23 Μαΐου 2019

Η προεκλογική ομιλία του Γ. Συκιώτη στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πραγματοποιήθηκε με πολύ κόσμο η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Ιωάννη Συκιώτη στα Καμένα Βούρλα, σήμερα Τετάρτη 22/5/2019.

Μπροστά στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού 'Πορεία Ανάπτυξης' στην παραλιακή οδό των Καμένων Βούρλων, ο κ. Συκιώτης αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα θητεία του ως Δήμαρχος αλλά και στις δεσμεύσεις του συνδυασμού του για νέα έργα που είτε υλοποιούνται είτε προωθούνται το επόμενο διάστημα. (παρακάτω παραθέτουμε αποσπάσματα της ομιλίας)

'Ξεκινήσαμε πριν 5 χρόνια. Με γνώμονα το κοινό καλό, παραμερίζοντας τοπικιστικές αντιλήψεις, υποσχεθήκαμε προεκλογικά (με μεγάλο κόστος), και το πραγματοποιήσαμε μετά από αγώνα δρόμου, να μετονομάσουμε το Δήμο μας σε Δήμο Καμένων Βούρλων.Όταν αναλάβαμε τα ηνία, του Δήμου, διαπιστώσαμε πως η οικονομική της κατάσταση κάθε άλλο παρά καλή ήταν. Θα τολμούσα να πω τραγική. Ένας Δήμος στα όρια της πτώχευσης!! Λαμβάναμε συνεχώς απλήρωτους λογαριασμούς παρελθόντων ετών και απειλές για κατάσχεση των χρηματικών αποθεμάτων του Δήμου. Απειλές που έγιναν πραγματικότητα. Εφιάλτης! Τα ταμειακά αποθέματα μηδενίστηκαν. Ο Δήμος δεν ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει ούτε τις βασικές καθημερινές του λειτουργίες. Η καθημερινότητα ήταν μια απελπισία, η ψυχολογία μας στο ναδίρ. Ευτυχώς ύστερα από απίστευτες προσπάθειες και τρέξιμο στα υπουργεία καταφέραμε να διεκδικήσουμε κρατική χρηματοδότηση ύψους 2,100,000€. Αυτή ήταν η σανίδα σωτηρίας μας. Είμαστε πλέον από τους λίγους μη χρεωμένους δήμους πανελλαδικά.'

'Κάτι άλλο το οποίο ακούω συχνά είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τον προηγούμενο συνδυασμό μας, εκλεγμένοι και μη, αποχώρησαν κατά την διάρκεια της πενταετίας. Μου ζητάτε να απολογηθώ για αυτούς……. Θα το κάνω. Η αλήθεια είναι πως με αυτούς τους ανθρώπους δεν ήρθαμε ποτέ ρήξη, απεναντίας εγώ ίδιος κάποιους από αυτούς τους είχα τοποθετήσει σε θέσεις καίριας για τον Δήμο, οι περισσότερες από αυτές μάλιστα έμμισθες. Όταν αποφάσισα πως αυτές οι θέσεις πρέπει να ανανεωθούν, αυτοί οι άνθρωποι επέλεξαν από δεξί μου χέρι να ταχθούν απέναντί μου. Επέλεξαν να λασπολογούν και να μοιράζουν φυλλάδια με το πρόγραμμα των πολιτικών μου αντιπάλων. Πρόγραμμα το οποίο εμπλούτισαν οι ίδιοι. Δικαίωμά τους, δημοκρατία έχουμε. Το ερώτημά μου είναι γιατί αυτές τις προγραμματικές θέσεις δεν τις πραγματοποιούσαν τότε που κατείχαν αυτές τις έμμισθες θέσεις στον Δήμο'

Ενδεικτικά έργα στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Συκιώτης:

'Έργα που θα εντάξουμε στο πρόγραμμά μας:

