22 Μαΐου 2019

Δελτίο Τύπου – Η Εκκλησία δίπλα στους υποψήφιους Δημάρχους

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι εδω εγινε γκαφα ολκης.Το δογμα, εν προκειμενου το ορθοδοξο χριστιανικο ειναι προσπαθεια μεταφυσικης εξηγησης και δεν εχει να κανει με τα φυσικα δρωμενα εκλογης αιρετων για την διαχειρηση της καθημερινοτητος στον Δημο.
Εαν εμπλεκουμε τον θεο στην βασει της υποκειμενικης αποψης -"βοήθα θεε μου εμενα και οχι τον αλλον που και αυτος ειναι πιστος οσο και εγω" τοτε εκτος της προφανους εμψυχωσης που προσφερει μια τετοια ενεργεια μεσω του μεσιτη [παπα] προς τον θεο,καταντα τουλαχιστον μεμψοιμοιρια,και σαφεστατα αναχρονισμο.
Ο ανωτερη δυναμη δεν δελεαζεται ,ουτε με αγιασμους ουτε με επισκεψεις στις αρχιεπισκοπες ,για να λαβει θεση υπερ καποιου.
Αφηστε λοιπον θεομπαικτες παπαδες και μη τους Δημοτες στις τυπικες δημοκρατικες υποχρεωσεις τους να αποφασισουν τι θα πραξουν.
Αναριωτιεμαι ομως για την ποιοτητα των υποψηφιων συμβουλων οταν με παροτρυνσεις ,αντιστοιχες, δειχνουν μονο κοινωνιες του μεσαιωνα. Γενικα ομως παμε καλα?

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα η ευχή απο την εκκλησία στο Τσώμο ,σε αντιθεση μετο Συκιωτη οτι εχει ψευδοευχή απο ΝΔ η απο τοπάρχες η απο καταφαντασια υποστηρικτές.

Ανώνυμος είπε...

5:10 άφησε την ανωτερη δύναμη και τους θεομπαίκτες παπαδες στην ησυχία τους και σκέψου τις τις εγκαταστάσεις της εκκλησίας στο καινούριο και στο ασπρονέρι. Σκεψου οτι υπάρχει και ο θρησκευτικός τουρισμός πράγμα το οποίο εσεις δεν γνωρίζεται το μονο που θελετε ειναι κοινωνίες μεσαίωνα για να κάνετε τον αρχηγο. καλο βράδυ δήμαρχε

Ανώνυμος είπε...

απο πότε μάθατε περί θρησκευτικού τουρισμού ; στα μπαρακια και στις παραλίες;

Ανώνυμος είπε...

σφαγή παταργιά -γιατρου
ο ενας θελει τα ψιλά προ εκλογων, ο δε πιπιλας δεν βαζει το χερι στην τσεπη.
περαστικα σας.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήσασταν 3 κι ο κούκος στο Μώλο, καταλαβαίνετε πόσοι θα είστε παραπέρα. Εφευρέστε ενστάσεις μπας και την ξανακάνετε πιο πετυχημένα σε κανά μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι. Όλοι οι υποψήφιοι και 7 Μωλιώτες ακόμη. Σπάσατε ρεκόρ για συγκέντρωση! Ο Παπαναγιώτου θα σας κατατροπώσει! Άλλη φορά να καλείτε τους Ρομά, όπως ο Αλέξης. Και να βαράνε νταούλια για να μην ακούγεται το κακάρισμα του βραχνοκόκορα.

Ανώνυμος είπε...

Οκ ότι πείτε ο γιατρός είπε να σας λέμε ναι . Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. Εδώ φωνάξετε ότι πετάει κ Ότι κινείται για να γεμίσετε και πάλι ο κούκος ήταν εκει. Μόνο ύβρεις κ λάσπη αυτό ξέρετε κ αυτό κανετε

Ανώνυμος είπε...

Λαοθαλασσα στην ομιλια Συκιωτη.....οι υποψηφιοι και κατι παρατρεχαμενοι κολαουζοι....ΕΛΕΟΣ...κοιταξτε τωρα τις τελευταιες μερες νς εκβιασετε οποιον μπορειτε...γιατι μονο με ταξιματα και εκβιασμους μπορειτε να παρετε κανενα ψηφο...Ααα...και συμμαζεψτε κανεναν υπερηλικα γονιο υποψηφιου.....Σταυρωμενα ψηφοδελτια και μαλιστα μονοσταυρα!Εκτος απο αλαζωνας ειναι και μοναχοφαης..

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ 5 ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΕ Η ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Α ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΓΩΝΙΕΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΚΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΉΜΑΡΧΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΉ, ΣΕ ΓΛΊΤΩΣΕ Η ΠΡΩΤΙΆ ΤΟΥ ΓΚΡΙΤΖΟΒΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ ΕΚΕΊΝΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΙΚΑ...