14 Μαΐου 2019

Debate Υποψήφιοι Δήμαρχοι Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



star.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσώμος Κόπερφιλντ! Εκπληκτικός στην χθεσινή του συνέντευξη! Μάγεψε αντιπάλους και ψηφοφόρους!

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης απο μεσα τα διαβαζε ολα. Παλι δεν ειχε προετοιμαστει .την τελευταία στιγμή Όπως πάντα. Ά ρε Δημοπουλο του ΚΚΕ που ήθελες θα τον διέλυε στο πρώτο λεπτό.

Ανώνυμος είπε...

Τοσο επιτυχια ειχε το debate που ανάγκασε η δημοσιογραφος τον παπαναγιωτου να δηλώσει ότι επειδή συμμετείχε στα κοινά θέλει να γίνει δήμαρχος κ οτι ο ηλιοπουλος θελει να αυξηση τις εδρες απο μια σε δυο κ οχι γιατι εχει επελθει καταστροφη της λειτουργίας του δήμου κ των υπηρεσιών του. Στη συνέχεια η κυρία παλιού πέφτει σε αντίφαση "Γιατρός στο επάγγελμα κ όπως μου λέγατε πιο πριν δεν το κλείσατε καθολου" ουδέποτε είχε αναφερθεί από την αρχή της συζήτησης ότι ο δήμαρχος είναι γιατρός κ Ότι δεν έχει κλείσει καθόλου το ιατρείο του κατά την διάρκεια της θητείας του. Θέλετε κ άλλες αποδείξεις? Μπορούν να δοθούν όσες θέλετε παρακάτω. Του αναφέρει να μιλήσει για το έργο του κ πετάει τη μπάλα στην εξέδρα επιμένει δε στον δικό μας Τζιμ οτι η καλή οργάνωση μπορεί να συνδυάσει κ τα δυο , που τα λες αυτά? Σε ποιον ? Σε αυτούς που βιώνουμε καθημερινά την απαξίωση? Όπως και να το κάνουμε ο δήμαρχος πρέπει να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης κ να κατοικεί μόνιμα μέσα στον Δήμο!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΚΙΩΤΗ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ....ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΚΙΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΑΓΟΓΗΣΗ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ..ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΩΝ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ...

Ανώνυμος είπε...

Μνημείο εθνικής αντίστασης λέει το κουμουνι. Θα συντελέσει στην ανάπτυξη του τόπου. Χε χε χε

Ανώνυμος είπε...

Φανηκε οτι τους ειχε σε ολα τα επιπεδα ,επαιξε και [λογω καταρτισης] σαν τι γατα με τα ποντικια στο θεμα του Κεντρου Υγειας,για την ιδιωτικοποιηση του τουριστικου αγκυροβολιου των Καμενων Βουρλων ηταν ακριβης και ως προς την διαδικασια [διαγωνισμος] και για το αποτελεσμα της γενικης ωφελειας, εκει ο μεν ολοκληρωτικος ηταν εκτος χρονου [21ος αιωνας],ο δε αλλος συμφωνησε μεν αλλα ηταν λεει.... ξαφνικο και αποτομο[λες και ηταν μπουρινι].
Στο προγραμματικο υπηρξε ασαφεια και γενικολογια περι επιθυμητου απο ολους ,ειδικα ο κομμουνιστης επικαιροποιησε το....... πενταετες του Σταλιν ,ο σιγουρα τριτος στις επομενες εκλογες ειπε οτι η αληστου μνημης τετραετια τετριμιδα ηταν απαραιτητη και εποικοδομητικη μονον ομως οσον αφορα στο χρονικο μερος που αυτος ηταν αντιδημαρχος,ο δε δημαρχος εκτος απο τον λιμενα του αγ κων\νου μαζι με τον ανατολικο κομβο των Κ. Βουρλων [αναδοχος Πανουργιας]συμπαρασυρθηκε σε ανουσιες οικειοτητες περι μελοντικης συνεργασιας εντος του Δ.Σ.
Πιστευω οτι αν ο εκ Μωλου υποψηφιος ηταν εκει δεν θα αλαζε τιποτε ως προς αυτον, διοτι ως σιγουρος πολος [ο αλλος ειναι ο δημαρχος] απεφυγε την παγιδα {οι τρεις μαζι εναντιον του δημαρχου} ,ετσι θα επαιζε και το παιχνιδι των αλλων δυο,ενω τωρα δια της απουσια του και σε μελλοντικη [μοναχικη] εμφανιση σε ΜΜΕ θα μονοπωληση το ενδιαφερον.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ,επειδή είσαι μεγάλη καρδιά.βγες και πες Τσωμος -αντιδημαρχος για νέα έργα, Παπαναγιωτου αντιδήμαρχος τουρισμού, Ηλιόπουλος αντιδήμαρχος στο γενικότερο πλαίσιο και να μην ψηφίσουμε καθόλου.....αφού κανένας δεν θέλει να γίνει Δήμαρχος όλοι για την ...κια παλεύουν. Εσύ ενωτικος εμφανίζεσαι άρα όλοι χαρούμενοι