Ανάπλαση και πεζοδρόμηση της Γερασίμου Βασιλειάδη.
Δημιουργία ποδηλατοδρόμου.
Δεσμεύομαι πως θα ολοκληρώσουμε την αποκομιδή των απορριμμάτων, όπως την θέλουμε όλοι μας και όπως την καταφέραμε στα πιο πολλά σημεία όλου του Δήμου. Ενός Δήμου ιδιαίτερα εκτεταμένου με πολλούς οικισμούς που ο πληθυσμός του μεταβάλλεται χειμώνα καλοκαίρι. Να αναφέρω εδώ ότι υφιστάμενα μέσα που βρήκαμε ήταν ελάχιστα και χαλασμένα.
Ανακύκλωση έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με όμορο Δήμο (Δήμο Λοκρών) για την άμεση υλοποίησή της.
Για τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων έχουμε ήδη στείλει πρόταση στο ΦΟΔΣΑ για την αγορά οικοπέδου και την εγκατάσταση του.
Κέντρο Υγείας. Την κατάσταση την γνωρίζετε όλοι. Το βρήκα κλειστό, χωρίς προσωπικό, χωρίς μηχανήματα. Έχω διαβεβαιώσεις από αρμόδιους πολιτικούς παράγοντες ότι θα λειτουργήσει.
Διάνοιξη δρόμου που ενώνει την παραλία Καινουρίου με την Γερασίμου Βασιλειάδη στα Καμένα Βούρλα
Είμαστε σε επαφή με το ΤΑΙΠΕΔ και το ΕΤΑΔ προκειμένου να παραχωρηθεί το Υδροθεραπευτήριο Ασκληπιός ώστε να ενταχθεί σε χρηματοδότηση για τη δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου – Μουσείου Ιαματικών Λουτρών στη Λουτρόπολη. Έχουμε ήδη τη μελέτη.
Τοποθέτηση πλωτών εξεδρών για την εξυπηρέτηση μικρών σκαφών ώστε να εξαλειφθούν τα διάσπαρτα ΡΕΜΕΝΤΖΑ κατά μήκος της Παραλιακής.
Αξιοποίηση Ιαματικού τουρισμού με προσέλκυση επενδυτών .
Επέκταση, αναβάθμιση δικτύου άρδευσης για το Ρεγγίνι
Ένταξη των οικισμών του Ρεγγινίου και του Καινουρίου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης για την κατασκευή βιολογικού καθαρισμού τύπου κόμπακτ.
Αποπεράτωση του γηπέδου ποδοσφαίρου Ρεγγινίου με ιδίους πόρους, κάτι που σημαίνει ότι ξεκινάει άμεσα η υλοποίησή του.
Ένταξη παιδικών σταθμών στο πρόγραμμα Φιλόδημος για την αναβάθμιση και συντήρησή τους. Προϋπολογισμού 150.000€
Έχει κατατεθεί πρόταση στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την κατασκευή καταφυγίου για τη φιλοξενία 200 αδέσποτων ζώων. Προϋπολογισμού 200.000€
Ένταξη σε πρόγραμμα για την υλοποίηση υποδομών για την διευκόλυνση πρόσβασης των ΑΜΕΑ στις όμορφες παραλίες μας.

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο fonografos.net

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ 5 ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΕ Η ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Α ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΓΩΝΙΕΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΚΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ποσο ψευτης εισαι δημαρχε; ανακυκλωση εκανες μετα τον πρωτο χρονο; το πρες κοντεινερ καθεται απο τον πρωτο χρονο της θητειας σου με αποτελεσμα να πηγαινουν τρια φορτηγα λαμια αντι για ενα.τωρα θα βρεις χωρο; για τα ελαχιστα και χαλασμενα μηχανηματα σοβαρολογεις;εχεις ιδεα ποσα και τι εχεις;παρελαβες απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη 2 καινουρια απορριματοφορα ενα στον μωλο και ενα στα καμμενα 1 πρες κοντεινερ που δεν αξιοποιησες 1 καδοπληντυριοπ.εκτος απο τον πρωτο χρονο τα υπολοιπα 4 ειναι στον ορχο και καθεται και εμας μας τρωει η βρωμα.2 φορτηγα και μαλιστα το ενα γερανοφορο τα αξιοποιησες;δεν μας λες ομως ποσο κοστιζει στον δημο η κυκλοφορια του αυτοκινητου που κινει ο προεδρος των καμμενων βουρλων..αυτα για αρχη .

