22 Μαΐου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κοσμο είχε στα Κ.Βουρλα ; στη συγκέντρωση ;; ακουσθηκε οτι ο Συκιωτης ηταν εξω φρενών ,διοτι πολύ λιγο κόσμο στη συγκεντρωση. τελικά ουτε οι υποψηφιοι του δεν πανε να τον ακούσουν.

Ανώνυμος είπε...

Οντως είχε πολλά νέυρα και φώναζε τον άκουσε αρκετός κόσμος

Ανώνυμος είπε...

Οι παρευρισκόμενοι δεν αντελήφθησαν κάτι τέτοιο. Εσύ από τη συγκέντρωση των υποψηφίων στο Μωλο, άκουγες το σμετ σου να σκούζει και μπεδεύτηκες...

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. : Τα 300 άτομα δεν είναι λιγα.

Ανώνυμος είπε...

ρε γκαβομαρα εχετε? ακου δεν ειχε κοσμο ο συκιωτης.ολο το βραδυ καθοταν στο φωτοσοπ το τσιρακι του πιπιλα.ξερετε ο αρουλης.αλλα παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες για μπιρσιμοπαρουσιαση της λαοθαλασσας , εχει και ο κοντος τα ηλεκτορνικα μεσα και τεχνικους κλασεις ανωτερους του φονογκραφ ,και η αναλυση κανει ακριβη καταμετρηση των παρευρεθεντων.ηταν και ο λακης ο γρουνας εκει. οπως και ο γεροσκοπας, βγανι λαγο-βγανι λαγο?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΙ ΚΑΙ 5 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Η ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΣΤΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ .ΑΜ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ..ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΑΙΔΗΨΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα... καθε 2 ωρες δρομολογια για Αιδηψο απο Αρκιτσα. Καλα μπανια... ααα περνα κ απο τον Δημαρχο να σου δωσει κανα χαπι. Ακου τραβαγαν φωτο απο ειδικες γωνιες... ναι, οτι πεις!!! Μιλησανε τα ποσοστα.. κ οχι οι φωτογραφιες! Νικη σπο την πρωτη Κυριακη κ εσεις κουκουλωμα στα κρεβατια σας απο τις 10 το βραδυ εχθες!