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ντοκτορ...Πόσο γράψιμο πια από τον κοντό?

Ανώνυμος είπε...

Καλά ήταν στημένο το θέμα.γιαυτο είχε νευρικότητα ο δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης έχει βγει και λέει Τι ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ κάνει!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ είσαι ρε!!! Πάνε φύγε!! Και η χαρά είναι ότι δημοπρατηθηκαν τα έργα οπότε θα τα μασουλήσουν παρέα με τον Παταργιά του Μώλου..... Για πόσο βλάκες μας έχεις ρε? Και Ναι. Λέτε ψέμματα. Μόνο ψέμματα.

Ανώνυμος είπε...

Debate Τσώμος -Συκιώτης 3-0 . Τρία γκολάκια αππο την σέντρα εφαγε ο Γιαννης
Αλλα καλός και ο Αγιαξ Αγναντης Παπαναγιώτου.
Debate Παπαναγιωτου - Συκιώτης 2-0

Βλέπω δεύτερη Κυριακή Ντέρμπυ υποψηφίων δημάρχων Τσωμος -Παπαναγιώτου
Ο Συκιώτης αλλαγή στο πάγκο

Ανώνυμος είπε...

"Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"; Ax Γιαννακο μου τι το ήθελες να πείς την φωτοβολίδα ,οτι φταιει η αντιπολιτευση που δεν έκανες εσυ καλά την δουλειά σου απο τον Οκτωμβριο 2018 και δεν έφτιαξες προυπολογισμό ;

αφού δεν εισπράτεις τα οφειλόμενα χρήματα ,για να κάνεις δηθεν το καλό ,έχει και τις συνέπειες .
Αυτο που σε στήριξε στο τέλος η αντιπολίτευση έστω και με παρατυπο προυπολογισμό ,πές τους και κανένα ευχαριστω , δεν κανει κακό. Αφού δεν έχεις πλειοψηφία ,τούς έχασες όλους τους δικούς σου.


Υποσημείωση η έκφραση αυτή σημαίνει :
"Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"
Όταν δεν μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που επιδιώκουμε, από εγωισμό το υποτιμάμε, το υποβαθμίζουμε και προσποιούμαστε ότι δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.
* (Κρεμαστάρια λέγονται οι καρποί που τοποθετούνται κάπου ψηλά για να ωριμάσουν).

Ανώνυμος είπε...

https://www.lamiafm1.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83/

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικά στα Καμένα Βούρλα: Τρεις στον αέρα!
Τις θέσεις τους αλλά και την αντιπαράθεσή τους κατέθεσαν σήμερα στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 υποψήφιοι για τον Δήμο Καμένων Βούρλων οι κύριοι Γιάννης Συκιώτης,Δημήτρης Τσώμος και Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Ο κ.Συκιώτης υπεραμύνθηκε του έργου του στην διάρκεια της θητείας του κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι συνυποψήφιοι του.

