10 Μαΐου 2019

Δημοτικές εκλογές 2019 – Ψηφοδέλτιο Συκιώτη Ιωάννη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger







27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνδυασμός νίκης!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΙΖΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ 3.000 ΕΥΡΩ.


ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά βλέπετε στον καθρέφτη σας, νανοκομπλεξάκια. Σας ενοχλεί που δεν είμαστε σαν κι εσάς?

Takhs είπε...

Ένα ξέρω και μπορώ να πω ότι θέλουν τα λεφτά και όχι να κάνουν κάτι για το Δήμο 5 χρόνια . Όποιος πει ένα έργο που έγινε τα 5 αυτά χρόνια θα του βγάλω το καπέλο . Όλοι οι δημότες ξέρουν τι δεν έχει γίνει τόσο καιρό ας έκαναν κάτι και θα τους ψηφιζαμε όλοι .. Δεν είμαστε τρελοί απλός βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι τι να κάνουμε να δούμε έργα που δεν έχουν γίνει.. Σας παρακαλώ πολύ αν τύχη και ξαναβγεί τε να κάνετε κάτι γιατί μετά θα κρυβεστε και ούτε στο δρόμο δεν θα μπορείτε να βγείτε...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Δεν γράφετε για κανενα έργο που κάνατε για κάτι που ξεκίνησε ,τελείωσε ,παραδόθηκε και λειτουργεί σωστά;; Μόνο λόγια λόγια....υποσχέσεις... αφήνετε τον Δήμο σε χειρότερο σημείο από ότι ήταν το 2014 ...περιμένουμε να γράψετε έστω μια λίστα με τα έργα σάς..Κάτι που έγινε και λειτουργεί...

Ανώνυμος είπε...

Το εργο σας ειναι μονο ενα.Σπαταλη συνέχεια σε εποχή κρίσης . Ξοδέψετε τα χρήματα των δημοτών. Θα φάτε *μαυρο*

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ..ΜΗΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ...ΜΕΧΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ..

Ανώνυμος είπε...

Θέλει άλλη μια θητεία για να τελειώσει τα έργα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

επειδή λέγεται ο φταιει η Αντιπολίτευση για τα χάλια του Δήμου ,αντίγραφω απο σχόλιο κάποιου : ΨΕΜΑΤΑ.Δεν είναι οι καταγγελίες που πήγαν πίσω το Δημο. Η απραξία ή μή νομιμότητα ή έλλειψη Διαφάνειας , αλλά και η Περιφέρεια ,κεντρική διοίκηση , πού ακύρωνε παράνομες και αυθαίρετες πράξεις.
Οταν ο Δήμαρχος δεν ξέρει να διοικήσει , άν είχε μαζί του την πλειοψηφία που είχε ,θα πέρναγε όλες τίς απόφάσεις .Ισα -Ισα όταν ήταν κάτι νόμιμο η μειοψηφία ψηφιζε και στήριξε και θέματα που οι δικοί του δεν συμφωνούσαν. Δηλαδή τώρα ο προυπολογισμός 2019 δεν πέρασε με υποστηριξη της μειοψηφίας ,κατα παρέκλιση απλά για να λειτουργήσει ο Δήμος ; H αδυναμία σύνταξης προυπολογισμού απο τον Οκτωμβριο 2018 ήταν αδυναμία του Δημάρχου και όχι της αντιπολιτευσης. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ η Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ;;;

Ανώνυμος είπε...

kala giati kaneis den tolmaei na anaferthei sta simerina gegonota stin provlita mprosta sthn ekklisia sta kamena vourla? tsimentopoihseis gia eksipirethsh tou syzigoy ypopsiafias me ton pipila? onomata den leme.Deuterikata seira sto psifodeltio sikiwth, autofwra, etc.?
alla ektos oti o "agrios" tha sas paei karotsaki kai den tha thn bgalete kathari mazi tou, na mathoun oi dimotes tis methodeyseis toy antidimarxou pou kriftike gia na glirosei to aytoforo.Aisxos gia ton dhmo kamenwn vourlwn.
Ntropi.Na mhn peimenete thn 26 Mah na ginoyn ekloges.PARAITITHITE TWRA.
epoxh 1961 pou psifisan kai ta dentra.
Parte thesh....Xristaki.....Giannaki.....Thanasaki.....Frwsaki.....Fraoul....kai sia .OE
Tetelesthai ! ! !

Ανώνυμος είπε...

αρλούμπες... άκου το ηχητικό που τα εξηγεί...

Ανώνυμος είπε...

9.45
δεν μπορεί να ζητάς απο άλλους να αναφερθούν στα γεγονότα. Αφού τα ξέρεις γράψτα με ονόματα και διευθύνσεις και στα ελληνικά να μάθουμε και εμείς.
Αν άλλος γνωρίζει ας γράψει κάτι σχετικά, τι ακριβώς έγινε...

Ανώνυμος είπε...

“Ναυμαχία” στο ντόκο των Καμένων Βούρλων!
Επεισόδιο έγινε σήμερα το πρωί στον”ντόκο” της παραλίας των Καμένων Βούρλων όπου εκεί ελλιμενίζεται σκάφος που μεταφέρει επισκέπτες στα Λιχαδονήσια.
Στο σημείο αυτό είχε ζητήσει να προσεγγίζει και το σκάφος του επιχειρηματία Παναγιώτη Κεραμίδα, αλλά επειδή έχει μεγαλύτερο μήκος σε σχέση με το άλλο δεν του επιτρέπεται παρότι έχει όμως το ίδιο βάθος που είναι το βασικό κριτήριο όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 o ίδιος ο κ.Κεραμίδας.
Το πρωί μάλιστα ιδιωτικό συνεργείο συνοδευόμενο από όχημα του Δήμου Καμένων Βούρλων επιχείρησε να βελτιώσει το σημείο ελλιμενισμού του πρώτου σκάφους, χωρίς όμως να υπάρχει σχετική άδεια από τις αρμόδιες αρχές.
Ο κ.Κεραμίδας κάλεσε την Αστυνομία αλλά και το λιμεναρχείο Στυλίδας στην θέα των οποίων οι δύο εργάτες του συνεργείου έσπευσαν να απομακρυνθούν, προφανώς γιατί υπήρχε πιθανότητα να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.
“Είδα κάποια στιγμή τον αντιδήμαρχο κ.Καραμανώλη και τον ρώτησα τι συμβαίνει και μου απάντησε ότι γίνεται έργο αισθητικής παρέμβασης στο σημείο και πως υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ.”
Είναι ακριβές αυτό αλλά η απόφαση έχει ληφθεί πριν πολλούς μήνες και είναι άξιο απορίας και όχι μόνον, πως επιλέχτηκε να γίνει το έργο αυτό παραμονές των εκλογών,ο νοών νοείτω,πρόσθεσε ο κ.Κεραμίδας.
Στο σημείο αυτό ο αντιδήμαρχος κ.Καραμανώλης παρενέβη στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 όπου παραδέχτηκε ότι η απόφαση είχε ληφθεί προ μηνών αλλά δεν γνώριζε γιατί απαγορεύτηκε στον κ.Κεραμίδα να επιβιβάζει λουόμενους στο σκάφος του γιατί δεν ξέρει αν έχει το ίδιο βάθος με το άλλο σκάφος.
Μετά από ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των κ.Κεραμίδα και Καραμανώλη διαφάνηκε ότι θα επιτραπεί και στον κ.Κεραμίδα να ελλιμενίζεται στο ίδιο σημείο, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα δεδομένου ότι απαγορεύεται η λήψη σχετικής απόφασης από το ΔΣ σε προεκλογική περίοδο,επομένως ανέφερε ο κ.Κεραμίδας “πάει και αυτή η καλοκαιρινή σαιζόν επ ωφελεία του ανταγωνιστή μου”.

Ανώνυμος είπε...

όχι έτσι.. μη τα λες όπως τα θες...το ηχητικό...
https://www.lamiafm1.gr/%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB/

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνώριζε? Ψέματα για μια ακόμη φορά πάρτε το βίντεο από την τότε συνεδρίαση κ θα καταλάβετε τι συμβαίνει. Σαφεστα δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε στους δύο τοπικούς επιχειρηματίες που ασχολούνται με τη μεταφορά τον λουομένων απέναντι όπως κ στα χαρακτηριστικά από τις βάρκες που κατέχουν. Τι άλλο Ποιο σαφές μόνο το καταστατικό της κοινής σας εταιρίας δεν μας έδειξε. Φτάνει πια. Τέρμα. Αφήστε άλλους να δοκιμάσουν. Αποτύχατε κύριοι δεν έχει άλλο!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟν Συκιωτη τον παω και θα τον ψηφισω για ενα και μονο λογο!! Ειναι ο μόνος που δεν εκανε τιποτα εστω και προεκλογικα και εχει ρευμα να ξαναεκλεγει !! Μας γραφει ακομη και τωρα και ολοι λενε να τον ψηφισουμε γιατι ειναι ΝΔ!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ !! ΤΟΝ ΠΑΩ !!

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιώτης ήταν ανειπαρκτος στο ΤV .
Τουλάχιστον 5 χρόνια θητεία . Τα διπλά χρονια απο τον Τετρεμμίδα .
Ποιό πολλά έκανε Ο στρατηγός σε δύσκολες εποχές. Μπράβο Γιαννη το έκανες Ηρωα το πρώην Δήμαρχο.
O Παπαναγιώτου το πάλεψε όπως επίσης ο Ηλιοπουλος απο ΚΚΕ .
Τελικά ο Τσώμος πού δεν πήγε ,μήπως ήταν ποιό έξυπνος απο τον Συκιώτη ,πού θέλει "Γυαλί" ;
Δωσε TV στο Συκιώτη , δώστου δημοσιότητα και πάρτου την ψυχή.

Ανώνυμος είπε...

Εργα ποιά έργα ;; Μήπως δούμε καμμιά λίστα με έργα που είχατε υποσχεθεί να γίνουν το 2014-2015-2016-2017-2018-2019 και να δούμε ποιά έργα κάνατε και ποιά λειτουργούν σήμερα ;
Μόνο έργα βιτρίνας και έργα που έκαναν άλλοι ή τα είχαν σχεδιάσει αλλοι στο παρελθόν.Κάνε απολογισμό έργων έστω και τώρα . Ευτυχώς πού έχεις κάποιος συνεργάτες (Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ) και τραβάνε το κάρο και κάνουν έστω τα βασικά έργα , γιατί από κατευθύνσεις απο τον Δήμαρχο δεν πήραν ποτέ. Συκιώτη βάλε κανένα Αντιδήμαρχο στη θεση σου ,ποιό πολύ έργο θα είχε γίνει στό Δήμο. Είσαι φρένο στη ανάπτυξη .

Ανώνυμος είπε...

Μετά το Debate στο STAR channel, αυτό άκουσα σε άλλη έκδοση :
https://www.youtube.com/watch?v=ZZTlJBZ7O7s&t=78s

'' Ο παραμυθάς '' ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

Όλο θα.. και θα.. και θα..
σπάσε βρε παραμυθά.

Μ' έριξες στο παραμύθι
σα να ήμουν κουτορνίθι
Και τη μάσησα μαστίχα
κι έχασα ότι κι αν είχα.

Σε βαρέθηκα και σπάσε
και τα ''μου 'πες-σου 'πα'' άσε
Όλο θα.. και θα.. και θα..
σπάσε βρε παραμυθά

Ως εδώ και μη παρέκει
πάω να βρω καινούργιο στέκι
Δεν περνάν' αυτά σε μένα
ούτε και μετράς κομμένα

Σε βαρέθηκα και σπάσε
και τα ''μου 'πες-σου 'πα'' άσε
'Ολο θα.. και θα.. και θα..
σπάσε βρε παραμυθά

Με το πίτσι, πίτσι, πίτσι
το 'χεις πρήξει το κορίτσι
Ασ' τα κόλπα ρε Βαγγέλα
κόφτο καν' την καραμέλα.

Σε βαρέθηκα και σπάσε
και τα ''μου 'πες-σου 'πα'' άσε
Όλο θα.. και θα.. και θα..
σπάσε βρε παραμυθά.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια πειτε στο τριανταφυλλη να προσεχει μη τον πατησει κανενα αμαξι ολη μερα στην πλατεια και σταματαει οποιον περναει.Εχει και δουλειες ο κοσμος δεν ειναι αργοσχολος σαν εσενα.

