20 Μαΐου 2019

Fake News ή Πραγματικότητα ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Διαχέεται έντεχνα από κύκλους προσκείμενους στο δήμαρχο κ. Συκιώτη το σενάριο: Αν ο κ. Συκιώτης επανεκλεγεί Δήμαρχος και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές, τότε, ο κ. Συκιώτης θα γίνει Πρόεδρος του Νοσοκομείου Λαμίας [με πρόταση του βουλευτή κ. Σταϊκούρα] και ο κ. Παταργιάς θα είναι ο Νέος Δήμαρχος στο Δήμο μας.

Είτε αυτό το σενάριο είναι κατασκευασμένο για να εξυπηρετήσει κάποιο σκοπό της παράταξής του, είτε όχι, ο κ. Συκιώτης αλλά και ο κ. Σταϊκούρας [μια και το όνομά του εμπλέκετε στο σενάριο] οφείλουν να πάρουν σαφή θέση επ’ αυτού, διότι οι πολίτες-ψηφοφόροι οφείλουν να γνωρίζουν ποιόν ψηφίζουν για Δήμαρχο : Συκιώτη ή Παταργιά ?

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω ψηφιζω χοντρομακη

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να πάει να γίνει πρόεδρος του νοσοκομείου Λαμίας και να μας αφήσει ήσυχους να ψηφίσουμε αυτόν που θα είναι στο τόπο μας.. Δεν καταλαβενω γιατί θέλει να μας κάνει άνω κάτω σαν Δήμο αφού έχει άλλες βλέψεις ο συκιωτης ..

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Πράγματι η συμμετοχή του ΠΑΤΑΡΓΙΑ στον συνδυασμό του ΣΥΚΙΩΤΗ είναι ένα ερώτημα που χρήζει απάντησης. Από αντίπαλοι το 2014 … συμπαίκτες το 2019 ?
Παιχνίδι εξουσίας ? Συνδιαλλαγή ? Πολιτική ή Οικονομική συνδιαλλαγή ?
Ακούγονται πολλά, εκτός αυτών που αναφέρει ο αρθρογράφος, όπως «το αμάρτησα για το παιδί μου».
Εμείς οι πολίτες πρέπει να ζητήσουμε απαντήσεις - πριν την Κυριακή - και οι κκ. Συκιώτης – Παταργιάς οφείλουν να μας δώσουν πειστικές απαντήσεις για την πολιτική σύμπλευση, διότι …
Ότι είναι νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό !!!
Και το παρελθόν των 2 ανδρών δεν είναι αμέμπτου οικονομικής ηθικής !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΜΕ ΣΥΚΙΩΤΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ 5 ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ .......ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ .....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ MAZI- AΠΕΝΑΝΤΙ -MAZI.
Το 2010 Ο Συκιώτης κάτω απο τον Παταγρια ώς σύμβουλος
Το 2014 Ο Συκιώτης απέναντι απο τον Παταργια ,μεχρι και αψημαχίες είχαν
Το 2019 Ο Συκιώτης πάνω απο τον Παταργιά που είναι ώς σύμβουλος τωρα.

Τελικά τι γινεται ;

O Παταργιας είχε προτεινει ενα Βιολογικο στο ΜΩΛΟ όλα τα λύματα , τι άλλαξε στη πορεία ,γιατί ανακάλεσε ,είχε υπαρξει απο τότε μυστική συμφωνια ;

O Παταργιας έκανε αντιπολιτευση το 2014 -2019 απέναντι στο Συκιώτη ;
Τελικά γιαυτό τώρα ,μαθαίνουμε σιγα -σιγα όλα τα άπλυτα του Συκιώτη !!! ;;;

Παταργια στο ΜΩΛΟ δεν θα βρείς ούτε το δικο σου ψήφο !! ,Για το ΜΩΛΟ δεν έκανες τίποτα ..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

