΊΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΏΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΏΝ ΤΟΥ.... Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ . Η. ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΏΝ ΤΟΥ...; ΤΟ ΑΦΉΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΣΑΣ.... ΘΑ ΕΠΑΝΈΛΘΩ......

Ανώνυμος είπε...

Εξαπατηση , μονο του δημοτικου συμβουλιου ; τι υποσχεθηκε τι υλοποιησε τιαπο αυτα που ειπε λειτουργει ; αν κατι εχει ξεκινησει το κανει αλλος φορεας π.χ περιφερεια η υπουργεια . Τι κανει σαν δημος ; ουτε τα φρεατια δε καθαριζει .. φιλακια

Ανώνυμος είπε...

Καλα εσεις που τον υποστηριζετε ακομη , δεν μας λετε για ποιο λογο , ακομη ειστε υποστηρικτες του , τι σας εχει υποσχεθει ; γιατι το ιδιο γινεται συνεχεια , αρα αφου το ξερετε , δεν φταιει αυτος , αλλα οσοι το πιστευουν ......λυκος λυκος λυκος στα προβατα ...

Ο ΜΑ@ΑΚΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ είπε...

Προς τεκμηριωση των οσων αναφερει ο κ. Σκουφιας, μια επιπλεον ενδειξη οτι οι ανθρωποι που διοικουν το δημο είναι του δογματος «ειμαστε πλειοψηφια και κανουμε οτι γουσταρουμε» είναι και οι δηλωσεις ποθεν εσχες που υπεβαλαν το 2019 για τα εισοδηματα του ετους 2018. Εχουν αναρτησει μονο οι 5 και δηλωνουν :
ΣΥΚΙΩΤΗΣ- Γιατρος (0,000)
ΜΠΗΤΑ-Δικηγορος (4.609,48)
ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ- ??? (4.985,46)
ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ – Μηχανικος (5.985,51)
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ- ??? (14.928,24)
Εσεις πιστευετε ότι αυτά είναι τα εισοδηματα τους, με εξαιρεση τον Τριανταφυλλη ?

Ο ΜΑ@ΑΚΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ είπε...

Οι πληροφοριες στο
link : http://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/ypiresia/content/dimotikoi-symvoyloi

Ανώνυμος είπε...

Yπαλληλος και τοσο Μακακας δεν υπαρχει,αυτος εισαι μονο εσυ?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10:39 π.μ. ολοι αυτοι ανηκουν στο κομμα της ΝΔ στο κομμα των ΑΡΙΣΤΩΝ. Και οι αριστοι σε αυτο το τοπο δεν πρεπει να πληρωνουν φορους. Φοροι πρεπει να πληρωνουμε εμεις το ποπολο, οι μα@ακες. Δυστυχως δεν εισαι ο μανος μα@ακας. Και πιο μα@ακας απο ολους ειναι αυτος που νομιζει οτι δεν ειναι μα@ακας.Σαν τον 2:51 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Κρετινε 4.47μμ. Ο φορος δεν ειναι χρωματισμενος.Ειναι καθολικος .
Αφορα την αμεση φορολογια με βασει την δηλωση ,ΕΝΦΙΑ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ,ΤΕΚΜΑΡΤΑ,ΚΛΠ.Ο ΦΠΑ δεν εντασεται στην αμεση φορολογια αλλα στην εμμεση.
Η φοροδιαφυγη και η φοροκλοπη ειναι παραβαση.
Συμφωνα με την στατιστικη υπηρεσια φορο πληρωνει το 33% του ελληνικου πλυθυσμου,
φυσικα προσωπα και εταιριες της ιδιωτικης οικονομιας.
Το υπολοιπο 67% εισπρατει,δημοσιος τομεας,συνταξιουχοι κλπ.
Τωρα αν σε αυτα εισαι στο 33% τοτε δικαιως να διαμαρτυρηθεις,
αναιτια ομως δειχνεις συγκεκριμενο πολιτικο χωρο στον δημο ως γενικη αιτια της πληρωμης του φορου σου.
Μαλλον κρετινε μου, πρεπει να ριξεις μια ματια στην πραγματικη αληθεια
οσον αφορα γιατι πληρωνει μονο το 33% και γιατι εισπρατει το 67%.

Ανώνυμος είπε...

6.03 οι αναγνωστες καταλαβαν οτι ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα. Κρετινο σε αυτοπροσδιοριζει το σχολιο σου.

Ανώνυμος είπε...

΄Οξω ωρε γαϊδούρια!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σκιτζήδες και αλμπάνηδες πολίτες γιατί ψηφίζουμε
όποιον υποσχεθεί πως θα παρανομήσει για να πάρουμε τη θεσούλα,
να νομιμοποιήσουμε την αυθαιρεσία μας,
να κλέψουμε στην παροχή νεράκι,
να γεμίσουμε μπάζα τον κάδο απορριμμάτων και να λιποθυμήσουμε,
να μας αυξήσει τους φόρους,
να χτίσουμε χωρίς ατσάλι,
να έχουμε τραπεζακι στην ασφαλτο Σαββατοβραδο,
να μην πληρώνουμε τα τέλη,
να πηγαίνουμε από τις λακκούβες για να …φτιαχνόμαστε,
να λουφάρουμε στη δουλειά μας,
να μας γεμίσει με παπατζιλικια ,νταηλίκι,
να τσακίζουμε τον ικανότερο,
να τους έχουμε όλους στην …γωνία.
ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γενικολογα τελικα ο δημαρχος και ολοι γυρω του πληρωνουν φορους ναι η οχι . ; οταν ο γιατρο_δημαρχος παιρνει 100 ε την επισκεψη και εχει αποεξω 8 _15 ατομα δηλαδη 1500 ε την ημερα δηλαδη 200.000 το χρονο γιατι δηλωνει 5000 ε εσοδα ; ποιον εξαπατα καποιος που κανει φοροδιαφυγη ; τελικα το δημοτη

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τον δημαρχο ησυχο ειναι καθαρος σαν περιστερα , τι εκανε δηλαδη ;

Ανώνυμος είπε...

Σωστα , αφηστε τον να κανει την οποια δουλεια του ,

Ανώνυμος είπε...

ΣYKIΩTH MΠHTA. ΓIA TA 678.000€. TA ΘYMAΣTE ΠOY ΔEN MΠOPOYΣATE NA KΛEIΣETE TON ΠPOYΠOΛOΓIΣMO TON MAPTIO....... KAI ΓIAYTO H ANTIΠOΛITEYΣH EΦTEΓE..... OI MAYPEΣ TPYΠEΣ ΠOY ΔHMIOYPΓHΣE O ΣYKIΩTHΣ ΣTA KAYΣIMA.... ΣTH KAΘAPIOTHTA..... EΦTEΓE H ANTIΠOΛITEYΣH....! KAI TΩPA KAΛOYNTAI NA ΠΛHPΩΣOYN OI ΔHMOTEΣ...... ΓI AYTO ΣOBAPEYTEITE KI APXIΣTE NA ΔOYΛEYETE ΓIA TOYΣ ΔHMOTEΣ.. KAI OXI ΓIA THN ΠAPTH ΣAΣ KAI TOYΣ ΣANOΦAΓOYΣ.