Ανώνυμος είπε...

Καλα βρε αρχιερεα του ψεματος,παρελαβες εσυ απαρχαιωμενο στολο μηχανηματων?Ολος ο ντουνιας ξερει για τα μηχανηματα που πηρε ο δημος το 2014 απο ΕΣΠΑ.Ελεος πια με τα ψεματα σου.Ανικανος εισαι αυτη ειναι η αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΚΙΩΤΗΣ ; ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΥΚΙΩΤΗ .

Ανώνυμος είπε...

Θα και θα και θα και θα....γεια σου ρε
Συκιωτη παραμυθα...!το τερματισες

Ανώνυμος είπε...

Η τιμωρία στούς τωρα αντιδημαρχους θα ηταν να ξαναβγεί ο Συκιώτης ...να τον φάνε στη μάπα και αλλα 5 χρονια , ώρε τι θα γινοτανε
Φροσω Μπεζατη η γνωστη ώς ΠΑΣΟΚΑ , Παταργιας Κωστακη ( αντε βρε γιορταζες ), Καραμανώλης Αθανασιος ο μεγαλοπρεπης , Τριανταφύλλης Νικολάκης και αλλοι ανερχόμενοι ανταγωνιστες

Ευτυχώς για εσένα Δήμαρχε δεν θα βγείς στις εκλογες και θα το γλυτώσεις

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΟΡΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν βγει ο Συκιώτης, θα έχεις να λες πάλι σε 4-5 χρόνια, άλλα μας έταζες δήμαρχε και άλλα έκανες, με τις εξαγγελίες που έκανε o καράφλας . Χαχαχα μόνος σου βγάζεις τα μάτια σου δήμαρχε. Αλλά τι σε νοιάζει; άμα βγεις και δεύτερη φορά θα πάρεις και σύνταξη και δεν βαριέσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζω Συκιωτη για να βγει απ την πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ψηφίζω παπ για να βγει δεύτερος, και την δεύτερη Κυριακή να σαρώσει με 52%

anonhmos είπε...

Κώστα Παταργια παρτους τα λεφτά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά αυτό με την πεζοδρόμηση με ξεπερνάει!!!
Υποστηρικτικά πλάνα/μελέτες υπάρχουν για μεγάλα parking στην αρχή και το τέλος του εν λόγω πεζόδρομου?
Δρόμοι για να διοχετεύεται η ροή των οχημάτων (ειδικότερα το καλοκαίρι) έχουν προβλεφθεί?
Ή επαφίεστε ότι οι υπερήλικες ντόπιοι, θα τηρήσουν την μονοδρόμηση των Ερμού & 28ης Οκτωβρίου που αυτή την στιγμή καταστρατηγείται κατά κόρον???
Αχ, μπράβο με κάνατε και γέλασα, ή μάλλον να κλάψω πρέπει με τα όσα ακούω?

Ανώνυμος είπε...

ποιόν Ιαματικό τουρισμό και κουραφέξαλα!!!
Στοχεύστε στον τουρισμό του σήμερα και του αύριο, και ξεχάστε τα Ιαματικά του 1960
ποιούς προσπαθείτε να προσελκύσετε?
Τους σεβαστούς συνταξιούχους που με την πενιχρή τους σύνταξη, υπολογίζουν μέχρι και την πορτοκαλάδα?
Ή τους νέους, που είναι ενεργοί στην αγορά εργασίας, δημιουργούν, παράγουν και μπορούν να αφήσουν χρήματα στον τόπο?
Κοιτάξτε το φεγγάρι - όχι το δάχτυλο!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, πήγα και τον άκουσα. Όχι μόνο ψέμματα αλλά και ασυνάρτητα ψέμματα. Ο τύπος μας έχει πολύ ηλίθιους. Τράβα στη Λαμία γιατρουδάκο της Γιουγκοσλαβίας που πέρναγες τα μαθήματα επειδή τραπέζωνες τους καθηγητές σου. Από τότε τα παζαρέματα. Μην ξαναπατήσεις στον τόπο μας. Είσαι η ντροπή η ίδια. Και σταμάτα τους εκφοβισμούς και τα ταξήματα. Τι είσαι κανένας τραμπούκος???

Ανώνυμος είπε...

Κατηγορίες οι άλλοι φταίνε.Αυτο έμεινε απο την ομιλία , μονο οι άλλοι ,τελικά μηπως φταις εσυ και καταστρεφεις τους ανθρωπους που σε στηριζουν τωρα ως υποψηφιοι ;

Τα ίδια θα πείς και για αυτούς μετα τις εκλογες , δεν έτρεξαν ,
δεν έφεραν σταυρούς ,δεν έταξαν αρκετά;

Κάποιος που κατηγορεί τους πρώην συνεργάτες του ,το ίδιο θα κάνει αυριο ,με τους τωρινούς συνεργάτες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τώρα θα τον μάθετε τον καράφλα? Μπροστά σε όλους το παίζει φίλος και από πίσω σε θάβει. Έτσι κάνει με όλους για όλους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Ο ΚΑΚΑΡΗΣ παραιτήθηκε απο τον ΔΗΜΟ και μάλιστα ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ του είχε δώσει και ευχαριστηρια επιστολή για το έργο που έκανε στο ΔΗΜΟ, δεν πηγε εκεί για βγάλει χρήματα ή απλά να έχει κάποιο μισθό ,όπως πιθανό κάποιοι άλλοι.
Ο άλλος συνεργάτης του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑΣ , έφυγε απο το ΔΗΜΟ έκανε δικαστήριο εναντιον του ΔΗΜΟΥ και θα παρει 45.000 Ε ,αφού οι συνεργάτες είχαν σύμβαση εργασίας ,δεν μπορεί να απολύει έτσι απλά ό ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,όποιον απλά ετσι θέλει και δεν του αρεσει ή όποιον διαβάλουν άλλοι και αυτός Ώς Δημαρχος πέφτει στη παγίδα.
Ο ΚΑΚΑΡΗΣ αφού παραιτήθηκε ,"έχασε" 45.000 Ε που μπορούσε να διεκδικήσει απο τον ΔΗΜΟ,όπως του όφειλε.
Δεν μπορεί να λέγετε οτι ήταν έμμισθος ώς κατηγόρια . ΙΣΑ ΙΣΑ ΄
Ξέρετε πολλούς σήμερα να αφήνουν 45000 Ε ;
Aν δεν καποιος δεν ξέρει την λέξη , αυτη είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τριαναταφύλλη εσυ έπρεπε να ήσουν Δημαρχος , Οχι ο Συκιωτης ,Οχι η Μπεζάτη ,Οχι ο Καραμανώλης

Ανώνυμος είπε...

334.... χαλάρωσε. Νικ ήσουν ένας καλός αντιδήμαρχος και μέχρι εκεί. Μην σκέφτεσαι πράγματα παραπάνω γιατί φυσιολογικά από Σεπτέμβριο θα υπάρχουν και άλλα άξια στελέχη εκλεγμένα

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

https://efthia.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF/

Ανώνυμος είπε...