«Διαχέεται………. έντεχνα…….»
Ενα ενδεχόμενο που είναι σε βάρος του συνδυασμού τους στην προεκλογική περίοδο , το διαχέουν αλλά ………….. έντεχνα, άντε βγάλτε συμπέρασμα.
Και καλά ο Συκιωτης έστω ότι πάει στο Νοσοκομείο, την δευτερη 4ετια και την σύνταξη, που την πάτε θα την δώσει στον Παταργια;;;;
Άλλοι δεν υπάρχουν στην ομάδα του να γίνουν δήμαρχοι, πχ Μπητα ,( νομικός), Κουμπάρος ( Μηχανικός), άλλος Μηχανικός από Μωλο, γιατι όχι ο Τριανταφύλλης.
Σας φαiνεται περίεργο αλλά για σκεφτείτε , πριν 4 χρόνια υποψήφιος δήμαρχος Παταργιας, που έχασε, στον Συκιωτη τελευταίος σύμβουλος ο Τσωμος .
Τώρα τι έχουμε;;;;
Υποψηφιος δήμαρχος Τσωμος , στον Συκιωτη υποψήφιος σύμβουλος Παταργιας ( μήπως έχουμε…….. μια σου και μια μου;;;;)
Εσείς ψάχνετε μυστικές συμφωνίες και λοιπες παπαριες, ευτυχώς που σε μια/ δυο εβδομάδες τελειώνει το πανηγύρι.
Το μετά πρέπει να μας απασχολεί ,θα βγάλουμε κάποιον Δήμαρχο , αλλά και 27 εκλεκτούς, μακάρι να είναι και……………………….. σοφοί.
Αντε ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι προφανες πως ο Παταργιας μη μπορωντας να εκλεγει Δημαρχος κανονικα, μιας και δεν ξαναεχει αντιπαλο το... Μπεκο, προσπαθει να επανελθει! Παει δεν παει ο Πιπιλα νοσοκομειο, Παταργιας Δημαρχος επι της ουσιας. Κωσταρα καλη ορεξη λεβεντια μου!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι για κάποιους κομπλεξικους. Ο συνδυασμός δύναμη προόδου προχωράει για το κοινό καλό.Με σκοπό τη διεύρυνση των συνεργασιών κ της Ομόνοιας του ΔΣ. Μαζί μπορούμε

Ανώνυμος είπε...

τι πίνετε ρε κερατάδες και δεν δίνετε και σε μας?
Τάκης + Μητσαρας = love ( for this week)
την άλλη εβδομάδα βλέπουμε καθώς είναι γνωστό ότι αυτοί οι δύο δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε με τον εαυτό τους.
gs fun club official

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

anonhmos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Re kolopaidara, giati anakateveis nekrous?
Kseftila

Ανώνυμος είπε...

Εχετε καψει φλατζα.. καλο ειναι να διαβάσετε τι γίνεται σε περιπτωση παραίτησης Δημάρχου και να αφήσετε τις αρλουμπες του στιλ "διαχέεται"..

Ανώνυμος είπε...

Blogger???

anonhmos είπε...

Βρε Μπατζελή θα ρίξη ο μώλος και κλετσο μα αυτά που βλέπουν !!

Ανώνυμος είπε...

Το ποιος ειναι ο κωστας ο παταργιας νομιζω το ξερουν καλα οι πολιτες του πρωην δημου μωλου.το οτι ειναι ο μοναδικος που παρεδωσε εργο ειναι αποδεκτο και στους κυκλου ακομη και των πιο θανασιμων εχθρων του και ας μην το παραδεχονται φανερα.απλα περιμενω να μου πει καποιος τα εργα στον πρωην δημο μωλου απο τους μετεπειτα πολιτικους του τοπου οπως τετριμιδας παντρας τσωμος και καμποσοι αλλοι..κυριοι παραδεχθητε το οτι ο μονος πολιτικος πραγματικος που εβγαλε ο μωλος ειναι αυτος και ειναι πολυ σημαντικο να συνεχιζει να υπαρχει για την βιωσιμοτητα του τοπου μας.

kamena voyrla blogger είπε...

Παρακαλώ !!!

Ανώνυμος είπε...

Απαπα τέτοια να γίνονται να μη πηγαίνει ο τοπος μπροστά ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ....ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι χαζομάρες είναι αυτές? Δηλαδή αν γράψουμε ότι ψηφίζοντας Τσωμο είναι σαν να βγάζουμε Δήμαρχο τον Βούλγαρη θα ακουστεί καλά? (γιατί είναι ο 201% ελεγχόμενος )και ο Τακης πρέπει να κάνει καμία δουλειά θα ακουστεί ωραία...χαλαρωστε σε 10 μέρες θα πίνουμε πάλι καφέ στο ίδιο τραπέζι.Τσωμαιοι χαλαρώστε!

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς σε παρακαλώ να σπαριθμησεις τα έργα του ευεργέτη Παταργια?

Alex είπε...

Έκανε ο Παταργιάς 5 συναυλίες και ένα αναψυκτήριο και τα οποία πλήρωναν οι μωλιώτες για μια δεκαετία. Άρτο και θέαμα και τον μνημονούν τα ζαγάρια τώρα.... Ξαναβγάλτε τον, έχει φαίνεται οικονομική δυσχέρεια αυτόν τον καιρό και το χρήμα που θα πέσει στον δήμο είναι πολύ. Αντί να είναι χωμένος στην φυλακή, πολιτεύεται.... Από κει που κατέβαινε για δήμαρχος τώρα μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του πρωην αντιπάλου του. Υποβιβάζετε την πολιτική κυριε Παταργιά, μαζί με την νοημοσύνη μας. Άντε σπιτάκι σου. Φτάνει έφαγες.