17 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ - Τσώμος Δημήτρης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΤΙ ΚΑΡΤΕΣ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ? ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.


Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΛΩΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ 2.Ο9

Ανώνυμος είπε...

Στειλε και πρόσκληση στο Δημαρχο ,έτσι και αλλιώς προγραμμα δεν έχει , να ερθει να μάθει τι έργα θα γίνουν στο ΔΗΜΟ μας τα επομενα χρόνια ,γιατί σαν αντιπολίτευση δεν προκειται να πατάει στο Δημαρχειο.

Ανώνυμος είπε...

τα παιδιά χτυπάνε κάτι υπερωρίες στο μπλογκ, άλλο πράγμα.
βρήκατε ένα νόημα στην ζωή σας. από την άλλη Κυριακή, μην ξεχαστειτε. ξαναγυρνάμε στην καθημερινότητα μας: δε μιλάμε σε κανέναν, δεν μας μιλάει κανείς.
gs fun club official

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο τσιτινης η αλλιώς Αντωνίου που πάει το χαιβανι???? Ακολουθεί τα χνάρια του πατρός??? Κούνια που σε κουναγε ερμεέεεεεέε.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε ρε παιδιά στα εγκαίνια χθες στον Τσωμο στα Καμένα. Τρεις και κούκος. Ούτε ένα ποστάρισμα στο FB. Γιατί ρε παιδιά τέτοιες μοναξιές. Μήπως ο κόσμος ξέρει τι εστί Τσώμος (εργολάβος).

nobody είπε...

3 και ο κούκος? Μια φωτό είδα και κατάλαβα,την ψήφο την πληρωνεις,την παρουσία ΟΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά απ´ ότι φαίνεται ο Παπαναγιώτου εχει αξιώσεις για τη δεύτερη θέση. Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότεροι τον στηρίζουν φανερά

Ανώνυμος είπε...

Μετά από τα παραπάνω Εάν βγει ο τσωμος οι θέσεις ειδικού συνεργάτη είναι των παιδιών του. Ολοι θα ζουνε απο την δημαρχία. Ρεζιλίκια χρωστάνε παντού κ ψάχνουν εργασία για να ζήσουν. Στο σπίτι από πρώτη κυριακη

Ανώνυμος είπε...

4.14 Τέτοιες μπαρούφες σας λέει το καραφλό αγόρι? Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά απαγορέυεται η πρόσληψη ειδικου - επιστημονικού συνεργάτη στο δήμο με συγγένεια πρώτου βαθμού με τον δήμαρχο. Οπότε καλοχώνευτο τα σανο που σας ταίζει ο κότζακ των 3.000 ευρώ πόθεν έσχες και των απευθείας αναθέσεων στον ξάδερφο στον Αγιο!

Ανώνυμος είπε...

εντάξει σε πιστέψαμε τωρα ..καλα πήγαινε και παίξε σε άλλη παραλία φίλε μου
να είσαι σίγουρος οτι θα γίνει ετσι. προσπαθούν να ξεχρεωσουν με κάθε μέσο. Το προσωπικό απλήρωτο , χρέη τράπεζες πολλά και δεν ξέρω και γω που άλλού. 40.000 ειδικός συνεργάτης ενας ανα χρόνο σύν αλλα 40.000 ο δεύτερος επί τεσσερα χρόνια 320.000 χιλιάδες. Σκεφτείτε οτι ο κόσμος πεινάει και τα παιδιά του τσωμου θα εισπράτουν 320.000 χιλιάδες το έτος απο τον δήμο.
ουστ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7:00 μ.μ., Μαΐου 19, 2019
πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε γιατρό. Ξεκόλλα. Τι δεν καταλαβαίνεις. Τα παιδιά του δεν μπορούν ούτε να προσληφθούν για συνεργάτες του ούτε μπορούν να πάρουν έργα του Δήμου. Ρητή απαγόρευση της νομοθεσίας. OK ;

Ανώνυμος είπε...

7.00 Πόσο σας χρεώνει το σανό ο καράφλας? βλήμμα ε βλήμμα λοιπόν ο νόμος είναι ξεκάθαρος ότι απαγορέυεται η πρόσληψη ειδικου - επιστημονικού συνεργάτη στο δήμο με συγγένεια πρώτου βαθμού με τον δήμαρχο. Επίσης επειδή είσαι και περιορισμένης ευθύνης μπες διάυγεια και δες αμοιβή της ανθούλας της πισλή 900 ευρώ παίρνει η κοπέλα επι 12 μήνες 10.800 ευρώ το χρόνο. Οπότε άντε στο καβούκι σου τώρα σανοφάγε του καράφλα

Ανώνυμος είπε...

Άμα περιμένετε να διεκδικήσετε με ψέματα ακόμη δεν έγιναν οι εκλογές άι καλά....όποιον θέλει ο δήμαρχος παίρνει συνεργάτη....οσο για τον μισθό 900 είναι την βδομάδα. Άντε τώρα Εσύ στο καβούκι σου μομολο του τσωμου

Ανώνυμος είπε...

