31 Μαΐου 2019

Ποιο θα είναι τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητοί αναγνώστες

Δεχτήκαμε πολλές ερωτήσεις με email, (και αφού δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή), προσφύγαμε σε ειδικούς να μας βοηθήσουν να ερμηνεύσουμε τον νόμο για την κατανομή των εδρών ώστε να έχουμε ασφαλείς κατά το δυνατό υπολογισμούς.

Βγάλαμε λοιπόν συμπεράσματα, που τα παραθέτω παρακάτω, ωστόσο όπως μας ενημέρωσαν οι ειδικοί επί του θέματος (νομικοί αλλά και άνθρωποι που πραγματικά ξέρουν το σπορ) ‘τα παντα ρει’ !!
Γιατί υπάρχουν και οι ενστάσεις που ακολουθούντες από εκλογοδικεία, που πιθανά σε κάποιες των περιπτώσεων αλλάζουν την αρχική κατανομή.

Παλαιότερο παράδειγμα του νυν δημάρχου μας, που σε κάποια εκλογική αναμέτρηση, έφτασε μέχρι το νήμα για δημοτικός σύμβουλος αλλά δεν εκλέχτηκε, και μετά από ένσταση άλλαξε τελικά το αποτέλεσμα.

Οι εκτιμήσεις μας λοιπόν (γιατί υπάρχουν και άλλες απόψεις, από παράγοντες και άλλα ΜΜΕ), είναι οι εξής:

Το σώφρον βέβαια για όλους μας είναι να αναμένουμε στωικά την ανακοίνωση του πρωτοδικείου καταρχήν και τις τυχόν ενστάσεις ώστε με ασφάλεια να καταλάβουμε τι θα γίνει.


145 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειπε ο Σπιθαμιαιος Τζιμ στα τριημερα, καναμε τιμια ενα αγωνα μπλα ...μπλα, και μετα πεσανε τα λοιμαρια και κατασπαραξαν τις σιτεμενες μπριτζολες?

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί στις μπριζόλες ,αφού όπως είπατε δεν είχαν για να φάνε κρέας ,αλλά κάποιοι άλλοι στο χρήμα των υπολοίπων......

Ανώνυμος είπε...

o Παντρας μονο μιλησε και ειπε οτι αποφασισε να παρατησει τα δημοτικα
για να εκθρεψει ...Πυγολαμπιδες?

Ανώνυμος είπε...

Τελικα εσενα φαινεται ο Παντρας μεγαλη ζημια σου εχει κανει και δεν μπορεις να το ξεπερασεις με τιποτα.ο Παντρας ζει απο τη δουλεια του.Εσυ?

Ανώνυμος είπε...

ο παντρας μονο καλο μας εκανε που τον ξεφορτωθηκαμε
οσο για τη δουλεια μη σκισει κανα καλσον

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος και με διαφορά από τον δεύτερο θα είναι ο Σταϊκούρας στις εθνικές εκλογές που θα γίνουν τον Ιούλιο, αφού μόνο στο Δήμο Καμένων Βούρλων μετά το πατρονάρισμα που έκανε στον Συκιώτη κατόρθωσε να τον εκλέξει Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή πιάνοντας τους 4.436 σταυρούς !

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Ρε ’συκιωτάκια’ σταματήστε να ασχολείστε με τον κάθε Παντρά και αρχίστε να τα χώνετε στον ανύπαρκτο ‘καραφλό ηγέτη σας’ !!!
Γιατί ? Διότι ξεκίνησε ήδη η καλοκαιρινή σεζόν και η παραλιακή βιτρίνα σας, το ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ, μοιάζει με … χωματερή !!!
Βρώμικη παραλία, χαλασμένα στέκια αλλαγής μαγιό, χαλασμένα ντους …
Ο κόσμος αναγκάζεται να πληρώνει στα 2 Beach Bar τα οποία έχουν φροντίσει μπροστά από τις ομπρέλες τους να είναι όλα καθαρά (το ένα του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και το άλλο του συντοπίτη του δημάρχου) και ταυτόχρονα να επεκτείνονται σε πλάτος σε βάρος της ελεύθερης παραλίας, χωρίς κανέναν έλεγχο !!!
Τυχαία όλα αυτά ?
Βρώμικη η ελεύθερη παραλία, καθαρή η παραλία των beach Bar …
Για να σας δω. Έχετε τα @@χίδια να τα βάλετε με τον εκλεκτό σας ?
Και αν σας πει ότι είναι αρμοδιότητα της Κτηματικής Υπηρεσίας – τυπικά είναι αλήθεια- να του πείτε ότι οι καθαρές παραλίες είναι προστιθέμενη αξία για τον τόπο και πρέπει να βρει τρόπο να τις φροντίζει.
ΧΘΕΣ και ΟΧΙ θα, θα, θα …

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια όταν βρίζεις να ξέρεις ότι θα συρθεις στα δικαστήρια κατηγορούμενος.
Τελείωσε η περίοδος χάριτος.
Και κατάπιε το.
Δήμαρχος εκλέχτηκε από την πλειοψηφία ο Συκιωτης με 57%.
Έτσι ορίζει η δημοκρατία και οφείλεις να το σεβαστείς.
Μπορείς να κάνεις κριτική αλλά πρόσεχε τις εκφράσεις σου.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε και ο δημαρχος καταγγελίες και απειλές? Οφείλουμε να σεβαστούμε το 56%
δεν οφείλουμε να σεβαστουμε το σανο , τα ψέμματα , την τρομοκρατία , την ανυπαρξία και την παρανομία καλέ μου φίλε!!

Ανώνυμος είπε...

Αι χέσαι ρε

Ανώνυμος είπε...

Αι κλασ'σαπερα ρε

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Ανώνυμο 'συκιωτάκι' 6:04 π.μ., Ιουνίου 02, 2019
καλά 6:04 ξημερώματα ? Δεν θα το ξανακάνω. Θα αναρτώ τα σχόλια μου πρωϊνές ώρες, όπως τώρα … για να μπορείς να κοιμάσαι και να μην βλέπεις εφιάλτες … Στο δια ταύτα τώρα :
1. Ναι έχεις δίκιο. Πράγματι τελείωσε η περίοδος χάριτος. ΟΧΙ η δική μου, γιατί εγώ δεν ζήτησα την ψήφο των συνδημοτών μου. Τελείωσε η περίοδος χάριτος του εκλεκτού σου Δημάρχου.
2. Εγώ δεν αμφισβήτησα την εκλογή του κ. Συκιώτη. Εσύ γιατί το αναφέρεις ?
3. Όσον αφορά την απειλή σου «θα συρθεις στα δικαστήρια κατηγορούμενος» δεν μ’ αγγίζει. Αλλά αν επιμένεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος … Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα. Αλλά για να κάνεις το πήδημα θα χρειαστεί να βγάλεις τη κουκούλα. Έχεις τα ούμπαλα να το κάνεις ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΡΑΒΕΣΤΑΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΕΛΑ ΑΓΙΟ ΚΩΝΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ--ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΕ ΔΩΡΟ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ --ΤΡΑΧΑΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

επιπεδο 0
ντροπη και μονο ντροπη
γι αυτο ειμαστε 200 χρονια πισω
μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος
αυτοι ειμαστε αγαπητη συμπολιτες

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ακούσω προβλέψεις για τις θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο και ποιιοι θα είναι αντιδήμαρχοι και ποιοι α / α ;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ότι του πούνε ..που να ξέρει.. δήμαρχος ο Τριανταφυλλης

Ανώνυμος είπε...


ντροπή σε όλους μας.

στις εκλογες κάποιος κερδιζει και κάποιος χανει.

αλλά περασαν._



Ανώνυμος είπε...