Ανώνυμος είπε...

Λίγα για τον Τριανταφυλλη! Έχει κάνει εργο στον Άγιο Κωνσταντίνο!Εδώ και πέντε χρονια εχει ρίξει πάνω από μισό τόνο ασβεστη στα δέντρα και τα πεζοδρόμια. Έχει αλλάξει όλη η εικόνα του χωριού.... γελάει ο κόσμος

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε τον ευζυμον Δημαρχο να πεθάνουμε στα γέλια λίγα τα ψωμιά τους έχουν γίνει ρεζίλι παντού...

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε , μπρορείς να μας πείς για καθε χρόνο τα έσοδα του ΔΗΜΟΥ απο τα καταστηματα και την χρήση πλατειών και κοινοχρήστων χώρων και πόσα έχετε εισπράξει απο το καθένα ; H ΜΗΠΩΣ ΤΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ για να παρετε ψηφαλακια ;
ΔΗΜΑΡΧΕ γνωρίζεις οτι αν δεν τα εισπράξεις έχεις και ατομική ευθύνη εσυ και δυστυχώς και οι υπάλληλοι για αυτά που δεν εισπράχθηκαν ή σκοπεύεις πονηρά μετά τίς ημερομηνία από τις εκλογές 2/6/2019 να στείλεις τα ραβασάκια σε όλους ,αφού δεν θα τούς έχεις αναγκη πλέον;

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τούς Αντιδημάρχους , ποιός είναι ο ρόλος τους ; να κουβαλανε τζάντες απο supermarket να καθαρίζουν ιδιωτικά οικοπεδα απο χόρτα , να επιβλέπουν τους εργάτες αν κόβουν χόρτα ; να ασπρίζει πεζοδρόμια ; μήπως εστω και αυτές είναι δουλειές για τον τοπικό Πρόεδρο και οχι για τον Αντιδημαρχο;
O ρόλος του Αντιδημάρχου είναι να επιβλέπει τα μεγάλα έργα της περιοχής του π.χ. , Βιολογικός, οικονομική περισυλλογή απορριμάτων, Καθαρό και Υγεινό νερό στούς δημότες, να πληρωνονται και εισπράτονται δίκαια τα δημοτικά τέλη, Να λειτουργούν σωστα τα ΚΕΠ και Τα Ιατρεία , Τα σχολεία να είναι σε σωστή λειτουργία, οι σύλλογοι να στηρίζονται και να παρέχεται υλικοτεχνική υποστήριξη κ.λ.π
Τελικά μήπως δεν επιτυχιμένοι οι Αντιδήμαρχοι στο έργο τους ,αφού απασχολούνται με λιγότερο σημαντικά θέματα η μήπως δεν τους διοικεί και δεν τους κατευθύνει σωστά ο Δήμαρχος; Αποτυχία ,οπότε μη ζητάτε και αλλα 5 χρόνια , φθάνει δεν θέλουμε αλλο .

Ανώνυμος είπε...

Σε ταπεινώνει ο αντιδήμαρχός σου επί 5 συναπτά έτη κι εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι. Αν είχες βάλει το Βούλγαρη για 1 χρόνο έστω, θα τον είχες μαζί σου κι ο κοντός δε θα σου έκανε ενστάσεις κάθε μέρα. Κανόνισε να τακτοποιήσεις το φίδι που έχεις στα σκέλια σου. Οι παρτάκηδες δεν κάνουν για διοίκηση. Βάλε λουριά κι έλεγξε καθημερινά ο ίδιος την κατάσταση. Λυπάμαι για την εκμετάλλευση και το δούλεμα που έφαγες. Αρκετά.

Ανώνυμος είπε...

Αντιδήμαρχε. Καθαρίζεις αυλές και οικόπεδα; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ..τα χρησιμοποιειτε , όχι για δημοτικούς λόγους αλλά για προσωπικούς και για ατομικούς λόγους; κοροϊδεύετε το δημότη. Αυτά τα χρήματα δεν είναι δικά σας για να τα σπαταλάτε: Κατηγορειστε ότι με ψευτοδωρακια ζητάτε ψήφους και όχι με επιχειρήματα πολιτικά. Ισχύει αυτό;