Οποιον θελει παιρνει συνεργάτη ο Δήμαρχος;; Ποσους αλλάξε τα τελευταία χρόνια , τι μισθό έδινε , τι έργο έκανε ο καθένας τους ; Αφού έπερνε όποιον ηθελε ,τελικά κανένας δεν του έκανε ,μήπως ο ίδιος έχει πρόβλημα ;

Ανώνυμος είπε...

Τον Κάκαρη πάντως τον τάισε 3 χρόνια. Και τώρα είναι απέναντι. Με τέτοιους έχουμε κουραστεί.

Ανώνυμος είπε...

8.44 Ψάξτο καλύτερα γιατί μάλλον ο κάκκαρης τάισε τον πιπίλα και ρώτα τον πιπίλα γιατί παρακάλαγε τον κάκκαρη όταν ανέλαβε?



Αυτά εν ολίγοις!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο θρήσκιοι γίνατε παλιοθεατρίνοι...
Βρε συμφερολάτρες άθεοι, προσκυνητές του χρήματος και των προσωπικών σας συμφερόντων, δε φοβάστε την πτώση του πολυέλαιου?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κάκκαρης τα σπάσε με τον Τριανταφύλλη εν αγνοία του δημάρχου, επειδή ο πρώτος λειτουργούσε υπέρ του εμείς. Έδωσε γραμμή ο παρτάκιας να ξηλωθεί ο επιστημονικός συνεργάτης και ο καράφλσς τον εκτέλεσε. Ας πρόσεχε. Αντί να το ψάξει για τον αντί, υπάκουσε στα θελήματά του. Έτσι, ο μεν Κάκκαρης έγινε αποπομπιαίος τράγος, κι ο αντί συνέχισε να υποσκάπτει το δήμαρχο. Τώρα θα πληρώσει για την εμπιστοσύνη που είχε και έχει σε εκείνον που τον προσβάλλει συνεχώς.

Ανώνυμος είπε...

έχουν πάρει φωτιά τα πισι εκει στη νότια λαμία... η ταχεία πληκτρολόγηση, πληροφοριακά, δεν αυξάνει το μπόι...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τον τάισε και 3 χρόνια, ;;;πόσα αλλά ψέματα θα πείτε, ;;;αυτός σας έβγαλε από την αφάνεια τότε το 2014 . Όπως ξέρω δεν έχει ανάγκη κανενα να τον ταΐσει, εσείς έχετε ανάγκη ταισματος.αφηστε τον άνθρωπο στην ησυχία του. Είσαστε πολύ λιγοι .Εμείς οι δημότες θα τον στηρίξουμε για να φύγετε εσείς οι 'επαγγελματίες ανεπαγγελτοι πολιτικοι' .

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Συκιωτης δεν κατάλαβε Ποιος ήταν ο Κακκαρης , αυτός που τον βοήθησε πολυ να γινει δήμαρχος... Αν δεν κατάλαβε το ρόλο που έπαιξαν οι άλλοι γύρω του , για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, τότε δεν έχει ορθή κρίση, άρα δεν ξέρει να κρίνει άρα δεν κάνει για δήμαρχος ή γενικά δεν κανει για δημόσιο πρόσωπο. Όπως φάνηκε ο Συκιωτης έφυγε από τον Κακκαρη και όχι ο Κακκαρης από τον Συκιωτη. Όταν καθαρίσει το κεφάλι του από την παραζάλη της ψευτοεξουσιας ο Συκιωτης, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δημαρχε ήσουν άδικος μαζί του , Λάθος σου .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2.04 για να καταλάβει κάποιος το λάθος του προυποθέτει νοημοσύνη και αυτογνωσία αρετές που όσον αφορά τον συκιώτη αντιστοιχούν στην πυκνότητα της κόμης του. Σωστά τα λες 2.04 αλλά δυστυχώς ο αλαζόνας συκιώτης είναι στην κοσμάρα του.

Ανώνυμος είπε...

Βουλγάρικο συντακτικό Θανασάκη. Ο μπαμπάς συλλαβίζει, εσύ υστερείς στα απλά ελληνικά. Το μόνο που ξέρετε καλά είναι να προβάλετε τους πάντες στο βωμό της κερδοφορίας σας. Αφήστε το Δήμο. Δεν είναι πια εφικτό το πάρε-δώσε που καταφέρατε με όλους τους σημερινούς υποστηριχτές σας, διατελέσαντες κοινοτάρχες και δημαρχαίους...

Ανώνυμος είπε...

8.44 . Ρωτήσαμε και μας είπαν οτι ο Κακκαρης ήταν από Ιουνιο 2015 έως Οκτώβριο 2016 που παραιτήθηκε( 16 μήνες ) . Που βρήκατε τα 3 χρόνια οτι τον ταιζε ο Συκιώτης ( χρήματα του ΔΗΜΟΥ );
Διαδιδετε ψεματα .