Συντροφισσες και Συντροφοι,
συντροφισσες των συντροφων
και συντροφοι των συντροφισσων.
Παιδια των συντροφων και
παιδια των συντροφισσων των συντροφων.
Ο Δημαρχος Γιαννης Πιπιλας σας χαιρετα και ανανενωνει
το επομενο ραντεβου για την αλλη τετραετια?

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες για την κατάσταση της παραλίας στο ασπρονέρι που έθιξε ο Σκούφιας, δεν βλέπω κανένα σχόλιο. Μούγκα.Γιατί?

Ανώνυμος είπε...

--Τραχανά εσύ είσαι αυτός που στο τοπικό δεν βρήκε ούτε τον δικό του; 37 στο σύνολο?

--Σκούφια δίκαιο έχεις για την κατάσταση στο Ασπρονερι. Το διαπίστωσα ιδίοις ομμασι χθες το μεσημέρι. Σε ό,τι αφορά τους ιδιώτες καλά κάνουν κ έχουν καθαρό τον χώρο εντός και πέριξ που νοικιάζουν. Όσον αφορά τον πρόεδρο του Δ.Σ. μην τον σταυρωσουμε επειδή έχει περιουσία-ιδιοκτησία εκεί. Όσον αφορά τον 2ο επιχειρηματία επειδή είναι πολύ δραστήριος δεν μπορείς να το χρεώσεις κ αυτό στον Συκιωτη που άνοιξε κατάστημα εκεί. Χρέωσε το καλύτερα στον Κοσκωτα.

--Που είναι ο λαοπροβλητος αντιδήμαρχος των 1000+ σταυρών και αμέτρητων μονοκουκιων να περιποιηθεί το Ασπρονερι? Διοικητικά στα όρια της ενότητας του ανήκει.

Ανώνυμος είπε...

7:46 π.μ., Ιουνίου 03, 2019
νομίζω οτι ο Σκούφιας άλλο θέλει να μας πει με το να στιγματίζει την αδιαφορία των αιρετών για ότι δίνει προστιθέμενη αξία στο τόπο μας.
Ερμηνεύοντας τον, νομίζω οτι λέει : Μήπως έντεχνα ο πρόεδρος του ΔΣ και ιδιοκτήτης του beach Bar αν και βλέπει την απαράδεκτη κατάσταση της ελεύθερης παραλίας δεν κάνει τίποτα [ ως αιρετός μέχρι 31/8/2019 ] και έτσι ο κόσμος αγανακτισμένος προτιμά τις δικές του ξαπλώστρες. Με άλλα λόγια : Απαξίωση δημοσίου χώρου προς όφελος ιδιωτικού χώρου. Μήπως πρέπει να το δούμε από αυτή την οπτική γωνία ?

Ανώνυμος είπε...

Και τι δουλειά έχει ο πρόεδρος του ΔΣ με την καθαριότητα? Αυτό είναι αρμοδιότητα αντιδημάρχων!

Ανώνυμος είπε...

AAAAAAA το μαθατε ....
Ξεκινησαν τα εργα στα Καμενα Βουρλα.
Τα κολωνακια σημανσης εξω απο το λιμανι - μαρινα (χαχαχα) θα φτασουν μεχρι την Γερασιμου-Βασιλειαδη.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές τελείωσαν. Οι επιλογές έγιναν. Αυτοί που είναι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι, οφείλουν και ως υπηρέτες του λαού να συνεχίσουν να κάνουν αυτά που πρέπει για να έχουμε καθαρό τον Δήμο και όλες τις υποδομές σε πλήρη λειτουργία.(νερό, φως , αποχέτευση,παραλίες, φρεάτια, πυροπροστασία κλπ ). ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ
.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ασπρονέρι SOS. Τώρα που τα πήρες τα στσυρουδάκια σου, χωρίς αντίπαλο και με το μικρότερο πεδίο δράσης απ' όλους, άσε τους ιδιωτικούς καθαρισμούς τα σαββατοκύριακα με τα μηχανήματα του Δήμου και κάνε το αυτονόητο.

Ανώνυμος είπε...

Ασπρονέρι -Καλαμος ,παραλία Καινουργιου .Προβλημα η καθαριοτητα.
Τα λεφτα των δημοτών έγιναν προσωπικά ψηφαλάκια.
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ και Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ -ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ; ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ;
ΑΡΓΕΙΤΕ ΠΟΛΥ !!!!!!
Ειναι που είναι ασχημη χρονιά , δεν θα βρούμε ουτε ένα παραθεριστή ,να νοικιάσει διαμέρισμα για το καλοκαιρι ,με την κατασταση αυτή και την κακή εικόνα του Δημου ,
Τι γνώμη σχηματίζουν άραγε οι επισκέπτες και οι παραθεριστές με την κατασταση αυτή ;

Ανώνυμος είπε...

Είσαι νούμερο μεγάλο.
Στο Δήμο μας δεν υπάρχει άλλο.
Ετοιμάσου. Ο δήμαρχος θα σας προσλαβει οικογενειακως στη θεατρικοί ομάδα κωμωδίας για να γελάει ο κόσμος

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι το νουμερο ??

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλλη περιμένω να δω από σένα να βάζεις καναν υπάλληλο να καθαρίσει τις παραλίες και όχι τις κινήσεις εντυπωσιασμού τις προεκλογικές που έπαιρνες τα παιδάκια και ανέβασες φωτογραφίες στα social media. Λίγη σοβαρότητα κύριοι. 4 Ιουνίου έχουμε. Μπήκε το καλοκαίρι. Τώρα πράξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΚΕΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ? ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΑ --ΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΕΚΕΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ---ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ 800 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ---Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ---ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ--ΤΡΑΧΑΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνδημότες, οι εκλογές πέρασαν ο λαός επέλεξε αυτούς που θεωρούσε καταλληλότερους η μη διαπλεκόμενους. Με το να κάνουμε επίδειξη του ανατολικού μας DNA σε πολιτισμό, μορφωτισμό και καθωσπρεπισμό δεν έχει οδηγήσει πουθενά. Εάν ευελπιστεί κάποιος ότι η τύχη του δήμου μας είναι μόνο στα χέρια της διοίκησης μάλλον δεν έχει δουλέψει ποτέ. Επειδή η μεν στεναχωριέστε γιατί δεν βγήκε ο δικός σας να κάνετε την πολιτική σας οι δε γιατί σας έχουν σηκοφαντήσει όσο τίποτα ακούστε τούτο. Οι σύγχρονες κοινωνίες και πολιτισμοί έχουν αναπτυχθεί μέσα από εργασία σε επίπεδο μακριά από το ρουσφέτι το διορισμό της απευθείας αναθέσεις. Όλα λοιπόν σε ιδιώτες με αυστηρό έλεγχο και επιτήρηση χωρίς ψηλά γράμματα με διαφάνεια και διαύγεια. Και ας είναι δήμαρχος ο Εωσφόρος.

Καλλιδρομιος Λοκρός

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα λοκρε?

Καλλιδρομιος Λοκρός είπε...

Όπως λέμε και εμείς εδώ στο όμορφα βουνά του Καλλιδρόμου η καμπάνα χτυπάει για όποιον θέλει να την ακούσει.

Ανώνυμος είπε...

Το χεσε ψηλά και αγνάντευε το ξερεις?

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ τραχανά Τραχανοπλαγια πηγές σχολείο η έμαθες ιερογλυφικά στα κατσάβραχα.η Μήπως κολλάει η γλώσσα σου και δεν προλαβαίνει το μυαλό σου.
Πάντως σίγουρα έχεις θέμα φίλε.....

Ανώνυμος είπε...

Τετριμίδα, που σε ψηφίζαμε, ήθελες πίσω στην αντιδημαρχία τον άπλυτο. Τώρα ξεφτιλίστηκες οριστικά. ************* Κρίμα *********

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε ο τετρι δεν.. Τώρα Εσύ θα κλαίς με μαύρο δάκρυ..με αγκαλιά παταρια

Ανώνυμος είπε...

Το 4-7-4 του Συκιώτη δεν έχει οριστικοποιηθεί..παίζει να αλλάξει και κάποιος να μείνει απέξω.Σε αναμονή λοιπον

Ανώνυμος είπε...

δεν γραφετε ποιοι είναι τελικά ολοι οι Δημοτικοι Συμβουλοι ,τα ονοματα τους και ποιοι σε ολα τα τοπικα συμβουλια ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ---ΑΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ---ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΓΩ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ---ΕΙΣΑΙ ΚΕ ΦΤΑΙΣ --ΤΡΑΧΑΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...


Σταυροί ανα συνδιασμό

http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/126125-oi-stavroi-sto-dimo-kamenon-voyrlon-ola-ta-eklogika-tmimata?fbclid=IwAR0ckcldgLLbPfuSBvbELQG3mOiyIOoQcJNgB26F0WlwgZlV5TQ3ddiwfTQ

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Τριανταφύλλη τους έσκισες όλους αντιπαλους συνδιασμούς αλλά και τους συνθποψηφιους σου . Τι λές πας για Δημαρχος ;

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

Παλαιοι και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, θα τηρήσετε την υπόσχεση σας η πολη των Κ.Βούρλων ,δεν θα μυρίζει απο τα φρεατια και τους αγωγούς ,τον μήνα Αύγουστο ; αν συμβει το περσινο χάλι ,θα χρεωθεί 100% στο Αντιδημαρχο. Αυτο είναι το καθηκον του και οι υποχρεωσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοπλαγια
Βάλε εσύ το όνομα σου πρώτος και εγώ σε ακολουθώ.
Τώρα όσο για τα βιβλία σου τα διαβασμένα....κατανοω ότι έχεις διδακτορικό βουνισιο.

Ανώνυμος είπε...

αλλοι εχουν καμπίσιο με αλληλογραφια διδακτορικο

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σε ολους . Με το νερό στο Αγιο Χαραλαμπο ,τι γινεται ; εχει ξεκινησει ; πότε θα τελειωσει; Θα εχει νερό επίτελους αυτο το καλοκαιρι η πάλι βυτία του Δημου θα πηγαινουν νερό ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9,18 σύμφωνα με το μεγάλο έργο που έκανε ο Συκιώτης την 5ετια που πέρασε (0),είσαι πολύ τυχερός,τα έργα θα ξεκινήσουν μέτα την δεύτερη 4ετια που θα τελειώσει η θητεία του Συκιώτη.Δεν το πήρες χαμπάρι ακόμη???

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΕΓΓΟΝΕ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ, ΤΡΟΦΙΜΕ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΝFANT GAGA? ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Πες μας και μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις, για να ξεδώσουμε λίγο να χαλαρώσει το κεφάλι μας.

- Ο χυλοπίτας -

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙ- ΔΟΥΛΑΚΙ- ΧΕΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ -ΤΟΥΑΛΕΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΚΩΝΝΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΜΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΤΟ 90 % ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ --ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σε γουστάρω φιλαράκι που γίνεσαι μπαρούτι.
Έτσι πιστοποιεις το Βουκολικά όνομα σου

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι αυτος ο Τραχανοπλαγιας;
Μην ειν' οι Καμποι;
Μην ειν' τα Ασπαρτα βουνα;
Ρε τι καθεστε και ασχολειστε ,εδω τις εφαγε ο Λεοναρντο το παλουκαρι?

Ανώνυμος είπε...

Εφαγε το ξυλο της Αρκουδας εξω απο το Καφε Νυχτοπουλι στην παραλιακη?

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

Οι παιδικές χαρές λειτουργούν ;

Πόσες και που υπάρχουν παιδικές χαρές σε καθε δημοτικό διαμέρισμα ;
Ειναι σε λειτουργία ;
Πόσες είναι καθαρές απο χόρτα και διαφορα άλλα ;
Εχουν ραντιστεί για διαφορα ζωιφυια ;
Eίναι ΝΟΜΙΜΕΣ ;
Λειτουργούν όλα τα όργανα ;
Eίναι ασφαλείς για τα παιδιά ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ;
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ; ONOMATA ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ !!!!!!

ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ; ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΕΠΤΕΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ;
Πού μπορούν με ασφάλεια να παιξουν τα παιδιά ;

ΜΗΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ;

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ,ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ , υπάρχει αρμόδιος ;



Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΌΤΕΣ δυο ταχυτητων .
Δημαρχε και Αντιδήμαρχοι , πληρώνουν δημοτικά τέλη τα μαγαζιά για τους χώρους πλατειας και πεζοδρομίου;
Ποιές εισπραξεις κάνετε 2014 -2015 -2016 -2017 -2018 και ποιες έχετε κάνει για το 2019 ;
Αυτά και τα προηγούμενα παραγράφονται ;
Αυτα δεν καταλογίζονται κατά του Δημάρχου ατομικά ,αφού δεν εισπράτονται ;

Δηλαδή κάποιοι πληρώνουν δημοτικά τέλη και καποιοι όχι ; κατ επιλογή ;

Ανώνυμος είπε...

Νερά αρδεύσεων . Πόσα χρηματα έχει έσοδα ο Δημος και ποσα εξοδα σε ΔΕΗ και συντηρηση εξοπλισμου για καθε χρόνο ;
Εχετε βεβαιώσει τίς οφειλές των δημοτών που ποτίζουν "δωρεαν" ;

Οι κατάλογοι αυτοι έχουν δωθεί στους αρμόδιους υπάλληλους για είσπραξη απο τους Αντιδημάρχους;

Αν δεν βεβαιωθούν οι κατάλογοι ,ποιοί θα πληρώσουν αυτα τα ανταποδωτικά τέλη ; Ολοι οι αλλοι Δημότες ;

Πρέπει για κάθε έτος να βεβαιωθούν και εισπραχθούν ποσά μεγαλύτερα απο τα εξοδα που εκανε ο Δημος.
Πόοσ χρεωνετε την KW ;

Aν δεν τα έχετε εισπράξει , τότε να απαιτηθούν τα χρηματα αυτά ,από την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ τσέπη του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων

Γιατί δεν το βάζετε θέμα στο επόμενο συμβούλιο ;

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά τεμπελιάσατε , τρέξτε ,αργειτε πολύ , ποιό γρήγορα , άντε

Ανώνυμος είπε...

E’ ΚαμενοΒουρλιώτες Ξυπνήστε,
Αυτά συμβαίνουν όταν οι Δημοτικοί Άρχοντες και οι Τοπικοί Σύλλογοι ενδιαφέρονται για την Ανάπτυξη του τόπου τους. Τι περιμένετε ?
Διαβάζω από : https://www.inewsgr.com/286/xekinise-i-leitourgia-ton-iamatikon-loutron-ypatis.htm

Την έναρξη της λειτουργίας των ιαματικών λουτρών Υπάτης ανακοίνωσε η ΕΤΑΔ- Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου.
Η ΕΤΑΔ Α.Ε επισημαίνει πως έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης - αναβάθμισης της εξωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής ιαματικών λούσεων και του περιβάλλοντος χώρου, στεγάνωσης του βιομηχανικού δαπέδου και τοποθέτησης του εξοπλισμού.
Η πηγή της Υπάτης απέχει 11 χλμ. από τον σταθμό Λιανοκλαδίου και 19 χλμ από τη Λαμία. Βρίσκεται σε μια κατάφυτη περιοχή της πεδιάδας της Φθιώτιδας δίπλα στους πρόποδες της Οίτης, σε απόσταση 2,5 χλμ περίπου. Στο μέσο της πεδιάδας ρέει ο Σπερχειός ποταμός. Το Υδροθεραπευτήριο της Υπάτης είναι από τα τελειότερα και πλέον εκσυγχρονισμένα υδροθεραπευτήρια. Συνολικά οι λουτήρες του υδροθεραπευτηρίου είναι 59, μεταξύ των οποίων λουτήρες πολυτελείας με συνεχόμενα δωμάτια για ξεκούραση των λουόμενων, λουτήρα πρώτης κατηγορίας, δεύτερης κατηγορίας, λουτήρα ειδικών θεραπειών και λουτήρες για πάσχοντες από βαριές δερματικές παθήσεις. Τα διαμερίσματα των θαλάμων των λουτήρων πλαισιώνονται από πολλές αίθουσες αναμονής και ανάπαυσης των λουόμενων.

