13 Ιουνίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ - Η Λουτρόπολή μας αποτελεί ασφαλή και υγειονομικά εχέγγυο προορισμό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ», έχοντας πλήρη επίγνωση της σπουδαιότητας και της μεγάλης αξίας της προάσπισης του αγαθού της δημόσιας υγείας και θέτοντας αυτή σε προτεραιότητα, ενημερώνουν τους κατοίκους και επισκέπτες της Λουτρόπολης ότι στα καταστήματά τους εφαρμόζονται πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν υποδειχθεί από το Υπουργείο Υγείας προς τήρηση των μέτρων πρόληψης

Η Λουτρόπολή μας αποτελεί ασφαλή και υγειονομικά εχέγγυο προορισμό για τους επισκέπτες και οι ιδιοκτήτες τόσο των καταστημάτων, όσο και των ξενοδοχείων μας , δεσμεύονται, ότι η δημόσια υγεία αποτελεί γι’ αυτούς αδιαπραγμάτευτο και ύψιστο αγαθό και θα προβούν σε κάθε δυνατή ενέργεια για την προάσπισή του.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθειά μας οφείλουν να είναι η υπευθυνότητα και η ατομική ευθύνη των επισκεπτών και πελατών των επιχειρήσεων της Λουτρόπολής μας, ούτως ώστε να επιτευχθεί από κοινού το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στην τήρηση των μέτρων αποστασιοποίησης όσο και στην καλύτερη εξυπηρέτηση τους.Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε πως θα είμαστε αυστηροί με οποιονδήποτε ο οποίος ανεύθυνα και αναρμόδια προβαίνει σε συκοφαντικές διαδόσεις , εκπορευόμενος από κακόβουλες προθέσεις που σκοπό έχουν να πλήξουν τη Λουτρόπολή μας.

Σε αυτή την περίπτωση προτιθέμεθα να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της πόλης μας και των επαγγελματιών της.

Με τιμή το ΔΣ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

challenge accepted, θα τραβήξω μερικές φωτογραφίες το σαββατόβραδο και θα σας τις στείλω

Ανώνυμος είπε...

Γιατι αυτη η ανακοινωση,υπηρξε προβλημα στα υγειονομικα πρωτοκολλα;
Αν ναι, γιατι η αστυνομια δεν εκλεισε καταστηματα του Αγιου Πνευματος;
Αν οχι γιατι ανησυχουν οι τοπικοι αυτοκλητοι χαρδαλιαδες;
Ποιος ο λογος της απειλης του συλλογου για καθε νομιμη ενεργεια;
Υπαρχουν φωτο στα κινητα με ημερομηνια εγγραφης που να αποδεικνυουν
την τηρηση των αποστασεων ή και το αντιθετο;
Επειδη η παροιμια με τον γατο που σκουζει ενω πηδαει,ειναι κοινοτυπη
θα συνιστουσα την αλλη παροιμια με την γκλιτσα του τσοπανη.
Παντως τα Καμενα εχουν επιπεδοποιήσει εξ αρχης την καμπυλη και αυτο ειναι αρκετο
απο μονο του, η ανακοινωση ειναι πλεονασμος, η οποια μπορει και να παρερμηνευθει .

Ανώνυμος είπε...

"ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΠΝΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ" ΦΙΛΕ ΤΩΝ 6.10!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Νομος οριζει 40 ατομα στα 1000 τμ. Αν παει πχ. κανείς στο bloom βλεπει ... 140. Έτσι κκ του ΔΣ αντιλαμβανεστε τη προασπιση της δημοσιας υγειας ?

Ανώνυμος είπε...

είμαι ο 5,46. έβγαλα φωτογραφίες από παντού. που να τις στείλω ?

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι φιλε 8.36 … εμεις τα βλεπουμε αλλα η Αστυνομια δεν τα βλεπει. Τι συμβαινει ? Και ο νόμος προβλεπει επιβολη για κάθε παραβαση από 5.000 έως 25.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για χρονικό διάστημα από 15 έως 20 ημέρες.
Φιλε 8.45 να τις στείλεις στο email του kamena.voyrla.news@gmail.com και να ζητησεις να τις αναρτησει.

kamena voyrla blogger είπε...