όλοι πολύ καλοί είναι.
αλλά, να θυμόμαστε ότι εκλέγονται για(δλδ παρουσία και ενέργειες μέσα στο ΔΣ) δημ. σύμβουλοι και όχι για αντιδήμαρχοι), αλλο που ο 30φυλλης στον Άγιο ήταν εξαιρετικος

Ανώνυμος είπε...

Γλώσσα τσωμοβουλγαραΐικη. Μιλάνε οι νάνοι που εξαγόρασαν πτυχία από Βουλγαρία. Άτιμοι παρτάκηδες, είστε βούτηρο στο ψωμί του οποιουδήποτε αντιπάλου.

Ανώνυμος είπε...

O Τριανταφύλλης για Προεδρος κοινοτητας καλός πολύ καλός ,ώς εκεί ..

Ανώνυμος είπε...

Τωρα συγκρινεται τα Βουλγαρικα με τα Σερβικα πτυχία ;;
Καποιος τα πηρε με αλληλογραφια και μετα όταν ήρθε Ελλάδα ,πώς πηρε το πτυχίο ;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΚΙΩΤΗ Κ.ΒΟΥΡΛΑ

ΕΙΠΕ :'Κάτι άλλο το οποίο ακούω συχνά είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τον προηγούμενο συνδυασμό μας, εκλεγμένοι και μη, αποχώρησαν κατά την διάρκεια της πενταετίας.

H AΛΗΘΕΙΑ :
ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ,ΠΟΙΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ;
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ; AN ΤΗΡΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ 2014 ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΠΟΙΟΙ :ΤΣΩΜΟΣ ,ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ,ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ , ΠΑΝΤΡΑΣ , ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΟΥΚΟΥΛΗ ,
ΚΑΚΑΡΗΣ ,ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑΣ,..

ΕΙΠΕ : Μου ζητάτε να απολογηθώ για αυτούς……. Θα το κάνω.

H AΛΗΘΕΙΑ :
ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ; ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ MH ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ;

ΕΙΠΕ :
Η αλήθεια είναι πως με αυτούς τους ανθρώπους δεν ήρθαμε ποτέ ρήξη, απεναντίας εγώ ίδιος κάποιους από αυτούς τους είχα τοποθετήσει σε θέσεις καίριας για τον Δήμο, οι περισσότερες από αυτές μάλιστα έμμισθες.

H AΛΗΘΕΙΑ :
ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ . ΚΑΚΑΡΗ , ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ;
ΕΜΜΙΣΘΕΣ . ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η 8-10 ΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ;
ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ Η ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ Η ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥ.ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.
ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ Η ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ;

Ο ΚΑΚΑΡΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ 45000 Ε ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 45.000

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.

ΕΙΠΕ :
Όταν αποφάσισα πως αυτές οι θέσεις πρέπει να ανανεωθούν, αυτοί οι άνθρωποι επέλεξαν από δεξί μου χέρι να ταχθούν απέναντί μου.

H AΛΗΘΕΙΑ :
OTAN ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΟΝΙΑ Η ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ" ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ

ΕΙΠΕ :
Επέλεξαν να λασπολογούν και να μοιράζουν φυλλάδια με το πρόγραμμα των πολιτικών μου αντιπάλων. Πρόγραμμα το οποίο εμπλούτισαν οι ίδιοι.

H AΛΗΘΕΙΑ :
ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΩΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ;
ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ... ΝΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ .. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ,ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΕΙΠΕ :
Δικαίωμά τους, δημοκρατία έχουμε. Το ερώτημά μου είναι γιατί αυτές τις προγραμματικές θέσεις δεν τις πραγματοποιούσαν τότε που κατείχαν αυτές τις έμμισθες θέσεις στον Δήμο'

H AΛΗΘΕΙΑ :

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ .
ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΜΕΡΙΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΣΕΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ .
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ

ΕΡΩTHMA :

ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ;
ΠΩΣ ΜΠΡΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ;

O ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ
ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ( ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ )

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΟΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ.