27 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση - Παπαναγιώτου Δημήτρης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα ευχαριστω προς το 11% του εκλογικου σωματος,την επομενη θα ειναι καλυτερα, μην απογοητευεσαι,ετσι ξεκινησε και ο Ανδρεας Παπανδρεου απο το 12%.

Ανώνυμος είπε...

Γγγγγ

Ανώνυμος είπε...

Αφορά την επόμενη ανάρτηση, μιας και δεν δίνει τη δυνατότητα σχολίων.

Αγαπητέ Τάκη, πιστέψαμε σε σένα και σε θέλαμε δήμαρχο. Για να επιστρέψει στη θέση του αντιδημάρχου εκείνος ο μυρωδάτο, που μαζί με τον Τετρι έκαναν την απογραφή του 2011 και υποβάθμισε κι άλλο το Μώλο. Εκείνον που φρόντισε μαζί με τον Τέτρι να γίνει σωστά το έργο της αποχέτευσης, ώστε να κόβονται στα δύο σήμερα, όλοι οι δρόμοι του Μώλου. Εκείνον που έμπαινε με τις λάσπες στο δημαρχείο κι έβριζε όποιον έβρισκε μπροστά του. Εκείνον που δε σεβάστηκε οικογένειες ακόμα και συγγενών του. Εκείνον που έφτιαξε όλα τα αγροτικά περάσματα για τα χωράφια του και έβαζε το προσωπικό του δημου (ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς) στο ωράριο του δήμου και με υλικά του δημου να του φτιάχνουν πομόνες και δίκτυα. Εκείνον που πρόδωσε τον Τετρι, όταν τον αντίκατέστησε με άλλον και που έκανε το ίδιο και στο σημερινό δημαρχο, επειδή δεν τον άφησε για 5 χρόνια στην καρέκλα. Εκείνον που ξεφτίλιζε το γιο του Τετρι δημοσίως για πολύ λεπτό προσωπικό του ζήτημα. Κι άλλα πολλά.

Κρίμα που μας στέρησες τη δυνατότητα να ξαναδούμε το ίδιο έργο σε επανάληψη.

Ανώνυμος είπε...

Παπαναγιωτου ,τελικά τι έγινε στη Αγναντη ,γιατι πηγε τοσο καλα ο Συκιωτης , ποιος είναι ο λόγος ;

Ανώνυμος είπε...

Οι 1085 ψηφοι στον Αγ κων\νο στον Τριανατφυλλη δειχνει ποιος ακολουθει μετα την περιοδο Συκιωτη? Τρεμε Καραμανωλη.

Ανώνυμος είπε...

Την απογραφή την κανει Ελληνικη στατιστική αρχη. Οι δήμοι δεν εμπλέκονται ΠΟΥΘΕΝΑ.Ο Παντρας καλος αντιδημαρχος αλλα προβληματικος ανθρωπος, σιγα το νεο.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως, φίλε μου. Τα συνεργεία τα είχε επανδρώσει ο αντιδημαρχάρας ο κλεισοσπίτης με παιδάκια από το Μώλο. Ο Τετρι τον εμπιστεύτηκε. Είχαν 10 μέρες να διορθώσουν και να απόγράψουν άλλα 35 άτομα (από τα 500 συν που ουδέποτε τους επισκέφτηκαν). Όμως ο άπλυτους έταζε στα αθώα νέα παιδιά, ότι θα ανοίξουν μαγαζιά με ΟΓΑ, κι όχι με ΤΕΒΕ. Τους έλεγε ότι θα τους εγκρίνουν οι δικοί του τις επιχορηγήσεις για νέους επαγγελματίες. Μόνο τα συμφέροντά του φρόντισε και να δείξει τον ανεκτήμητο ταλέντο του στο χάλασμα οικογενειών. Μπράβο στον Τέτρι που τον στήριξε λυσσαλαία για να ανταποδώσει στο βρωμιάρη το καλό που έκανε στο γιο του, χρεώνοντάς του τον τίτλο που δε λέγεται για οικογενειάρχη, ενώ ανήκει στον ίδιο τον ξεδοντιάρη, λόγω ειδικών προτιμήσεων...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΑ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΟ ΑΓΌΡΙ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΣΕ ΤΟ ΜΏΛΟ ΜΈΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΈΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ???
ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΈΠΡΑΞΑΝ ΜΑΖΊ ΤΠΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ!!! ΚΡΊΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΎΡΩ ΧΩΡΙΆ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον πια να χαρεί για τα κατορθώματά του. Να κάνει ως νέος το πρόγραμμά του με το υπέροχο συγκενολόϊ της θπηρέτριάς του, που περιμένει να τους χαρίσει το σεντούκι του, ώστε να τον αγαπήσουν ως γαμπρό. Ζηλεύετε την άφταστη γοητεία του και τον πιάνετε στο στόμα σας. Αχάριστοι Μωλιώτες...

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε και αντιδημαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Eίχες πεί και κάνει πολλά σανδαλοφόρε... οπότε ΄΄επιβραβεύεσαι΄΄ τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Όπως και Εσύ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ή αυτος που βρισκετε σε ψυχολογικη συγχυση,κανει το λαθος να μεταφερει στο μπλογκ το προσωπικο του βιωμα σε σχεση με τον Παντρα.
Ειναι λαθος ο συχετισμος πολιτικης και προσωπικης βεντετας και μαλιστα στην κοινη θεα και ζημιωνει μαλλον τον Κριτσοβα,ο οποιος μπορει και να μην ευθυνεται.
Επιτελους το μπλογκ δεν ειναι εξομολογητηριο του ιερου ναου στο Μωλο.

Ανώνυμος είπε...

ολοι περνουν οτι τους αξίζει τελικά . Υποψηφιοι και Ψηφοφόροι .

Ανώνυμος είπε...

Ο Τριανατφύλλης , έδρασε υπογεια και συστηματικά , έκανε δουλιτσες σε όλο το κόσμο, μικροεξυπηρετήσεις , και ΤΣΟΥΚ 1000 ψηφαλάκια. Αυτά τελικά θελει ο κόσμος , η υπάρχεια τοση φτώχεια και εκμετάλευση .

Ανώνυμος είπε...

Παπαναγιωτου - Τριανταφυλλης - 0 -1 στο αγωνα που έγινε στη Αγναντη

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια για τον ξεδοντιάρη είναι μάλλον φυσιολογική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας για την παρουσία του αυτά τα χρόνια στα κοινά. Ας πρόσεχε ο Τετρι που τον έκανε φίρμα.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα το βραδυ στον ΑΓ. Κων\νο στο Μανουσο θα προσφερθει επιμνημοσυνος καφες για τα τριημερα,στους συγγενεις και φιλους της παραταξης Τσωμου.

Ανώνυμος είπε...

Θα πιει ο Πάνος καφέ? Βάλτε καμιά νταμτζάνα και μερικά αρνάκια. Θα παρηγορηθεί και η Αγγελικούλα, που 'χει εξαφανιστεί από την Κυριακή. Ζωή σε λόγου σας.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως νιώθουμε αδικία εμείς που στηρίξατε Τσ συνδυασμό του Τσώμου. Δες τε τη διαφορά ποιότητας των υποψηφίων. Μόνο ντροπή μας έμεινε με αυτούς που εκλέγονται. Αλλά ο τόπος παίρνει αυτό που του αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Κολό παιδα του κοντού σκασμός τώρα

Ανώνυμος είπε...

Αιωνια σας η μνημη αξιομακαριστοι,κυριε ελεησον, κυριε ελεησον,

Ανώνυμος είπε...

ti sas ftaine ta paidia tou kodou kai ta vrizete oloi?

Ανώνυμος είπε...

Αντε πάμε παρακάτω... ότι έγινε έγινε!
Δεν έχει κανένα νόημα να γράφονται χαζομάρες. Η κοινωνία είναι μικρή.
Πάμε να αλλάξουμε κουβέντα, ποιος θα πάρει αντιδημαρχία και τί επιτέλους θα γίνει σε αυτά τα χωριά.
Το είχα γράψει και μες τις εκλογές δεν χρειάζεται να τυπωθεί ή να ειπωθεί ένα πρόγραμμα με κείμενα θα γίνει αυτό και αυτό. ( είναι το ίδιο από την Καστορία εως τα Χανία με μικρές τοπικές αλλαγές). Μπορεί να γίνει ένας σχεδιασμός κάποιων δράσεων, να μπεί ένα χρονοδιάγραμμα με τα έργα που είναι να κάνει το κράτος? Ποιον πρέπει να πιέσουμε τον Υπουργό τον Περιφερειάρχη? Ας καταθέσουν οι πέντε σύλλογοι που λειτουργούν μες την πόλη τις προτάσεις τους. Πολλές φορές δεν είναι τα πάντα θέμα χρημάτων ...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

μπλογκερ μηπως ξερεις τα αποτελεσματα των κοινοτικων εκλογων και ποιοι βγαινουν προεδροι

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο, φίλε! Είχαμε σπουδαίο ψηφοδέλτιο και εξελέγησαν οι τιποτένιοι.

Ανώνυμος είπε...

4.43...παιζει να την ψαχνεις και δεν την βρηκες..?Δεν κρυβεται...αλλωστε δεν θεωρω οτι εχει κανεις να της προσαψει κατι!Θεωρω οτι ειναι απο τα λιγα ατομα που εκαναν δουλεια στο συνδιασμο του Τσωμου....τωρα αν παιχτηκε παιχνδι στην πλατη καιαυτης...το να πω κριμα για την κοπελα που ειναι κατα τα αλλα πολυ αγαπητη

Ανώνυμος είπε...

Ο όμοιος τω όμοιω... Τα σκατά με τα σκατά...

Ανώνυμος είπε...

ΔΉΜΑΡΧΕ, ΧΑΖΆ-ΧΑΖΆ, ΣΕ ΔΙΕΣΩΣΕ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΤΖΟΒΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΤΡΩΝΑΡΙΣΕΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνη σου τα γράφεις, μόνη σου τα τρως. Κρύψου πίσω από το κάδρο με τα ηχυρά ονόματα. Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

έχει πλάκα ότι με νταμπλ σκορ, χαμένοι όντας, σκούζετε...άντε γράφτε καμιά ένσταση...

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός σας φύλαξε και βγήκε με την πρώτη αλλιώς αν πήγαινε δεύτερη Κυριακή θα το έφερνε η βλάχα το τυρί και θα γελάγαμε όλοι μαζί

Ανώνυμος είπε...

πιθανοθεωρίες του κύταρρου και του κηφηνείου...

Ανώνυμος είπε...

Θα δωθει καφες για τον Τσωμο, αλλα μετα το καλοκαιρι να δω ποιοι θα θρηνησουν με τα ?? Θελω να δω τι θα κανουν οταν τα λεφτα δεν πανε στα Καμενα αλλα σε κολλητών τσεπες!!!! Καλο Χειμωνα Συντροφοι!!

Ανώνυμος είπε...

Αν οι καφέδες που λέτε είναι σαν αυτό που διοργάνωσε ο τσωμος λυπάμαι για λογαριασμό σας. Μας τίμησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Βέβαια ο πανος κρασάκι του οκ!