Καλημέρα σας.
Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες που μου στέλνετε, ωστόσο δεν είμαι το αρμόδιο όργανο για τέτοιου τύπου καταγγελίες. Δεν νομίζω ότι θα προσφέρω προστιθέμενη αξία στον τόπο δημοσιεύοντας φωτογραφίες που αφορούν καταγγελίες που άπτονται της πανδημίας στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σας προτρέπω να απευθυνθείτε στα αρμόδια όργανα ελέγχου που αποτελούν οι: επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε., τα αρμόδια υγειονομικά όργανα των Υγειονομικών Υπηρεσιών των ΟΤΑ α' και β' βαθμού, τα αρμόδια όργανα των Διευθύνσεων Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων, το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, το ένστολο προσωπικό των Λιμενικών Αρχών, οι ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, καθώς και οι επιθεωρητές-ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ.).

Ανώνυμος είπε...

Τα 40 άτομα ανά 1000 τμ ισχύουν για τις ελεγχόμενες ως προς την είσοδο οργανωμένες παραλίες, δηλαδή τις φραγμένες, όπως πχ Ιζαμπέλα. Για τα μπιτς μπαρ σε ελεύθερες παραλίες ισχύουν όλα τα υπόλοιπα. Απόσταση μεταξύ ομπρελών, δύο ξαπλώστρες ανά άτομο κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Το σάιτ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ του θ. τζημερου έκανε ανάρτηση της συνέντευξης του προεδρου των επαγγελματιών κ.Αναγνου
στο ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤV.
Είναι καλό να υπάρχει και έμεση διαφημιστικη
κινητικότητα για την
πόλη.Ο Γιώργος καλά κάνει,μόνο που στην ερώτηση αν υπάρχει συνεργασία μεταξύ των συλλόγων ήταν λίγο ψευτρακος ειδικά με τα μικρά καταλύματα και ξενοδοχεία.Η πτώση θα συνεχίζεται αν η συντεχνιακή νοοτροπία δεν βλέπει την πόλη ως ενιαία κατάσταση και με αλληλεπίδραση.


Ανώνυμος είπε...

Άμα αρχίσατε έτσι καλά κρασιά!! Πασχάλη ήρθα χτες να καθίσω τι γελοιότητες είναι αυτές? Ασφαλής προορισμός με τα τραπέζια κολλητά? Εντύπωση μου έκανε ο μύθος όλα όπως πρέπει τι συγκρίνεις μετά?

ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ είπε...

Blogger κανένας δεν σου ειπε οτι είσαι όργανο επιβολής κυρώσεων. Η δημοσίευση των φωτογραφιών έχει να κάνει με τα κακώς κείμενα των Καμένων Βούρλων. Άρα υποχρέωσή σου να τις δημοσιεύσεις. Η συμμόρφωση των επαγγελματιών με τις διατάξεις του νόμου προσφέρουν προστιθέμενη αξία και οχι η καταστρατηγησή τους. Το αν θα θα τις δει κάποιο αρμόδιο όργανο της πολιτείας για την επιβολή κυρώσεων είναι άλλο θέμα. Εσύ οφείλεις να δημοσιεύσεις τις φωτογραφίες. Δεν μπορεί για μερικούς "έξυπνους" επαγγελματίες να μας παίρνει η μπάλα όλους. Οι "έξυπνοι" πρέπει να πληρώσουν γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να την πληρώσουμε όλοι μας.
Περιμένω να τις δω, εδώ και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Έχετε στοιχεία ότι κάποιος παραβιάζει τα μέτρα ή πιστεύετε ότι κάποιος τα παραβιάζει; κάντε καταγγελία στο 1520. Και οι αρμόδιοι θα βρουν την άκρη. Σε προσωπικό επίπεδο όταν βλέπετε ότι κάπου υπάρχει συνωστισμός και δεν τηρούνται τα μέτρα πηγαιντε στον δίπλα επαγγελματία που τα τηρεί και επιβραβεύστε τον τιμωρωντας παράλληλα τον ασυνείδητο που δεν τα τηρεί. Στέλνοντας φωτογραφίες στο μπλογκ και συζητώντας το αριστερά δεξιά δε γίνεται κάτι.