Ανώνυμος είπε...

Na mas pei o dhmotikos symvoulos tsomos gia ths douleies pou ekanan oi etairies ton paidiwn tou sta loutra ypaths , tis metoxes k ta pososta pou diathetoyn se ena ksenodoxio k enan ksenona kai ti sxesh exoune me thn ergolabia sto galini k to kleisimo ton iamatikwn. O dhmarxos eide ta symfwnitika k ta xrhmata. Htheles na pas k gia dhmarxos tromara s. Mono idiwtiki provoulia aderfia na doume prokopi k kosmo sta kamena terma o kratismos k oi davatzides.

Ανώνυμος είπε...

δε χρειάζεται να πει κάτι.. το ΄΄παρέβλεψε΄΄ σα γεγονός, δημιούργησε την αναμπουμπούλα με το έκτακτο δσ, έχασε νταμπλ σκορ, και τώρα ..άραξε...

Ανώνυμος είπε...

Na paei ston eisaggelea kathgoroumenos gia auth thn katadia. Na kleisoun ta dika mas loutra gia na ploutizei agorazodas ksenodoxio sta loutra ypaths. Na dimiourhi8oun amesa idiwtika loutra. Yparxoun kaloi antrwpoi I kaloi epixeirimaties na ta kanoun. As toys boh8hsoume oloi. Mono esti 8a er8ei cosmos. H katadia tou dhmou exei onoma. Ston eisaggelea amesa

Ανώνυμος είπε...

Ιδιωτικά λουτρα ; ξέρετε κάποιον για τα Καμένα Βουρλα ;
Εχει αγοράσει ηδη και οικοπεδο ;
Ποιός οφελείται αν κλείσουν τα λουτρά στο Γαλήνη ;

Ανώνυμος είπε...

Για τους ηλικιωμένους ανθρωπους υπάρχει καποια μέριμνα ;
ΚΑΠΗ ;
αγροτικά ιατρεία ;
Προληπτική ιατρική ; Μενδενίτσα ;
Φροντίδα για το σπίτι ; και ποιος το παρακολουθεί αν γίνεται σωστά ;

Tι κάνετε τελικά για τους ηλικιωμένους ;

Κάντε κάτι , ουσιατικό ,μη τους θυμάστε μονο στις εκλογές .

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πώς βοηθάει ο Δημος , τους νέους να μείνουν στο χωριο τους ;
Μπορείτε να μας πείτε τι κάνετε εσείς ως Δήμος για αυτό ;
Οχι τι κανουν οι συλλογοι ,αλλά οι εκπρόσωποι μας,για να μην φεύγουν οι νέοι και οι νέες στη Αθήνα και σε άλλες χώρες ;

Ανώνυμος είπε...

Το οτι οι νέοι δεν κανουν παιδιά και έχουμε προβλημα ,υπογεννητικότητας
δηλαδη λιγοτερα παιδια ( 1-2 παιδια) ΄,
διότι δεν εχουν δουλειές ,
δεν υπάρχει αναπτυξη ,
δεν υπάρχουν οι συνθήκες και οι υποδομές
δεν υπάρχουν σχολεία και αιθουσες

ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΜΑ ;
ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ;
ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ !!!!

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

Ανακύκλωση κάνει ο ΔΗΜΟΣ ;
Επειδή δεν περιμένουμε θετική απάντηση , να μάθετε οτι ........

Υπεγράφη από τον Υπουργό Εσωτερικών, Αλ. Χαρίτση,
και τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Σ. Φάμελλο,
και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (2218 Β/08.06.2019)
η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζεται
η μέθοδος επιμέτρησης των διοικητικών προστίμων που επιβάλλονται στους ΟΤΑ Α’ βαθμού,
οι οποίοι δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις
για την εναλλακτική διαχείριση και τη χωριστή συλλογή των δημοτικών αποβλήτων.

Οι παραβάσεις διακρίνονται ανάλογα με τη σοβαρότητά τους και με βάση την επιλογή του κάθε ΟΤΑ να οργανώσει την ανακύκλωση των δημοτικών αποβλήτων σε συνεργασία με Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ή αυτοτελώς, οπότε ο Δήμος αναλαμβάνει περισσότερες αρμοδιότητες.

Η μέθοδος περιλαμβάνει διαβάθμιση υπέρ των ΟΤΑ που έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό ή και την υλοποίηση εργασιών χωριστής συλλογής έστω και σε μικρότερο βαθμό από τον προβλεπόμενο στα τοπικά τους σχέδια και επιβάρυνση των ΟΤΑ που δεν αναλαμβάνουν καμία δράση για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εφαρμογή των χωριστών ρευμάτων αποβλήτων.

Η έκδοση ΚΥΑ προβλέπεται στο νόμο για την αναβάθμιση της ανακύκλωσης (ν. 4496/2017) και είναι σε εναρμόνιση με το νέο θεσμικό πλαίσιο που αποσαφηνίζει τις αρμοδιότητες των Δήμων και των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ν. 4555/2018) και ενισχύει τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης σύμφωνα με το πάγιο αίτημα της.

ΦΕΚ
https://www.ypaithros.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%9F%CE%A4%CE%91.pdf

Ανώνυμος είπε...

Νερό θα έχει τον Αυγουστο στο Αγιο Κωνσταντινο;
H πάλι διακοπές και υδροφόρες ;
Εχουν φροντίσει οι Αντιδημαρχοι για το θέμα αυτό ;

Θα έχει γίνει το έργο με την αμιαντοσωλήνα και οι συνδέσεις σε ολα τα σπίτια ;
ΠΟΤΕ ;

Ανώνυμος είπε...

Οταν τους εψηφιζστε δεν τους εξερατε

Ανώνυμος είπε...

Το νερό για τον τσωμο ήταν κ είναι υπόθεση μήνα.. Ο τρόπος υπάρχει θέληση χρειάζεται κ να ασχοληθείς.

Ανώνυμος είπε...

Μετανοιωσα για αυτο που ψηφισα .. Δεν γινεται να ξαναψηφισω πάλι ; Δεν βλεπω προκοπή τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται....ας τους λουστούμε τώρα και για ακόμη 4χρονια.Οι δημότες ψήφισαν με κομματική νοοτροπία αλλά και απειλή ,καθώς και προσωπικές εξυπηρέτησεις.Ο κύβος ερρίφθη

Ανώνυμος είπε...

Αι ρε κακομοίρηδες.....
Τραβάτε να πλύνετε τα δόντια σας πρώτα γιατί νρωμαν τα χνωτα σας και μεα μιλατε.

Ανώνυμος είπε...

Όσο και αν πλενεσαι μυριζεις έχεις πολλά άπλυτα

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που νίκησε στον Δήμο Καμένων Βούρλων ήταν ο τρόμος, ο διχαστικός λόγος, η λασπολογια και ο εκφοβισμός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος ελέγχει η όχι πόσοι βοθροι πάνε στη θάλασσα από πολυκατοικίες . Αν θέλει εύκολα το κοιτά. Πόσα χρήματα έδωσε η κάθε πολυκατοικία στα βοθρατσιδικα στο χρόνο. Γιατί έχει γεμίσει η παραλία με φυσαλίδες και μυρίζει παντού. Τέρμα τα ψηφαλακια , κάντε καμμία δουλειά προκοπης. Έλεος Ποια, λειτουργεί Κάτι στο Δήμο;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχουν μοιραστεί οι θέσεις στο Δήμο; Ποιοι θα είναι αντιδήμαρχοι, Ποιοι Α/Α , Ποιος θα είναι πρόεδρος συμβουλίου, Ποιοι οικονομική επιτροπή;

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ήταν η κηδεία του Χρήστου Καπογιάννη,προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Αγ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Καλο παραδεισο. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Φθιώτιδα: Αυτές είναι οι παραλίες που κρίνονται κατάλληλες για κολύμβηση
Παραλίες :

Ραχών, Αχινού, Κουβέλας, Αχλαδίου, Καραβόμυλου, Πελασγίας, Γλύφας, Μελισίων, Αγιου Ιωάννη Στυλίδας, Αγίας Μαρίνας, Ναυτικού Ομίλου Ραχών, Φάρου Ραχών, CAMPING ΕΟΤ Καμ. Βούρλων, Καμένων Βούρλων, Δυτικής παραλίας Πλάκας, Δυτικής πλάζ Αγίου Κων/νου, Motel Λεβέντη, Ασπρονερίου, Λεκούνας, Βλυχάδας, Θεολόγου, Λιβρίχιου Σουβάλας, Σχοινιάς Λιβανατών, Κυανής Ακτής Λιβανατών, Κέδρου Αρκίτσας, Αη Γιάννη Αρκίτσας, Τραγάνας, Σκάλας Αταλάντης.

Χαρακτηρίζονται ακατάλληλα για κολύμβηση τα λιμάνια και 200 μέτρα γύρω από τα σημεία εκβολής αγωγών λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων.


Ο "Κάλαμος " και οι άλλες παραλίες γιατί δεν είναι;;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι το e coli απο τους βοθρους του οικισμου φαινεται οτι περναει στα στραγγιστηρια [σουδες] και πηγαινει στη θαλασσα,δυσκολα ο Καλαμος να παρει πιστοποιηση.Ετσι ηταν παλια η παραλια στα καμενα.

Ανώνυμος είπε...

Μπα σε καλό σου 5:10 με έκανες και γέλασα. Πως τα λες έτσι και δεν γελάς. Πες μας τώρα ότι η παραλία του κάλαμου δεν είναι καθαρή. Κάτσε να τα πάρουμε από την αρχή. Λες ότι έτσι ήταν η παραλία των καμένων παλιά. Δηλαδή πότε παλιά? προ βιολογικού? Δηλαδή παλιά πριν 10 χρόνια ? μα τα καμένα βούρλα παίρνουν γαλάζια σημαία πάνω από 25 χρόνια. Παρεξήγησες το άρθρο και δεν ξέρω από πού το αντέγραψες. Προφανώς εννοεί ‘Αυτές είναι οι ΓΝΩΣΤΕΣ παραλίες που κρίνονται κατάλληλες για κολύμβηση’. Αλλιώς θα έπρεπε το άρθρο να αναφέρει 100δες τοπωνύμια παραλιών στην Φθιώτιδα μόνο, όπως πχ τα λιχαδονήσια. Μήπως εννοεί το άρθρο παραλίες με γαλάζιες σημαίες ? Μην γράφετε λοιπόν βλακείες και να σκέπτεστε πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 5,49 μμ εχεις δικιο αν προκειται για γνωστες παραλιες ,ομως αν ειναι με την γαλαζια σημαια εντος φθιωτιδος, τοτε μια εξηγηση για τον Λογγο μπορει να ειναι τα κολοβακτηριδια. Οσο για τα κ. βουρλα θα σου πω την τραγελαφικη ιστορια να πηγαινει με βαρκα ο αντιδημαρχος κοντα στα λιχαδονησια να γεμιζει μπουκαλακια και να βαζει ετικετες για παραλιες εντος της λουτροπολης σε συνενοηση με το χημικο εργαστηρι για να παρει γαλαζιες σημαιες ο τοτε δημος[δημαρχια Τσιτινη], στο βωμο της φημης δηλ.της κερδοσκοπιας και οχι της υγειας.

Ανώνυμος είπε...

καλό είναι να μη γράφονται τέτοιες αμφιβόλου αξιοπιστίας κορώνες... η διαδικασία για λήψη γαλάζιας σημαίας περιέχει άλλα 15-20 πράγματα, πέραν των αναλύσεων του νερού. η μη ύπαρξη γαλάζιας σημαίας δεν σημαίνει υποχρεωτικά μη κατάλληλα ύδατα για μια παραλία...

Ανώνυμος είπε...

Παραλίες.

Άρθρο από τον fonografo.net
https://fonografos.net/v1/φθιώτιδα-παραλίες-κατάλληλες-κολύμβ/

Ανώνυμος είπε...

https://fonografos.net/v1/%cf%86%ce%b8%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%8d%ce%bc%ce%b2/

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΑ. Η ράμπα στα Καμενα Βούρλα λειτουργεί; Υπάρχει μέριμνα για τους ΑΜΕΑ ; πεζοδρόμια; δημόσια κτήρια ράμπες προσβασης ; WC ; Ποιος από το δημοτικό συμβούλιο έχει την αρμοδιότητα και ευθύνη; που κάνουν παράπονα οι πολίτες για το θέμα αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Γαλάζια σημαία. Στο Δήμο που έχει γαλάζια σημαία;Τηρούνται οι προϋποθέσεις; Ναυαγοσωστης , φουσκωτό σκάφος, πινακας ανακοίνωσης

Ανώνυμος είπε...

ερωτήσεις με τουπέ από την ομάδα του σαμπόνις..για το καλό του τόπου πάντα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ .ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΕΜΕΙΣ ;
https://www.amea-care.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b8%ce%ad%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bd/

Ανώνυμος είπε...

Βούλιαξαν "ασπρονερι" Από κόσμο..... Ο Δήμος από έσοδα Πώς πάει; ελέγχει αν περνει το μερίδιο του στα έσοδα ; εσοδα που ευτυχώς έχουν τα μαγαζιά;;

Ανώνυμος είπε...

Τι έργα ετοιμάζει ο Δήμος για να αντιμετωπίσει την επερχόμενη λειψειυδρια ; στη περιοχή ; αποθήκευση νερού, μικρές τεχνιτες λίμνες;

Ανώνυμος είπε...

Παραλίες, θα καθαρίσετε όλες τις παραλίες η επιλεκτικά ; από τα *Λιβαδιτικα* Λόγγος , Καινουργιο ,θρονιο, έως και παραλία Μώλου; Πότε θα γίνει η καλοκαιρινή περίοδος ξεκίνησε!!

Ανώνυμος είπε...

Ειρωνεία,αυτό ξέρετε μόνο, κάτι άλλο, κανένα έργο;

Ανώνυμος είπε...

Τσωμε δε σου φτάσε τόσο καιρό που έτρεχαν τα τσογλάνια σου για τον προεκλογικό σου αγώνα.. συνεχίζεις κ τους τρέχεις για να σου γράφουν μακακιες για δήθεν ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής? Ούτε το 2022 δεν θα κερδίσεις. Πάλι εμείς θα είμαστε στα πράγματα διότι το αξίζουμε κ παρουσιάζουμε έργο γκέκε?

Ανώνυμος είπε...

Παραλιες . Προβλημα ; https://lamianow.gr/fthiotida-yparchoyn-agogoi-lymaton-viomichanikon-apovliton-poy-ekvaloyn/

Ανώνυμος είπε...

Αξιζετε , παρουσιαζετε εργο; αυτοθαυμαζεστε ; χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αι ρε βλάκα σκάσε.. τολμάς κ μιλας

Ανώνυμος είπε...

Μετρηθηκατε,ζυγιστηκατε και βρεθήκατε ελλειπής.Παρα ταύτα οι μικροεξυπηρετησεις και έλλειψη συνείδησης των ψηφοφόρων σας επανεξελεξε.Η περιοχή θα υποβαθμιστεί κι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Στο ατομο που εγραψε :

"Ανώνυμος5:30 μ.μ., Ιουνίου 18, 2019
Αι ρε βλάκα σκάσε.. τολμάς κ μιλάς.."

Δείχνεις το χαμηλό επίπεδο σου,ο ολοκληρωτικός τρόπος σκέψης και δράσης.Απλα δείχνεις το Ποιος/ Ποια είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ο συκιώτης είναι αυτός που είναι και αυτός που πήγατε μαζί του το 14..πάψτε να ΄΄σαμπονίζετε ποδηλατώντας΄΄.

Ανώνυμος είπε...

"Πάλι Εμείς θα είμαστε στα πράγματα"....Ντρεπομαι για λογαριασμό σας. Αν δεν το καταλαβαίνετε είσαστε υπηρέτες των Δήμοτων . Ο Δήμος δεν είναι μαγαζάκι σας.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι πσραλίες συκιές λιβαδάκι,καζσντζίδη,κάλαμος,λογγός είναι σκατάληλες η σπροχνετε τον κόσμο στα καμένα να πεσει ολο το χαρτι εκει;;;

Ανώνυμος είπε...

Έλα κομπλεξαρα...

Ανώνυμος είπε...

Βλάκα κομπλεξαρα τσογλάνια,,,μεχρι εκεί φθάνει το λεξιλόγιο σου; δε κάνετε κανένα έργο και αφήστε τα χαζά λόγια καφενείου

Ανώνυμος είπε...

Πασοκοσκυλο Τραχανοσπηλια έχεις κουρασει! Εχεις γινει πιο γραφικος και απ την Ακροπολη αγορι μου. Αίντε στη σπηλια σου τωρα.
Και μην ξεχασεις... Ψηφιζουμε Φωφαρα!

Ανώνυμος είπε...

Εσοδα Δημου .Πως πάμε ; Ποια ειναι τα βεβαιωθέντα και ποια τα ανεισπρακτα ποσά ανα δημοτικη ενότητα για το έτος 2017 , 2018 2019 ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιά ποσά και σε ποιούς έχει περάσει η πενταετια και θα διαγραφούν ανειπρακτα ποσα;
Εχει ευθύνες ο Δήμαρχος ατομικά ;

Ανώνυμος είπε...

Tι ποσά έχετε ειπράξει απο τα μπαράκια π.χ Ασπρονέρι και αν αυτά τα έσοδα πήγαν στη Δημοτική ενότητα Αγίου Κωνσταντίνου ,που ανήκει το Ασπρονέρι ;
Αυτά τα ποσά αν εισπράχθηκαν τι έργα έγιναν απο αυτα τα χρηματα πρός όφελος Αγιου Κωνσταντίνου;

Ανώνυμος είπε...

Aπο τι λιμάνι Κ.Βούρλα ,τι πσοά εισπράξατε απο τα καραβακια πρός Λιχαδονήσια για το 2017 ,2018 ;
Αυτά έγιναν έργα υπέρ των ΚΒούρλων και ποιά συγκεκριμμένα ;

Ανώνυμος είπε...

Το δίκτυο αποχέτευσης και ο Βιολογικός του Μώλου λειτουργεί ;
πού πάνε τα απόβλητα απο τίς 20 συνδέσεις που έχετε κάνει ;
μήπως αυτό ήδη δημιουργεί μία βόμβα μικροβίων ,μέ άγνωστες συνέπειες για την υγεία δημοτών ;

Ανώνυμος είπε...

Στά Κ.Βούρλα πάρθηκε απόφαση του Δήμου για τα ιαματικά νερά;
Τόσες μέρες μετά τί έχει υλοποιηθεί απο τον Δήμαρχο,που είναι υποχρεωμένος να υλοποιεί και να εκτελεί τίς αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου ;
1. Λουτήρες '
2. Δοκιμαστική γεωτρηση
3. Ενδικα μέσα για αποζημίωση ;

ΠΟΤΕ ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ , Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΜΙΛΗΣΕ , Ο ΤΣΩΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!! ΒΛΑΚΕΣ Ε ΒΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕ ΑΚΟΜΗ?

Ανώνυμος είπε...

τελικα κάποιος είναι χοντρα -κομπλεξικός. Ακουσον Ακουσον , Μή μιλάτε !! Μή ρωτάτε !!! καλέ δικέ μου σε ποιά πέτρινη εποχή ζείς; OXI ο λαός μιλάει, δεν φιμωνετε . Οταν κάποιος βλέπει οτι δεν πάει κάτι καλά ,φωνάζει ,διαμαρτύρεται, διαδηλώνει, αγωνίζεται ,. Οποιος δεν συμφωνεί μαζί σας ,αυτοματα είναι εχθρός σας ; Νομίζετε οτι δεν υπάρχουν σκεπτόμενα άτομα και δημότες; Πάντα θα υπαρχει κριτική ,αν οι ενέργειες κάποιων δεν ειναι υπερ του Δημοσίου και δημοτικού συμφέροντος ,ενάντια στα ατομικά συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε φτύσ τα μπούτια σ!!! Βλάκα Ε βλάκα!!

Ανώνυμος είπε...

Εμπλουτίστε το λεξιλογιο σου.
Α α αλφα
Β β βητα
Γ γ γαμμα

Γ και Α και Γ και Α και όλα μαζί Γατσούλα

Εκτός απο Βλάξ και τσογλανια και τα σχετικα έλα στη Α δημοτικού να μάθεις και άλλες λεξούλες.

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι Δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ενημερωθεί για τα καυτά προβλήματα του Δημου ,για τα θέματα που πρέπει να αποφασλισουν σύντομα ;
1. Οικονομική κατασταση του Δημου
2. Εσοδα και εισπράξεις 2015 ,2016 ,2017,2018 ,2019 κινδυνος παραγραφής εσόδων
3. Κατασκευή παραλιακής οδού Αγιος Κωνσταντίνος ,έργο που έπρεπε ηδη ναέχει ξεκινήσει
4. Νερό Αγιος Χαραλαμπος κόστος έργου
5. λειτουργία Βιολογικού Μώλου
6. Βιολογικός Κ.Βούρλων
7. κλπ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μέσα σε αυτές τις ζεστές σκέφτεσαι τα προβλήματα του δήμου που μόνο εσύ βλέπεις. Πάνε σε κάνα οφθαλμίατρο σουργελο Ε σουργελο!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς τους δημοτες τους έχετε χοντρα χεσμενους. και από σκ.@@.α πολλά. Φοβάστε να τραβήξετε το καζανάκι, μη πάει κάποιος μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη πραγματική λέξη στον κόσμο υπάρχει στο έργο «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη και αποτελείται από 172 γράμματα.

λοπαδοτεμαχοσελαχογαλεοκρανιολειψανοδριμυποτριμματοσιλφιολιπαρομελιτοκατακεχυμενο
κιχλεπικοσσυφοφαττοπεριστεραλεκτρυονοπτοπιφαλλιδοκιγκλοπελειολαγῳοσιραιοβαφητραγα
νοπτερυγών

μπορούμε να μεταφράσουμε:
-πάστοπεταλίδο-γαλεοσάλαχο-τούρσοπιπεράτο-μυαλοκόμματα-
-μελοπερεχύτο-μυτζηθρότυρο-τρύγονοκοτσύφο-τσιχλοπίτσουνα –
-ψήτοσουσουράδο-κοτοκέφαλα-άγριοπεριστέρο-λαγοκούνελα –
-στράγαλοπετμέζο-φτερουγόδιπλες.

Ετσι απλά για να μαθαινετε εσεις του Πνευματικού Δημοτικού στα ελληνικα υπάρχουν και άλλες λέξεις.......εκτός απο αυτές μονο χρησιμοποιείτε

Ανώνυμος είπε...

φιλε 11.37 εχεις την εντυπωση οτι γνωριζει ο κοσμος ποιος ειναι ο Αριστοφανης
η αν τον ενδιαφερει;
Λαθος παραδειγμα βαζεις για την ανεπαρκεια στην γνωση.
Καλυτερα αν εθετες το παραδοσιακο 'εν οιδα οτι ουδεν οιδα' του Σωκρατη.
Τελος παντων τα δημοτικα πραγματα ειναι ποιο απλοικα για τους Δημοτε, ψηφιζω και περιμενω,εαν ναι, μενω ευχαριστημενος και ξαναψηφιζω, εαν οχι τοτε απλα ....ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ.
Στην δευτερη περιπτωση ειναι ολο το προβλημα [εκφραση δυσαρεσκειας], διοτι το γνωριζουν,πρωτα απο ολους οι δευτοροκλασατοι ,οι τιποτενιοι ,οι αφερεγγυοι,οι αναξιοπιστοι ,τα αρπακτικα.
Αυτοι λοιπον ερχονται με μια μικρη συντεταγμενη ομαδα ,να εκμεταλευτουν την αναγκη για αλλαγη,χωρις πραγματικους αξιολογικους ομως ορους ,"-οποιος ναναι αρκει να φυγει αυτος".
Αυτο λοιπον κ. Μπαμπινιωτη μεταφραζεται αλλιως και ως ΣΥΝΔΡΟΜΟ και χαρακτηριζει την τοπικη κουλτουρα μας .
Αν λοιπον σε αυτο υπαρχει και η ελλειψη γνωσης [οπως προειπαμε με τα αρχαια παραδειγματα}
τοτε πολιτικα κανουμε την παραγωγη μας σε συσκευασια vegan {αυτηρως χορτοφαγικη]

Ανώνυμος είπε...

Μακιαβέλι: «όσες φορές αν απογοητευτούν από την αλλαγή του Ηγέτη τους (εν. οι πολίτες), πάντα θα επιδιώκουν να βελτιώσουν τη ζωή τους αλλάζοντας Ηγέτη….».

Ανώνυμος είπε...

Νεοι Δημοτικοί σύμβουλοι ,
έχετε ενημερωθεί για τα θεματα που θα έρθουν στο δημοτικο συμβούλιο ,από τούς εισηγητές;
Σας εχουν ενημερωσει τι θα ψηφισετε για την επομενη περιοδο η ειναι ολα στο αυτοματο πιλότο ;
Απο πότε εχει να γίνει κανονικο Δημοτικο συμβούλιο ;
Παλι με δηθεν εκτατο θεμα θα περάσουνε τα έργα που κοστίζουν στην τσεπη σας πολλές χιλιάδες ευρώ;

Από τον Απρίλιο έχει να γινει κανονικο συμβούλιο ; Δεν υπάρχουν θεματα πρός συζητηση ή ήδη έχουν παρθεί οι αποφασεις και απλά θα κατακυρωθούν σε κάποιο συμβουλιο .
ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ .........

Ανώνυμος είπε...


Ποιοί να κανουν συμβούλιο ;
H συμπολιτευση (Τσωμος ) που στις εκλογές έγινε αντιπολιτευση ;
H η αντιπολιτευση ( Παταργιας ) που έγινε συμπολίτευση ;

ΜΠΛΕΞΑΜΕ ..
Α ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑκη που θέλετε ,καλλύτερος θα ήταν ο Βουρβουλάκης και ο Μπέλλος η ο Δαδίωτης.
ευτυχώς υπάρχει η σταθερη δυναμη του ΚΚΕ ,
Α ΡΕ ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ ΑΚΟΥΣ ; ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Με το έργο στη παραλιακή οδο στο Αγιο Κωνσταντινο ,που θα ξεκίναγε 2018, χριστούγεννα 2018 , πρωτοχρονια 2019 , απρίλιος 2019 , 3 ημερες ,Μαιος ,πριν τις εκλογες 2019 ,
αντε περασανε ηδη 5 χρόνια ,πότε ξεκινά τελικά ,
ποια δικαιολογια υπάρχει ;

Θα δειξετε καποτε τι σχεδιαζετε να γινει σαν εργο σε ανοικτή συζητηση στη πλατεία του χωριού ;

Ανώνυμος είπε...

Ήτανε οι τρεις μέρες που έλεγε προεκλογικά!!! Να δούμε τώρα που θα μας βολέψει Αλλά ο Νίκος είπε ότι σε λίγο καιρό θα αρχίσει.

Ανώνυμος είπε...

ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/11/2018 του Δημάρχου Ιω. Συκιώτη : Εγκρίθηκε η πλήρης χρηματοδότηση 380.000 € για την υδροδότηση της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Χαράλαμπου με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Α. Χαρίτση. Ο Δήμος ξεκινά άμεσα τις προβλεπόμενες διαδικασίες …..
2. Σχολιασμός του δημάρχου στο fb : ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ .....ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΗ....ΕΝΤΟΣ 20ΗΜΕΡΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ/Δ.ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΩΛΟΥ.

Τα λόγια περιττεύουν !
Ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8.26 και βέβαια είναι παθολογικός ψεύτης.
Ο καμπάνες χτυπάγανε από τη 1η θητεία του και εμείς νομίζαμε ότι αλλού γινόταν η κηδεία …

Ανώνυμος είπε...

συκοφάντες λασπολογοι κοντοπιθαροι τι βλακείες γράφετε!! Ο άγιος χαράλαμπος πίνει νερο κανονικά. Ελεος πια μαζευτείτε.
Ολα γίνονται όπως πρέπει , εσείς πάλι απο την τύφλα σας για το προσωπικό συμφέρον δεν βλέπετε μπροστά σας.
Ρωτήστε τον πρόεδρο εαν εχει παράπονο για το νέρο. Μηπως θυμάσαι ποιος τον παρακαλαγε να παει μαζι ?
Το έργο του νερού του Αγίου χαραλάμπους ήτανε δέσμευδη εγινε πράξη.

Ανώνυμος είπε...

Αν πίνει κανονικά νερό ο Άγιος Χαράλαμπος τότε γιατί χρειάζεται να ξοδέψετε 370.000 Ε χρήματα φορολογουμένων; για υδρευση της περιοχης.
είναι περιττό το έργο;

Ανώνυμος είπε...

Για εκσυγχρονισμό ασχετε

Ανώνυμος είπε...

Σπατάλη λέω εγώ,Όχι εκσυγχρονισμό,δε μας παρουσιάζεις στο Μώλο στη πλατεία το έργο αυτο; Γιατί κρατάτε κρυφό τι θα φτιάξετε στο Άγιο Χαράλαμπο με 380.000 ; ο οποίος όπως λέτε πίνει ήδη καλό νερό!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον είσαι εσύ τουλαχιστον άσχετος ,για να σπαταλάμε τόσα χρήματα για το νερό εκεί, όταν πριν 7 Χρόνια θέλανε 50.000 με 60.000 ..Πώς έφθασε το ποσό σε 380.000 ,γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Πολλά τα λεφτά, Τάκη

Ανώνυμος είπε...

Πολλά τα λεφτά, Τάκη ....ωρα για παρτυ

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ανώνυμε 7:37 μ.μ., Ιουλίου 15, 2019
Ο ισχυρισμός σου ότι ο Άγιος Χαράλαμπος πίνει νερό κανονικά και ότι το έργο του νερού ήτανε δέσμευση και έγινε πράξη είναι ένα μεγάλο ψέμα.
Είμαι κάτοικος του χωριού και για αποκατάσταση της αλήθειας σου λέω ότι κανένα έργο δεν έχει γίνει και το νερό που πίνουμε είναι αυτό που μεταφέρει η υδροφόρα από το Μώλο.
Φτάνει πια με την παραπληροφόρηση.