Ο κ.Τσώμος τόνισε ότι ενώ ξεκίνησαν μαζί ο κ.Συκιώτης αγνοούσε τους συνεργάτες του,αυθαιρετούσε και ταυτόχρονα δεν αφιέρωνε τον αναγκαίο χρόνο για τις δημοτικές υποθέσεις επειδή ως γιατρός πολλές ώρες εκτελούσε τα επαγγελματικά του καθήκοντα σε βάρος των υποχρεώσεων του στον Δήμο.

“Εγώ θα είμαι, αν μου επιτρέπεται, 24 ώρες το 24ωρο στον Δήμο,δίπλα στους δημότες και τις ανάγκες τους”.

Ο κ.Παπαναγιώτου από την πλευρά του αναρωτήθηκε “για ποιο έργο μιλάει ο απερχόμενος Δήμαρχος;”.
Ολα αυτά τα οποία προσπαθεί να παρουσιάσει ως δικό του έργο είναι μυθοπλασία,μιλάει προφανώς για έργα που κάνει η περιφέρεια ή κεντρικές δομές.
Απαντώντας ο κ.Συκιώτης εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά του κ.Τσώμου ειδικότερα τονίζοντας ότι είναι αυτός που φρενάρισε με κάθε τρόπο την παραγωγή έργου με καταγγελίες και παρελκυστικές τακτικές αλλά παρόλα αυτά το έργο μας θα φανεί γιατί βρισκόμαστε στο στάδιο της εκτέλεσης πολλών και μεγάλων έργων.

Σημείο αντιπαράθεσης των τριών υποψηφίων αποτέλεσε και η μη λειτουργία φέτος των ιαματικών λουτρών.

Τόσο ο κ.Τσώμος όσο και ο κ.Παπαναγιώτου επέρριψαν ευθύνες και ολιγωρία στον απερχόμενο δήμαρχο επισημαίνοντας ότι άσχετα αν δεν το παραδέχεται, γνώριζε από μήνες πως φέτος δεν θα λειτουργήσουν τα ιαματικά και δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον,δεν άσκησε καμια πίεση είτε στον επιχειρηματία που εκμεταλλεύεται τα ιαματικά είτε στο αρμόδιο υπουργείο,αυτό θα επιφέρει μια σοβαρή οικονομική ζημία στους ασχολούμενους με τον τουρισμό επαγγελματίες και επιχειρηματίες ανέφερε ο κ.Παπαναγιώτου.

Απαντώντας ο κ.Συκιώτης επέμεινε ότι δεν το γνώριζε και όταν το πληροφορήθηκε έκανε τις σχετικές παραστάσεις.
“Τουλάχιστον υποχρεώσαμε τον κ.Μήτση να παραχωρήσει 5 δωμάτια για δωρεάν λουτροθεραπεία,βέβαια αυτό δεν καλύπτει τις ανάγκες αλλά ελπίζουμε πριν τη υπογραφή της νέας σύμβασης με όποιον αναλάβει την εκμετάλλευση του συγκροτήματος ΓΑΛΗΝΗ να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε φέτος”.

Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση που έγινε στο κεντρικό μας δελτίο.

DEBATE LINK https://www.lamiafm1.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83/

Ανώνυμος είπε...

Είστε ψεύτες και οι δύο ΠΑΠ και ΤΣΩΜΟΣ.
Ξέρατε εδώ και πολύ καιρό ότι δεν υπήρχε ΙΑΜΑΤΙΚΌ νερό. Ο ΠΑΠ από φίλο του και ΤΣΩΜΟΣ διότι έκανε έργο της Γαλήνης για αυτόν τον λογο σε συμφωνία με τον Μητση και μάλιστα πληρώθηκε.
Αυτά για την παπαρολογια σας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου πολλοί ξέρανε για τα ιαματικά. Ίσως και αυτοί που λες. Το θέμα είναι το ποιος είναι υπεύθυνος στην παρούσα φάση. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ λοιπόν είναι, ή έχεις αντίρρηση?. Και ΔΕΝ έκανε τίποτα!!!