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν ξέρεις ρώτα τον πρόεδρο να μάθεις από που πίνεις νερό. Κρετινοι λασπολογοι οικογένειά μπασκετμπολιστων

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ανώνυμε 5:21 μ.μ., Ιουλίου 16, 2019
δεν το γνωρίζεις το θέμα και μην εκθέτεις πρόσωπα.
Κανένα έργο δεν έχει γίνει και το νερό που πίνουμε είναι αυτό που μεταφέρει η υδροφόρα από το Μώλο.
Προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών μου μπορείς να επικοινωνήσεις τόσο με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Αναγνώστου - κάτοικο Αγ. Κωνσταντίνου - αλλά και με τον ιδιοκτήτη των ZEUS VILLAGE CHALET και όποιον άλλον εσύ νομίζεις.
Σταμάτα τη παραπληροφόρηση.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά , ο υπέυθυνος που απαντά ανωνυμα , μπορεί να απαντήσει :
O Αγιος Χαραλαμπος ,πίνει καλό υγειινό νερό , απο υδροφόρα η απο το έργο που έγινε πράξη ;;;
Aν έγινε πράξη γιατι χρειαζονται τα 380.000 Ε αφού το έργο ήδη έγινε ;

Ιδού η Ροδος και το πηδημα ..

Ανώνυμος είπε...

"Κρετίνε και βλάξ" όπως αυτοχακτηρίζεσαι άσε τους μπασκεμπολίστες ήσυχους αυτοί ασχολούνται με μεγάλες μπάλες , εσύ ασχολήσου μμε μπαλα και τεννις και πινγκ πονγκ , εξάλλου όσο περνάνε τα χρόνια σας ,τα μπαλάκια μικραίνουν

Ανώνυμος είπε...

Παταργιας, Τσωμος, Παπαναγιωτου , ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ? ΖΕΙΣ ? Χαχα

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα που έστειλε ο πομπός είναι διαφορετικό από εκείνο που έλαβε ο δέκτης, και κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει ότι ο άλλος άλλα κατάλαβε. Αυτός είναι ο ορισμός της «παρεξήγησης».

Ανώνυμος είπε...

Εαν ψαχνουμε Ευθυνες , Υπευθυνοτητα, Φιλοτιμο , Γενναιοτητα, Αποφασιστικοτητα κλπ. κλπ. ο SUN TZU το ειχε πει 3,000 χρονια πριν (και δεν θα κουραστω να το επαναλαμβανω ). . Ο ΙΚΑΝΟΣ Αυτοκρατορας (Πρωθυπουργος /Υπουργος/ Στρατηγος / CEO κλπ.κλπ ) ζηταει και επιθυμει να περιβαλλεται απο ΙΚΑΝΟΥΣ συνεργατες /διοικητες κλπ κλπ για να δημιουργησει και το εργο του να φανει ακομα περισσοτερο .
Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Αυτοκρατορας (Πρωθυπουργος /Υπουργος/ Στρατηγος / CEO κλπ.κλπ ), ζηταει και επιθυμει να περιβαλλεται απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ συνεργατες /διοικητες κλπ κλπ για να
1) ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,
2) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ απο ενα ικανο και αξιο συνεργατη του .. Απλες εννοιες εν Κινα, Εν Ελλαδι ????

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαγωγός κι ο όχλος

Αν θέλεις να κερδίσεις τη συμπάθεια των μαζών πρέπει να τους λες τα πιο ηλίθια και τα πιο χυδαία πράγματα. Αδόλφος Χίτλερ

Τι είναι ο όχλος; Η πολυάριθμη συνάθροιση ανθρώπων δεν επαρκεί για το σχηματισμού ενός όχλου.

Το πλήθος δεν είναι όχλος.

Ο όχλος δημιουργείται όταν η συνείδηση και η προσωπικότητα των ατόμων που αποτελούν το πλήθος εξαφανίζονται. Ο όχλος έχει –κατά κάποιο τρόπο- μια κοινή συνείδηση.


 «μαζικότητα» του ανθρώπου ακόμα και εκτός όχλου, όταν αυτός «είναι ευτυχής να νιώθει τον εαυτό του όμοιο με όλους τους άλλους».



Μια κοινότητα ανθρώπων που δεν έχει μεταβληθεί σε όχλο λειτουργεί σωστά, γιατί τα άτομα που την αποτελούν δεν έχουν χάσει την ατομικότητα τους, την υπευθυνότητα, τηνωριμότητα και το άτομο διατηρεί στο ακέραιο την αυθυπαρξία του, την αυτοσυνειδησία, άρα και την ανεξαρτησία.

Στη μάζα το άτομο όλα αυτά τα έχει χάσει, κυριαρχεί η ομοιομορφία, δεν υπάρχει ατομικότητα, υπευθυνότητα και ανεξαρτησία.

Ενώ, όμως, ένας όχλος αποτελείται από πολλούς ανθρώπους το διανοητικό του επίπεδο είναι κατώτερο εκείνο του μεμονωμένου συνειδητού ατόμου.

Η σημαντικότερη αιτία της οχλοποίησης,η υποβολή ή ο «κοινωνικός υπνωτισμός».

Επειδή ακριβώς το διανοητικό επίπεδο του όχλου είναι χαμηλό αποδέχεται εύκολα οποιαδήποτε ιδέα. Μάλιστα συμβαίνει όσο πιο παράλογη είναι αυτή, τόσο περισσότερο να τους επηρεάζει.



«Η απλή αλήθεια δε γίνεται πιστευτή από τις μάζες, ενώ την υπερβολή, επειδή εντυπωσιάζει περισσότερο, την πιστεύουν… Οι μεγάλες μάζες γνωρίζουν μόνο δύο διακρίσεις: Άσπρο και μαύρο, καλό και κακό

Ανώνυμος είπε...

25/7/2019 οικονομική επιτροπή . θέμα νερό Άγιος Χαράλαμπος. Τι ήταν έτοιμο Τελικά;
8. Κατάρτιση όρων διακήρυξης του έργου «Κατασκευή αγωγών εξωτερικού υδραγωγείου Τ.Κ.
Αγίου Χαραλάµπους»
Ο Πρόεδρος

Συκιώτης Ιωάννης
Πίνακας Αποδεκτών
• Μπεζάτη Ευφροσύνη
• Τριανταφύλλης Νικόλαος

Ανώνυμος είπε...

Άγιος Χαράλαμπος έργο 400.000 .φωνογράφος.
Θα αποφασίσετε Τελικά έγινε, θα γίνει το έργο, το σκέφτεστε;
Εσείς λέγατε ότι πίνουν ήδη καθαρό νερό . Αποφασίστε τι θα λέτε. Αλλά λέει ο ένας αλλά ο άλλος. Το άνθρωπο που έλεγε ότι πίνουν νερό από υδροφόρα του Δήμου, τον βγάλατε τρελό.






Ανώνυμος είπε...

συντομα θα εχουμε νεο συμβουλιο.
Η ποιότητα των νέων συμβούλων ελπίζουμε να ανεβάσει το επίπεδο των δημοτικών συμβουλίων.
στο παρελθόν ειδαμε, κακές συνεδριάσεις.

Η επικοινωνιακή πρακτική , είχε και έχει ακόμα έντονα στοιχεία bullying. Δεν απευθύνεται στον πολιτικό του αντίπαλο. Του επιτίθεται. Είναι γνωστή και πάγια τακτική της θρασιτητας· και αυτήν εφαρμόζει εδώ και χρόνια. Με την επιθετικότητα καλύπτει ένα μεγάλο έλλειμμα πολιτικών του προσόντων. Τα πιο βασικά είναι: α) ότι δεν κατέχει το αντικείμενό του καλά, και β) ότι ποτέ δεν κάνει επαρκή προετοιμασία. Συνάδελφοί του έλεγαν συχνά ότι ήταν αδιάβαστος.